Weekly Snaps #131 – It’s been fun & busy!

131weeklysnaps - 21
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
131weeklysnaps - 7

Wooo, it’s been a hot minute ladies & gents, sinds de vorige Weekly Snaps. En geloof mij maar, dat Tara en ik niet thuis op onze gat zitten met de ogen gericht op Netflix, want we zijn achter de schermen druk bezig met nieuwe dingen! Begin dit jaar lieten we al weten dat we graag nog wat activiteiten en dingen naast onze blog, Youtube en Instagram accounts willen doen en daar zijn we op dit moment even flink gas voor aan het geven. Daar tussen ben ik ook tot twee keer (!) toe een aantal dagen in Frankrijk geweest dus het is zeker ook heel fun geweest. Ik heb in deze Weekly Snaps daarom heel wat foto’s voor je kunnen verzamelen en die deel ik graag met je. Kijk je weer mee?

Onefit had ons uitgenodigd om de KLM Urban Trail Run te doen in Utrecht en in eerste instantie riep ik ‘nee!’ want het was een vrij last minute uitnodiging en ik had al een hele tijd het hardlopen laten verslonzen waardoor ik dacht dat ik het echt niet aankon. Een avond voordat de run was, vroeg m’n vriend of ik nog zou gaan en hij maakte me daarmee aan het twijfelen. Hij zei dat hij wel met me mee wilde doen en dat trok me over de streep om ons toch nog in te schrijven. Aah, ik ben zo blij dat we het gedaan hebben!

Van Comegetfashion heb ik weer wat leuke items binnengekregen waaronder dit shirtje! Ze hadden in de shop alleen nog een XL liggen, maar dat leek me ook wel een fijne maat voor een oversized look. Het stofje is lekker zacht en soepel dus heel fijn. In deze outfit draag ik ook een witte mom jeans die toevallig ook van Comegetfashion is. Klik hier voor het shirtje en klik hier voor de jeans!

131weeklysnaps - 8
131weeklysnaps - 7

Laatst waren we ook onze nicht tegengekomen in de stad en zijn we nog even met haar mee naar huis gegaan want zij heeft een hele lieve Mainecoon genaamd Pablo! Het is echt een bakbeest van een fluffy kat en zo ontzettend zacht. Hij vond die extra aandacht ook wel heel erg fijn zo te zien haha!

Het was tijd voor m’n eerste reisje naar Frankrijk, een roadtrip naar Noord-Oost Frankrijk aan de grens met Duitsland. M’n vriend zijn nicht ging trouwen dus we zijn met zijn zus, moeder en neefje de auto ingestapt en daar in 6 uur naar toe gereden. Dit was m’n comfy reisoutfit! Ik kocht dit luipaard cycling shortje laatst bij H&M en het zit zo ontzettend lekker en chill! Daarop m’n Harley Davidson shirt die ik vorige zomer in Los Angeles kocht. Love it!

We hebben overnacht in een super kneuterig dorpje waar bijna alles elke dag dicht was haha! Wel was het super leuk om hier rond te lopen, want alles zag er zo mooi en schattig uit. Kijk dan wat een bloemen ook!

Of dit super leuke straatje, het lijkt bijna wel nep!

En we moesten natuurlijk ook even een familie foto maken bij een waterpompje met bloemen. (M’n haar zit trouwens echt vreselijk, what’s going on here!?)

Oh en dit shot vond ik ook zo gezellig! Hier waren we naar de bakker geweest (die gelukkig wel open was!) en hadden we croissants (of course!), eclairs (omg, zo lekker!), broodjes en sap gekocht voor het ontbijt. Jum!

En op de avond van de bruiloft was dit mijn outfit! Ik had dit jurkje al een tijd in de kast hangen en had ik namelijk speciaal bewaard voor deze gelegenheid. Hij is van het merk Garance, daarbij mijn Chanel Wallet on Chain tas, leuke haarklipjes van Comegetfashion en ik had een paar hak sandaaltjes aan (niet op de foto maar wel hier te zien!) van Primark die ik jaren geleden al kocht.

Kijk dan wat een prachtige omgeving je hier vindt, zoveel groen en tussen de bergen. Love it!

Toen ik weer thuis was heb ik samen met Tara gewerkt en zijn we de deur uitgegaan om lekker te lunchen. Deze keer kozen we voor een tentje waar we nog niet eerder waren geweest: Noen! We namen een boterham met eiersalade en humus en hebben die gedeeld zodat we ieder wat van allebei hadden. Jum!

En een aantal dagen later, volgens mij maar 3 dagen later moest ik opnieuw mijn koffer inpakken want de 2e trip naar Frankrijk stond voor de deur en deze keer naar Zuid-Frankrijk! Hier hebben we wel het vliegtuig voor genomen want we waren uitgenodigd op persreis met Vacanceselect. Ik ga jullie hier nog niet te veel van laten zien, want morgen komt er een super gezellige vlog van online die je echt moet kijken. We hebben het zo leuk gehad!

Een kleine sneek peak: we gingen met deze 2cv’s ook wel ‘Eenden’ genoemd door het land heen rijden en we hadden Alain Caron, bekend van meedere tv shows zoals Masterchef als chauffeur. Wat is dat een leuke vent!

Hier alle auto’s even op een rijtje voor een groepsfoto!

Ook hier zag het er weer zo prachtig en schattig uit, ik ben dol op dit soort straatjes!

We zijn ook nog een ochtend in Cannes geweest en daar hebben we in de haven gelopen waar ik deze Rolls Royce zag met dit bijzondere kenteken… Ik moest er wel even een foto van maken haha!

Eenmaal terug was het back to business en heb ik weer samen met Tara gewerkt en was dit mijn outfitje, ik vond em zelf wel heel chill dus wilde hem graag even op de foto zetten! Ik draag een t-shirtje van Hema, een pantalon van Primark (oud!) en een paar All Stars. Lekker simpel, maar hier houd ik zo van!

In de stad zijn we na wat boodschapjes aan de gracht gaan zitten, het was heerlijk weer. Niet te warm, maar wel heerlijk zonnig. We hadden hier nog nooit eerder gezeten, maar het is eigenlijk echt ideaal want er zit een supermarkt op 1 minuut lopen (waar we broodjes en beleg kochten) en je hebt hier een prachtig uitzicht op de gracht (en de Dom, je ziet em nog net op de foto staan) en af en toe komen er mensen op kano’s of waterfietsen langs. Super gezellig! Hier gaan we zeker nog eens naar terug. Mocht je benieuwd zijn, dit is aan het einde van de Oude Gracht net voordat de Twijnstraat begint.

Op donderdag zijn we naar de opening van de nieuwste Bagels & Beans gegaan die is geopend in Hoog Catharijne! Ik kom zelf heel regelmatig in Hoog Catharijne dus ik vind het zeker een leuke aanwinst en wat ook heel leuk is, is dat dit de eerste vestiging is met het nieuwe aGoGo concept. Naast de normale counter bij Bagels & Beans, hebben ze hier een speciale counter gemaakt voor to go bestellingen. Je kunt hier bagels halen met verschillende cream cheese spreads (kijk al deze variaties hierboven!) en het is er op gericht om snel je bestelling te maken en mee te geven aan de klant. We hebben ons laten vertellen dat deze bagels ook iets goedkoper geprijsd zijn (ik denk omdat er minder toppings op zitten) en dat is natuurlijk ook wel mooi meegenomen als je graag even snel iets te happen wilt in plaats van een volledige lunch/ontbijt. Ik bestelde een vegan cream cheese met paprika en die smaakte super lekker. Dankjewel voor de uitnodiging Bagels & Beans!

Hierna liep ik nog even langs wat winkels binnen Hoog Catharijne en viel mijn oog op deze jurk in de etalage van C&A. Ik had met mezelf afgesproken om na het event meteen weer naar huis te gaan om verder te werken, dus ik ben niet naar binnen gelopen om deze te passen (wil ik nog wel doen wanneer ik meer tijd heb!) maar ik maakte even snel deze foto om met jullie te delen. Wat een leuke jurk, heerlijk kleurtje en lekker flowy! Ik heb em even opgezocht op de website (hij staat super leuk bij het model) en daar issie al helemaal uitverkocht zie ik nu, oeh snel in de winkel maar kijken dus haha!

Zo, dat waren de snaps weer van de afgelopen tijd! Ik kan het bijna niet geloven dat we onszelf alweer in de maand juli bevinden: mijn verjaardagsmaand! Nog maar een paar weken, of dagen zelfs tot ik die BIG THIRTY aan tik. Aah! Tegelijk moet ik binnenkort wel wat voorbereidingen gaan maken voor mijn verjaardag. Normaal gesproken vier ik eigenlijk m’n verjaardag niet echt, maar ik had tegen mezelf en anderen gezegd dat ik het dit jaar wel moest doen vanwege die ‘bijzondere’ leeftijd dus dat is wel een soort druk en spanning die ik nu voel. Ik vind het namelijk eigenlijk heel eng en spannend om m’n verjaardag te vieren en ben altijd bang dat niemand komt opdagen en/of dat het heel saai is. Arg, ja dat is een struggle waar ik m’n hele leven al last van heb en waar ik eens overheen moet komen… Ben bijna 30 en dat is nog steeds niet het geval ha-ha! 😅

Anyways, ik wens je een heel fijn weekend toe en hoop dat je het leuk vond om weer een Weekly Snaps te lezen/zien. Laat je me weten wat jij gaat doen dit weekend en wat jij de afgelopen tijd hebt uitgespookt?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Glampen op de camping!
Hoe het is om als twee zussen samen te werken + Instagram winactie!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Judith
  6 juli 2019 / 08:28

  30?!?? Je maakt een grapje neem ik aan?
  Je ziet er echt nog mega jong uit. wow.

  Heel leuk jurkje bij de bruiloft en die van de C&A spreekt mij ook wel aan.

  Leuke snaps deze week! :)

  Liefs

  • Larissa
   Auteur
   6 juli 2019 / 20:11

   Haha nee, ik maak geen grapje hoor!! 🤪🤪
   En dankjewel, super leuk om te lezen :)

 2. 6 juli 2019 / 14:00

  Leuk om te zien! Ik ga de KLM Urban Trail Den Haag rennen, die van Utrecht had ik even gemist :)

  • Larissa
   Auteur
   6 juli 2019 / 20:12

   Thanks!! En aah zo leuk, heel veel plezier en succes alvast! 💪🏼

 3. Rita
  6 juli 2019 / 20:36

  Een heel gezellig stadje, waar bijna alles elke dag dicht is, hahaha! Leuke foto’s weer en ja, je verjaardag komt nu wel heel dichtbij!

  • Larissa
   Auteur
   7 juli 2019 / 14:31

   Jaa ik weet het, binnenkort maar aan de slag!!

 4. 9 juli 2019 / 11:58

  Wat een prachtige kat is Pablo! En love dat jurkje dat je op de bruiloft droeg. Lekker zomers. 🙂 Ik word trouwens volgende maand ook dertig en ik wil niet. Nooope. 🙃

  • Larissa
   Auteur
   14 juli 2019 / 09:41

   Hahah, gewoon ‘noooope!’! I hear ya! :P Wel alvast gefeliciteerd natuurlijk!!

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131