Weekly Snaps #95

weeklysnaps95 - 15
weeklysnaps95 - 1
weeklysnaps95 - 3
instalan-week-30_-23

Goedemorgen op deze weer super zomerse (lees: snikhete) zaterdag! In onze vorige Weekly Snaps heb je kunnen lezen dat we een week in het leuke Zarautz hebben doorgebracht en afgelopen week was onze eerste volle week weer terug in Nederland. Nou, poe hey die zomer is hier ook zeker aanwezig! We hadden in Zarautz wat minder goed weer en is het daar ook een paar graden koeler, dus ik moet zeggen dat ik hier wel een beetje aan het puffen ben haha. Toch heb ik me niet binnen opgesloten en heb ik weer wat leuke snaps om met je te delen. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Even een selfie, want woehoe ik heb eindelijk eens een goed kleurtje! Ook m’n onderarmen en onderbenen zijn goed gekleurd en je denkt nu vast ‘en de rest van je lichaam Laris?’ Tsja, dat is wat minder gekleurd haha! Ik denk dat ik echt aan de gang moet met selftanner, want mijn buik is zo wit dat het heel gek staat als ik een cropped top draag haha!

De altijd fijne puinhoop wanneer ik eens thuiskom van een reisje. Ik heb deze keer de koffer slechts twee dagen daar laten staan en toen was alles opgeruimd! Dat is niet altijd het geval, wie vind een koffer uitruimen en opruimen ook altijd zo stom om te doen?

Ik maakte een lekkere ijskoffie voor mezelf aan de hand van het recept die we in deze zomer lifehacks video deelden!

Dinsdag

Ik begin de ochtend met een kopje koffie en een perzik! Door die warmte heb ik in de ochtend echt minder trek en krijg ik niet veel meer naar binnen. Een paar uurtjes later heb ik echter echt extreeeeeme honger alsof ik al jaren niet heb gegeten haha!

Die dag werken we bij Tara thuis en gaan we aan het einde van de middag de deur uit en zoeken een vrij nieuw tentje op: Op Zuid. Het is al een paar maanden geopend, maar we waren er nog niet eerder geweest en heel erg benieuwd. Het blijkt wat zuidelijker (vandaar de naam) in Utrecht te zitten en het is hier heel erg lekker rustig en kalm. Ook wel eens heel erg fijn naast al die tentjes die in de stad zitten. Bij Op Zuid hebben ze een enorme selectie aan wijnen en bier en ik koos voor deze ‘t Uiltje Green Ghost Goose (ik denk dat dit op de menukaart staat, ik heb het geprobeerd van de afbeelding af te lezen haha) want hij had de beschrijving ‘watermeloen’ en ‘komkommer’. Well, that sounded tasty and refreshing to me! Oké, uiteindelijk proefde ik niets terug van de watermeloen (was ook wel een beetje te verwachten) maar de komkommer, die proefde je wel. Het is een heel licht biertje met maar 3,1% en ik vond hem eerder naar een cider neigen omdat hij redelijk zuur was. Heel apart wel, maar zeker verfrissend op zo’n warme dag!

We waren helaas net te laat voor de lunchkaart en ook weer te vroeg voor de dinerkaart. Balen! Ik heb het gevoel alsof dit mij de laatste tijd steeds vaker overkomt en ik vraag me af of ik gewoon steeds te laat naar een tentje ga of dat men de kaarten heeft veranderd waardoor er gewoon een gat is van een uur wanneer je eigenlijk alleen borrelgarnituur kunt bestellen. Best wel jammer vind ik! We bestelden daarom brood met dip en een schaal met kipkluifjes, maar helaas vielen beide een beetje tegen. Dat komt ook wel omdat ik echt had gehoopt op een echte lunch, dus ik wil Op Zuid zeker nog een tweede kans geven tijdens een lunch en/of diner want verder vond ik het wel een leuke spot.

We zagen ook deze auto op de parkeerplaats staan waar ik graag een foto mee wilde, maar hij stond er helaas niet zo goed voor. Wellicht een andere keer!

Hierna zijn we naar de stad gereden want we zijn spontaan uiteten gegaan met Serena (die hier de foto maakt) en mijn vriend schoof ook gezellig aan! Serena wilde al een hele tijd naar de nieuwe The Seafood Bar die op Utrecht Centraal zit, of er net naast eigenlijk dus ze kon lekker makkelijk vanaf de trein hier naartoe komen. Ideaal, want ze had lieve Marsh ook meegenomen!

Tara en Serena aan de oesters en ook heel veel ander lekkers! We hebben hier echt heerlijk gezeten, je hebt mooie tafeltjes binnen staan, maar met dit weer kan je ook echt prima buiten zitten want je kunt hier ook in de schaduw zitten. En ondertussen naar het publiek kijken dat gaat winkelen of weer terug naar het treinstation gaat. Ik ben zelf niet de grootste visliefhebber, ik ben gewoon een lastige eter die niet zoveel lust, dus ik ben voor de veilige optie van Fish & Chips gegaan en dan voor de kibbeling. Super lekker ook!

Marshall lag in de wagen en zat ook bij Serena en Tara op schoot en ik vind het altijd zo’n leuk ventje om naar te kijken en mee te spelen. Hij is momenteel lekker in de gil-en-grijp-fase dus meneer weet zeker wel je aandacht te stelen haha!

Even handjes vasthouden! Ik ben echt dol op die teentjes en vingers van hem, zo schattig en klein. Oh en vooral zacht!

Na het eten pakten we weer de fietsen en zagen we deze prachtige lucht. Utrecht, wat ben je toch prachtig!

Woensdag

We hebben met Primark een leuke samenwerking via onze Instagram accounts en daarvoor konden we wat items shoppen. We zijn naar Amsterdam gegaan want op de Dam heb je een lekker groot filiaal en daar zijn we mega goed geslaagd. We waren al een tijdje niet meer wezen shoppen en we zagen zoveel leuks in de collectie hangen. Als je wilt weten wat we hebben geshopt en hoe we er een look mee maken, houd dan zeker onze Instagram accounts in de gaten!

Hierna zijn we naar Loetje gelopen, dat zit aan het water vlakbij het treinstation en daar hebben we lekker geluncht! Helaas zat vrijwel het hele terras buiten vol, maar aan de andere kant was het ook wel weer heel warm. Dan kies ik toch veel liever om binnen te zitten, plus er zijn zoveel wespen de laatste tijd. Ik word constant lastig gevallen en ik ben echt die persoon die helemaal panisch wordt bij het zien van een wesp haha!

Die avond heb ik ook eindelijk de analoge camera (met een paar lenzen) van m’n vader gevonden! Ik was echt al een hele lange tijd naar op zoek, want het leek me heel leuk om daar deze zomer mee te spelen en ein-de-lijk heb ik hem gevonden. Yay! Ik heb zojuist een batterij besteld voor de lichtmeter en ik ga ook nog even rolletjes kopen bij Hema en dan kan ik er lekker mee aan de slag. Via Instagram Stories had ik om wat tips & tricks gevraagd en daar heb ik al fijne tips gekregen om mee te starten, plus veel tutorials bekijken (bijvoorbeeld ‘how to fotorolletje in de camera doen?!’) want dit is helemaal nieuw voor me. Het lijkt me super leuk om over een tijdje wat foto’s te kunnen delen in een artikel en mijn ervaringen (als ik er echt iets over te zeggen heb tenminste…) te kunnen delen.

Doe jij aan analoge fotografie? Zo ja, mocht je tips hebben please let me know! :)

Donderdag

Op donderdagochtend dacht ik echt dat het woensdag was, maar blijkbaar vliegt de tijd weer haha! Ik ben met Tara wat looks gaan schieten die we hebben geshopt bij Primark. De foto’s zijn heel leuk geworden, dus ik kan niet wachten om ze te laten zien aan je via Instagram!

weeklysnaps95_ - 1
weeklysnaps95_ - 2

Tussen het fotograferen door hebben we nog even geluncht bij Elise, een super leuk tentje in de buurt van de Mariaplaats. Het ziet er hier altijd gezellig uit en het eten is ook altijd goed. Tara nam een lekkere salade met parelhoen en granaatappelpitjes en ik ging voor de yoghurt met granola, vers fruit (ziet het er niet prachtig uit!?) en ook nog een plak gegrild bananenbrood. Jum!

Later op de avond ben ik nog even boodschappen gaan doen en kocht ik wat bananen. Als het kan, dan neem ik altijd de losse bananen mee. Het maakt mij echt niet uit of ze netjes aan een setje zitten (want je eet er immers toch maar 1 per keer) dus waarom die losse laten liggen?

Ik ben ook nog wezen rolschaatsen, woohoo! Het was wel iets aan de te late kant wanneer ik dit besloot, maar gelukkig was het wel nog licht genoeg om echt alles te kunnen zien. Ik heb een rondje van 4km gedaan en het gaat heel erg goed. Gezien ik de skate parade (a 25km) wil meedoen, moet ik mijn afstanden wel echt flink omhoog schroeven maar voor nu vind ik het prima om op deze manier gewoon wat zelfverzekerder te worden op die wielen. Hier was ik even aan het uitpuffen op het balkon buiten (toen dus inmiddels wel flink donker!).

