Weekly Snaps #74

2CCA326F-6AEC-41E1-8099-EF3165C3F51A
75713FBF-3E9F-40B3-94AA-643758CF6AA7
13269196-63B7-433F-BA96-FF64284AA082
8F69EEDF-F6B2-4332-80BB-CD9D616AC017

Goedemorgen! Het is weer weekend en ik kan je niet vertellen waar de afgelopen week naartoe is gevlogen. Althans, bij mij is de week echt in een oogwenk voorbij gegaan. Hoe zit dat bij jou? Ik heb gelukkig wel de afgelopen week veel snaps gemaakt en die laat ik je in dit artikel allemaal zien. Kijk je weer gezellig mee? 

Zaterdag

Ik heb m’n portie Ikea wel weer gehad hoor, want vorig weekend was ik er weer! Samen met m’n vriend hadden we echt wat nieuwe opbergspulletjes nodig en besloten ook om een speciaal kastje te kopen voor in de keuken. But first… an outfitpost haha! Dit is echt een van m’n favoriete go to lookjes: m’n COS jas, waar ik elke dag nog blij mee ben, een blauwe mom jeans en natuurlijk de Vans Sk8 Hi die ik echt áltijd draag. Just love it!

En dit is het kastje die we hebben gekocht. Qua afmetingen past hij echt perfect op dit plekje in de keuken en ik ben er zo blij mee. Heerlijk opgeruimd en vooral georganiseerd nu. Ik was er helemaal mee in m’n nopjes haha!

Die week ervoor hadden we potjes gehaald voor alle kruiden die m’n vriend heeft voor z’n Aziatische gerechten, want dat zijn er veel! Staat leuk zo met het metaal van het kastje :)

Kijk zo netjes de keuken er nu uit ziet! In het hoekje bij het broodrooster hadden we namelijk eerst een grote mand staan waarin alle kruidenzakjes opgestapeld lagen. Nogal onpraktisch en het zag er ook rommelig uit. Dus nu we de kruiden netjes in het nieuwe kastje hebben staan, is het aanrecht lekker vrij van spullen. Jeetje, wat klink ik burgerlijk op dit moment haha maar de ene keer maakt een paar nieuwe sneaker me ontzettend blij en nu een simpel kastje van Ikea! ;P

Zondag

Ik had weer eens zin om selfies te maken en een van de foto’s die het is geworden is deze! Ik vind het wel een leuk effect geven dat alles scherp is behalve mijn gezicht :)

Maandag

Op maandag wilde ik eigenlijk de week starten met een bezoekje aan de zonnebank, maar ik besefte me net op tijd dat ik een afspraak had staan bij Huid & Laser! Het was alweer een hele flinke tijd geleden dat ik een huidbehandeling had gehad en daar was ik wel weer aan toe. Zo zag mijn huid erna na de behandeling, ik vond het er heel netjes uitzien! Wel zal de komende tijd mijn huid gaan schilferen omdat ik een peeling heb gehad, maar ik ga nog even een apart artikel schrijven over mijn huid update en de behandelingen die ik nu neem.

Ik kreeg een mapje mee waarin de behandelingen duidelijk staan uitgeschreven en ook wat sample producten om uit te proberen!

Dinsdag

M’n vriend heeft griep gehad de afgelopen week dus hij heeft een aantal dagen thuis gezeten en had nog net de puf om een paar boodschapjes te doen. Hij kwam thuis met wat ingrediënten voor soep en ook een pak chocolademelk en slagroom. Nou, dat heb ik in al de jaren dat ik hem ken nog nooit voorbij zien komen bij hem haha! Ik heb hem de afgelopen week ook goed verzorgd met veel warme drankjes en dekens en nam zelf natuurlijk ook een hot choco met heel veel slagroom. Oh en Gossip Girl toen hij in bed lag te rusten. Ik ben trouwens helemaal vanaf aflevering 1 van seizoen 1 begonnen. Ik heb de serie namelijk nooit echt op volgorde gekeken dus nu kan ik lekker binge watchen. Heerlijk!

Woensdag

Woensdag was hij eigenlijk nog ziek, maar wilde toch graag een halve dag naar z’n werk omdat zijn zus ook langs zou komen. Hij vroeg of ik anders niet mee wilde rijden en in het cafeetje beneden wilde werken. Nou, dat leek me wel een gezellig idee! Sinds Tara op vakantie is, merkte ik dat ik thuis echt niet veel werk afkreeg en heel snel afgeleid was. Dus buitenshuis werken leek me wel een goed idee en dat is gebleken ook, want ik heb deze woensdag echt heel veel werk af kunnen krijgen! Ik heb eerst een paar uur beneden in het koffietentje gewerkt en daarna nog een paar uur aan een tafel tegenover m’n vriend. Het was zeker een geslaagd plan, dus misschien dat ik volgende week weer een dagje mee ga :)

Ik maakte op z’n werk ook deze foto die ik heel tof vind geworden. Deze doc’s zijn nog steeds zo tof! Oh ik heb morgen trouwens een video online staan die helemaal in het teken is van deze boots. Stay tuned!

Aan het einde van de middag zijn we vanaf m’n vriend z’n werk nog even langs skatepark Noord gegaan waar z’n neefje (als je goed kijkt, zie je hem achterin op de foto in het rood haha!) aan het skaten was. Super leuk om te zien als die skatende kids, ik wilde het vroeger ook graag leren maar ik bakte er niet echt wat van en was ook altijd bang om te vallen. Zo’n overdekt park is echter echt geweldig leuk!

Donderdag

Op donderdag ben ik naar Houten gegaan om een dagje met m’n mams af te spreken. Bij aankomst bleek Serena ook net even op bezoek te zijn, dus dat was gezellig. Ze was met haar nieuwe auto en vroeg of ik een stukje wilde rijden, well don’t mind me if I do! Ik heb ons naar het winkelcentrum gereden waar ik samen met mams even naar de nieuwe Xenos ging.

In Houten hadden we al een Xenos, maar deze is van locatie verhuisd en is nu geweldig ruim en groot. Mocht je bekend zijn in Houten, hij zit op de plek van de C&A. Hij is echt lekker ruim ingericht en ik heb het gevoel alsof ze ook een heel groot assortiment nu hebben. Ik heb heel veel leuks gezien, maar heb me redelijk in kunnen houden. Heb wel nog wat foto’s gemaakt van wat leuke dingen die ik vond, misschien leuk als tip voor jou of een ander. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze super leuke beker in de vorm van een cactus, HOE CUTE! Hij was echt maar tussen de €1,50 en €2,- dus dat is geen geld.

Of deze schattige weckpotjes met gouden en rosegold details! Waaah love it! Het is dat wij net het weekend ervoor de kruidenpotjes bij Ikea hadden gekocht, anders had ik heel graag deze willen nemen.

En deze servies set vond ik ook heel erg leuk met die oogjes en het gezichtje. Super cute! Het kleine bordje is trouwens ook heel leuk om te gebruiken als sieraden-onderzettertje of om je sleutels op te bewaren.

D274017A-6C0B-4406-948D-50BE38BC3FFA
13269196-63B7-433F-BA96-FF64284AA082

Na Xenos zijn we naar Boca gegaan, ook een nieuw plekje in Houten! Het is een restaurant, maar je kunt er ook terecht voor drankjes, lunch, koffie en in de avonduren is het hier volgens mij ook heerlijk aan de bar hangen. Het interieur is heel erg mooi, de bediening was vriendelijk en de cheesecake is delish!

Die avond werden we getrakteerd op een vreemde lucht en een prachtige zonsondergang die ik weer net niet helemaal goed op de foto wist te krijgen. Maar prachtig ziet het er wel uit!

Vrijdag

Vrijdagavond had ik afgesproken met m’n vriendinnen om uiteten te gaan bij Bregje in Nieuwegein. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik hier was geweest, maar het eten was zeker weer lekker en de prijzen zijn hier echt super budgetproof! Bregje is een keten en zit niet alleen in Nieuwegein (even googlen voor hun andere locaties), als je op zoek bent naar een leuk restaurant voor een prima prijs (wij betaalden bijvoorbeeld €14,50 voor een drie(!) gangen diner en als je eerder in de week gaat is het nog goedkoper!) dan is dit zeker een aanrader.

6DFCB05D-8C46-4CD8-96E3-C9151319430C
3D6A3D8E-E346-4F70-A2A2-3B1A10D2B48D

Na het eten zijn we terug naar Giovanna’s appartement gegaan en hebben we lekker op de bank gehangen. Ook poes Noedel kwam gezellig chillen en wilde lekker knuffelen.

Zo, dat was alweer de eerste week zonder Tara en dat voelde ergens best wel gek maar ook weer niet zo vreselijk haha. We hebben gelukkig regelmatig contact via de app dus dat is heel erg fijn en ze update ook heel regelmatig haar persoonlijke Instagram account @taraverbon en ook die van @travellab.nl. Volg deze accounts zeker als je wilt zien wat zij in Vietnam aan het uitspoken is! En mocht je mij @larissaverbon nog niet volgen, dan zou ik zeggen kom ook eens gezellig bij mij kijken haha!

Ik wens je een heel fijn en gezellig weekend toe en hoop dat je een goede week achter de rug hebt. Happy weekend!

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

 

Week in outfits met Dr Martens Jadon boots!
Friday Fives #29
Deel:

6 Reacties

 1. Demi
  10 maart 2018 / 09:04

  Wow wat een onwijs grote poes is Noedel. Of lijkt dat zo door de foto?
  Jullie ook fijn weekend! ?

 2. 10 maart 2018 / 10:40

  dat servies bij de xenos is echt to die for :D helaas zit er bij mij geen xenos meer in de buurt :(

 3. 10 maart 2018 / 13:34

  Oh ik wil een tripje xenos plannen, wat een leuk servies is dat zeg. Liefs soraya

 4. Elsa
  10 maart 2018 / 14:49

  Leuke week weer!
  En ik weet dat het verleidelijk is in de winter, maar niet doen, de zonnebank is echt slecht voor je huid.

 5. Kim
  11 maart 2018 / 15:21

  Je ziet er amazing uit op je selfie! Ik ben fan van je donkere haar :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

3   245
2   312
6   463
11   606