Weekly Snaps #32

32endlessweekly_ - 23
32endlessweekly_ - 10
32endlessweekly_ - 15
32endlessweekly_ - 1

Goedemorgen op deze zaterdag! Ik heb deze keer heel veel foto’s voor jullie klaarstaan, want afgelopen week zaten we een paar dagen in het zonnige en warme Ibiza! Het was een vrij kort tripje, maar we hebben toch veel gedaan en alles was gewoon heerlijk fotogeniek. Ik heb in die periode echt eventjes kunnen opladen (en bijkleuren!) en ik ben helemaal enthousiast over hoeveel zo’n kort tripje naar de zon voor je kan doen. Nou goed, genoeg gepraat ik laat jullie m’n snaps van de afgelopen week zien! 

32endlessweekly_ - 3
32endlessweekly_ - 4

Ik begin in Utrecht waar ik vorig weekend even de stad in ging met m’n vriend, omdat ik nog wat last-minute spulletjes nodig had voor m’n reis. Bij H&M kocht ik een strapless bh voor maar €9,99 en ik was helemaal amazed hoe goedkoop hij was en dat ze er daar gewoon wel super mooi uit zien. Hij bleef overigens super goed zitten, ik heb nu een nude variant gekocht maar ik wil ook nog een zwarte kopen. Aanrader! Anyways, op de lingerie afdeling kwam ik ineens tot de ontdekking dat we in Utrecht (dit is het filiaal binnen op Hoog Catharijne!) ook een H&M Home hebben. Woohoo! Super leuk en fijn, want dit is ook nog eens een grote en ruim opgezette afdeling. Ik vroeg aan de medewerkster wanneer ze geopend waren en ze vertelde me dat ze hier vanaf Koningsdag zitten en dat ze het ook zo chill vond. Super leuk altijd om medewerkers te spreken die net zoals ik ook zo enthousiast zijn! :)

Ook kwam van de week mijn Sarenza bestelling binnen en ik had een paar nieuwe Vans besteld. Dit model is de Authentic en heb ik jaren geleden al meerdere keren gehad, daarna heel lang niet gedragen, dus ik vond dat het weer eens tijd was voor een nieuw paar. Ik moet wel zeggen dat ze nu zo nieuw wat minder comfortabel zijn en dat de stof nog wel wat zachter moet worden, want ze doen nu wel een beetje pijn. Ik kan me niet herinneren dat ik dit vroeger ook had… maar goed, ze zijn leuk!

32endlessweekly_ - 19
32endlessweekly_ - 20

Op zondag was het Moederdag en we gingen allen naar Houten om bij mijn ouders te brunchen, altijd super gezellig en het was ook nog eens lekker weer. We hebben allemaal wat lekkers gemaakt en meegenomen en dat konden we zowel binnen als buiten lekker opeten. Tara maakte ook een geweldige merengue taart (rechts op de foto) met passiefruit curd, slagroom en verse passiefruit bovenop. Dit is zo lekker!

In de avond gingen m’n vriend en ik met zijn moeder eten bij Kimmade in Utrecht! Ze hebben al een kleine vestiging in de stad en nu ook een groter restaurant geopend aan de Oude Gracht. Super fijn dat je er nu echt goed kan zitten en het was ook best wel druk. Maar toch smaakte het ons minder als bij de vestiging buiten en dat was wel jammer. Volgende keer ga ik gewoon weer bij de kleinere vestiging langs, want de Phô daar is echt delish!

Na het eten liepen we weer naar boven en daar scheen de zon nog steeds heerlijk en was er een strak blauwe lucht. Love it!

Op maandagmiddag ben ik al rustig begonnen met het inpakken van m’n koffertje voor onze reis naar Ibiza. We gingen maar twee dagen, maar omdat we veel foto’s zouden gaan maken moest ik wel verschillende setjes meenemen!

32endlessweekly_ - 5
32endlessweekly_ - 6

We hadden een vlucht om 06:00u en dat betekent akelig vroeg op Schiphol zijn, ook omdat Serena ruimbagage bij zich had die we nog moesten inchecken. Poe! Ik ben die avond ervoor wel vrij vroeg naar bed gegaan zodat ik nog een paar uurtjes kon slapen. Hier zie je onze vermoeide koppies, maar we hadden er wel ontzettend veel zin in yay!

Mooi uitzicht vanuit het vliegtuig! De vliegreis duurde ongeveer 2 uur en ik heb gelukkig ook nog een beetje kunnen slapen.

32endlessweekly_ - 8
32endlessweekly_ - 9

Eenmaal aangekomen op Ibiza werden we opgehaald door ons management team en dronken we nog even een koffietje bij Costa, dat tegenover het vliegveld zit. Super fijn en ik koos voor een frappuccino die heel lekker was. Echt eventjes wakker worden haha!

We verbleven in het Hard Rock Hotel, super tof. Ik ben al een aantal keer in het restaurant geweest in Amsterdam, dus ik vond het super leuk om ook eens in het hotel te mogen verblijven die er echt te gek uit zag.

Happy face! We hadden hier al een aantal foto’s geschoten, vandaar dat m’n haar niet zo netjes meer zit en volgens mij smolt m’n make up er hier ook al een beetje af, want het was echt heerlijk warm haha

Even een opfris- en selfie momentje in het toilet lol! Tara draagt een super leuk playsuitje van Bershka, ik eentje Loavies (vorig jaar), een riem van Stradivarius en m’n sjaaltje is van H&M.

Omgekleed naar de tweede look en die hebben we buiten geschoten bij deze prachtige rood roze bloemen. De foto’s gaan jullie zeker nog online zien verschijnen!

Ok en ook even een selfie dan hihi! Aah, ik houd van de zon. Je knapt er echt meteen zo van op, maar ook zeker van deze mooie bloemetjes!

Na het fotograferen hebben we nog even lekker bij het zwembad gezeten met een drankje, dit is ananassap dat drink ik altijd als ik in het buitenland ben haha. Wat is jouw favo sapje?

‘s Avonds zijn we de stad in gegaan en omdat het een beetje was afgekoeld wel met een jasje aan!

Ik dacht, ik maak even een fototje van dit schattige pleintje…

De volgende dag zijn we naar een aantal strandjes gereden, je kan hier al zien dat ik inmiddels een kleurtje heb gekregen yay!

Er stond een flinke wind, maar dat was echt heerlijk!

Ook even een groepsfoto! Van links naar rechts, yours truly, Janine, Tara, Serena en Evelien. Janine en Evelien zijn van ons mediabureau Hotpink Media, tevens onze managers én ook geweldig gezelschap op deze trip. We hebben veel plezier gehad met elkaar!

We hadden laatst dit super leuke roze shirtje met de tekst Girl Gang opgestuurd gekregen van Loavies en het leek ons leuk om daar nog een matching foto van te maken. We kwamen deze roze muur tegen bij het vliegveld, dus die paste precies bij onze looks! Hierna moesten we helaas weer inchecken voor onze vlucht om weer terug naar Nederland te gaan. Maar oh, wat hebben we genoten van onze dagen op Ibiza. Mag ik alweer terug?!

Eenmaal thuis ben ik weer lekker aan de slag gegaan en voel ik me ook zeker gemotiveerd en energiek. Ik was er echt maar eventjes tussenuit, maar het is zo grappig om te zien hoeveel dit met me heeft gedaan. Moet ik echt vaker doen vind ik haha! Hierboven draag ik een nieuwe jeans van Wrangler, dit is eigenlijk een mannen model en ik heb hem wat korter geknipt en daarna gewassen zodat hij lekker aan het rafelen is. Daarop een basic trui waar je me altijd in ziet en deze fluffy slippers die ik ook elke dag binnen draag. Chill!

Dit weekend heb ik niet echt veel plannen gemaakt, dus ik ga gewoon kijken wat de dag brengt, maar gelukkig ben ik wel weer gezellig met m’n lieve bf!

Wat ga jij dit weekend doen? En heb jij een leuke week achter de rug? Of juist niet zo’n leuke of is er iets bijzonders voorgevallen? Let me know!

Veel liefs, Larissa
@larissaverbon

Voor het eerst in Ibiza!
5 heerlijke geuren voor deze lente en zomer
Deel:

11 Reacties

 1. 20 mei 2017 / 07:46

  Aaah wat heerlijk ziet het er allemaal uit! Ik ben jaloers hoor.

 2. 20 mei 2017 / 08:18

  Leuke foto’s, het ziet er echt super mooi uit daar :) Mijn favoriete drankje in het buitenland is ook ananassap, eigenlijk bestel ik het nooit in Nederland haha.

  • 21 mei 2017 / 14:40

   Haha ja, dat heb ik dus ook! Heel zelden koop ik het wel eens als ik bij Lidl ben. Maar dan ook alleen als ik bij Lidl ben, ook zo iets raars eigenlijk haha ;p

 3. 20 mei 2017 / 08:56

  Heerlijk een paar daagjes naar Ibiza! Wat een leuke jurk draagt Serena daar trouwens op de foto; een caramelkleurige basis met bloemen. Mag ik vragen waar hij van is?

 4. 20 mei 2017 / 09:01

  Ohhh zo heerlijk die outfitposts in Ibiza! Jullie zien er ook superlekker zomers uit, echt heel tof. Die foto van jullie drieën vind ik superleuk trouwens, echt zo’n toffe zussenfoto. Heerlijk dat je even hebt kunnen opladen in Ibiza! En o, ik moet nu snel een keer naar H&M Home in Utrecht! Malou x

  • 21 mei 2017 / 14:40

   Aah dankjewel!!
   Jaa zeker doen, ze hebben weer zulke leuke dingetjes haha!

 5. 20 mei 2017 / 13:14

  Lijkt me heerlijk even zo’n tripje tussendoor naar Ibiza!

 6. Britt
  20 mei 2017 / 13:44

  Wat een prachtige taart had Tara gemaakt zeg, wauw! Ik ben ook zo jaloers op jullie mooie tripje naar Ibiza, ik ben er zelf inmiddels twee keer geweest maar ik zou zo graag terugwillen, het is zo mooi daar!

  • 21 mei 2017 / 14:41

   Jaa, en hij was ook vooral zo lekker! Wel machtig, maar delissssh!

 7. Denise
  21 mei 2017 / 22:15

  Wauw echt heel erg mooi!
  Jullie outfits zijn ook echt heel pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *