Weekly Snaps #70

505aef42-06af-4803-908e-061b5b8982ee
6f858148-5dd4-4a80-a36d-8c5323924490
2527c0f5-c585-493d-b2dc-20220ba0510b
68462679-1b29-4a33-9394-af95434545c1

Goedemorgen vanuit Curaçao! Het weekend is weer aangebroken en daarom is het ook weer tijd voor een nieuwe Weekly Snaps. Deze week begon ik in het super koude Nederland, maar eindigde ik de week op het tropische Curaçao. Nou, dat is een flink verschil kan ik je vertellen. In deze Weekly Snaps laat ik je weer zien wat ik de afgelopen tijd zoal heb meegemaakt. Lees en kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Op de (ijskoude) maandag doken Tara en ik Utrecht in want we hadden een video te filmen: onze Utrecht hotspots! Een tijdje geleden hadden we in een video gevraagd of het jullie leuk leek om een hotspot video van Utrecht te zien, daar werd heel leuk op gereageerd dus ik vond dat het tijd was om deze video op te nemen! Het was zeker heel erg koud (vandaar dat ik hier lekker ingepakt zit haha), maar gelukkig was het wel een heerlijk zonnige dag dus dat was mooi meegenomen.

We kwamen ineens dit binnenplaatsje tegen, vlakbij de Dom en daar spotte weer een rode kat! De dag ervoor had ik ook een leuke foto gemaakt van een rode kat (mogelijk dezelfde!) dus het leek me leuk om een part 2 te maken van Mr. Ginger Cat in the City. Ik vond het in ieder geval een super leuk plaatje zo!

Tijdens onze hotspot tour hebben we ook een koffietje en warme chocolademelk (met veel slagroom) gedronken bij The Village Coffee & Music. Een super leuk koffietentje, met toffe stickers haha. De barmannen zijn ook helemaal mijn style, lekker stoer met tattoo’s. Helemaal ons ding dus en de drankjes waren ook lekker!

We eindigden de tour door Utrecht rond een uur of 4 of half 5 (yep, er zit meer tijd in zo’n video dan je zou denken!) en namen plaats bij AnAn, een Vietnamese streetfood tent in Utrecht. Ik was hier al eerder geweest en stond al een tijd te trappelen om Tara ook mee te nemen omdat ik vrijwel zeker wist dat zij het ook super leuk en lekker zou vinden. Well, I was right! Tara vond AnAn ook helemaal leuk en het eten is ook dik goedgekeurd. We hadden hier trouwens echt een super leuke en enthousiaste medewerkster die ontzettend veel over de kaart en de gerechten wist te vertellen. Zo ontzettend leuk en fijn om mee te maken, hier houden we nou echt van!

We bestelden heel wat gerechtjes waaronder natuurlijk ook Phở, een heerlijke noedelsoep met rijstnoedels, rundvlees en natuurlijk mega veel koriander. Jam Jam!!


En bekijk ook zeker onze Utrecht Hotspots video als je die nog niet gezien hebt!

Dinsdag

Meestal hebben we op woensdagmiddag een personal training, maar deze keer hebben we op de dinsdagochtend afgesproken omdat ik op woensdag naar Curaçao zou vertrekken en we natuurlijk nog wel een training ervoor wilden plannen. We zijn allebei geen ochtendmensen maar, we gotta do what we gotta do! Uiteindelijk toch zeker een succesvolle training gehad, al ga ik toch liever voor een training in de middag haha.

Woensdag

Op woensdag was het dan eindelijk tijd voor mijn (pers)reis naar Curaçao! Ik was namens Travellab.nl uitgenodigd om naar Curaçao te komen om het jaarlijkse Carnaval mee te maken. Ik ga hier uiteraard nog een heel apart artikel van maken op onze reisblog inclusief te gekke foto’s, dus voor nu heb ik even deze snapshot van de roze toiletten op Schiphol haha. Ik hou van deze kleur!

9fc367f7-3755-4ab2-8933-04d1a8efd12e
504ab1dc-c525-4da8-b5e9-3b01b8efc65d

Eenmaal aangekomen op Curaçao waren dit mijn eerste foto’s die ik maakte toen ik net uit het vliegtuig stapte. Ik kon niet wachten haha! Het voelde al heerlijk warm en tropisch aan en ik werd vrolijk begroet door een flink zonnetje en een paar witte wolkjes.

We verblijven in het Lions Dive Resort en ik slaap in een soort appartement met een keukentje, twee slaapkamers en twee badkamers. Ik deel mijn appartement met een Duitse fotografe/influencer dus dat is super gezellig maar we hebben toch onze eigen dingetjes wat heel fijn is. Vanuit de huiskamer hebben we dit prachtige uitzicht op een deel van het resort.

En deze foto maakte ik de ochtend erop, ben zo blij met hoe deze is geworden. Kijk hoe prachtig! Hier was ik onderweg naar het ontbijt en was het nog heerlijk rustig, of zeg maar gewoon leeg op het strand.

Na het ontbijt ben ik wat gaan rondlopen op het resort en kwam ik ineens deze leguaan tegen. Ik schrok me kapot omdat ik hem eerst niet zag zitten! Ik vind de foto wel echt super gaaf geworden en wat ben ik blij met de kwaliteit van m’n iPhone foto’s. Het is zo lekker en makkelijk om gewoon met je telefoon foto’s te kunnen maken maar toch hele mooie kwaliteit te krijgen!

Jahoor, daar stond ik! 30 graden buiten, een paar graden kouder in de sportschool maar ik ben wel gewoon gegaan. Ik had samen met Tara en onze personal trainer afgesproken dat ik nog wel zou gaan proberen te sporten dus dat heb ik maar meteen gedaan. Ik heb niet elke dag veel vrije tijd dus ik weet niet helemaal zeker of ik nog een sportdag erin kan plannen, maar het was wel heel fijn om in ieder geval een keer te hebben gedaan.

Ik zal nog niet te veel verklappen over mijn activiteiten op Curaçao aangezien daar nog een heel artikel over zal verschijnen, maar we hebben in ieder geval een boottour gedaan en daar maakte we deze foto. Ik draag hier trouwens volgens mij voor het eerst een denim rokje! Ik kocht deze een tijdje geleden in de sale bij Zara en hij is aardig kort aan de voorkant zoals je kan zien door die uitsnijding, maar hij zit wel heerlijk!

We bezochten ook nog even een supermarkt, dat vind ik altijd zo leuk om te doen wanneer je in het buitenland zit!

Gister hebben we een tour gehad door Otrabanda waar je omringd wordt met huisjes in de meest prachtige en geweldige kleuren. Waah! Hier fotografeer ik mijn Duitse kamergenootje en zij heeft van mij ook hele leuke foto’s geschoten die ik binnenkort zal editten en plaatsen. Ah, ik ben gek op roze huisjes!

En na een flinke wandeltour hadden we even wat vrije tijd en ben ik de strandstoel ingedoken. Heerlijk! Ik ben trouwens tijdens de wandeling wel verbrand dus dat is een kleurtje die je ziet haha! Nu maar even hopen dat dit rode straks nog bruin kleurt…

En ik eindig met deze (winterse) foto die ik van de week op mijn Instagram heb geplaatst. Ik heb namelijk momenteel een hele leuke winactie lopen, waarmee jij en je bestie allebei kans kunnen maken op €140,- shoptegoed bij Loavies! De winactie is open tot en met zondag (morgen!) dus mocht je mijn foto gemist hebben door dat geweldige algoritme van Instagram *kuch, ahum*, ga dan zeker even naar deze foto om op de valreep nog even mee te doen!

Zo, dat was hem weer voor deze keer. Ik wens jullie een heel fijn en gezellig weekend toe en een hele dikke knuffel uit het tropische Curaçao! Wat staat er op jouw planning dit weekend? Chillen, werken, iets leuks? Let me know!

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Primark make-up testen
Friday Fives #27
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 10 februari 2018 / 08:56

  Ah het ziet er heerlijk uit daar in Curacao! Can’t wait to see more en veel plezier nog even. Geniet van het prachtige weer!

 2. Rita
  10 februari 2018 / 09:43

  30 graden? Heerlijk zeg,

 3. 10 februari 2018 / 11:14

  Leuke foto’s! Curaçao lijkt mij echt een heerlijke bestemming!

 4. Anneleen
  10 februari 2018 / 11:44

  Curaçao lijkt me heel erg mooi! En heerlijk, dat zonnetje! Geniet er nog van daar! X

 5. 10 februari 2018 / 13:41

  Gewerkt vanmorgen! Nu lekker weekend! Ik ga m’n boek uit lezen en verder lekker niks doen!

 6. Denise
  10 februari 2018 / 19:02

  Lekker weer daar! Enjoy :)
  Super stoer dat je daar zelfs naar de sportschool gaat ?

  X

 7. Cécile
  10 februari 2018 / 21:44

  Geniet ervan Larissa, De foto met de leguaan is inderdaad fantastisch!!! I look forward for more pics!!!!

 8. 11 februari 2018 / 07:55

  Krijg door de foto’s van curacao gewoon zin in zomer!

@Endlessweekendnl

0   256
736   994
3   266
3   331