Weekly Snaps #36

IMG_3151
IMG_3216
IMG_3288
IMG_3311

Weer een week voorbij dus dat betekent dat er weer een gezellige Weekly Snaps voor je klaarstaat! Ik moet zeggen dat ik aan de ene kant vind dat de week voorbij gevlogen is, maar aan de andere kant valt dat gevoel ook ergens wel een beetje mee. Het was een week met leuke en gezellige dingen, maar waar we ook flink aan de bak zijn gegaan waardoor ik stiekem een beetje moe ben haha. Maar it’s all good! Ik heb uiteraard weer de belevenissen vastgelegd voor je, kijk je gezellig mee?

Ik start even met precies vorige week zaterdag toen ik samen met m’n vriend en zijn neefje gezellig op stap was. We zijn wezen trampoline springen en daarna ook nog eens wezen bowlen. Je kunt je voorstellen dat ik de dag erna best wel een beetje spierpijn had haha. Deze foto was genomen bij een bowlingbaan en kartbaan, waar we helaas niet terecht konden maar ik kon er gelukkig nog wel even deze leuke foto maken hehe!

We zijn uiteindelijk terecht gekomen bij een andere bowlingbaan en daar hebben we lekker gespeeld! Dash, hierboven op de foto, was erg zelfverzekerd van z’n worp zoals je kunt zien haha!

Daarna zijn we wezen pannekoeken eten bij het IJspaleis in Amsterdam, ik ging weer zoals altijd voor een pannekoek met appel en stroop. Jum!

Op zondag was het een heerlijk relax dagje waar ik ‘s ochtends even wakker werd op het balkon. Love it!

Later in de middag zijn we op de brommer gesprongen om naar het park te rijden. Had ik al verteld over mijn brommer? Nee he, nou…

There he is! Ja, het is een hij en ik noem hem Dax! Is niet echt origineel van me trouwens, want deze brommer is een replica van de Honda Dax dus vandaar de naam. Ik heb hem inmiddels al een paar weken en I love it! Het is een schakelbrommer dus ik heb even moeten oefenen maar ik heb het inmiddels helemaal onder de knie. Issie niet super tof? Oja, ik rijd erop met een helm trouwens!

Dinsdag hadden Tara en ik een fotoshoot en niet zomaar een fotoshoot… een covershoot! Waaaah, we zijn zo ontzettend excited en trots dat dit eindelijk gaat gebeuren: wij, endless weekend op de cover van Girlz magazine! Het was een super gezellige middag met een hele gezellige crew, leuke outfits en vooral hele gezellige foto’s. We schoten bij Bora Bora in Scheveningen, een gezellige beachclub met enorm leuke en fotogenieke plekjes. We houden jullie uiteraard op de hoogte van wanneer het blad in de schappen ligt!

Na de shoot waren we echt doodop maar helemaal gelukkig en moesten helaas weer naar huis om een video op te nemen. We hadden beide wel super honger en ik wist dat ik echt helemaal niks in huis had dus ik stelde voor om even bij Ikea langs te gaan voor een portie ballen! Blijft gewoon lekker haha.

Daarna zijn we ook nog even de winkel ingelopen en daar kwam ik een balkon-tafel tegen! Ik wilde al een tijdje kijken voor een balkon-tafel maar ik wist niet dat Ikea ze ook verkocht en ik ben er echt super blij mee! Toen ik hem had opgehangen heb ik meteen even het balkon opgeruimd en weer een mini make-over gegeven en zo is het geworden. De plant stond hier trouwens alleen voor de show, die heb ik die avond weer naar binnengebracht, maar ik vind het wel echt super leuk staan.

Even geleden deelde ik volgens mij ook een foto van m’n balkon met die vrolijke kussentjes van de Action in de Ibiza style, maar ik twijfel toch of die style wel helemaal mij is. Toen ik namelijk het balkon inrichtte zoals je hierboven ziet, voelde het meer mij – en m’n vriend vindt dit ook een stuk leuker haha! Uiteraard is dit ook nog lang niet af en zelfs nog wat kaal, maar alsnog vond ik het een geslaagde make-over.

Ondergaand zonnetje, voetjes omhoog en lekker Netflix kijken buiten. Heerlijk!