Vrijdag

Ik had wat denim shortjes bij H&M besteld en ik kom er maar niet uit of ik tevreden ben met het model of niet. Ik heb zowel maat 36 en 38 besteld, maar de maat 38 vind ik al aan de strakkere kant zitten wat ik echt niet had verwacht. Ik betwijfel of een maat groter mooi gaat zitten, dus ik ben nog een beetje in een dubio. Ik heb trouwens ook nog eens 3 verschillende wassingen gekocht, dus daar moet ik ook nog eens uit kiezen haha. Wat een #firstworldfashionproblems he! Maar goed, bij twijfel ga ik ze desnoods toch allemaal retourneren en gewoon op zoek naar hét denim shortje voor mij. Ik zoek eigenlijk gewoon iets wijders/groters/oversized (bij de benen) maar dat hij wel goed aansluit in je middel… Tot nu toe nog nergens tegengekomen! Oja, ik ben hier trouwens m’n wenkbrauwen aan het tinten vandaar dat ze er zo donker uit zien. Hier komt binnenkort nog een artikel over! :-)

Wat ga jij dit weekend doen? En hoe houd jij jezelf koel met deze warme dagen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

 

Primark shoppen, Instashoot en oesters met Serena
Friday Fives #39
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 09:11

  Met zo min mogelijk doen en een ventilator op m’n hoofd gericht probeer ik het koel te houden, haha!

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:37

   Haha jaa, ik heb inmiddels ook de ventilator op het balkon gezet zodat ie lekker in mn gezicht waait wanneer ik in de stoel zit. Heerlijk!!

 2. Denise
  4 augustus 2018 / 10:51

  Zo min mogelijk doen (best lastig met verhuizen ??)
  En enorm veel drinken ??
  Lekker weekje Larissa! Met lekker veel food ??

  X

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:38

   Oeeeh heftig inderdaad met die hitte, dan kan je eigenlijk niks anders dan zweten haha! Heel veel succes nog met de verhuizing Denise, laat je me het resultaat zien? ;)

 3. Rita
  4 augustus 2018 / 14:38

  Druk weekje weer, ik blijf zoveel mogelijk binnen hoor. Op terrasjes eten vind ik met deze hitte en felle zon eigenlijk gewoon vervelend en aan vliegen en wespen heb ik helemaal een hekel.

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:39

   Jaa, die wespen en vliegen zijn wel heel extreem op het moment. Ieh en bah!

 4. Lisanne
  4 augustus 2018 / 17:11

  Hoi Larissa, waar heb je dat mooie groene jack vandaan? :)

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:40

   Hi,
   Aah zo grappig, want ik krijg die vraag heel vaak maar ik heb helaas een minder goed antwoord want die heb ik eens in een kringloopwinkeltje gekocht! Sorry!! :)

 5. Britt
  5 augustus 2018 / 22:50

  De Bershka heeft echt top shorts! Sluit mooi aan van boven en een beetje mom fit van onderen, misschuen daar even kijken? (en ook nog voor een leuke prijs)

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:41

   Ja ik had er daar eentje gezien die ik zo mooi vond, maar tijdens het passen zat ik helaas tussen twee maten in dus daar heb ik helaas ook geen geluk gehad :( Maar ik ga Bershka wel in de gaten houden, misschien komt er een iets ander model bij die ik kan passen! :)

 6. 6 augustus 2018 / 11:31

  Helaas vind ik koffers uitpakken ook geen leuk klusje. En blijft het bij mij ook niet binnen 1 dag het opruimen. Liefs soraya

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2018 / 19:41

   Haha jaa stom he, maar toch wel lekker als het eindelijk dan toch weg is. Ben je altijd weer trots op jezelf hahah

 7. Debbie
  9 augustus 2018 / 13:35

  Ik blijf het jammer vinden dat jullie zoveel shoplogs laten zien; met winkels als Primark. Een shirtje van € 5,- hoe realistisch is dat? ;) Biologisch en minder vlees eten is wel hot topic bij jullie, maar duurzaamheid in de kledingindustrie ho maar. Nu zijn jullie in de gelegenheid een groter publiek aan te spreken, maak daar gebruik van zou ik zeggen! Want zeg nou zelf willen jullie echt kleding dragen gemaakt door kinderen? Durf die vraag maar eens te beantwoorden ;)

@Endlessweekendnl