Weekly Snaps #83

IMG_20180505_120731
IMG_20180506_131058
IMG_20180506_144712
IMG_20180508_102501

Jeetjemina, wat was het deze week toch ontzettend lekker weer! Ik denk dat we nu wel met zekerheid kunnen zeggen dat onze Nederlandse lentes lekkerder (en beter!) zijn dan onze zomers. En weetje, daar ben ik ook niet eens boos om! In deze periode staat alles onwijs mooi in de bloei, het is heerlijk groen en in combinatie met een fijne temperatuur en zon vind ik dat echt heerlijke dagen. Kortom, I’m loving these days! Kijk je weer mee naar mijn afgelopen week? 

Afgelopen weekend was het Bevrijdingsdag en wat een geluk hadden we met het weer zeg! Ik moet je eerlijk toegeven dat ik niet meer 100% zeker weet wanneer ik deze foto heb gemaakt, maar ik gok erop dat deze van afgelopen weekend was. Dit is momenteel mijn favoriete jeans, het is een straigth jeans van Stradivarius en ik heb hem de afgelopen tijd heel veel gedragen. Love it! Ik kocht deze laatst omdat mijn andere blauwe jeans te groot zijn geworden en dit is een hele fijne vervanger omdat hij ook nog eens budgetproof is!

Daaronder droeg ik natuurlijk mijn all time favorite Vans Sk8 Hi sneakers. Oh enne… het zou maar goed kunnen dat ik dit model deze week ook in het roze en blauw heb besteld. Ehm.. hoe bedoel je obsessed?!

Zaterdag

Met Bevrijdingsdag zijn we naar het festival in Utrecht gegaan in Park Transwijk. Ik was er al een aantal jaar niet geweest en ontdekte dat het echt flink veranderd is sinds mijn vorige keer. Het is namelijk een stuk groter, uitgebreider en er waren echt heel veel eet-standjes waar je cocktails, drankjes en snacks kon kopen. Deze cocktail-stand vond ik bijvoorbeeld heel leuk en gezellig ingericht!

IMG_20180506_130657
IMG_20180506_131058

 Zondag

De dag erna zijn mijn vriend en ik naar de Keukenhof gereden. Ik had met mezelf afgesproken dat ik dit jaar echt eens moest gaan, want vorig jaar was ik net te laat. De Keukenhof is namelijk maar een bepaalde tijd open in verband met de bloei van de bloemen. Het was echt onwijs druk natuurlijk, maar we hadden een prachtige zonnige dag en ik was vooral heel blij dat ik er eindelijk toch eens ben geweest!

Ik heb echt onwijs veel foto’s gemaakt van de bloemen en ik keek m’n ogen uit. Er waren vooral heel veel tulpen te zien, maar verder was het ook een mooi en ruim park om in rond te lopen. Hierboven zie je een van mijn favorieten van de dag, deze roze tulp met heel bijzondere randjes!

Ondanks dat het overal in het park zo druk was, lijkt het op deze foto weer best wel rustig te zijn en daarom wilde ik hem graag even delen haha! Maar in alle werkelijkheid was het echt best wel druk. Toch dacht ik van, ‘we gaan gewoon’ want het zal op elke dag wel druk zijn!

Natuurlijk wilde ik ook heel graag een super toeristische en cheesy foto maken met m’n vriend voor de molen. Echte toeristen in eigen land!

Ook kwamen we deze Vespa tegen waar ik echt even een foto mee wilde maken, hoe leuk is dit ding?! Ik vind zo’n ouderwetste Vespa al een hele tijd echt geweldig, maar door deze kleuren ben ik nog meer verliefd geworden. Zo cute!

Na de Keukenhof reden we weer naar huis en hebben we de BBQ aangestoken op het balkon, heerlijk! Of nouja, met we bedoel ik eigenlijk mijn vriend want dat laat ik lekker aan hem over haha. Ondanks dat het aansteken volgens mij best wel goed ging en de balkondeur dicht was, stond de huiskamer wel weer helemaal blauw. Maar verder was het helemaal een succes!

Maandag

Van de week heb ik ook weer mijn lampjes buiten gehangen en zo zien ze er in de avond uit: zo gezellig! Ik ben trouwens nog steeds bezig met het inrichten van m’n balkon, maar het blijft best wel een lastige taak. Wel ben ik echt super blij met de stoelen die ik er al heb staan, waardoor ik er in ieder geval echt al kan van genieten.

Dinsdag

En het heerlijke weer bleef ook na het weekend doorzetten, dus ik heb me ook in een jurkje gehesen. Dit jurkje had ik vorig jaar al en is van Loavies, en het blijft gewoon een super leuk ding! Ik wilde trouwens mijn witte skull (van de Action!) buiten op het balkon hangen, maar ik kon er toch niet helemaal een goed plekje voor vinden waardoor ik hem naar de slaapkamer heb gebracht waar hij nu in dit hoekje staat. Hij maakt het hoekje net iets minder saai en vind hem er eigenlijk wel heel leuk staan!

Samen met Tara’s vriend en mijn vriend zijn we van de week ook lekker gaan eten bij Broadway Steakhouse! Tara en haar vriend hebben hier in het verleden samen gewerkt en het blijft gewoon een van onze favoriete restaurants. We konden gelukkig een tafel krijgen buiten aan het water en hier was het echt heerlijk zitten.

Tara en mijn vriend namen de Rib eye steak, Tara’s vriend ging voor de ribs en ik koos voor de biefstuk. Yum!

Ontmoet Eefje! Dit is een van de katten bij Broadway Steakhouse en het is echt een super schattig poesje. Gedurende de avond loopt ze rond, ook wel eens gevaarlijk aan de rand van de gracht en aan het einde van de avond kwam ik haar tegen op dit plekje waar ik haar er zo schattig uit vond zien dat ik wel een foto moést maken! Kijk trouwens hoe groot die ogen lijken haha!

Woensdag

Na zo’n heerlijke avond moest ik wel een balans-dag nemen en maakte ik een kom met zoete aardappel, sla, kip, geroosterde paprika en een yoghurt-munt sausje. Jum!

En dit was mijn werk-locatie! Ondanks dat het echt heerlijk weer was, heb ik toch de hele dag gewerkt aan artikelen voor onze blogs en dat was helemaal prima op zo’n plekje.

Donderdag

Op Hemelsvaartdag, de donderdag, kregen we het droevige nieuws dat onze tante is overleden. Ze was een korte tijd geleden plotseling opgenomen in het ziekenhuis, waar haar vertelt werd dat ze nog een aantal weken of maanden had, maar helaas is dit toch wel een heel korte periode geworden. Gelukkig hebben haar broers en zussen (waaronder onze moeder) in de afgelopen periode wel nog afscheid kunnen nemen, waar ik onwijs blij om ben, maar wij hebben helaas haar niet meer kunnen zien. Het is toch wel heel onverwacht en verdrietig nieuws geweest de afgelopen week. Rust zacht lieve tante!

Vrijdag

Vrijdag zijn mijn vriend en ik goed wezen boodschappen doen en hebben we flink ingeslagen! We zijn deze keer naar de Lidl gegaan en daar kwam ik ook deze groene kaas tegen: wasabi smaak! Ondanks dat het er best wel gek uit ziet, kan ik me eigenlijk wel voorstellen dat dit heel lekker is haha!

Hierna reden we naar District, een super leuk tentje in Utrecht. Ik ben hier al een aantal keer geweest om binnen te werken, met natuurlijk wat lekkers ernaast en deze keer hebben we buiten plaatsgenomen in het zonnetje. Echt heerlijk! Ik ben trouwens iemand die altijd voor iets zoets gaat, maar deze keer had ik zin in een avocado toast. Hij was lekker en de cappuccino was ook weer goed. Dit blijft zeker een fijn plekje in Utrecht!

Die avond werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang, maar zoals altijd met de zon is hij echt heel lastig vast te leggen. Of nouja, ik bedoel hij is wel vast te leggen maar hij komt nooit zo mooi over als in het echt! Toch wilde ik deze foto delen wat het is een van de weinige waarop mijn vriend lacht haha. Het ziet er trouwens ook wel echt uit alsof het pijn doet haha!

Vrijdagavond zijn we samen naar het wijnfestival op Janskerkhof in Utrecht gegaan. Het was voor ons allebei de eerste keer, maar het Fonteyn Festival is niet nieuw in Utrecht en is een gezellig wijnfestival waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan en gecombineerd worden met heerlijk eten en live muziek. Het was in ieder geval goed bezocht en gezellig druk! Mocht je ook in de omgeving Utrecht zijn, het festival is er zowel zaterdag als zondag nog!

Vandaag gaan we naar Valkenburg want ik wil al een hele tijd het Drie-Landen-Punt zien en de kabelbaan meemaken. Dit jaar is voor mij echt het jaar om dingen te doen die ik al een hele tijd wil doen en niet weer uit te stellen. Al een hele tijd heb ik bepaalde dingen of bestemmingen in m’n hoofd en ik heb met mezelf afgesproken om dit jaar zoveel mogelijk dingen gewoon te doen en te bezoeken. Je weet maar nooit wanneer het je laatste dag zal zijn toch? :-)

Heb jij dingen of bestemmingen op je wishlist staan? En hoe lang staan die er al op én nog belangrijker: hoe lang ben je ze al aan het uitstellen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

De Ikea foto challenge!
Friday Fives #34
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. Anneleen
  12 mei 2018 / 09:46

  Oh wat ziet je balkonnetje er gezellig uit! :) En wat een leuk uitzicht hebben jullie ook! X

 2. 12 mei 2018 / 11:28

  Ik dacht dat ik jullie al gespot had bij Broadway. Ik zat vlak achter jullie bij de ingang ;) Zo’n fijne plek aan het water. Vind het altijd leuk daar.

 3. Esmée
  12 mei 2018 / 11:41

  Huh, je had toch een iPhone X? Of ben ik nu in de war ?

 4. 12 mei 2018 / 12:31

  Wat goed dat je nu dingen die je graag wil doen gewoon doet! Ik zou bijvoorbeeld ook heel graag een keertje naar Maastricht of Groningen gaan en ook in de keukenhof ben ik nog nooit geweest. Misschien moet ik maar een voorbeeld aan jou nemen :-) Veel plezier vandaag!

 5. Rita
  12 mei 2018 / 13:08

  Inderdaad, het leven kan ook te kort zijn. Maar het komt wel goed. Leuke week Larissa!

 6. 12 mei 2018 / 13:51

  oeh lekker eten allemaal! Ik had gisteren zoete aardappel met broccoli was ook een lekkere combi!
  Ik heb al járen op mijn wishlist staan om mijn verjaardag met m’n mams samen lekker in de zon te vieren en dat gaan we dit jaar dan ook eindelijk doen! Super veel zin in! Want na half Oktober is het in Nederland nou niet bepaald lekker warm meer.

 7. Mer
  13 mei 2018 / 09:37

  Ik hoop niet dat je huis blank stond.. Dan staat het namelijk onder water.
  Dat het blauw stond is niet zo gek ;)

  • Larissa
   Auteur
   13 mei 2018 / 10:48

   Oeps, door elkaar gehaald! Gelukkig stond ie inderdaad blauw en niet blank, ga het even aanpassen. Thanks!

 8. 13 mei 2018 / 16:09

  Wat een heerlijke week, en het was inderdaad ook echt super weer. Ik heb ook veel buiten gewerkt en genoten. Want helaas duurt dat weer nooit heel lang. Liefs soraya

 9. Irene
  13 mei 2018 / 18:05

  Leuke foto’s! Love dit heerlijke weer, ik word er ook instant vrolijk van <3 Keukenhof is best leuk hè! Je voornemen om dingen niet meer uit te stellen is echt tof, de instastory's van de kabelbaan zagen er ook leuk uit (dit klinkt stalkerig maar moest er even aan denken haha). Mijn tip om je balkon op te fleuren: grastapijt! Niet zo hoogpolig als kunstgras, maar wel heerlijk zacht aan de voetjes, waardoor je lekker op blote voeten op je balkon kunt stappen (ik spreek uit ervaring ;)). Ook hebben wij sinds kort een Balkonbar hangen (Google maar eens), en dat staat heel gezellig en je kunt er je drankjes/bloemetjes/kaarsjes kwijt zonder dat het ruimte inneemt. Ben zelf zo enthousiast geworden over balkons opleuken, haha. Veel plezier ermee!

 10. Denise
  14 mei 2018 / 12:09

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie tante!
  Zonnig weer deze week dus dat was zeker lekker :)

  X

@Endlessweekendnl

0   249
737   994
3   263
3   328