Zomer Make-Up Routine + mini AliExpress shoplog!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Joehoe, de zomer is echt in volle gang en we hadden ook al een fantastische lente waardoor ik mijn make-up routine een tijdje geleden heb aangepast. Ik draag namelijk weer andere producten en ook een andere look met deze zomer dagen. Wat ik draag en hoe die look eruit ziet, laat ik je zien in deze make-up routine video! Ook laat ik je mijn favoriete zomerlook zien, waarin je mij 9 van de 10 keer in zult zien én deel ik ook mijn laatste twee aankoopjes van AliExpress die inmiddels echt al favorieten zijn geworden. Kijk je gezellig mee?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Eerste indruk en unboxing - Zaful shoplog
Weekly Snaps #91
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. Nz
  14 juli 2018 / 12:37

  Leuke routine, een tip: je gebruikt vitamine c in de ochtend en dan gebruik je qua zonbescherming alleen maar spf 50 in je foundation, dat is bij lange na niet genoeg want je smeert niet zoveel foundation op dat je huid die spf 50 bescherming zal krijgen. Ik zou als ik jou was een aparte zonbescherming gebruiken want na verloop van tijd kan je hyperpigmentatie krijgen

  • Larissa
   Auteur
   15 juli 2018 / 09:44

   Hi,
   Ah ja ik snap je bezorgdheid, al weet ik niet zeker of het echt klopt dat mijn huid niet die 50spf krijgt. Dat lijkt me heel lastig om uit te zoeken en ik gebruik ook wel een normale hoeveelheid op m’n huid. Daarnaast heb ik ook geleerd dat je geen spf kan stapelen, dus als ik over die zonbescherming nog eens deze foundation aanbreng, dan ben ik volgens mij gewoon weer terug bij het bovenste product. En eerlijk gezegd wordt het gebruiken van beide producten echt veel te vol, deze foundation is namelijk al redelijk vol van substantie door die toegevoegde spf! :)

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131