Weekly Snaps #40

40weeklysnaps_ - 4
IMG_3892
40weeklysnaps_ - 7
40weeklysnaps_ - 6

Happy (Endless) Weekend iedereen! Op deze zaterdag is het weer tijd voor onze weekly snaps en deze keer ben ik aan de beurt om wat leuke foto’s die rechtstreeks van mijn telefoon komen met jullie te delen. Als ik zo terugkijk op de week, begon deze heel productief en met heel veel gezelligheid van mijn familie en vrienden. Ook heb ik flink met Tara lekker gewerkt aan content want zij is momenteel op een festival in Berlijn, maar ik merkte ook dat ik me gedurende de week wat minder lekker in m’n vel voelde zitten… Nou goed, kijk je gezellig mee naar de rest van m’n foto’s?

Zaterdag

Vorige week zaterdag kwamen mijn ouders bij mij thuis langs, omdat ik had gevraagd of ze me kon helpen met wat herorganiseren en herinrichten! Sinds onze vorige Update Video zat het toch wel aan me te knagen dat het appartement niet zo erg opschiet en dat er nog wat dingetjes in huis waren die ik graag eens aangepakt wilde hebben. Maar hoe, dat wist ik nog niet helemaal. Mijn moeder is echt een ster in opruimen, herorganiseren en herinrichten dus ik vroeg of ze het leuk vond om me te helpen! We hebben de hele dag in m’n appartement gewerkt en ik ben zo ontzettend blij! Het is nu een stuk logischer en tegelijk ook ruimer terwijl we niet eens echt hebben opgeruimd. Nu ben ik in ieder geval een hele flinke stap verder naar klaar zijn om een appartement tour op te nemen, want die wil ik zo graag filmen! Mam, nogmaals super super bedankt voor je hulp en tijd hier in huis! ❤️

Zondag

Zondagavond hebben we met de familie en wat vrienden bij Serena in de tuin gebarbequed omdat de afgelopen week Donald en z’n vrouw Karen daar logeerden! Je zag ze trouwens ook al in Tara’s snaps van vorige week toen we uiteten gingen en nu dus een thuis-bbq inclusief vlaggetjes en… jep ook vuurwerk haha! Donald is trouwens zo gek als een deur en kent geen gevaar en dacht dat het totaal normaal was om over de schutting te hangen en vuurwerk in z’n hand (!) af te steken…

Deze selfie met m’n ouders vind ik ook echt super gezellig! Karen, z’n vrouw is momenteel bij haar zus in Duitsland en zal uit m’n hoofd aankomende week weer terug naar huis vliegen maar Donald is hier de hele maand juli en augustus nog terwijl hij festival na festival bezoekt hier in Europa haha. Wat een party-animal is het ook! Mocht je hem tegenkomen op een festival (of ergens anders), spreek hem vooral aan want hij is super gezellig :)

En na een avondje bbq-en en verplicht meedoen met karaoké (en nee, dat is niet zo m’n ding) ben ik op de brommer naar huis gereden en heb ik thuis nog even een masker opgedaan haha! Wat zien die sheetmasks er eng uit trouwens. Ik had dit masker liggen, maar eigenlijk ben ik er nooit heel erg fan van. Ik heb nooit echt ‘t gevoel alsof het wat voor m’n huid doet en ik ben te ongeduldig om echt rustig te blijven zitten met zoiets op m’n gezicht haha. Ben jij wel helemaal into een pamper-momentje inlassen? Of ben je hier ook te ongeduldig voor?

Dinsdag

Maandag was een nieuwe start van de week en ik heb die dag helemaal geen foto’s gemaakt, dus ik ga meteen door naar dinsdag en toen koos ik voor deze outfit. Ik heb een nieuw shirtje van Indo’s Be Like ontvangen en net zoals de vorige vind ik deze ook heel fijn plus aan dit shirt zit ook nog eens een fijne betekenis! Alle opbrengsten van dit shirtje gaat namelijk naar een nieuw project, Mama’s Be Like. Dit project zet zich in voor alleenstaande moeders in Indonesië om hen te helpen naar hun financiële onafhankelijkheid en om zo niet meer kinderen af te hoeven staan ter adoptie of naar een weeshuis te brengen. Om dit project te steunen kan je een donatie via de webshop doen, of het shirtje kopen! Ze hebben trouwens nu ook echt te leuke baby-accessoires zoals een slabbertje met batik-print. Aah!

Ook ging ik met Tara de deur uit om even wat boodschappen te doen en dingen te regelen en namen we ook het nieuwe Starbucks ijsthee drankje omdat we daar een samenwerking voor hebben. Het is echt zo leuk om met merken samen te werken waar je al jaren lang gek op bent. Ik denk dat deze post hiervoor binnenkort online zal verschijnen op m’n Instagram account!

Eeeh ja, nog wat behind the scenes actie haha! Wat vinden jullie trouwens van deze denim on denim look?

Die avond heb ik een video geedit (komt aankomende week online!) en m’n vriend at ook niet thuis dus ik had geen zin om in de keuken te staan. Dus, ik heb weer heerlijk bij Ritos besteld! Hier heb ik al in meerdere Weekly Snaps over vertelt en ik bestel eigenlijk ook altijd hetzelfde haha: een pokébowl met tonijn en ik had er deze keer ook wat extra gefrituurde garnalen bijgedaan. Jummeh! Oh en op de achtergrond staat Vampire Diaries aan. Aangezien deze serie al een hele tijd bestaat kan ik dit echt heerlijk binge-watchen want er zijn nog zoveel afleveringen en seizoenen te gaan haha. Hoe heerlijk dat je niet elke week hoeft te wachten! Wie heeft deze serie ook gezien? Het is toch wel echt m’n guilty pleasure haha

Woensdag

Op woensdag besloten Tara en ik een andere video op te nemen en die eerst online te plaatsen. We hebben er de middag aan gewerkt en daarna meteen geedit zodat we deze diezelfde avond nog online konden zetten! Tara had namelijk een te gek recept gezien voor een color-changing cocktail die er super magisch uit zag en ook nog eens gemaakt wordt met een apart ingrediënt: rode kool! En wat blijkt? Hij is inderdaad super cool en ook nog eens super lekker. Heb jij de video al gezien? We hebben deze keer de video in de avond geupload in plaats van in de ochtend, op welk tijdstip kijk jij meestal video’s?

Donderdag

Jahoor, ik heb mezelf na weken, nee maanden weer naar de sportschool gesleept. Het was echt veel te lang geleden, maar aangezien het zomer is én ik eind augustus op vakantie ga moet er toch wel weer wat gebeuren. Oh en ook als het winter was geweest en er geen vakantie op de loer lag natuurlijk hoor. Maar jeetje, hoe moeilijk is het geweest om weer die stap te zetten zeg! En nu volhouden Laris… laat het niet weer bij deze ene keer blijven.

Dat is ook wel meteen de reden waarom ik deze snaps in dit artikel heb gezet haha. Nu weten jullie er ook van, dus is het hopelijk een extra stok achter de deur om weer terug in het sport-ritme te komen! Heeft iemand nog tips & tricks voor in de sportschool? Of om überhaupt gemotiveerd te blijven? Ik zou ze heel graag willen lezen haha!

Vrijdag

Gister was het een enoooooorm regenachtige dag in Utrecht, he bah! Ik merkte gister extra goed dat ik niet helemaal goed in m’n velletje zit. Donderdag is Tara naar Berlijn gevlogen voor een festival en Serena zit in Praag samen met George en meteen had ik echt zo’n gevoel van radeloosheid en niet weten wat ik met mezelf aan moet. Heel vervelend, want er is zat te doen maar ik heb en had eigenlijk gewoon totaal geen zin om iets te doen en ik wist niet hoe ik het moest aanpakken. Ik had alleen zin om op de bank te liggen en series te kijken, dus dat heb ik gedaan afgewisseld met wel werken. Op zulke dagen heb ik aan het einde toch altijd het gevoel alsof ik helemaal niets heb gedaan en alleen maar mijn dag heb verspilt, waar ik dan best wel boos en geïrriteerd op mezelf van kan worden. Het is heel tegenstrijdig in m’n hoofd momenteel, vooral wanneer ik even kalm nadenk over de dag en besef dat ik wel heel wat werk heb verricht die dag en dat ik dus niet zo streng moet zijn. Nou goed, het loopt niet altijd helemaal op rolletjes en daar is de afgelopen week wel een voorbeeld van geweest.

Ik heb gister trouwens wel deze lunch in elkaar geflanst die ik graag nog even wilde laten zien omdat ik ben er stiekem eigenlijk wel trots op ben want ik had dit allemaal nog in huis liggen én het was voedzaam en lekker! Ik heb wat zoete aardappel aangebakken in de pan met wat knoflook, daar wat bouillion bij gedaan, witte rijst en zwarte bonen. That’s it! Ik ben echt, echt geen ster in de keuken en ik houd er ook niet zo heel erg van om te koken maar dit was goed gelukt en ik heb zelfs nog wat extra over dat ik in een bakje heb gedaan voor morgen. Soort van mini mealprep haha!

‘s Avonds heb ik boodschappen gedaan met m’n vriend en hebben we de serie El Chapo uitgekeken. Nu moeten we weer wachten op nieuwe afleveringen en beginnen aan een nieuwe serie. Ook werden we getrakteerd op weer een prachtige avondlucht, zo mooi die pastel-kleurtjes!

IMG_3890
IMG_3892

En ik eindig deze snaps met deze leuke foto’s van lieve Rama! Het is zo’n geinig beestje en zo heerlijk fluffy. Ik vraag altijd aan m’n moeder wanneer hij nou eens komt logeren en dan krijg ik een foto toegestuurd. Ik hoop binnenkort een keertje en ik ben zo benieuwd hoe hij dan zal reageren en het lijkt me ook zo gezellig om hier een fluffy over de vloer te hebben. Moet je kijken hoe anders hij op beide foto’s kijkt trouwens, echt zo onschuldig en ondeugend!

Dat waren mijn snaps weer van de afgelopen tijd! Vandaag ga ik m’n brommer even naar de garage brengen om een kleine aanpassing te doen en dan zal hij straks weer heerlijk rijden. Ik kijk er al de hele week naar uit want dan kan ik net wat prettiger cruisen met m’n vriend. Nu maar even hopen op beter weer, zodat ik ook echt de deur uit kan met de brommer. Plus, ik ben wel weer toe aan heerlijk zomers weer merk ik!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend? En wat heb jij meegemaakt afgelopen week?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Dit stond al jaren op onze wishlist!
Watermeloen frosé
Deel:

18 Reacties

 1. Myrth
  15 juli 2017 / 08:47

  Leuk als je een keer een hometour doet, Larissa! Hoop dat je je beter voelt nu.

  • 17 juli 2017 / 12:53

   Dankjewel, ga ik echt snel doen want ik begin een beetje ongeduldig te raken haha! :)

 2. 15 juli 2017 / 09:13

  Ik probeer altijd te denken aan het gevoel dat ik krijg als ik eenmaal aan het sporten ben, voel me zo veel fitter! Als je eenmaal in het ritme zit gaat het voor mij meestal wel makkelijker. Goed dat je weer bent geweest!!

  • 17 juli 2017 / 12:54

   Hey, dat is echt een hele goede. Ik lees overal altijd wel een beetje dezelfde tips, maar deze kende ik nog niet. Super bedankt voor het delen meis :) XXX

 3. 15 juli 2017 / 10:02

  Wat een leuke week, jullie zien er altijd zo mooi uit! En gisteren was het inderdaad niet zulk lekker weer, maar hier in het Zuiden brak ook regelmatig de zon nog door! Ik moet helaas heel het weekend werken.. Fijn weekend voor jullie!

  • 17 juli 2017 / 12:55

   Aah echt, ja gek is dat wel hoor! Ik heb trouwens het gevoel alsof we in de zomer vaker van dat plaatselijke weer hebben, of misschien valt het extra op omdat we in de zomer natuurlijk altijd zon willen en als er dan toch regen is dan klagen we alles bij elkaar hahaha (heb het nu vooral over mezelf hoor, oeps!) Hoop dat je lekker gewerkt hebt!

 4. 15 juli 2017 / 10:18

  Goed bezig met het sporten! :) Fijn weekend!

  • 17 juli 2017 / 12:55

   Dankjewel, hoop dat jij ook een fijn weekend hebt gehad!

 5. Wendy (B)
  15 juli 2017 / 19:43

  Kom met Donald eens naar de Gentse Feesten!
  Nog tot en met zondag 23 juli is dit!

  • 17 juli 2017 / 12:56

   Haha, ik ga het aan hem doorgeven! Ik ga 21 juli wel naar Tomorrowland trouwens, ook Belgisch trots toch? :D

 6. 16 juli 2017 / 15:05

  Ik kijk youtube video’s altijd tijdens de lunch! Soms al wat eerder op de ochtend ook bij m’n ontbijt als ik niet hoef te werken. Dan verdeel ik ze zodat ik wat bij m’n ontbijt kan kijken en nog wat bij de lunch.
  Zo herkenbaar hoe jij je voelt! Mid twentie struggles! (of end twentie struggles :P)
  Hier geen plannen het weekend, ben ik te onrustig en chaggo voor, whaha. Ik krijg binnenkort nieuwe meubels, maar mn oude zijn al verkocht, eind deze maand zit ik al 3 mnd zonder meubels in de woonkamer (op 2 fauteuils en een bijzettafeltje en eettafel en stoelen na). En ik merk echt dat ik met de dag chagrijniger word omdat ik gewoon al die losse troep kwijt wil en wil opruimen, maar ik kan het nergens kwijt. Mega irri! Dus hopelijk bellen ze me snel dat het binnen is (want het kon evt. ook eerder binnen komen). Officieel moet ik nl nog 3 weken wachten tot het er is. Bleghhh!
  Ik probeer mezelf maar af te lijden met youtube videos kijken en puzzelen en lezen en tv kijken, maar toch zit ik elke dag de hele dag naast m’n telefoon en veer gelijk op als het scherm op licht in de hoop dat ik gebeld word door de winkel. Ben wel echt klaar met dat wachten nu (ben ik ook gewoon zo slecht in!)

  • 17 juli 2017 / 12:59

   Hahaha, ja zeg maar eerder end twenties…. jeminee, rara wie is er aankomende vrijdag alweer jarig en tikt dan nog net niet die 3 en 0 aan… jup! Ik moet zeggen dat toen ik daar over na ging denken ik inderdaad wel die struggle voelde, het voelt namelijk echt wel een stukkie ouder omdat ik nu echt over die grens van midden 20 heen ben. En dan ga je nadenken van wat heb ik tot nu toe met m’n leven gedaan!?!?!?

   Pffff, ik vind dat je het nog ontzettend goed hebt uitgehouden hoor. 3 maanden is echt een eeuwigheid en ik snap helemaal dat dat ontzettend vervelend begint te worden! Ik hoop (ik duim voor je!) dat ze er snel zijn en zo niet, dan ga je vast nog meer van je nieuwe meubels genieten denk ik haha. Oh en ik vind dat je dan ook even een ruime maand met de benen omhoog mag om die maanden hiervoor te compenseren. Toch? ;P

   • 18 juli 2017 / 14:41

    Haha enjoy vrijdag en alvast gefeliciteerd! Ik ben in oktober aan de beurt om 29 te worden, dus ik weet wat je bedoeld ;) Volgend jaar komt die 30 er toch echt al aan! Maar precies wat jij zegt denk ik idd ook aan!
    Thanks! Haha dat vind ik wel een goede compensatie! ;)

 7. 16 juli 2017 / 17:20

  Leuke foto’s en bovendien ook lekker yummy, die pokebowl ziet er goed uit! leuk om donald ook weer voorbij zien te komen haha, zou te gek zijn om hem eens tegen te komen!

  • 17 juli 2017 / 13:00

   Jaa echt delish, m’n vriend opperde om eens zelf zo’n bowl te gaan maken. Nu al zin in! Eh in het opeten bedoel ik dan haha.
   Haha ja, hij is echt geweldig! :)

 8. Denise
  17 juli 2017 / 13:49

  Hopelijk gaat het onderhand weer iets beter! 😘

  Ik heb dat ook. Dat ik zoveel wil doen op een dag en aan het einde denk ik dan…nou..ook niets van terecht gekomen. En dan wordt ik ook super geïrriteerd. En ik ben ook over de helft van de 20… Zou dat er bij horen?

  Rama ziet er trouwens super schattig uit op de foto’s!

  X

 9. Bahar
  17 juli 2017 / 13:57

  Waar is je spijker broek van die je aan hebt van denim on denim? hij is echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *