Weekly Snaps #130

weekly130 - 1
weekly130 - 6
weekly130 - 4
59791C73-B1C9-4D5E-9257-07F5152C86A3

Joehoe, happy weekend iedereen! Deze week is volgens mij wat sneller voorbij gevlogen omdat veel van ons de maandag ook nog weekend hadden, dus dat is altijd wel heel erg lekker! Ook moet ik zeggen dat het weer ontzettend is meegevallen, toch? Ik had verwacht dat we alleen maar grauwe en natte dagen zouden hebben, maar we zijn zeker ook wel getrakteerd op zon, althans dat was hier het geval! Maar goed, ik denk dat ik voor iedereen spreek wanneer ik zeg dat de zomer nu wel echt mag gaan komen haha! Anyways, het is weer tijd voor de snaps van de afgelopen week. Kijk je mee?

Zoals je in de vorige Weekly Snaps hebt kunnen zien, was ik aan het einde van de week in het vliegtuig gestapt samen met m’n vriendinnen voor een paar dagen Boedapest. We hebben het echt ontzettend leuk gehad en ik heb nog een aantal snaps van de afgelopen dagen daar want ik kwam pas op maandag weer thuis. Hier zijn we aan het proosten op de 360 Bar, een toffe rooftop bar midden in het centrum met een prachtig uitzicht!

Ik ben trouwens dol op uitzichten en locaties vanaf waar je een geweldig uitzicht hebt. Zeker een van m’n favoriete dingen om te doen wanneer ik in een nieuwe stad ben! Hier liepen we over een van de bruggen van Pest naar Boeda, wat een te gek zicht zeg.

En natuurlijk nog een uitzichtmoment-selfie! Hier stonden we bovenop bij Citadella, ik had van tevoren gelezen dat het best wel een flinke klim was en ik moet inderdaad toegeven dat dit niet overdreven was. Het zweet droop van onze voorhoofden, ruggen en oksels af, maar het was dan ook wel echt een heerlijke dag zeg!

De locatie van onze Airbnb was heel fijn want we hadden veel leuke en lekkere tentjes op loopafstand, waaronder Cirkusz waar we mega goed ontbijt hebben gehad. Giovanna en ik namen allebei de havermout met fruit en granola en dat is het prachtige plaatje wat je hierboven ziet. Het was zo smaakvol en fluffy en zo’n goede bodem. Aah! Ik heb geen idee of ik het ooit zo lekker als dit kan namaken, want het was echt delish. We missen het allebei nog steeds haha! Myrna nam de french toast die je op het andere bord ziet en die was ook echt heerlijk!

We kwamen in de avond ook een soort outdoor foodtruck festival/plekje tegen wat super gezellig was en daar spotte ik deze kar: Las Vegans, die naam vond ik echt zo goed bedacht dat ik er even een foto van moest nemen haha!

We hebben vrijwel alles te voet gedaan want dat vonden we zelf het fijnst en dat zijn dus wel heel wat kilometers geworden. Maar het was zo gezellig! Ik ken Giovanna en Myrna al 12 jaar en dit was de eerste keer dat ik met ze mee op vakantie ging. Gio en Myrna zijn zelf al vaker samen op vakantie gegaan, maar het kwam er steeds niet van dat ik ook mee kon of ging – wat overigens ook helemaal niet erg is. Maar des te gezelliger dat ik er nu wel bij was en dat we weer leuke herinneringen hebben gemaakt samen!

Ohhhh, geef me een gekleurde deur en ik ben een happy kiddo. Overal waar ik ben en ik een gekleurde deur zie moet ik even kijken en soms een foto maken haha!

Kijk, ook deze deur moest eraan geloven! Dit was trouwens een heerlijk outfitje voor een citytrip. Het is al best wel warm in Boedapest, zo’n 27 graden, dus dit playsuitje was echt heerlijk luchtig. Dit playsuitje heb ik nu al een jaar en is zo’n favoriet, dat ik onlangs ook de rode variant heb besteld. Zo’n fijn ding! Ook ben ik heel blij met de fannypack van Rains en de sneakers van Adidas in deze look. De fannypack is best wel smal/plat van formaat, maar er past echt verbazingwekkend veel in. Hier kon ik met gemak twee brillen in kwijt (een zonnebril en mijn normale bril zodat ik het uitzicht scherp kon zien haha!), mijn water-cupje, portemonnee, telefoon en op sommige dagen ook nog de selfiestick! Deze sneakers zijn ook een enorme hit, ze zijn super lichtgewicht, comfortabel en staan ook onder playsuitjes en jurkjes super leuk en sportief vind ik!