Met Tara nam ik een video op met twee leuke festival haarlooks! Heb jij de video al gezien? We hebben er ook een te gekke winactie bij, we mogen namelijk een krultang set van Maxpro ter waarde van €219,95 weggeven aan een van jullie! Ik vind het echt een hele fijne krultang, zelfs fijner dan mijn krultang van CHI. Hij werkt echt mega snel en makkelijk dus ik ben helemaal excited dat we er gewoon eentje aan jullie weg mogen geven via mijn Instagram account! Maar als je geen zin hebt om mee te doen, dan heb ik ook een fijne kortingscode voor je waarmee je de tang kunt shoppen met €50,- wat natuurlijk ook heel mooi meegenomen is. Gebruik de code ‘#endlessweekend’ om gebruik te maken van de korting op deze krultang-set van Maxpro!

Oh en vergeet ook zeker niet om onze video te bekijken voor leuke haarinspiratie! Ook wanneer je niet naar een festival gaat natuurlijk :)

Wanneer ik twijfel over hoe warm het buiten is en welke outfit ik het beste kan aan doen, kies ik vaak voor een lange broek maar dan wel met open schoentjes haha! Dus deze keer koos ik voor een ripped zwarte jeans met m’n nieuwe sandalen van Primark. Toen ik deze foto plaatste op m’n account, kreeg ik een comment van iemand die ze ook had maar er niet zo goed op kan lopen. En daar moest ik wel om grinniken… want ik heb hetzelfde! Ik heb deze sandalen al een paar keer per ongeluk uitgeschopt tijdens het lopen (not a good look #1) en volgens mij loop ik er ook wel een beetje gek op omdat ik ondertussen ze probeer vast te houden met m’n tenen (not a good look #2). Hahaha! Maar hey, ze zijn wel super leuk toch? :P

Ik ben deze week aan het strooien met kortingscodes, want ik heb ook een hele fijne kortingscode voor je (geldig tot en met aanstaande donderdag!) voor de webshop Ivy Revel! Ik mocht daar dit te leuke jurkje uitzoeken en ik ben echt heel erg blij met m’n keuze en de kwaliteit van het jurkje. Hij voelt lekker luchtig aan, maar is gemaakt van een hele mooie en kwalitatieve stof. Love it! Wil je ook wat leuks bestellen, gebruik dan de code LARISSAV20 voor 20% korting – woohooo! Ik draag hier trouwens het jurkje ‘Nahema Dress Black’.

Donderdagavond ben ik even de stad in gegaan met m’n vriend en haalden we Ritos om dat thuis lekker op te eten. JUHUUM! We hebben laatst trouwens een artikel geschreven over Ritos zelf op Travellab.nl – Mocht je ook in Utrecht wonen of hier vaak komen, dan is het zeker een aanrader om deze hotspot uit te checken want het is er deliiiiish!

Sowieso zijn we de laatste tijd weer heel erg lekker bezig met artikelen op Travellab. Ik weet dat de site vorig jaar wat stiller was en op een lager pitje stond, maar we zijn weer helemaal terug! Er staan weer heel wat nieuwe en leuke artikelen online, dus mocht je nog lekker wat willen lezen en zien, check dan ook zeker onze reisblog! :)

Vrijdagmiddag ging ik op de brommer naar Houten toe en daar staan altijd weer leuke perspakketten op me te wachten, waaronder eentje van Verkade. We kregen een gezellige ballon met een selectie van hun nieuwste chocolade-repen, zo lekker! Hey, zulke perspakketten wil ik elke dag wel ontvangen hoor haha. We kozen hier voor de ‘gecarameliseerde pecan amandel & zeezout’ smaak, die erg lekker was. Zo lekker dat de reep inmiddels al op is haha! Dankjewel Verkade voor deze gezellige en vooral lekkere post!

Daarna ging ik met m’n moeder even het centrum in om een pakketje op te sturen (ik ga binnenkort weer onze United Wardrobe kast updaten!) en een bezoekje aan de Xenos waar ik deze lieve meiden tegenkwam! Ik ben hierna nog een paar keer herkent bij de winkels, zo ontzettend leuk en mochten jullie dit lezen: hartstikke gezellig dat jullie even gedag kwamen zeggen :)

Weer thuis aangekomen heeft m’n vader de hele avond aan m’n brommer gewerkt omdat er een paar kleine dingetjes waren die even gefixt moesten worden. Gelukkig is alles gelukt! Hoe schattig is fluffy Rama trouwens op de achtergrond? Kijk al die witte fluf zeg!

En lekker gado gado eten met m’n ouders! Vind het super gezellig om weer in Houten te zijn bij m’n ouders. Echt wat quality time samen! Ik heb m’n vader ook nog een klein beetje geholpen met de brommer en toen hij gefixt was ben ik nog even naar Serena gereden om de brommer aan haar en George te laten zien. Daarna weer terug naar huis waar ik nog wat afleveringen van Pretty Little Liars samen met m’n moeder heb gekeken haha. Nou, het is weer aardig spannend hoor maar ik kijk er wel naar uit om over een paar afleveringen dan eeeeeindelijk eens het einde te weten. Mocht jij al verder zijn, niet spoilen hoor! Ik moet er nog heel wat kijken haha.

Vandaag, zaterdag, staat Serena in Hilversum bij het gloednieuwe Hilvertshof en wij gaan gezellige even kijken en haar supporten. Ik ben ook super benieuwd naar het nieuwe centrum, want ik ben tot vorig jaar heel vaak in Hilversum geweest toen m’n vriend daar nog woonde. Ik heb het gezien toen het nog niet gebouwd was, toen het een bouwval was, toen het half af was en dan nu eindelijk wanneer het helemaal af is. Ik ben heel benieuwd om te zien wat ze ervan hebben gemaakt en misschien ga ik ook nog even wat (window) shopping doen haha!

Wat zijn jouw plannen dit weekend? En wat is het opmerkelijkste dat jou is overkomen deze week?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Aliexpress unboxing + try on shoplog!
Loose pants and a T-shirt
Deel:

17 Reacties

 1. 17 juni 2017 / 07:37

  Leuk dat jullie een shoot hadden gedaan voor het magazine.
  Mooie brommer leuk om ermee kleine ritjes op te kunnen maken.
  Zo fijn dat jullie vandaag naar dat shoppingcentre gaan.
  Ben erg benieuwd of jullie iets gaan shoppen bij de Primark die pas geopend is.

  Fijne en mooie dag Xoxo

  • 18 juni 2017 / 10:34

   Jaa, nou ik heb wel wat leuke dingen geshopt maar allemaal voor m’n moeder haha wat ook heel erg leuk was! Wel heb ik voor mezelf een te gek toilettasje gevonden die ik al een hele tijd zocht en in zoveel filialen niet meer kon vinden, maar hier dus weer wel!

 2. Sien
  17 juni 2017 / 08:11

  Ha Larissa,
  Ik denk dat er iets mis is gegaan bij de één na laatste foto en die daarvoor! ;)

 3. 17 juni 2017 / 08:59

  Hele leuke foto’s! Tof, je brommertje haha. Kun je lekker makkelijk overal naartoe touren.

 4. 17 juni 2017 / 09:49

  Geweldig dat jullie op de cover komen! Ik ben op dit moment aan ‘t afstuderen, dus aankomende week weer ff knallen :)

  • 18 juni 2017 / 10:32

   Aah, heel heeeeel veel succes!!!
   Goed dat je dan even het weekend als moment voor jezelf neemt en dan maandag weer vlammen. Zal voor je duimen! :)

 5. 17 juni 2017 / 11:07

  Oh wat super vet dat je zo’n brommer hebt :) ziet er echt tof uit!

 6. 17 juni 2017 / 17:13

  Ik vind deze artikelen altijd heerlijk om te lezen, met zoveel plaatjes maar een artikel met veel tekst gaat er ook altijd wel in :PP

 7. Britt
  17 juni 2017 / 18:21

  Wat een gezellig weekje! Je nieuwe sandalen én brommer: ik ben zo jaloers! Je rockt de brommer echt, heel tof!

  • 18 juni 2017 / 10:33

   Haha aaah dankjewel, vind ik echt super leuk om te horen!

 8. Denise
  18 juni 2017 / 12:46

  Leuke week!
  Ik ga morgen de makelaar bellen voor een bod ☺️
  Vandaag verder met mijn diy project ♥️

 9. Betty
  18 juni 2017 / 20:35

  Hoi! Waar komen je zwarte sandaaltjes vandaan?

  • 19 juni 2017 / 09:37

   Die zijn van Rebecca Minkoff! Echt m’n favoriet everrr!

 10. Sylvia
  18 oktober 2017 / 00:11

  Wat is de officiële naam van het brommertje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *