Weekly Snaps #79

2018-04-11 07.44.14 1
Processed with VSCO with a6 preset
IMG_20180407_152619
2018-04-08 05.04.12 1

Joehoe, het is weer weekend! Deze keer is het aan mij om jullie mijn snaps van de afgelopen week te laten zien. Afgelopen week was gezellig druk overdag en heb ik in de avonden lekker wat tijd voor mezelf gehad en ook om mezelf voor te bereiden op de Utrecht Night Run die gisteravond was. Ik keek er echt al maanden naar uit en gister was het eindelijk zo ver! Oke, maar nu ook eerst nog de rest van de week, kijk je weer gezellig mee?

Vorig weekend was het ZO ontzettend lekker weer en je merkte ook gewoon dat iedereen iets had van ‘let’s go outside!’. Mijn vriend en ik zijn naar de stad gefietst, hebben wat te eten gehaald en we zijn toen op een bankje aan de Singel gaan zitten. Ik wilde echt het centrum niet in, want op een zaterdag is dat al dramatisch druk en ik was bang dat het nu nog erger zou zijn. Gelukkig was het hier, net buiten het centrum echt prima om te doen en konden gemakkelijk een bankje vinden. Ik kreeg die ochtend ook m’n Sarenza bestelling binnen met onder andere deze tas van Gioseppo en die vond ik perfect voor deze eerste echte lente dag.

Yayyy, I love it! Ik vind hem echt super leuk en perfect voor de lente en zomer én hij is ook nog eens heel erg ruim dus je kan lekker veel meenemen. Daarnaast staat m’n milkshake van Five Guys. Ohhhh guys, die zijn hier zo lekker! Ja, ook ontzettend duur (€5,00 hallo, waarom is die prijs zo hoog?!) maar ook zo lekker. Ik neem de Oreo milkshake en ik weet niet wat voor ijs/melk ze gebruiken maar het smaakt gewoon heerlijk. Dus als je ooit eens te veel geld over hebt of gewoon net zoals ik ook eens jezelf wilt trakteren op een te dure milkshake, probeer deze dan eens uit want hij is wel écht heel lekker… hehe #treatyoself

Zondag was het tijd voor Serena’s babyshower! Naast mij op de foto staat Maria, ik ken haar nog van de middelbare school en ze heeft een eigen bedrijf genaamd Maria Sweet Cakery waar ze zelf prachtige en lekkere taarten maakt. Het leek haar ontzettend leuk om voor Serena’s babyshower een taart te maken en het is deze prachtige taart geworden. Oh, ik houd er zo van! Hij ziet er echt geweldig uit en precies zoals ik in m’n hoofd had.

Kijk dan zo mooi!! En ik moet ook echt even zeggen dat hij ontzettend, maar dan ook ontzettend goed smaakte! Kijk een prachtige taart is natuurlijk geweldig voor foto’s, maar de smaak vinden wij nog belangrijker, want daar draait het immers om toch? Ik ben een ontzettende zoetekauw en stiekem ook heel erg kritisch maar ik kan je mijn woord geven dat deze taart gewoon ontzettend goed was. De cake was lekker luchtig en fluffy, de vullingen waren vers en de combinatie van cake en hoeveelheid vulling was gewoon perfect. Niet teveel van het een of het ander, maar precies goed. Ja, ik kan er nog wel een tijd over doorgaan maar echt; I loved it. Ga alsjeblieft op Maria’s website en Instagram een kijkje nemen en denk zeker aan haar voor je volgende feestje!

En dit was een gedeelte van de kamer met de grote foodies-tafel! Kijk die taart shinen dan, en daarom heen allemaal lekkers dat onze moeder heeft gemaakt. De plantjes op beide uiteinden werden meegegeven aan de gasten aan het einde van de shower, vond ik ook echt een super leuk idee!

Voor deze shower waren heliumballonnen voor mij echt een must: ik moest en zou helium ballonnen hebben als decoratie! Met wat vertragingen in de post en bestellingen heb ik uiteindelijk de heliumtank een dag van tevoren gekregen (had ik niet zo gepland haha!) en is het gelukt! Ik vind het zooo tof staan. De ballonnen had ik maanden geleden al besteld via Aliexpress en de heliumtank heb ik los via een party webshop besteld. Het is echt super makkelijk om ze met helium te vullen en het resultaat is echt geweldig. Plus je kan er nog leuke selfies en Instagram foto’s mee maken!

Nadat de gasten naar huis waren hebben we opgeruimd en heb ik Coco en Clarence nog wat snoepjes gegeven die gedurende de dag natuurlijk naar boven waren gevlucht. Zoals je kunt zien had Clarence er wel zin in! Oja, en dit gezicht trek ik omdat z’n nagel flink in m’n hand gedrukt stond haha!

Maandag zijn we naar het kantoor van Girlz Magazine gegaan omdat we een leuke video hebben opgenomen voor op hun kanaal! Ik ben helemaal vergeten daar foto’s te maken, maar ik zal jullie via Instagram wel op de hoogte houden wanneer de video online komt want ik denk dat hij wel erg leuk is geworden. Toen we weer terug in Utrecht waren zijn we naar Wagamama gegaan, die nu ook op het treinstation zit.

We namen allebei de curry want we hadden ontzettende honger en hij smaakte weer lekker!

Op dinsdag gingen we weer naar de Street Food Club, volgens mij heeft Tara jullie in haar weekly snaps van vorige week daar ook wat foto’s van laten zien en deze keer waren we terug om de brunch kaart uit te proberen. We hebben foto’s gemaakt voor een apart hotspot artikel en deze zal nog op onze blog verschijnen maar wilde alvast deze foto delen omdat ik hem heel tof vond. Hoe cool?!

Echt waar, deze hele tent is fotogeniek en overal zijn hoekjes om foto’s te nemen voor je Instagram account. Oh, ik klink wel heel oppervlakkig he, but it’s true! En ik vind het ook gewoon heel leuk om leuke foto’s te nemen haha

En dit was mijn outfit van die dag! Ik draag een jeans van Bershka (te herkennen uit de zwarte skinny jeans zoektocht video), een denim jasje van Primark, daaronder een zwarte hoodie van H&M en mijn Asos t-shirt!

Dinsdag was ook weer een heerlijke dag en na onze brunch hebben we eerst nog een interview gedaan voor de website Indebuurt en daarna zijn we naar het park gegaan om even te chillen en te genieten van deze prachtige dag. Deze foto maakte ik om ons uitzicht vast te leggen maar stiekem ook omdat ik dit hondje zo schattig vond!

En een selfie van ons, waarvan je ook een deel van mijn vinger ziet die over de camera zat. Jep, blijkbaar nog steeds een selfie-kluns!

In de avond heb ik lekker op de bank gezeten en ben ik verder gegaan met m’n Gossip Girl afleveringen. Ik kijk deze nooit in de avond omdat m’n vriend er echt niet naar wilt kijken, maar hij is deze week op reis dus ik heb het huis (en dus Netflix) lekker helemaal voor mezelf. Ik heb flink gebingewatched dus op een gegeven moment heb ik ook maar een bak popcorn gemaakt, yum!

De rest van de dagen heb ik overdag gewerkt en in de avond heb ik series gekeken en ook hardgelopen omdat de Utrecht Night Run aan het einde van de week zou zijn! Op vrijdag was het zover en moet ik eerlijk toegeven dat ik best wel gespannen was. Dat leverde hoofdpijn op en even op bed liggen hielp niet, dus ik ben naar buiten gegaan voor een wandeling en nam onderweg een softijsje met spikkeltjes mee. Zo lekker, echt mijn favoriet!

Na mijn ijsje en wandeling kwam ik weer thuis, checkte ik de brievenbus voor post en ontdekte ik dit super lieve kaartje van m’n vriendinnetje Jolien. Ik vind het zo leuk dat ze eraan dacht dat de Run die avond zou zijn en dat ze een kaartje heeft geschreven en in de bus heeft gedaan. Aah, ik vind dit zo ontzettend lief van d’r, ik mag echt boffen met zo’n vriendin!

Joehoeeee, I did it!

En nog een foto van mij (links) en Stephanie (rechts) tijdens de run! Mijn ouders, Serena, Tara en nicht Maren zijn naar de stad gekomen om ons aan te moedigen en we kwamen ze op meerdere plekken op de route tegen. Juichend voor ons en dat was echt zo ontzettend leuk en lief! Super bedankt lieve fam, ook met jullie mag ik zo ontzettend boffen!

Ik ben echt ontzettend trots op Stephanie en mij, want we vonden het van tevoren toch wel heel erg spannend en wisten niet in hoeverre we het zouden redden maar het ging echt super goed en hebben die 8km zonder te hoeven stoppen of lopen kunnen afmaken. Ik heb nog nooit zo’n afstand gelopen, laat staan zonder pauzes te nemen dus het ging helemaal te gek. Begin van dit jaar heb ik me in een opwelling en enthousiasme voor de run ingeschreven en ook met de reden ‘dan moet ik wel mee doen’! Dit is voor mij echt een doel geweest en hoe heerlijk is het dat ik nu voor de zomer al zo’n groot bucketlist item heb kunnen afstrepen. Wat een geweldig gevoel!

Volgens mij heeft Serena nog een paar andere foto’s gemaakt die iets duidelijker zijn, maar ik heb die nog niet binnen dus ik zal ze tegen die tijd wel even op mijn Instagram stories plaatsen! Waah, wat een geweldig begin van het weekend, al heb ik nu wel blaren op gekke plekken en voel ik nu al spierpijn haha, maar ik ben blij dat ik eindelijk tegen mezelf kan zeggen ‘dat heb je nu toch even een keer gedaan!’.

Heb jij wel eens meegedaan aan een hardloop-event? En wat ga jij doen dit weekend?

Veel liefs, Larissa
@larissaverbon 

De Tin Foil Challenge!
Friday Fives #32 / De duurzame editie + winactie!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 14 april 2018 / 09:09

  Ah wat een leuke babyshower, het ziet er allemaal heel mooi uit! Door die prachtige taart krijg ik helemaal trek. Wat ziet hij er lekker uit! En wat goed dat je gewoon 8km achter elkaar hard gelopen hebt, chapeau!

 2. Rita
  14 april 2018 / 10:15

  Helemaal trots op jullie beiden! Jullie eerste keer 8 km non stop lopen, zo goed!

 3. 14 april 2018 / 10:39

  Heerlijk hè, die euforie na een hardloopwedstrijd! Heb je de smaak nu te pakken? Ik zou het wel leuk vinden om meer te lezen over je hardloopactiviteiten. :) De Urban Culture Run is ook super leuk, die is op 2 september weer.

 4. 14 april 2018 / 10:45

  Super goed dat je 8km hebt gelopen! Mijn vader heeft afgelopen zondag de 1/4 marathon van Rotterdam gelopen en wil nu heel graag dat ik met hem mee ga trainen, dus ik ga een poging doen! Ik vind het iig motiverend om te zien dat het bij jou ook is gelukt :-) Leuke foto’s ook verder weer!

 5. Anneleen
  14 april 2018 / 12:07

  Ziet er een super gezellige en mooie babyshower uit! En wat fijn dat jij ook zo lekker hebt kunnen genieten van het zonentje! :)

 6. 14 april 2018 / 14:04

  die baby shower taart ziet er echt awesome uit :D
  fijn weekend!

 7. Maya
  14 april 2018 / 14:55

  Super goed gedaan op de night run! Jammer dat je vriend opeens op reis was want ik dacht dat je met hem trainde voor deze run, maar gelukkig ging er een vriendinnetje van je mee, alleen zou ik dit echt nooit kunnen volhouden.

 8. Denise
  15 april 2018 / 01:06

  Super knap dat je hebt meegedaan met de night run! ??‍♀️??
  Die taart en de babyshower zijn echt amazing ?❤️

  X

 9. 15 april 2018 / 14:05

  Die taart ziet er echt mooi uit!! Wat goed dat je het gehaald hebt, je run! Ga je nu nog vaker meedoen aan hardloop events?
  Hardlopen is niks voor mij! Doe mij maar een stevige wandeling! Dan slaat m’n hart tenminste niet zo op hol ;) :P

 10. 15 april 2018 / 16:14

  5 euro voor een milkshake? Dat is wel erg duur zeg. Waar heb je dat groene jasje gekocht wat je aan had op de babyshower?

 11. Stéphanie
  16 april 2018 / 10:58

  Trots op ons Laris!! (ps. mijn spierpijn was gisteren toch wel een tikkie erger dan zaterdag haha!)

 12. 16 april 2018 / 18:13

  wat goed dat het gelukt is de run, ik zou het zeker niet kunnen. en wat leuk de babyshower. liefs soraya

  • Larissa
   Auteur
   17 april 2018 / 22:54

   Dankjewel!! Enne nee hoor, ik dacht ook altijd dat het voor mij niet weggelegd zou zijn (lees: binnen 5 minuten al compleet uitgeteld zijn en niet meer kunnen) en met flink wat oefenen is het toch gelukt! :)

 13. 19 april 2018 / 07:30

  Ik doe volgende week woensdag mee aan de Cruyff Foundation Run, super veel zin! Dat wordt mijn eerste hardloopwedstrijd. :)

@Endlessweekendnl

0   249
737   994
3   263
3   328