Weekly Snaps #99 – Weer eens de deur uit!

EC7DB551-1807-4189-B141-CF0E484E5E08
E125C543-03A6-47D3-A125-C07642C43860
25A314F9-6002-4A18-8346-C86E9322B938
95C93769-4A16-4709-99BA-471425DACF3A

Joehoe! Ik ben zo blij dat het weer weekend is, natuurlijk omdat weekenden altijd leuk zijn maar dit weekend is extra leuk want vanaf nu hebben we weer wat prachtige zonnige en ook iets warmere dagen in het vooruitzicht. Yay! Maar voordat we van deze dagen genieten, ga ik je eerst mee terug nemen naar afgelopen week in deze Weekly Snaps. We hadden deze week een aantal events buiten de deur dus dat betekende dat we voor de verandering weer heel wat buiten de deur zijn geweest. Kijk je mee naar m’n afgelopen paar dagen?

Zaterdag

Mijn weekend begon vorige week met de verjaardag van George, mijn schoonbroer die 30 is geworden. Serena en George zijn allebei gek op karaoke, dus het was niet zo gek dat deze natuurlijk ook weer aanging. Ik heb gelukkig de microfoon weten te ontwijken aangezien dat echt niet m’n ding is, maar ik heb wel genoten van de anderen die er helemaal voor gingen… zoals je kunt zien haha!

Heel wat uren later heb ik Verás, Dionne en Tara mee naar Utrecht genomen waarna we ook even bij Veras zijn katten zijn gaan kijken. Hij heeft een kleine kitten (rood met wit) en ook een naaktkat van z’n zus waar hij af en toe op past. Ze kunnen het samen heel goed vinden (hierboven zijn ze lekker speels) en ik vond het zo grappig om eens een naaktkat echt te voelen. Zij voelt heel warm en zacht aan en helemaal niet eng wat de meesten eigenlijk eerst wel denken!

Zondag

Zondagochtend heb ik heel vroeg m’n vriend naar Schiphol gebracht, dus ik had heel weinig slaap gehad haha. Bij thuiskomst ben ik lekker weer in bed gedoken en heb ik het de rest van de ochtend lekker rustig aan gedaan. In de middag had ik afgesproken om naar Houten te gaan om wat spullen door te spitten die ik daar nog had liggen en dit was mijn outfit voor die dag. Het rokje shopte ik onlangs bij Primark in de aanbieding en ben ik echt super blij mee. Het leek me wel leuk om streepjes met streepjes te combineren en het was zulk lekker weer dat blote benen prima konden!

In Houten ben ik samen met m’n ouders en Tara (die later ook naar Houten is gekomen) naar Bilthoven gereden voor de verjaardag van m’n tante. Op de verjaardagen wordt er altijd wel Indonesisch gekookt en maken de ooms (en m’n vader komt altijd gezellig kletsen) buiten de saté klaar. Jummeh! Ik vind het altijd zo gezellig om op verjaardagen weer mijn familieleden te zien en spreken. Precies volgende week hebben we onze jaarlijkse familie-reünie en dan komen er nog meer familieleden samen. Zin in!

Maandag

De dag erna kwam m’n vriend alweer thuis van een dagje in Manchester. Hij was heel moe van z’n trip en ik voelde me ook nog steeds heel vermoeid van het weekend en vooral de gemiste uren slaap dus we besloten om eten af te halen in plaats van te koken. We waren allebei weer gematcht gekleed in onze Adidas broeken!

Dinsdag

Dinsdag heb ik samen met Tara weer een leuke video opgenomen die morgen online zal komen. Hij is heel leuk en gezellig geworden, dus kom zeker morgen terug om hem te checken! Na het filmen zijn we naar de stad gereden voor een late lunch en besloten bij Bananas te gaan zitten. Dit is een super leuk Vietnamees tentje in de Twijnstraat waar ik al een tijdje heen wilde. Ik had twee gerechtjes besteld, waarvan je hierboven de springrolls ziet. Ah, dit vind ik zó lekker!

Hierboven zie je onze andere gerechtjes. Allebei namen we de Bao Bun’s en Tara ging nog voor een knapperige noodle salade. Alles was echt super goed op smaak en smaakte gewoon heel erg goed. We hebben gesmuld, de eigenaresse was ook heel erg vriendelijk en vinden dit zeker een aanrader voor een volgende keer!

Bananas Asian Food Shop / Twijnstraat 39, 3511 ZH Utrecht

Woensdag

Joehoe, woensdag was de voorpremière van de film Searching waarvoor wij lezeressen/kijkers mochten uitnodigen! We zijn met z’n allen samengekomen bij Universal in Amsterdam om de film te bekijken en dit was onze Girl Squad (niet iedereen staat op de foto). We vonden het zo ontzettend leuk om iedereen te ontmoeten en hadden ook nog Endless Weekend canvas tasjes voor iedereen meegenomen met daarin een lekkere Tony Chocolonely reep om op te eten tijdens de film, of gewoon tijdens een ander moment. Jum! Meiden, mochten jullie dit lezen en ik heb het eigenlijk al te vaak gezegd geloof ik: super, super bedankt voor het komen. Dit betekent voor ons echt zoveel – jullie zijn te gek!

En dit was mijn outfit van de avond. Ik draag weer het Primark denim rokje die ik eerder ook al liet zien en combineerde daar m’n platform Dr Martens onder. Ik vond het wel heel leuk staan samen met het shirt en de bomberjacket!

Donderdag

We gaan normaal gesproken niet naar zoveel events in 1 week, maar deze week hadden we er maar liefst drie gepland! Op donderdag zijn we namelijk naar Zandvoort afgereisd voor de lancering van een nieuw Dopper product. Ik vind Dopper als merk heel erg mooi en fijn, dus toen ik de uitnodiging binnenkreeg wist ik meteen dat ik er erg graag bij wilde zijn. Het event vond plaats bij de beachclub Rapa Nui waar ik nog niet eerder was geweest.

Een heerlijk uitzicht op de zee, dat is nog eens lekker om de week op te breken!

Jaa, daar issie dan! Ik wil graag nog een apart artikel maken over het event en om je ook meer te vertellen over het nieuwe product van Dopper maar in het geval dat je niet kunt wachten: dit is de Dopper Insulated! Je herkent misschien wel hetzelfde ontwerp, maar dan met dubbelzijdige wand voor zowel warme als koude dranken. Ik ben er super blij mee, binnenkort meer info!

Vrijdag

Jahoor, ook vrijdag (gister dus!) waren we weer op pad! Zelfs m’n vriend was verbaasd dat ik weer de hort op ging haha maar het waren gewoon zulke leuke events deze week. Ik had niet zoveel ontbijt meer dus ik heb een bananenbrood bij de Broodzaak gehaald. Ik vond ’em een beetje prijzig en ik vraag me af hoeveel banaan er echt in zit maar hij was verder wel tasty! Verder waren Tara en ik toevallig vrijwel in dezelfde tinten gekleed, dit was niet afgesproken haha!

We waren onderweg naar het Moco museum in Amsterdam. Ik wilde al een tijdje naar het museum gaan, maar het was er nog niet van gekomen dus ik was heel blij dat we uitgenodigd waren door Benefit om hier naartoe te komen! Van Benefit kregen we weer super leuke goodies, waaronder deze fijne roze trui en het te gekke heuptasje die echt zo handig was. Mocht je benieuwd zijn naar dit soort heuptasjes/fannypacks, ik heb er laatst nog een artikel over geschreven. Check die zeker mocht je hem gemist hebben!

We kregen een kleine tour door het museum en hebben heel bijzondere werken gezien. Deze was een van de stukken die mij heel erg opviel en ik ook wel heel gaaf en bijzonder vond. Het verhaal erachter is overigens wat minder ‘gaaf’ want het staat voor de misbruikschandalen binnen de katholieke kerk. In plaats van het gezicht normaal af te beelden, heeft hij het bedekt met mozaïektegeltjes, om op die manier het gezicht te censureren – net zoals je bij criminelen op de televisie ziet. Ik vond het er heel pakkend uit zien en de boodschap komt echt meteen binnen!

We waren op het Benefit event in het Moco museum met deze andere Benefit Babes: gezelligheid!

En nog een groepsfoto op de fantastische roze trap!

Na het Moco museum zijn we nog gaan lunchen in het Vondelpark wat heel gezellig was. Toen we klaar waren met lunchen bleek het alweer flink later in de middag te zijn, dus we zijn een paar straten verderop gelopen om eindelijk weer eens outfit of the day’s te schieten. Onderweg kwam ik deze te gekke Vespa scooter tegen, ik vind zulke oudere scooters zo ontzettend gaaf en dit kleurtje vond ik ook te gek!

Eenmaal thuis ben ik nog met Tara de sportschool ingedoken. Wel een hele chille timing om dat aan het begin van je weekend te doen!

Zoals ik jullie gister vertelde in de Friday Fives hebben we de afgelopen maand van een abonnement op OneFit gebruik mogen maken, dus daarmee hebben we ingecheckt bij een andere gym dan normaal. Hier is het altijd lekker rustig!

Hierna ben ik snel naar huis gegaan om op te frissen want ik ben gezellig met m’n vriend uiteten gegaan. We hadden allebei zin in (all you can eat) sushi, maar ik kon in Utrecht niet zoveel vinden. Sumo is een tijdje geleden gesloten, op de website staat in verband met verbouwingen maar ik heb elders al gelezen dat er sprake was van fraude en het filiaal in Utrecht daarom niet meer open is. We zijn daarom de auto ingestapt en gewoon naar Hilversum gereden om daar naar Sumo te gaan want daar gingen we vroeger altijd heen toen m’n vriend nog in Hilversum woonde. Best wel apart om na zo’n flinke tijd weer in de stad te zijn en bij Sumo haha! Ze hebben inmiddels de kaart aangepast (ook de kleuren zijn ineens wat lichter en frisser) en de papiertjes om je bestelling op te schrijven zijn omgewisseld voor tablets. Ik vind het wel een fijne verandering, sowieso is het heel leuk om op deze manier te bestellen maar het scheelt ook nog eens heel wat papier op een avond aangezien het hier altijd stampvol zit! We hebben weer lekker gegeten en na een aantal avonden buiten de deur te zijn geweest, was het ook wel heel gezellig en fijn om weer eens bij te kletsen met de bf ❤️

Zooo, dat was mijn afgelopen week weer! Vandaag ga ik wat klusjes in en rond het huis doen, gaan we (als het lukt) wat dingen boeken voor onze vakantie en ga ik zondag met m’n vriend mee naar een festival in het zuiden van het land. Misschien rijden we dan ook wel even langs Den Bosch, want ik CRAVE echt al maanden naar de echte Bossche Bollen. Die moet ik natuurlijk wel daar halen haha!

Hoe is jouw afgelopen week geweest? En wat staat er op jouw planning voor dit weekend?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Tiny Hands Challenge
Friday Fives #41
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. Hilde
  1 september 2018 / 07:50

  Je kunt ook lekker All you can Eat sushi eten in park transwijk btw

  • Larissa
   Auteur
   1 september 2018 / 12:34

   Jaa daar zijn we al een x geweest, maar vonden we toch niet zo heel boeiend of de keuze was niet zo groot! :)

 2. Rita
  1 september 2018 / 11:53

  Wat een lange, overvolle maar leuke week hebben jullie gehad. Mijn week bestaat uit sorteren, opruimen en inruimen, komt geen eind aan.

 3. Jette
  1 september 2018 / 19:55

  Ken je Waroeng.nl al? Super leuke Indonesische webshop, vooral veel kookdingen.
  Sinds ik deze webshop ken kopen we daar altijd de cadeaus voor mijn Indonesische schoonouders. Vorig jaar een echte Indonesische satégril, en sindsdien echt een hit!

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2018 / 10:35

   Aah nee ken ik nog niet, ik ga zeker even een kijkje nemen!! :)

 4. 1 september 2018 / 21:19

  Ik vind het altijd super leuk om jullie ‘Weekly Snaps’ te lezen! En wat hebben jullie een leuke week gehad.
  Deze week ben ik op vakantie in Frankrijk in de Eauvergne en ga ik lekker uitrusten. Ik kijk uit naar jullie volgende Weekly Snaps’ dat is alweer nummer #100!!

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2018 / 10:35

   Aah super leuk om te lezen!! Geniet van je vakantie en rust, enne jaa volgende x alweer 100!!

 5. Denise
  1 september 2018 / 22:08

  Wat een gezellige en drukke week!
  Erg leuk :)

 6. Astrid
  2 september 2018 / 01:03

  Je moet een keer naar Blue Sakura gaan in Zwolle. Sushi in een kerk. Mijn favoriet!

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2018 / 10:34

   Aah oke, ik zal er aan denken, ik ben niet echt vaak in de buurt van Zwolle en ligt ook net niet om de hoek haha maar wie weet! Dankjewel voor de tip:)

 7. J
  2 september 2018 / 08:56

  Wat een drukke maar leuke week! De laarsjes die je aan hebt bij Moco zijn zo leuk! Van welk merk zijn die??

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2018 / 10:31

   Die zijn van Sacha! Ik heb deze week een outfitpost gepland met de boots mocht je ze beter willen zien :)

 8. Robin
  2 september 2018 / 18:00

  Zo, heerlijk druk weekje heb je weer gehad! Leuk om te zien.

 9. 2 september 2018 / 19:22

  Leuke foto’s! Het museum lijkt me heel tof!

 10. Sarah
  4 september 2018 / 01:08

  Hee,
  Je hebt umami in de stad vlakbij de Intersport. Ik vind het persoonlijk daar heel lekker en de bediening is geweldig. Ken je het al?

  • Larissa
   Auteur
   4 september 2018 / 10:33

   Jaa klopt ken ik wel! Maar daar hebben ze niet alleen sushi en dan is de keuze niet zo heel groot :) Sumo vinden we toch wel heel chill haha

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130