Zwart ijs eten – summergoals #2

Ben jij al abonnee? Klik hier als je de video niet kunt zien.

Black is our happy color zoals jullie weten en daarom wilden wij al sinds de maand heel erg graag een ijsje halen in deze kleur. Zoals we vorige week al vertelden willen wij minder dromen en meer doen. Dus stapten wij op de fiets, op zoek naar dit emo ijsje… Waar zou het naar smaken?

Een nieuwe serie

We hebben het de vorige keer al uitgelegd maar we herhalen onszelf nog een keertje, zodat we echt 100% weten dat we iedereen op de hoogte hebben gesteld. We zijn een nieuwe serie begonnen op YouTube en deze noemen we #SUMMERGOALS. Je kunt het al raden, tijdens deze serie gaan wij een hoop van onze goals (of nouja, bucketlist items) waarmaken nog voor het einde van de zomer. Waarom? Nou, de dagen zijn echt voorbij gevlogen (zoals we al meerdere keren hebben gezegd op deze blog haha!) en wij baalden er een beetje van dat we nog niet alles uit de zomer gehaald hebben tot nu toe. Een festivalletje hier en daar, maar that’s it! En dat terwijl we een hele hoop plannen hadden.

zwartijs-6
zwartijs-8

Zwart ijs

Zwart ijs en dan het liefst ook nog op een zwart hoorntje, was eventjes helemaal een hype op Instagram. Heb je dat meegekregen? Wij werden ook meteen razend enthousiast omdat zwart ijs ons gewoon heel erg cool leek, maar ook een beetje onbereikbaar… Totdat we plotseling een gesponsorde post van ijssalon Roberto voorbij zagen komen in onze Instagram feed. WHOOHOO! Zij zouden zwart ijs in de salon hebben liggen en sinds dat moment wilden we het dan ook al halen!

We zijn nu 3 maanden verder dus het werd hoog de tijd om deze écht van ons lijstje af te strepen. We horen je denken, dat is toch makkelijk? Waarom zijn jullie niet eerder gegaan? Ja, precies. Wáárom zijn we niet eerder gegaan? We hebben hier dan ook geen antwoord op, behalve dat het er gewoon niet van kwam en we steeds riepen ‘dat komt wel joh!’. Pffff dingen uitstellen is zo makkelijk altijd ;)

Minder dromen en meer doen

We blijven het echt herhalen: minder dromen en meer doen. De tekst ‘ik zou zo graag willen’ moet je eigenlijk meteen omzetten in ‘ik ga dit doen‘. Waarom? Omdat het anders verandert in ‘had ik maar’ en daar heeft niemand wat aan. Het enige wat jou tegenhoudt op een bepaald doel te behalen (groot of klein) is jezelf. Dusse, go for it! 

zwartijs-2
zwartijs-4

Het duurde eventjes maar dan heb je ook wat! We zijn heel erg blij dat we zwart ijs eindelijk van het lijstje af kunnen strepen en we zijn ook heel erg blij met de foto’s die we hebben gemaakt, zodat we het ook nooit meer vergeten. Daarnaast was het heerlijk om in de middag heel even te kunnen genieten van het warme weer en om er eventjes weer tussenuit te zijn geweest, ook al was het zo dichtbij huis.

Welke dingen wil jij nog doen deze zomer? En wat staat er al eeuwig op jouw to-do lijstje?

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon
@larissaverbon
@endlessweekendnl

P.s. We horen het graag van je dus laat je horen in de reacties! Daarnaast vinden we het ook super leuk om daarna een update van je te krijgen haha!

Een dagje Scheveningen!
Onze allereerste magazine cover!
Deel:

8 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 11:17

  Wat een leuke serie! De zomer gaat inderdaad snel voorbij dus wat dat betreft moet je inderdaad gewoon genieten! Ik ben wel erg benieuwd waar dit zwarte ijs naar smaakte?? Was het lekker?! :)

  • 16 augustus 2017 / 08:35

   Dankjewel! Haha jaaaa dat vertellen we allemaal in de video!

 2. 9 augustus 2017 / 11:57

  Ooo ik weet niet of ik dat zou proberen hoor, lijkt me toch wat vreemd haha. Ik ben wel benieuwd of jullie uiteindelijk nog een verse hebben gehaald of het bij deze ene hebben gelaten?

  • 9 augustus 2017 / 12:54

   Hahaha jazeker! We zijn hierna nogmaals Roberto ingelopen voor nog een ijsje! Heerlijk! xx

 3. Inge
  9 augustus 2017 / 18:20

  Bij een sushi restaurant kun je vaak sesamijs na bestellen, dat is ook zwart. Misschien hebben jullie dat wel gehad?
  Ik heb t even opgezocht en t is heel makkelijk zelf te maken! Ik zet t recept er even bij als subtiele hint;-) http://www.coquinaria.nl/recepten/15.4recept.html

 4. Cécile
  9 augustus 2017 / 23:06

  Deze week nog ijs met dropsmaak gehad wel lekker maar niet geheel zwart!!!😋🍦

 5. 10 augustus 2017 / 01:13

  ik eet wel vaker zwart ijs bij onze sushi zaak in de buurt, best goed te doen als toetje :D

 6. 13 augustus 2017 / 12:22

  Ik vind jullie summer goals echt heel erg leuk om te bekijken! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *