Weekly Snaps #87 – de crazy cat lady en veel eten!

86weeklysnaps - 10
86weeklysnaps - 12
86weeklysnaps - 4
86weeklysnaps - 18

Goedemorgen iedereen! Deze weekly snaps staat een keer wat later online dan normaal en dat is heel puur en eerlijk omdat… ik gisteravond echt te moe was om hem te schrijven! Tara zegt altijd tegen me dat ik dit artikel al halverwege de week moet beginnen met maken, maar dat komt er bij mij nooit van en afgelopen week was sowieso een beetje hectisch waardoor ik er eerder geen tijd voor had gevonden. Anyways, ik hoop dat je nog steeds dit artikel hebt gevonden op onze blog en dan ga ik je nu laten zien wat ik heb uitgespookt de afgelopen week!

Afgelopen weekend vroeg de zus van m’n vriend of we even konden oppassen op hun zoontje en ik zei ‘natuurlijk!’. Ik vind het altijd wel gezellig om even op bezoek te zijn, dus we zijn naar Amsterdam gereden, hebben heerlijke burrito’s gekocht bij De Burrito Maker (echt een aanrader als je eens in Amsterdam bent!) en daarna hebben we gezellig opgepast.

Zondag zijn we even de stad in gegaan en zag ik bij Zeeman deze mooie mandjes liggen! Ik vond ze er echt heel tof uit zien en ze voelden kwalitatief gezien ook heel goed aan. Vooral de linker met franjes en bolletjes vond ik te gek, maar ook de mandjes met wit en bruine rand (die gaan per twee stuks) vond ik heel mooi. Ik had nog niet een idee dat ik ze écht nodig had (haha, wanneer wel he?) dus ik heb ze nog even laten liggen maar ik wilde ze wel jullie graag even tippen!

Maandagochtend had ik zin in iets zoets, maar omdat het weekend weer voorbij was en ik doordeweeks gezonder probeer te eten vond ik het geen optie om zoete wafels te maken. In plaats daarvan bedacht ik me dat ik nog een banaan had liggen, dus ik heb bananen-havermout pannenkoekjes gemaakt! Daarboven op een klodder kwark dat ik er echt heel goed bij vond smaken en wat honing. Jum! Ik had overigens te veel gemaakt en moet het volgende keer verdelen in twee porties, kan ik er meteen de volgende dag ook van eten bijvoorbeeld.

Ik heb de ingrediënten een beetje gegokt, maar dit heb ik erin gedaan:

 • ongeveer een cup havermout (dit heb ik vermalen in de mixer totdat het een veel fijnere substantie heeft)
 • 1 banaan
 • 1 ei
 • honing
 • kwark

Vermaal de havermout zodat het een fijnere substantie heeft, voeg hier de banaan en het ei aan toe en mix dit tot 1 geheel. Hiermee maak je de pannenkoekjes. Over de pannenkoekjes doe ik nog wat honing voor wat zoetigheid en de kwark geeft het geheel weer wat meer frisheid. Ik vond deze combo echt super geslaagd!

Dinsdag hebben we gefilmd voor onze zondag video en dit is een sneakpeek! Rara wat zal het voor video worden? ;)

Woensdag was het zó heet, wauw! Ik heb even op het balkon gezeten, maar al snel ben ik er weer afgehuppeld want ik vond het maar te warm haha. Ik heb maandag, dinsdag en ook woensdag best wel veel binnen gezeten om werk en video’s te filmen waardoor ik er woensdagmdidag ook echt even uit moest. Ik had met Tara besloten om lekker buiten de deur te lunchen, dus daar keek ik erg naar uit!

We besloten om naar Stael te gaan op de Twijnstraat. Ze hebben helaas geen terras buiten, maar in verband met de hitte was het misschien sowieso maar een beter idee om binnen te gaan zitten. Plus hier weten we dat het eten altijd wel goed is!

Tara koos voor een broodje met brie en granaatappel-dressing en ik ging voor een broodje carpaccio met truffel mayo. Daarbij allebei een sapje met aardbeien-sinaasappel. Lekker! Hierna moest Tara alweer gaan want ze had een afspraak staan bij Lashismore voor een refill van haar wimperextensions, want die dag erna zou ze op reis gaan.

Ik ben de stad in de gereden om naar de Normal te gaan. Over deze winkel hebben we een tijdje geleden een shoplog opgenomen en toen lieten we jullie al wat blikjes drinken zien die ik super lekker vond. Omdat ik de hele week eigenlijk alleen water heb gedronken (naast dat ene sapje die ik hierboven liet zien) had ik echt van die cravings naar iets met prik én iets meer smaak haha. Bij Normal heb ik daarom een stel van die blikjes gekocht en ik kwam ook deze fles drinken tegen (ook zonder calorieën) die ik graag wilde uitproberen. Deze fles kost overigens €0,80 en de blikjes zijn €0,50 per stuk dus dat vind ik echt prima. Enne, dit flesje Strawberry & Raspberry smaakte SO GOOD! Ik ben fan en ga dit zeker meer inslaan want dit is precies wat ik nodig had als zoetekauw haha. Verder vond ik het overigens zo chill om een voorraadje blikjes in de koelkast te hebben, altijd lekker gekoeld drinken in de koelkast!

Donderdag was Tara in de ochtend op reis gegaan, ze bevindt zich momenteel in Oostenrijk en plaatst momenteel vooral op @travellab.nl over haar belevenissen. Volgen jullie dat account ook al? Zo niet, zeker doen! Ik ben aan het begin van de middag naar Lashismore gegaan om ook mijn wimpers een refill te laten geven. Ook donderdag was het ontzettend puffen en zweten geblazen zeg, dus ik had die ochtend alles dicht gedaan zodat het redelijk koel was binnen. Ik maakte wat lunch en daarna snacks van wortel en selderij met humus (of is het hoemoes?!) wat heerlijk koel smaakte haha. Jam! Oh en natuurlijk Gossip Girl op tv, even ontspannen!

En dit zijn de nieuwe wimpies, op een heel bezweet en glimmend gezicht haha. Jeetje! Maar de wimpers zijn weer helemaal on-point. Love ’em! Ik draag momenteel de Russian Volume in 2D en dat is mijn favoriete look wimpers op mij :) Super bedankt weer Lashismore!

Donderdagavond had ik een event in Utrecht, yes! Wij zijn altijd dol op events die gewoon in eigen stad zijn en proberen dan ook altijd erbij te zijn haha. Deze keer had ik een event van SNCKBR, een restaurant die je misschien al wel kent want ze zitten al in Amsterdam en Eindhoven! Ik schreef eral over in de Friday Fives van gister, maar mocht je die gemist hebben dan heb ik hier nog een aantal foto’s voor je.

Prachtige hippe inrichting! Deze booths vond ik vooral heel erg mooi en gezellig.

Dit was een van de gerechten, de Peking Luck! Ten eerste, hoe leuk is die naam en ten tweede smaakte het echt onwijs goed. Bijna alsof je peking duck aan het eten was, maar dan uiteraard vegan. Echt een aanrader!

En dan stond ik woensdag en donderdag nog zo te zweten, ineens was het feest vrijdag compleet over. Ik heb de regenjas weer uit de kast getrokken en ben helemaal nat geregend. Wat een verschillende dagen zeg!

In de middag ben ik naar Houten gegaan om gezellig met m’n moeder te lunchen. Mijn vader was die ochtend namelijk met een collega op vakantie gegaan, dus ze is het komende weekend alleen thuis. Met Rama natuurlijk! Mam nam een broodje met pittige kip en ik ging voor een club sandwich met kalkoen en een tomaten soepje. Lekker!

Hierna zijn we nog heel even bij de winkels gaan kijken en liepen we daarna naar huis. Daar was natuurlijk Rama op ons aan het wachten die lekker aan het rond dribbelen was en overal wilde neerploffen. Wat is hij toch extreem fluffy! Ik heb op de veranda mijn laptop neergezet om wat mailtjes weg te werken en ook te werken aan de video van morgen. De video is as we speak nog steeds niet af, iets wat mij eigenlijk nooit overkomt aangezien ik mijn weekenden vrij wil houden… maar deze keer ben ik nog niet klaar. Aah! Ik ga vandaag, later vanmiddag, naar mijn eerste festival van het jaar en dat hebben we al heel wat maanden geleden gepland dus ik moet even doorknallen voordat ik van huis ga. Nouja goed, we (of jullie) gaan het zien haha!

En nog even een selfie met Rama, als een echte crazy cat lady! Rama rende hierna natuurlijk weg, want die had al zien aankomen dat ik nog heeel veel meer foto’s en selfies wilde maken. Deze blauwe ogen vriend heeft daar nooit zo’n zin in.

Ik ga nu even een ontbijtje maken, een fles water wegwerken en dan nog lekker werken aan de video van morgen. Daarna moet ik me klaarmaken voor het festival en kijkende naar het weer zit ik een beetje te twijfelen voor welke outfit ik ga… Het is toch ineens wat koeler geworden vandaag, máár het regent tenminste niet meer. Joehoe!

Wat ga jij vandaag doen? En kom je morgen terug om de zondag-video te bekijken?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Zomer Hacks & DIY's!
Friday Fives #36
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. Myrthe
  9 juni 2018 / 08:34

  Leuk, Larissa. Mijn favoriete begin van de zaterdag zijn de Weekly Snaps.

 2. 9 juni 2018 / 09:38

  Oh die banaan havermout pannenkoekjes zijn altijd zo lekker! Die moet ik hier ook weer eens maken.
  Liefs

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2018 / 22:23

   Jaa, was voor mij ook echt maanden geleden haha. Wil die er zeker wel inhouden! :)

 3. 9 juni 2018 / 12:44

  Leuke foto’s weer, je wimpers zijn on fleeek! Ik ga ook naar een festival, ga denk ik voor een jumpsuit met driekwart mouwen en een spijkerjasje erbij. Veel plezier! X

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2018 / 22:24

   Dankjewel!! Aah wat leuk, hoop dat je ook een leuke festival dag hebt gehad!

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2018 / 22:24

   Dankjewel!! Ben er ook super blij mee weer :)

 4. Rita
  10 juni 2018 / 00:31

  Leuke mandjes van Zeeman, ik ga maandag kijken of ze nog iets hebben. En als ik weer in Utrecht ben, wil ik naar snckbr, nog nooit vegan uit eten geweest, dus een mooie gelegenheid om het eens te doen.

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2018 / 22:24

   Aah ja, ben super benieuwd wat je ervan vindt. Misschien kunnen wel met z’n allen gaan? XXX

 5. 10 juni 2018 / 21:10

  Dank voor het delen van het recept voor de havermout pannenkoekjes! Wat ziet de SNCKRBR er leuk uit, helaas woon ik niet dicht bij Utrecht maar mocht ik er eens heen ga houd ik deze instawaardige plek in gedachten.

  • Larissa
   Auteur
   11 juni 2018 / 22:26

   Jaa, leek me wel leuk om er even een recept bij te gooien haha, super leuk om te lezen! SNCKBR zit verder ook in Amsterdam (twee keer) en ook in Eindhoven, maar dat kan allebei ook alsnog niet in de buurt zijn natuurlijk… Maareeeh nog meer reden voor een dagje weg in Utrecht zou ik zeggen. Haha, echte Utrechter/Utrecht lover hier ;P

 6. Saskia
  14 juni 2018 / 18:53

  Met een theelepel bakpoeder bij het beslag worden ze nog net iets flufflier, lijken het meer op american pancakes. Ook een aanrader!

 7. Denise
  22 juni 2018 / 14:00

  Zo cute met Rama <3
  SNCKBR lijkt me echt heel tof om te eten!

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127