Onder dit jurkje droeg ik ook de sneakers en ook dat vond ik wel heel erg leuk staan. Via m’n Instagram account en deze post kan je zien hoe dat bij elkaar staat!

Op maandagochtend kwam ik terug in Nederland aan, maar omdat we zo vroeg moesten vertrekken had ik die nacht maar 3 uur geslapen. Ik was de hele maandag daarom echt gebroken dus ik heb naast het uitpakken van m’n koffer heerlijk niks gedaan waardoor ik er ook geen foto’s van heb haha.

Op dinsdag had ik met Tara afgesproken om naar de Catwalk Junkie store in Utrecht te gaan. Ze hadden ons uitgenodigd om eens in de winkel te komen kijken en de collectie te leren kennen dus dat was erg leuk. De winkel is zo gezellig ingericht!!

We hebben ieder drie leuke kledingstukken mogen uitzoeken en die heb ik al laten zien op m’n Instagram stories (volg me daar ook zeker voor meer leuke updates!) en ik zal binnenkort als de temperaturen iets omhoog gaan (aankomende week toch?!) wel lookjes schieten met de nieuwe items. Ben er super blij mee!

Na Catwalk Junkie zijn Tara en ik weer de fiets op gesprongen en reden we door naar de Hardebollen wijk. Vroeger was dit een wat louche straat, maar tegenwoordig zijn ze hard aan het werk en worden er nieuwe hotspots geopend waaronder Life’s a Peach! Hier worden handgemaakte focaccia’s, drankjes, dips en zoetigheden verkocht en wij vinden het een echte aanrader! Ik denk dat we hier in een aparte post nog wel even verder op terugkomen, maar mocht je haast hebben en willen weten of het wat is: IT’S A YES! :)

Hierna hebben we nog even foto’s gemaakt in dit prachtige stukje in de stad vlak achter de Dom. Ah, we zijn zo gek op deze stad. Echt onze hometown! :)

FE91065D-7BD6-4D22-A7C3-FCCD30E69043
59791C73-B1C9-4D5E-9257-07F5152C86A3

Op vrijdag heb ik thuisgewerkt aan mailtjes, een sd kaartje van de camera uitgewisseld met Tara die ze per ongeluk mee naar huis had genomen en ook een begin gemaakt aan de edit van de video van volgende week. Ook werd er aangebeld voor een postpakket en dat bleek mijn bestelling van Starbucks te zijn! Ik ging naar beneden om de bezorger te helpen, maar ik had niet door dat het ZOVEEL dozen Starbucks zouden zijn haha! Dit is echt een geweldige grote voorraad en moest er zo hard om lachen. Ik denk dat ik het weekend wel door kom zo, wat denk jij?

En daarmee sluit ik deze Weekly Snaps van de afgelopen week af. Het zijn niet al te veel foto’s geworden deze keer, maar het leek me alsnog wel leuk om weer bij jullie terug te komen met deze post omdat we zo vaak lezen dat jullie deze rubriek wel heel erg leuk vinden om te lezen :)

Hoe is jouw week geweest?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

15 Manieren om de midi-skirt te dragen
Hotspots in Canggu - Bali #1
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 15 juni 2019 / 16:41

  Jeej zo leuk om te zien! Ik ga half juli naar Boedapest, heb je nog dingen die we écht moeten zien? Ben trouwens ook helemaal fan van mijn Adidas falcon, alleen is de flap opeens afgebroken dus hoop dat ik nieuwe kan krijgen :-(

 2. Rita
  15 juni 2019 / 20:04

  Hele leuke en vrolijke foto’s. Budapest klinkt wel echt leuk en ik ken de hardebollenstraat nog uit de tijd dat het een louche straatje was🤪

 3. Robin
  16 juni 2019 / 09:50

  Veel of weinig foto’s, het blijft leuk om te zien. Ik ben wel een beetje jaloers op je starbucks koffie, zoveel!

 4. Dione
  16 juni 2019 / 18:14

  Hi Larissa, waar is dat leuke zwart/witte jasje van die je op de een na laatste foto draagt? ;)

 5. 17 juni 2019 / 13:32

  Utrecht is zo’n fijne stad. Ik was er vorig jaar voor het eerst omdat m’n vriend in dB’s moest optreden. Voor herhaling vatbaar; zó gezellig!

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131