Weekly Snaps #91

weeklysnaps91 - 10
weeklysnaps91_deel2 - 3
weeklysnaps91 - 14
Processed with VSCO with q5 preset

Goedemorgen, het is weer zaterdag: het begin van het weekend! Ik moet je eerlijk toegeven dat ik zelf even de dagen van de week kwijt was, want ik heb zelf een onwijs drukke week gehad waarbij ik enorm veel heb gezien en gedaan. Ik startte namelijk de week in Nederland, ging daarna naar Parijs en ik tik dit vanuit mijn hotelbed in Kroatië! Ik heb vandaag weer heel wat leuke snaps om met je te delen, kijk je gezellig mee?

Zaterdag was het fantastisch weer en wilden m’n vriend en ik eigenlijk naar Zeeland rijden, maar omdat tegen de tijd dat we weg wilden gaan het toch wel wat later was geworden én het voor ons ruim 2 uur rijden is (met normaal verkeer, laat staan op een zaterdagmiddag met fantastisch zomer weer…) had ik toch niet zo’n zin om zo lang in de auto te moeten zitten. Dat is dus een plan voor een volgende keer en daarom besloten we wat dichterbij huis te blijven: het Lepeltje Lepeltje food festival in Utrecht! Ik maakte in de lift even een fototje van m’n outfit, want ik vond hem wel heel zomers haha!

weeklysnaps91_deel2 - 2
weeklysnaps91_deel2 - 3

Ik had via mijn Instastories om tips gevraagd in Zeeland, maar omdat ik toch had besloten wat dichterbij te blijven wilde ik dat nog wel even laten weten, vandaar de tekst in deze foto! We begonnen met een heel lekker fruitig biertje, daarna een bord nacho’s die enorm lekker waren en ik sloot af met dit ijsje. Ook heerlijk natuurlijk!

Zondag ben ik gezellig wezen eten bij Beers & Barrels in Utrecht. Dit restaurant heeft twee filialen, eentje in de stad en eentje buiten de stad bij een soort kleine haven. Deze locatie is heel fijn want ze hebben een heel goed terras! Mijn vriend en ik waren ongeveer een half uur te vroeg en ik vroeg of hij nog even een outfit fototje kon maken, deze heb ik inmiddels ook al op m’n Instagram account geplaatst. Had jij die foto al gezien? ;)

Dit tasje had ik de dag ervoor ook al om en is echt een favoriet van me geworden. Toen ik deze foto op Instagram plaatste kreeg ik ook al veel vragen over dit tasje en ik heb daar een linkje van gedeeld op mijn Stories omdat veel van jullie ook fan waren! Dus mocht je ook iets hebben van ‘wat een te gek tasje!’ dan heb ik bij deze een shop-link voor je zodat je hem zelf ook kunt afrekenen. Ik had hem trouwens binnen een week binnen wat echt mega snel is en ik heb het ‘large’ model genomen. Echt een fijn ding!

We hebben echt heerlijk gegeten bij Beers & Barrels en daarna namen we nog wat drankjes, waaronder deze super lekkere cider met rode vruchten. Hij zag er ook zo zomers uit in dit glas!

Maandag was het weer tijd om even wat meer balans in m’n eten te brengen, dus ik startte de dag met een groene smoothie! Hierna heb ik een video opgenomen die morgen online zal komen op ons kanaal. Stay tuned!

In de middag ben ik ook nog even naar de stad gegaan, waar ik mijn nieuwe rieten tasje in de winkel tegen kwam! Ik heb mijne bij Aliexpress besteld, maar ik kwam echt precies dezelfde tegen bij Stradivarius. Hoe toevallig! Natuurlijk was het prijskaartje niet helemaal hetzelfde overigens haha ;)

Die avond werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Dit is het uitzicht vanaf mijn galerij en het zicht blijft nooit vervelen! Elke avond met zulke warme temperaturen krijg je wel een mooi uitzicht te zien met prachtige kleuren.

Die avond heb ik ook alvast mijn spullen ingepakt, want er stonden twee persreisjes achter elkaar voor de boeg! Voor mijn eerste reis heb ik besloten om een grotere tas mee te nemen (rechts) met spullen voor twee dagen in Parijs. De handbagage koffer pakte ik ook alvast in, want ik zou geen tijd hebben om deze later in te pakken, en deze heb ik meegenomen naar Kroatië waar ik me op dit moment nog bevindt. Mijn nieuwe rieten tasje ging ook hier weer mee haha!

De eerste reis was twee dagen Parijs op uitnodiging van L’Oréal en we gingen met de Thalys wat een hele fijne manier is om in Parijs te komen. In de trein lagen al magazines en een goodiebag klaar met fijne goodies dus dat was een super leuk welkom. Ook heb ik sinds forever weer een drankje bij Starbucks gehaald, een lekkere cappucino om mee wakker te worden want de dag begon aardig vroeg!

Mijn outfit voor de eerste dag in Parijs, lekker simpel en ook zomers want ook in Parijs was het weer heerlijk weer. In heel Europa hebben we al een geweldig begin van de zomer, I love it! Ik draag een basic shirtje van Bershka en ik krijg hier echt nog steeds heel vaak vragen over. Het is dit shirtje en hij kost slechts €5,99 wat lekker budgetproof is!

In de avond hadden we een diner met alle andere influencers (allemaal meiden!) die mee op stap waren en er was gevraagd om een outfit aan te doen met een Parijs-tintje! Ik koos daarom voor dit leuke pak met stippen (van Loavies!) en Tara ging voor haar jumpsuit met streepjes (van Primark). Het was niet met elkaar afgesproken, maar onze looks pasten zo goed bij elkaar dat we wel een foto moesten maken samen. Ik kreeg echt super veel likes en respons op deze foto, super bedankt daarvoor!

Ook de dag erna was het geweldig weer en maakten deze selfie op het dak terras van ons hotel daar. Gezellig!

Hierna doken we de stad in, want we konden meedoen aan een leuke foto challenge in Parijs! De opdracht was om een women empowerment foto te maken met een touch of Paris en dit is de foto van Tara geworden die zij online plaatste, wat is hij gezellig geworden! Hierna zijn we weer naar het trein station gegaan om terug naar huis te gaan.

En we hadden pech… want er was een enorme vertraging met de treinen en daardoor kwamen we 2 uur later thuis dan we hadden gepland. En toch gaat alles gewoon door en moest ik inleveren op slaap. Ik stond namelijk met 2 uurtjes slapen de dag erna alweer ontzettend vroeg op het vliegveld van Eindhoven, want we gingen samen op reis naar Kroatië!

Het is mijn eerste keer in Kroatië en ik ben meteen verliefd geworden! We zijn hier naar toe gevlogen omdat ik een leuke samenwerking met Eindhoven Airport heb en we gaan hier in 4 dagen verschillende plekken bezoeken. Best wel druk, maar wel heel veel zien. Ik plaats op mijn Instagram account en ook op stories leuke foto’s van onze tijd hier, dus houd mijn account ook zeker in de gaten als je meer wilt zien!

En als laatste een gezellige selfie met Tara en een fantastisch mooi uitzicht op de achtergrond. Ah, Kroatië, ik wist dat het hier mooi zou zijn maar het heeft m’n verwachtingen echt overtroffen. Ook zijn de mensen echt ontzettend aardig en lief en smaakt het eten hier ook heel erg goed! We hebben hier nog iets meer als een volle dag, dus ik ben benieuwd wat ons nog meer te wachten staat. Fijne dag vandaag!

Ben jij wel eens in Kroatië geweest? En heb jij een beetje kunnen genieten van de mooie dagen afgelopen week?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Zomer Make-Up Routine + mini AliExpress shoplog!
Beauty gadget review: Moon Mousse!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 Reacties

 1. 7 juli 2018 / 08:04

  Oh wat ben ik toch dol op die rieten tasjes! Het staat zo lekker zomers! Leuk dat jullie naar Parijs zijn geweest, de outfitjes zagen er ook weer top uit!.

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:51

   Jaa echt he, ik ben er ook helemaal gek op. Heb op dit moment 4 verschillende haha!! #obsessedmuch?

 2. Ingrid
  7 juli 2018 / 09:06

  Kroatië ben ik een jaar of tien geleden geweest, lekker betaalbaar als student en heel mooi! Ik ben benieuwd of dat nog steeds zo is. Het warme weer vind ik niet zo fijn, ik werk gewoon vijf dagen. Maar we hadden laatst ijs op het werk en zijn buiten gaan eten, dat was heerlijk! Door jullie foto’s krijg ik heel veel zin om naar Parijs te gaan.

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:52

   Jaa, ik vond het nog steeds erg betaalbaar in Kroatië! :)

 3. 7 juli 2018 / 09:30

  Wat een prachtige foto’s hebben jullie gemaakt. Ik ben 1 keer in Kroatië geweest, een tijdje geleden alweer. Wat ik me vooral herinner was dat er zo’n relaxte sfeer hangt.

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:52

   Ja, vond ik ook wel! Iedereen was heel lief, geen gehaast of gestreste mensen. Verder ook erg schoon en het rook er ook gewoon soort van vers, komt vast door de hoeveelheid groen en bomen! :)

 4. 7 juli 2018 / 09:42

  Wauw, je benen lijken wel een kilometer lang in dat pak! Veel plezier in Kroatië; ik ben er nog nooit geweest.

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:53

   Haha jaa he! Die broek van het pak zit ook extreem hoog, dus zo creëer je inderdaad die illusie :p

 5. 7 juli 2018 / 10:51

  Ah wat een toffe foto’s weer! Ondanks dat het super tof is om op reis te zijn lijkt het me toch ook best pittig, zeker met weinig slaap en vertragingen enz. Geniet van jullie tijd nog in Kroatië :) X

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:54

   Ja, absoluut! Ik moet eigenlijk van elk tripje of eigenlijk überhaupt na een drukkere dag gelijk even bijkomen. Daar word ik toch wel snel vermoeid van. Maar alsnog is het heel erg leuk om te doen :)

 6. Marloes
  7 juli 2018 / 14:16

  Ben heel veel jaren geleden daar op vakantie geweest met mijn ouders. In de streek dalmatië en een aantal jaren daarna op jongerenreis naar Istrië. Waren al mooie vakanties.

  Maar vorig jaar hebben mijn vriend, zijn zoontje en ik een roadtrip door heel Kroatië gemaakt met een campertje! Van helemaal bovenin naar het meest zuidelijke puntje en weer terug. Het is een fantastisch land met prachtige natuur, natuurparken en stranden en ik zou er zo weer naar toe gaan! Dus zeker een aanrader om dat te doen. Campings langs de kust zijn super goedkoop en ook het levensonderhoud is niet duur.

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:55

   Waah, dat klinkt echt fantastisch! Hadden jullie zelf een camper of eentje gehuurd? Dat lijkt me inderdaad ook echt heel erg gaaf om te doen en ik hoorde al dat de campings ook erg goed zijn in Kroatië. Lijkt me echt zo’n lekker vrij gevoel geven! :)

 7. Tessa
  7 juli 2018 / 17:51

  Ik ben ook al zo lang op zoek naar zo n rieten tasje!!! Wil je het linkje misschien delen? :)

 8. Inge
  7 juli 2018 / 22:19

  Oh shit, ik dacht na jouw stories dat je een kleine tas hebt bestelt… dus dat heb ik ook gedaan.
  Als t goed is komt ie dus deze week binnen, benieuwd hoe klein hij werkelijk is? anders nog maar een keer proberen dan… voor de Prijs hoef ik t niet te laten iig?

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 21:59

   Aah no, ik heb de grotere inderdaad! Ik weet niet of het heel veel scheelt hoor en die mini is ook echt super cute. Plus voor dat prijsje zou je inderdaad ook nog die grotere kunnen bestellen hihi! Je gaat er hoe dan ook veel plezier van hebben, het maakt een zomerse outfit echt helemaal af vind ik! :) Stuur je me een foto als je hem binnen hebt? Ik ben benieuwd! :)

 9. MiriamH
  9 juli 2018 / 13:14

  Hoi! mag even heel off topic een vraag stellen? ik ga eerdaags een ahppie eten in Utrecht en nu heb ik al jullie blogposts over Utrecht nageplozen. Heerlijk zitten lezen en enorm genoten, maar nu weet ik het helemaal niet meer ;-)
  Waar MOETEN we eten….???? Ik kan niet kiezen…..

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:02

   Ellooo, natuurlijk mag dat!
   Ten eerste, leukkkk dan je naar Utrecht komt!
   Ik denk dat je in de avond een hapje wilt eten? Ik weet natuurlijk nu niet waar je van houdt, dus ik overspoel je wel weer even met een lijstje en dan moet je even kijken waar je wel en geen zin in hebt haha. Komtie!
   Broadway Steakhouse
   Anan
   The Streetfood Club
   Speck
   Beers & Barrels
   SNCKBR
   Tiger Mama
   TGIFridays
   Loetje

   Hmmm dat is hem wel voor wat nu in me opkomt.. hoop dat je hier wat aan hebt! :D

   • MiriamH
    12 juli 2018 / 15:40

    Dat is dus mijn probleem, ik lust allessss en doe het liefst in iedere suggestie een gang ;-) Maar ik ga weer even menus bekijken. Dank je wel!!!!

 10. Denise
  9 juli 2018 / 21:47

  Ik ben ook in Kroatie geweest. Heerlijk daar :)
  Wat een leuke week!

  X

 11. Kim
  10 juli 2018 / 15:46

  Wij willen volgend jaar zomer graag een 3 weekse roadtrip maken naar Kroatië en eventueel Italië. Het ziet er zo mooi uit daar! En we zijn nog nooit met de auto op vakantie geweest dus dat lijkt me ook helemaal geweldig! Als iemand tips heeft hoor ik ze graag!

  • Larissa
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:04

   Ik vond het van tevoren best spannend dat ik in Kroatië zou gaan rijden (ook met een schakelauto wat voor mij heuuul lang geleden was) maar ik heb het echt als heel comfortabel ervaren! Er zijn wel flink wat hoogteverschillen, maar niet van die onmogelijke situaties. Ook zijn de wegen in hele goede conditie; netjes, geen gaten en alles is gewoon super duidelijk. Vond het echt helemaal top en ik denk dat zo’n langere roadtrip echt een super leuk idee is. Heel veel plezier op vakantie, weet zeker dat dat goed moet komen!! :)

 12. 11 juli 2018 / 15:26

  Het lijkt me zo gezellig met jullie twee samen! Leuke dingen doen als zussen! Koester het maar! xx

 13. Thao
  12 juli 2018 / 09:24

  Hoe lang ben je eigenlijk? Want die stipped outfit staat je echt zo leuk! Maar ik ben bang dat ik klein voor deze outfit ben haha. Mijn lengte is 158

  • Larissa
   Auteur
   12 juli 2018 / 10:11

   Ik ben 1,68m maar ik heb de broek zelf korter gemaakt want hij was voor mij veel te lang haha! Ik heb er denk ik zo’n 5cm afgehaald en dat gewoon gedaan door het eraf te knippen (de broek valt best wel recht qua model dus je verpest er niet de style mee zeg maar!) en daarna omgevouwen en vast gezet volgens deze methode die ik hier eerder deelde: https://www.endlessweekend.nl/deze-budget-fashion-hack-moet-je-echt-eens-proberen/

   Super easy! Ik heb hem zo kort gemaakt zodat ik er gewoon platte sandaaltjes onder kan dragen, want dat is waarschijnlijk het enige wat ik eronder ga dragen aangezien ik zelden hakken draag haha :) Maar als je hem wel met hakken wilt dragen dan kan je hem natuurlijk wat langer laten.

   • Thao
    12 juli 2018 / 13:07

    Super handig! Dit wist ik echt niet! Thank you!

@Endlessweekendnl

0   256
736   994
3   266
3   331