Weekly Snaps #52

weeklysnaps52 - 3
weeklysnaps52 - 9
weeklysnaps52 - 5
weeklysnaps52 - 1

Goedemorgen op deze zaterdag, ik heb voor jullie weer een Weekly Snaps artikel klaarstaan! Afgelopen week was het heerlijk nat, stormachtig herfst (dat ‘heerlijk’ is uiteraard sarcastisch haha) en ondanks dat ik de hele week het liefst binnen onder een dekentje op de bank had willen zitten, ben ik toch een aantal keer de deur uit geweest! Ik heb uiteraard weer het een en ander vast gelegd, kijk je gezellig mee?

Dit was nog een outfitje van afgelopen zondag, ik bedacht me dat ik dit oversized vest nog in de kast had liggen! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n vest-liefhebber, maar deze blijft nog steeds wel heel erg fijn. Ik kocht hem een paar jaar geleden bij Bikbok in Stockholm of Kopenhagen (weet ‘t even niet meer!) en hij is zo lekker makkelijk. Ik droeg hem over een shirtje van Loavies, broek van H&M en natuurlijk m’n standaard Vans Sk8 Hi sneakers.

Afgelopen week bezochten we ook een super gezellig event van Josh V, ik heb er al een heel artikel over gewijd met mooiere foto’s dan deze snapshot, dus check dat artikel nog even terug mocht je hem gemist hebben.

Je kunt in de pop-up store een kleding item customizen en ik koos voor een geweldig fijn basic shirt waar ik Endless Weekend op heb laten drukken in dit te gek lettertype. Vind ’em zo leuk geworden! Ik droeg het shirt al in de Budget Toppers video van afgelopen week en kreeg zowel daar als op Instagram al de vraag of dit bij onze merchandise hoort. Zo leuk! Dus om eerlijk te zijn: nee helaas niet, maar dat betekent niet dat ik er niet aan denk om iets in deze style te gaan doen. Het was namelijk ook meteen een testje haha, en die is dus goed geslaagd!

Hierboven kan je de Budget Toppers van afgelopen week nog even terugkijken mocht je hem gemist hebben!

In de Budget Toppers video liet ik ook m’n nieuwe oventje zien en sindsdien wordt hij goed gebruikt. I love it! Hij is echt super snel warm, bakt lekker m’n broodjes af en hij is ook geweldig om dingen mee op te warmen. Zo kocht ik van de week ook een paar saucijzenbroodjes en die zijn in de supermarkt meestal al helemaal koud, dus ik heb ze een paar minuten in de oven opgewarmd en ze waren echt delish! Lekker knapperig, helemaal warm en echt alsof ze net vers waren afgebakken. Yum!

Regen, regen, wind, regen en nog een vlaag wind!

Maar toch zijn we ook getrakteerd op best wel wat zon de afgelopen week! Nadat ik de vorige foto maakte, zagen we op het weerbericht dat het weer om 13:00 uur zou opklaren, dus Tara en ik hebben tot die tijd gewacht en hebben toen de trein naar Amsterdam gepakt omdat we een dagje shoppen bij Primark hadden gepland! We zijn niet met lege handen de deur uit gegaan en gaan van de week nog een shoplog opnemen waarin we laten zien wat we zoal hebben geshopt de afgelopen tijd. Stay tuned!

Oja, en hoe toevallig dat we allebei voor een panterjas hadden gekozen die dag. Echt een gevalletje van ‘who wears it best’ of ‘wild minds think alike’!

Van de week maakten we ook product foto’s van Philosophy producten en ik moet zeggen dat ik heel blij was met het resultaat! Mag ik ook wel weer eens over mezelf zeggen toch? De afgelopen tijd hebben we wat minder beauty reviews gedaan, maar ik heb echt zin om daar weer verandering in te brengen en weer wat meer van deze artikelen te posten. Er komt in ieder geval weer een parfum stapelreview aan, ik vind deze zelf altijd heel handig en leuk om te schrijven (en lezen) en aangezien de feestdagen er straks weer aankomen lijkt het me ook een handig artikel wanneer je straks een geurtje wilt krijgen of geven!

Mochten jullie ook nog andere ideetjes hebben voor artikelen, dan mag je die ook altijd laten weten. We vinden het altijd fijn om ook vanuit jullie input te krijgen over wat je graag zou willen lezen op onze blog! :-)

Jaaaaa, daar issie weer hoor! Nee, ik heb het niet over m’n kont, maar over de jeans. Weet je nog dat ik een paar maanden geleden uit m’n broek ben gescheurd, midden in een video en dat je mijn hele kont uit de broek zag hangen? Nee, je weet het niet meer? Ok, nu dan wel haha – anyways, die broek was er zo erg aan toe dat ik meteen naar huis moest om een andere aan te trekken want hij kon echt niet meer. In plaats van dat ik hem meteen de prullenbak in heb gemieterd, riep mijn ‘diy-hartje’ dat ik moest proberen hem te redden. Nou, maanden gingen voorbij tot ik van de week eindelijk de naaimachine uit de kast heb getrokken en aan de slag ben gegaan.

Van een oud paar blauwe jeans heb ik een stuk spijkerstof gebruikt en deze achter de scheuren geplakt met textiellijm. Toen dit redelijk droog was, heb ik de stukken stof aan elkaar genaaid en dit is het resultaat geworden! Omdat de jeans al een beetje gescheurd is op een aantal plekken (en een groot gat bij de knie) vind ik dat het net lijkt alsof dit gewoon hoort. Ik heb expres de witte draden laten hangen en de broek op deze manier genaaid zodat het nog helemaal bij de vibe van de broek past. Aaah, ik ben er zo ontzettend blij mee! Het scheelt me weer een nieuwe broek kopen (en dus geld!) en het scheelt ook dat ik het anders zo zonde had gevonden om deze broek weg te gooien. Oh en ik ben blij dat mijn diy-skills er nog steeds zijn. Joehoe!

