Weekly Snaps #57

Snaps57_ - 7
Snaps57_1_ - 5
Snaps57_ - 10
Snaps57_1_ - 11

Hele fijne zaterdag allemaal! De afgelopen week heb ik weer veel leuke dingen gedaan en dan wel voornamelijk voor de blog uiteraard. Ik heb echt weer een hoop leuke foto’s geschoten en kan je alvast verklappen dat de herfstsfeer er goed in zit deze keer ;) Kijk je mee?

Maandag

Het is weer tijd voor een nieuwe week en die begin ik altijd vol energie! Ik was al vroeg opgestaan, omdat ik een hele hoop pakjes moest versturen (bestellingen via United Wardrobe) en daarna natuurlijk weer aan de slag moest. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik trouwens de afgelopen tijd een nieuwe kleur, lichtbruin in plaats van donkerbruin en qua vorm zijn ze iets rechter. Serena gaf er nog complimentjes over, dus nu ben ik zo trots als een pauw op mijn brows haha!

Maandag werken Larissa en ik vaak samen, dit keer zaten we bij mij aan de eettafel met onze laptops en een grote bak met thee. Larissa wijst hier naar haar nieuwe sweater van Loavies want: ‘titties on faya’.

Tijd om te lunchen! Larissa’s vriend had toevallig soto ayam gemaakt afgelopen zondag en ze had daarom een beetje meegenomen, echt heerlijk! Het smaakte wel iets anders dan ik gewend ben, veel kruidiger en volgens mij zit er ook minder ketoembar in. Nu ben ik heeel erg benieuwd naar zijn recept om het te vergelijken met de mijne. Echt lekker. Enne Laris, je mag vaker indofood meenemen als lunch hoor!

Een tijdje geleden lieten wij ons opmaken bij de nieuwe Charlotte Tilbury counter in Utrecht, de Bijenkorf. Na afloop kregen wij te horen dat wij de make-up thuis zouden ontvangen, wow! Wat hebben we veel gekregen zeg. Super SUPER bedankt!

We kunnen al verklappen dat de foundation echt ge-wel-dig is. Zouden jullie een review willen zien?

In de avond hing ik op de bank met mijn vriend en Sylvester.

Dinsdag

Hier kan ik nou echt vrolijk van worden! Op maandagavond bezochten Larissa en ik de Turkse supermarkt en daar scoorden we 6 avocado’s voor maar €2,-! Verder had ik nog meer boodschappen gedaan, vandaar deze volle fruit(- en groenten)mand. Lekker toch?

Daarna deed ik nog een pakketje op de post en reed ik naar Larissa toe om te werken. We moesten o.a. een advertorial schrijven, foto’s schieten voor dat artikel en ook nog een video opnemen. De foto’s voor de campagne maakten we gedeeltelijk bij Larissa in haar woonkamer en ze zijn erg mooi geworden.

De andere helft maakten we buiten in het park. We hebben veel verschillende soorten foto’s geschoten en de tijd vloog echt voorbij, want het was nog best een werkje en ook vooral erg leuk om te doen natuurlijk. Het resultaat is echt geweldig geworden! We kunnen gewoon niet wachten om de foto’s te delen met jullie hier op de blog.

Ik moet trouwens ook eerlijk toegeven dat ik de laatste dagen toch wel erg aan het genieten ben van de herfst. Dat is best wel een uitspraak, voor iemand die de herfst haat. Het zonnetje, de gekleurde blaadjes en de frisse lucht. Ja, toch best wel lekker! En kijk die blauwe lucht dan!

Nog even een coffee break ;)

Na een paar uur shooten waren onze handen knalrood en bevroren. Toen we eindelijk klaar waren reden we snel naar Larissa’s warme huisje, warmde ik nog wat soto ayam op en maakten we verse muntthee. Eventjes lunchen en daarna weer door, want we moesten nog een video op zien te nemen voordat het donker werd.

Dit is uiteindelijk onze woensdagvideo geworden, een nieuwe budgettoppers, zoals we die nu al een tijdje doen aan elk begin van de maand. Dit keer hebben we niets in huis gehaald trouwens, want dat kunnen we niet elke keer blijven doen. Want ja, waar laat je het? Enne, zoals je kunt zien, ging het zonnetje langzaam onder tijdens het filmen, best wel mooi!

Daarna reed ik naar huis en dook ik meteen weer achter mijn computer (in een warme badjas haha!) omdat ik de video zou gaan editten. Ik maakte nog even een grote kop met gemberthee voor mezelf. Dit keer heb ik de gember helemaal fijn geraspt, zodat ‘ie extra spicy zou smaken! Dat vind ik wel lekker namelijk hehe.

Snaps57_ - 13
Snaps57_ - 14

Woensdag

Helaas geen zonnige dag dit keer maar een bewolkte herfstdag, maar dat maakte niet zoveel uit omdat ik toch vanuit huis zou werken. Ik begon mijn ochtend met een matcha porridge die ik laatst op een event had meegekregen. Deze is binnen enkele minuten helemaal ready to eat en dat is wel fijn. Verder vind ik hem qua smaak niet super spectaculair trouwens, er is namelijk geen suiker toegevoegd (yay!) en dat maakt hem niet heel erg spannend. Maar het vult wel erg goed ;)

In de middag was ik hard aan het werk en daar heb ik dan ook geen foto’s van gemaakt. Meestal vergeet ik het en ik weet niet of het wel zo boeiend is om te zien.

Aan het einde van de dag maakte ik soto betawi, oftewel Indonesische soep met rundvlees en kokosmelk. Larissa had een boemboe meegenomen uit Jakarta (maar volgens mij kan je ’em ook hier in de toko vinden) en het was eeeerg lekker.

Rijst onderop en dan de soto eroverheen. Gebakken uitjes, bosui en wat limoensap erover en je bent klaar. Selamat makan! Nogmaals: SO GOOD!

Donderdag

Met Larissa had ik in de middag afgesproken om outfit foto’s te schieten en het resultaat heb je gisteren al kunnen zien op de blog. Zo niet, go and check it out. Dit was mijn outfit zonder jas (en klik hier voor het complete artikel).

Tijdens het shooten ontdekten we ook deze mooie muur met gele blaadjes!

Daarna gingen we aan de slag met een herfstig recept, daarvoor hadden we een pompoen nodig en het uiteindelijke recept en resultaat zullen jullie zondag zien op ons YouTube kanaal.

Het was zooooo lekker! Larissa kon niet stoppen met snoepen tijdens het maken van foto’s.

Eigenlijk waren we de hele dag door druk aan het werk, waardoor ik een selfie vergat te maken, dus vlak voordat ze vertrok maakte ik er nog snel eentje. En ja, ik was mijn make-up setting spray vergeten op te doen vanmorgen, can you tell?

In de avond testte ik een receptje van Tasty, de eggplant roll-ups. Het zijn plakken gegrilde aubergine, met ricotto en mozzarella erin én met pasta saus eroverheen. Kort gezegd dan, er zit nog wel meer in natuurlijk. Anyways, het was wel okey, maar niet suuuuuuuuper.

Vrijdag

Met de trein naar Amsterdam! Ik had mijn haren prachtig in de krul gezet maar tijdens het fietsen begon het ineens hard te regenen met als gevolg: plat en vet haar. Argh!

We waren uitgenodigd om de nieuwe menukaart van de hotspot De Tulp in Amsterdam te komen proeven en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Deze zaak ziet er ontzettend gezellig, kleurrijk en tropisch uit. Heerlijk zo tijdens de gure herfstdagen haha!

Je kon kiezen uit een hele hoop hapjes en we hebben bijna alles geproefd denk ik. We vonden echt alles onwijs lekker! Super fijn altijd als een leuk uitziende tent ook echt lekker eten heeft. Hier komen we zeker terug! Deze yoghurt bakjes vonden we trouwens erg schattig :)

Verder dronken we nog wat unicorn blood van de Juice Brothers en op de achtergrond zie je een Aziatische salade in een kommetje, met rundvlees. Nogmaals, erg lekker!

Na het event doken we Amsterdam nog eventjes in voor een kleine shopping spree, maar we slaagden helaas allebei nergens. Daarna pakten we de trein naar Utrecht en doken we nog heel even de winkels in, weer niet geslaagd. Ach ja! We haalden daarna taco’s bij de Salsa Shop in Hoog Catharijne. Deze zaak is sinds kort ook geopend in Utrecht.

We kozen ieder voor barbacoa en kip met uiteraard extra koriander haha! Daarna was het tijd om naar huis te gaan, want we moesten nog wat mailtjes beantwoorden en bovendien moest ik nog deze Weekly Snaps maken. Later op deze vrijdagavond sprak ik nog af met mijn beste vriendinnetje, die ik al veel te lang niet had gezien voor een drankje. Yay! It was about time.

Met wie moet jij nodig weer eens afspreken? En zit jij ook al in de herfst sferen?

Liefs Tara
@taraverbon

 

 

 

Recept voor herfstig pumpkin bread!
The lacquer leather pants and Docs
Deel:

19 Reacties

 1. 11 november 2017 / 07:55

  Lekker drukke week! ik krijg honger van de lekkere foodfoto’s, haha. Die tasjes van Charlotte Tilbury zijn heel leuk!

 2. 11 november 2017 / 08:11

  vind jullie outfit foto’s altijd zooo pretty ;D en hoe mooi is de natuur nu het herfst is <3

 3. 11 november 2017 / 10:46

  Ik vind de herfst een geweldig seizoen. Oh die leren broek vind ik geweldig. Zo te lezen hebben jullie een drukke week gehad. Oh en die witte trui is zo leuk.

 4. Britt
  11 november 2017 / 11:01

  Wat een lekker eten allemaal, heerlijk! Die nieuwe manier van wenkbrauwen bijwerken is trouwens erg mooi, staat je goed!

 5. 11 november 2017 / 14:16

  Oehh die foto met die blauwe lucht is echt zo mooi! Goals!! Toch verlang ik stiekem nu al naar volgend jaar oktober, lekker op vakantie naar de zon!! (voor het gemak vergeten we dan gewoon even dat het eerst hier ook nog zomer wordt :P )

 6. Donnie
  11 november 2017 / 16:46

  Peace Love & TACOS…!!!

 7. Donnie
  11 november 2017 / 16:47

  These are very Sweet fotos…

 8. Denise
  12 november 2017 / 12:43

  Leuke foto’s weer! Waar is de witte trui van die je draagt op de foto samen met Larissa waarbij zij een witte top met sterren draagt? Oei lange zin haha. Ik ben op zoek naar zo’n model trui maar ik kan maar niet slagen! Dus tips zijn welkom!

 9. petra den boef
  12 november 2017 / 13:48

  Zo zeg, jij rockt die broek echt! Supergaaf

 10. Denise
  12 november 2017 / 15:41

  Ik ben helemaal in herfst sfeer met een deken en dikke sokken en kaarsjes ♥️

  Super leuke week!

 11. 12 november 2017 / 22:45

  Ik herken die struggle, foto’s maken en filmpjes opnemen voordat het donker word! Ik doe alles adhv natuurlijk licht (studio lichten staan op mijn lijstje) maar tegenwoordig kan ik niet eens op mijn vrije dagen een goeie flatlay maken of ze krijgen een vieze grauwe blauwe gloed op mijn witte achtergrond. Grrr .. anyway. Ik zie binnenkort weer mijn ‘asian’ vriendengroep die ik al zeker 5 jaar niet heb gezien als volledig groepje? Mensen worden oud, gaan trouwen, persoonlijke gebeurtenissen etc maken het soms lastig om met een grote groep af te spreken. Maar als het goed is zien we elkaar 27 nov! De herfst begint wel heeeel koud dit jaar..

 12. Eelke
  13 november 2017 / 10:50

  Altijd zo leuk om plekjes in Utrecht te kunnen herkennen! Toffe weekly snaps weer.

 13. 13 november 2017 / 11:30

  Wat een leuke weekly snaps! Wat een prachtige producten hebben jullie ontvangen van Charlotte Tilbury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *