Weekly snaps #65

weeklysnaps65_ - 7
1b534f07-9c50-4059-be48-f367d1a2dcc6
65_ - 3
weeklysnaps65_ - 13

Het is alweer weekend! Deze week leek onwijs snel voorbij te vliegen maar dat is ook niet zo gek, want de feestdagen voelen altijd een beetje als vakantie. Benieuwd naar mijn oud & nieuw en wat ik nog meer heb uitgespookt de afgelopen tijd? Lees dan verder ;) 

weeklysnaps65_ - 4
weeklysnaps65_ - 5

Zondag

Het was oudjaarsavond en daar krijg ik elk jaar weer een beetje stress van. Net als vorig jaar wilde ik daarom eigenlijk helemaal niets plannen, maar natuurlijk heb ik dat dan toch wel een beetje gedaan. In de middag bezocht ik mijn ouders voor de gezelligheid en mijn vader had weer oliebollen gebakken zoals elk jaar, yummy! Speciaal voor de gelegenheid hadden mijn ouders een kookplaatje gehaald zodat ze buiten op de veranda konden frituren, zodat het huis niet zo naar frituur ruikt. Slim ;) Voor mij maakt mijn vader trouwens altijd speciaal oliebollen zonder krenten omdat ik daar niet van houd haha! Thanks pap!

En mijn moeder had als verrassing behoorlijk veel Indonesisch eten gemaakt. Aaahhh zo heerlijk!

Eenmaal thuis maakte ik mijn soto ayam af (ik had de dag ervoor al bouillon getrokken en de kip mals laten garen) en dat was zo gepiept. Het leek mij namelijk een goed idee om alvast een goed bord eten klaar te hebben staan voor op 1 januari, omdat ik altijd gegarandeerd te lui ben om dan nog te koken. Dus vandaar! Bovendien smaakt soto de dag erop altijd nog veel lekkerder.

354a5ed1-66ee-4c3d-b0bc-982da8734c02
d41c42a8-24c6-4767-bde6-51dd0d979a38

In de avond had ik afgesproken met vrienden en vriendinnen om een hapje te eten. We begonnen met wijn en toastjes, daarna aten we een zelfgemaakt soepje met broccoli, wortel en ui, daarna genoten we van heerlijke kiptajine (hier vind je het recept) en weer daarna het toetje. Of eh… Nu ik dit type besef ik mij dat we het toetje per ongeluk hebben geskipt!

Nog even een gezellige foto van de meiden ;)

weeklysnaps65_ - 6
weeklysnaps65_ - 7

We keken vuurwerk, de wijn vloeide rijkelijk en we waren gezellig aan het kletsen en dansen in de woonkamer.

Mijn vriend was ondertussen op bezoek gegaan bij andere vrienden en belde mij op een gegeven moment op, of we konden afspreken. Toen we elkaar eenmaal gevonden hadden werd hij opgebeld en kregen we te horen dat we spontaan nog naar een feestje konden komen, in de Was. in Utrecht, een nieuwe uitgaansplek. Dat was echt super leuk!

Maandag

Op 1 januari was ik (zoals verwacht) onwijs moe geworden door de uitgebreide feestavond ervoor. Doordat mijn vriend en ik nog spontaan een feestje hadden meegepakt waren we laat thuis gekomen en de ochtend erop sliepen we dan ook lekker lang uit. Op een gegeven moment vond ik dat ik wel lang genoeg had gelegen en ging ik aan mijn ontbijt. Weer daarna at ik soto ayam en keek ik een aantal afleveringen van Black Mirror.

Dinsdag

Op dinsdag stond ik fris en fruitig op, trapte ik mezelf onder de douche, smeerde ik een beetje make-up op mijn gezicht en gooide ik alle vuile was in de wasmachine. Een goed begin is het halve werk ;) En mijn wenkbrauwen, dat is ook half werk. Het is tijd om ze weer eens flink onder handen te nemen!

Wat later in de middag had ik met Larissa afgesproken in de stad omdat we nog langs een paar zaken moesten (ik ben het eigenlijk nu alweer vergeten haha!) en daarna hadden we flink trek gekregen. We bestelden daarom ieder een zoete aardappel curry bij Leon op Utrecht centraal.

Woensdag

Van de kerstman (of Larissa) heb ik deze 2 hele leuke cadeautjes gekregen dit jaar! De spiegel in de vorm van een oog vind ik ge-wel-dig en stiekem had ik hem zelf ook aangewezen als cadeau. Ik heb hier dan ook onwijs veel vragen over gekregen toen ik de foto op mijn Instagram story plaatste. Deze komt van de ‘It’s a present’ in Utrecht. De kaars met de boobies erop vind ik ook geweldig, deze komt van de Urban Outfitters!

weeklysnaps65_ - 2
weeklysnaps65_ - 1

Ook plaatste ik weer een video op YouTube nadat we 3 upload dagen hadden gemist, maar dat was niet erg want volgens mij was iedereen enorm druk de afgelopen tijd dus ik denk dat het niet eens opviel. Ik had een shoplog opgenomen waarin ik o.a. deze tops liet zien! Enne dankjewel voor de lieve reacties, ik ga de luipaard top toch wel houden :)

Mocht je de video gemist hebben dan heb ik ’em hierboven nogmaals voor je klaarstaan!

Donderdag

Op donderdag had ik met Larissa en Serena afgesproken om te werken bij mij thuis, in de middag bezochten we LE:EN voor een lekkere lunch!

We bestelden als eerste de bread & dips, hierbij zit een super lekkere kokos & koriander dip waar we dol op zijn :) Daarna genoten we alle 3 nog van een kom met ramen & beef! Yummy!

Ook maakten we nog deze foto van mijn outfit, ik draag voor de zoveelste keer mijn favoriete trui van H&M ;) Verder een mom jeans van Primark met steentjes erop, deze hadden we laatst cadeau gekregen en ik had ook mijn rode Rebecca Minkoff tasje weer mee.

Daarna gingen we thuis weer aan het werk achter onze laptops om de laatste dingen af te ronden. Ik vind het wel heel erg gezellig om met z’n 3en aan 1 tafel te werken trouwens! Vaker doen sisters!

Daarna was het tijd voor het avondeten. We haalden friet bij de snackbar, appelmoes bij de supermarkt en een gegrilde kip en dat is misschien niet super gezond, MAAR WEL HEEL ERG LEKKER! Yummmm…

Vrijdag

Vrijdagochtend ging ik op de koffie bij mijn ouders in Houten :) Wat een mooie trui heeft mama aan he? Deze heeft ze van Larissa gekregen tijdens de Kerstdagen. En mam, je ziet er verder sowieso altijd goed uit!

Lieve Rama was ook aanwezig natuurlijk en ik kan het nooit laten om hem eventjes op te pakken. Rama is zo ontzettend groot en fluffy namelijk! Echt een lief beestje. Hij kijkt wel een beetje boos trouwens.

In de middag vond ik dat het tijd was om te sporten dus ik appte Larissa met de vraag of zij ook tijd had. Samen gingen we daarom even aan de slag en dat ging weer heel erg lekker. Daarna waren we wel een beetje moe geworden eigenlijk haha! Larissa en ik hadden het er nog over dat we ons nooit zo super energiek voelen na het sporten zoals sommige fitgirls beweren. Voor ons is sporten in de ochtend daarom echt geen goed idee, want dan voelen we ons super traag voor de rest van de dag, maar dat we ons over het algemeen fitter voelen door sporten is dan wel weer waar. Hebben jullie dit ook?

Eenmaal thuis was het alweer tijd voor het avondeten, tijd om de weekly snaps te schrijven en daarna tijd voor een borrel in de stad. Mijn bestie Jennifer gaat een paar maanden op reis naar Azië en daarom kwamen we met een paar meiden samen. Ik vond het super gezellig gisteravond en Jen, ik ga je missen hoor!

We hadden trouwens allebei wel een lekker broekje aan! Jen haar luipaard velvet flared pants en ik mijn glitter flared pants. Love it!

Hoe was jouw NYE? En de korte werkweek erna?

Liefs Tara
@taraverbon

 

Aliexpress telefoon gadgets pt. 2 + winactie!
De Kaapse Bossen
Deel:

13 Reacties

 1. Yasmine
  6 januari 2018 / 17:05

  Heb je een recept van de soto ayam?

  • Tara
   Auteur
   8 januari 2018 / 09:44

   Hi Yasmine, die hebben we eigenlijk nog niet online staan nee! xx

 2. Claudia
  6 januari 2018 / 20:03

  Leuk! Maar ligt het aan mij of zijn de foto deze keer echt veel groter dan normaal? Iets kleiner kijkt wat makkelijker :)

  • A. Rifai
   7 januari 2018 / 20:36

   Wat een onzin hahaha, kan je juist alles lekker goed bekijken. Vind de foto van jou Tara met je rode Minkoff tas juist de mooiste foto. Kwaliteit ook helemaal perfect! Keep up the good work!

  • Tara
   Auteur
   8 januari 2018 / 09:43

   Hi Claudia, als je via je telefoon kijkt is alles hetzelfde gebleven maar als je via de computer kijkt dan hebben we geen zijbalk meer naast het artikel staan, waardoor het artikel iets groter is geworden. We zijn een beetje aan het testen of we dat mooier vinden! xx

 3. 6 januari 2018 / 22:52

  Mijn vader maakt ook altijd een overload aan oliebollen.
  Mijn oud en nieuw was gezellig. We hebben tot half 1 bij mijn vriend thuis gezeten, daarna zijn we een uurtje naar mijn oom geweest en daarna hebben we nog tot half 5 bij vrienden van mijn vriend gezeten.

 4. 7 januari 2018 / 09:54

  Leuke foto’s weer! Rama ziet er echt uit als een knuffelbeest haha. En hmm, al dat lekkere eten!

  • Tara
   Auteur
   8 januari 2018 / 09:44

   Dankjewel! Haha hij is echt een levensgrote knuffel maar helaas wilt hij nooit super lang vastgehouden worden. Wie weet dat hij er ooit nog aan went haha! xx

 5. Denise
  8 januari 2018 / 19:33

  Gezellig weekje!
  Mooie fotos :) Ik kan me nog herinneren dat Tara tijdens de EW Party helemaal los ging op die kokos/koriander dip XD

  X

 6. kelly
  11 januari 2018 / 09:06

  Omdat jullie nog niet zo heel lang sporten kan het daaraan liggen. Ook is het beter als je bijv max drie keer in de week zou gaan. Je lichaam is dan eerder gewend en blijft dat herinneren. Spiergeheugen!!! 1 keer in de week en vooral in het begin put je uit en geeft je idd geen enrgie en zet weinig zoden aan de dijk. En ik wil nu een oliebol :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

1   167
6   364
6   440
1   354