Gister heb ik de hele dag door wel regenbogen gezien! Ik werd wakker met dit aanzicht van een DOUBLE RAINBOW ALL THE WAAAAY (wie kent die video ook!?) en ik vind het altijd echt iets magisch hebben. Heb jij gister ook regenbogen gezien?

Gister filmde ik ook een video die morgen live gaat. Het heeft te maken met heel veel rommel, het organiseren en opruimen. Hope you like it!

In de avond ben ik naar Houten gereden en heb ik lekker roti gehaald om bij m’n ouders thuis te eten. Na het eten hebben we nog op de bank tv gekeken en zat ik onder een lekker dekentje natuurlijk naast Rama. Ah, so fluffeh! Je ziet gewoon bijna niet welk gedeelte bij de deken hoort en welk gedeelte bij hem haha.

Vandaag ga ik gezellig eindelijk weer m’n vriendinnetjes zien en gaan we lunchen in Utrecht. In de avond ga ik samen met m’n vriend (en volgens mij komt Taar ook) naar een release party van gezamenlijke vrienden die een EP hebben uitgebracht met hun band (zie video hierboven!). En hoe ik de zondag ga invullen weet ik nog niet, misschien lekker op de bank met tikkende regendruppels op de ramen en een goede serie? Hope so!

Hoe ziet jouw afgelopen en komende week eruit? Ik daag je uit om in ieder geval 1 ding te vertellen wat jij afgelopen week hebt gedaan!

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Kledingkast opruimen en herfstproof maken!
Met de meiden naar België!
Deel:

14 Reacties

 1. 7 oktober 2017 / 08:20

  Goed dat jij je kapotte jeans had gemaakt ;-)
  Roti is heerlijk.
  Leuke week had je.

  Fijne dag Xoxo

  • 8 oktober 2017 / 09:23

   Dankjewel!!
   Haha ja, ik ben er echt zo blij mee. Die broek meteen elke dag gedragen hahaha

 2. Tessa
  7 oktober 2017 / 11:36

  Lekker roti! En je hebt je broek goed opgelapt, handig dat dat met textiellijm kan, die tip ga ik onthouden!
  Ik had gisteren een Halloweenfeestje bij mij thuis, superleuk versierd in Harry Potter thema en allemaal recepten gekookt :-). En morgen gaan we naar de dierentuin dus echt een leuk weekend! Jullie ook fijn weekend!

  • 8 oktober 2017 / 09:23

   Dankjewel!! Ja, is heel fijn zodat de lap erachter niet gaat schuiven tijdens het naaien. Hoe sterk de lijm op zich zelf is, is een beetje twijfelachtig maar voor zulke projecten dus eigenlijk voorbereidend werk is het perfect! Volgens mij heb ik het bij Xenos destijds gekocht voor vrij weinig geld.
   Aah zo leuk een Halloweenparty in Harry Potter thema, te leuk ik zag bij Primark toevallig ook heel wat HP items en accessoires :)

 3. 7 oktober 2017 / 13:44

  Wat gaaf zeg, je shirt met Endless Weekend erop, leuk lettertype ook. Ik heb deze week een keukenmachine gekocht, waar ik echt suuuper blij mee ben :) Ik ga hem morgen denk ik uitproberen. Fijn weekend!

  • 8 oktober 2017 / 09:21

   Jaa, te gek he dankjewel!!
   Oehhh, dat betekent heel veel lekkere recepten proberen denk ik haha. Mocht je een taart of 2 of 3 te veel hebben, I’m here!! ;P

 4. Kim
  7 oktober 2017 / 16:07

  Ik ben deze week gaan samenwonen met mijn vriend! :-)

  • 8 oktober 2017 / 09:20

   Oeeeh, wat super leuk en spannend en gezellig natuurlijk! Yayy, dan zijn zulke druilerige herfstdagen wel echt perfect (tenzij je nog veel moet verhuizen natuurlijk) maar anders kan je lekker veel samen thuis hangen :)

 5. 7 oktober 2017 / 16:09

  Dat shirt bij Josh V is zeker goed gelukt! Leuk dat er zoveel reacties op kwamen. Ik ben benieuwd naar de shoplog met Primark items, ben er al een tijdje niet geweest.

  • 8 oktober 2017 / 09:19

   Jaa, wij waren er inderdaad ook al even niet geweest! Ik denk dat deze aankomende woensdag online komt :)

 6. Mascha
  8 oktober 2017 / 10:51

  Je hebt me echt geholpen met deze post! Zelf heb ik nog een redelijk nieuwe Levi’s broek liggen die ook aan de achterkant is gescheurd. Dat ga ik ook zo oplossen. Zonde om die broek weg te gooien. Thanks Larissa! :)

 7. 8 oktober 2017 / 12:46

  Gewerkt! En mijn nieuwe jaarcontract een akkoord gegeven! Maar ook lekker gechillt onder een dekentje met de kaarsen aan, daar is het echt weer voor!

 8. Maaike
  10 oktober 2017 / 20:20

  Hoi!
  Waar komen jullie super mooie jassen met panterprint vandaan?
  En zijn ze geschikt als winterjas, want ik zoek nog een leuke winterjas ;)

 9. Denise
  17 oktober 2017 / 15:18

  Zo schattig Fluffy Rama <3
  Deze post is al iets ouder haha, maar vandaag is mijn moeder jarig.
  Dus vooral bezig geweest met kado's kopen XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *