Weekly Snaps #66

Processed with VSCO with hb2 preset
66weeklysnaps - 9
66weeklysnaps - 1
66weeklysnaps - 2

Joehoe, het is weer weekend! Ik vond de afgelopen week echt voorbij kruipen en ik had ook echt niet het gevoel alsof ik er helemaal goed in zat, maar ik heb wel weer gezellige snaps om met jullie te delen. Kijk je weer gezellig mee?

Ik ben mijn selfie-game verloren jongesss! Ik zit naar deze foto te kijken en ik denk nu ook echt van, wat zie ik er vreemd uit? Maar goed, oefening baart kunst he zeggen ze. En ik heb inmiddels mijn nieuwe telefoon (de iPhone X) in gebruik en die heeft gewoon een top camera, aan zowel de voor als achterkant dus ik moest even een test-selfie maken haha. Maar de glow, die is wel on point haha! Wil je trouwens weten hoe mijn makeup routine er op dit moment uit ziet, ik heb deze afgelopen week online geplaatst dus die kan je hier nog even terug lezen :)

Zaterdag gingen m’n vriend en ik naar Amsterdam voor de verjaardag van zijn nichtje. Daar hebben ze een dakterras dus we zijn bibberend naar buiten gegaan om wat foto’s te maken want de zon scheen wel geweldig. Op deze foto had ik per ongeluk mijn ogen dicht, maar ik vind hem alsnog heel erg tof geworden!

En hier natuurlijk ook een foto van de jarige jet die 1 jaar is geworden. Kijk dan die lieve vingertjes grijpen naar de taart! Dit was overigens een goddelijke cheesecake, oh ik krijg er nu meteen weer zin in!

Deze foto maakte ik voor de zus van m’n vriend, wie de moeder is van de jarige en ik vind hem zo leuk geworden! Kijk, weeer die lieve grijpvingertjes he haha

Die avond werden we weer getrakteerd op een prachtige zonsondergang!

Afgelopen week ging ik met Tara mee naar haar afspraak bij Huid & Laser Utrecht (bekijk hier haar update hierover!) en ik vroeg daarna nog even om een fototje van mijn outfit. Ik droeg deze geweldige glitter flared broek van Loavies. Ik had hem ook met Oudejaarsnacht aan, maar ik vind dat je em nu ook nog prima kan dragen! Ook fijn aan zulke broeken is dat je er makkelijk een panty onder kan dragen, want ehhh.. wat is het koud de laatste tijd zeg!

Ik was avondeten aan het maken en ineens zag ik dat het klontje boter de vorm van een hartje had gekregen, hoe schattig haha! Ik kon t niet laten om er niet een foto van te maken en deze met jullie te delen.

En nog een prachtige foto met m’n nieuwe telefoon, deze is gemaakt met de portret functie waardoor je zo’n blurry/wazige achtergrond krijgt. Net zoals je met een spiegelreflex camera krijgt! Ik vind het echt een leuke toevoeging aan de telefoon en de kwaliteit is ook dik in orde. Ik hoop vaker mijn telefoon te kunnen gebruiken voor onze blog foto’s, want dat betekent dat ik net wat flexibeler kan zijn met foto’s maken!

Ik ben afgelopen week ook weer begonnen met Friends! Ik ben nooit echt een mega grote Friends fan geweest, maar ik vind het zeker wel een gezellige serie om te kijken. Laatst zijn alle afleveringen op Netflix gezet, dus het leek me leuk om de serie vanaf de allereerste aflevering te gaan kijken. Ik merk wel dat dit niet een serie is waar ik super geconcentreerd naar kan kijken en dat ik gedurende een aflevering altijd wel wat anders aan het doen ben, maar ik vind het wel gezellig. Oh en over series gekeken, ik heb afgelopen week ook ‘End of the f***ing world’ helemaal afgekeken! Wat een bijzondere serie zeg, ergens wel een beetje sad of somber maar tegelijk ook een mooie en speciale serie. Elke aflevering vliegt echt voorbij, deze duren ook maar 20minuten per stuk, dus je bent echt zo door de serie heen. Echt een aanrader!

Ook ben ik afgelopen week nog langs m’n ouders geweest en natuurlijk langs lieve fluffy Rama! Hier had ik hem weer eens wakker gemaakt uit z’n slaapje, vandaar dat super slaperige gezicht en amper geopende oogjes maar ik kan het gewoon niet laten om hem niet te knuffelen wanneer ik daar ben.

Afgelopen week hebben we ook weer een nieuwe Budgettoppers video opgenomen, deze komt morgen online en hier zal je onder andere deze geweldige cactussen tegenkomen. Ook deze foto is gemaakt met de portret functie op m’n telefoon trouwens, cool toch!?

En dit zijn wij na het opnemen van een nieuwe Budgettoppers. Ik ben zo blij dat we weer een nieuwe aflevering hebben kunnen filmen, want het was weer even geleden. We hadden Budgettoppers een paar keertjes overgeslagen omdat we rondom de feestdagen echt geen boeiende toppers hadden gevonden, maar deze keer hebben we weer leuke aanbiedingen voor je en die video zal morgen (zondag) online verschijnen!

Vorig weekend heb ik mij en m’n vriend ingeschreven voor de Utrecht Night Run, dit is een hardloop evenement dat al in verschillende steden (ook in het buitenland) wordt georganiseerd dus toen ik las dat ze dit jaar het ook in Utrecht organiseerden was ik super benieuwd. Hardlopen is iets wat ik al een hele tijd wil verbeteren (en doen überhaupt haha!) dus dit leek me perfect! Het enige ‘probleem’ is dat het parcours 8km betreft wat echt heel, heel, heel veel is voor mij haha. Sinds ik ons heb ingeschreven zijn we daarom ook serieus aan het hardlopen geslagen en ga ik de komende 3 maanden (het evenement is halverwege april) goed trainen om mezelf zover te krijgen haha!

66weeklysnaps - 10
66weeklysnaps - 11

Vrijdag ging ik naar Tara toe om samen te werken en lieve Sil was er natuurlijk ook weer. Ik wilde graag een selfie met hem maken en moest zo lachen om dat koppie van hem!

In de namiddag reden we naar De Zagerij waar we nog even wat hebben gedronken. We hadden een heerlijk plekje op een bank in een soort huiskamerhoekje inclusief haardvuurtje. Heerlijk!

Hier zie je ons uitzicht, zo gezellig en lekker warm! Ik werkte ondertussen ook nog even aan de video die morgen online komt.

Daarna ben ik naar huis gefietst om wat spullen te droppen, de video helemaal af te maken en om daarna met de bus naar de stad te gaan. Ik had namelijk met m’n vriend afgesproken om uit eten te gaan bij Da Portare Via, een geweldige pizza-tent! Ik droeg weer eens m’n Vans, een Wrangler broek, Loavies jas en mijn Rebecca Minkoff tasje.

En dit waren onze pizza’s, aaah wat waren ze weer goddelijk! Ik koos voor een kleinere pizza margharita en m’n vriend voor een grotere met spicy salami. Jum jum jum!

Dat was ’em weer voor deze keer! Wat heb jij de afgelopen week uitgespookt?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Budget toppers #8
Mijn rosacea en laserontharing behandelingen
Deel:

12 Reacties

 1. 13 januari 2018 / 07:59

  Zo een leuke week ;-)
  Prachtige foto’s had je met jou nieuwe telefoon gemaakt.

 2. Anthonia
  13 januari 2018 / 10:46

  Leuke weekly snaps en mooie foto’s met je nieuwe telefoon.

  Ps er staat Tara ipv Larissa in de titel ?

  • Larissa
   Auteur
   13 januari 2018 / 17:57

   Haha ja klopt, ik zat per ongeluk nog onder haar naam te werken. Is nu aangepast! :)

 3. 13 januari 2018 / 15:04

  Wauw wat maakt je telefoon prachtige foto’s! Vooral die portretfunctie is echt heel erg tof. Wat is jullie nichtje een schatje zeg, die handjes zijn inderdaad zo cute! Ik vind je broek van Loavies trouwens echt mega leuk, zouden ze die nog hebben?! Zelf heb ik ook zo’n soort flared jeans maar dan in poederroze en die is ook geweldig, alleen schijnt ‘ie meeeega erg door… Een panty eronder is dus wel een must! Malou x

 4. Larissa
  Auteur
  13 januari 2018 / 18:01

  Ik heb even voor je gekeken en op dit moment is die broek niet meer op voorraad, maar wie weet dat er nog een paar retour worden gestuurd waardoor er weer wat beschikbaar is.. Maar ik heb de glitter flare ook bij Mostwanted en Myjewellery gezien dacht ik!!

 5. 13 januari 2018 / 21:54

  Jummie, die pizza’s zien er heerlijk uit! Leuke foto’s weer! Komt er nog een uitgebreider artikel over de iPhone X online? Ben super benieuwd naar jullie ervaring :-)

 6. 14 januari 2018 / 10:33

  Die portretmodus is echt wel een hele goede toevoeging. Mooie foto’s! Heb gelukkig die functie ook op m’n iPhone 8 plus :)

 7. Naomi
  16 januari 2018 / 23:07

  Oeh die boter is echt goaals!? Het ziet er echt uit of je super lang je best hebt gedaan om de boter in het perfecte vormpje te krijgen terwijl het gewoon puur toeval is! En zouden jullie een review willen schrijven over de iPhone x ? Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

 8. Denise
  17 januari 2018 / 11:24

  Mooie foto’s!
  Gezellig weekje <3

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

1   167
6   364
6   440
1   354