Weekly Snaps #129

WhatsApp Image 2019-06-07 at 14.07.36
WhatsApp Image 2019-06-07 at 14.06.18
weeklyTaar3 - 8
weeklyTaar3 - 4

Een hele fijne zaterdag allemaal! Deze week delen wij de Weekly Snaps eventjes met z’n tweeën wat inhoudt dat we dit artikel gevuld hebben met foto’s van ons allebei. Voor de duidelijkheid hebben we onze naam voor elke tekst onder de foto gezet ;) Het leek ons leuk om dit eens te proberen en bovendien hadden we allebei een aantal gezellige foto’s om te delen met jullie. Van Amsterdam Open Air festival tot Budapest. Kijk je weer mee?

Tara: Afgelopen zaterdag bezocht ik Amsterdam Open Air samen met mijn vriendinnen Jennifer en Carissa. Het was echt een enorm gezellige dag en het weer zat gelukkig ook mee, wat het éxtra leuk maakte. Ik vind het altijd leuk om met deze 2 op stap te gaan! We noemen onszelf trouwens heel nerdy al jaren liefkozend ‘Totally Spies’ omdat we blond, brunette en rood zijn met z’n drietjes. Enne, we matchen alle 3 met onze kanten details in de outfit hehe. Er werd nog veel gevraagd naar mijn kimono en deze heb ik dus lang geleden bij een boetiekje in België gekocht. Een hele goede aankoop :) Echt eentje waar ik al jaren plezier van heb!

Larissa: Op zaterdag ging ik op de valreep nog even met m’n vriend naar de Tong Tong Fair! Tara, Serena en ik waren de week ervoor al gegaan, maar m’n vriend leek het ook nog wel gezellig dus ik ging gewoon nog een keer mee. Het was die dag ook fantastisch weer dus we hebben buiten onze drankjes gedronken!

Tara: Op de zondag mochten we weer een dagje naar Open Air en dit keer nam ik ook mijn vriend mee. Toen we binnen kwamen maakte hij deze foto van ons. Hij wilde een foto maken van de kluisjescode maar wij riepen natuurlijk: ja en wij dan? En daarna lachten we vooral heel erg om onszelf. Typisch. Wel een lekkere spontane foto dit!

Tara: Daarna zagen we heel veel meiden op de foto gaan met deze bloemen dus we besloten hetzelfde te doen, deze staat ook op mijn Instagram account.

Tara: Mijn vriend had als verrassing een kan met mojito besteld bij de Bacardi stage en dat moesten we natuurlijk even vastleggen natuurlijk. Heerlijk, love it! Het was wederom een hele gezellige dag :)

Tara: Deze paraplu’s in regenboogkleuren kwamen Larissa en ik tegen begin vorige week en dit vind ik een hele leuke toevoeging aan de straat! Op het instagram account van In De Buurt Utrecht had ik gelezen dat de ondernemers in deze straat de paraplu’s hadden opgehangen vanwege Pride weekend vorige weekend. Super tof! Wat mij betreft mogen ze het door die hele straat doortrekken.

Tara: Deze shiba (of akita) kwamen we tegen bij de zaak Fixables in Utrecht. We liepen langs en zagen deze fluffy bastard lekker op de grond liggen en konden het niet weerstaan om eventjes te knuffelen. Uiteraard hebben we het gevraagd en gelukkig mochten we hem even aaien van de eigenaar haha! Ohhhhh hij was zo lekker rustig en zacht, net een katje eigenlijk. Heel graag zou ik laten een hond zoals deze willen hebben, maar ze schijnen wel heel erg koppig te zijn en ik heb totaal geen ervaring met honden dus het lijkt mij wel spannend. Maar hoe gaaf zou het zijn? Oneindige liefde en tevens een goed excuus om elke dag een aantal rondjes te wandelen, lijkt mij ideaal.

Larissa: Yes, we waren echt in de zevende hemel haha!!

Tara: We hadden nog wat dingen te bespreken dus we dachten, we gaan meteen even koffie leuten bij (Koffie Leute) Brauhaus aan de Westerkade in Utrecht. Dit huiselijk uitziende tentje ziet er altijd gezellig uit, je voelt je echt meteen thuis en de koffie smaakt altijd goed.

Tara: De geuren van Chloe zijn echt heerlijk, dus toen Coty ons 3 mini’s opstuurde werden wij heel erg blij! Deze kleintjes passen heel mooi in je handtas en kunnen ook mee op reis als je alleen handbagage mag meenemen. Super fijn want vaak neem ik om die reden helemaal geen parfum mee. Wat is jouw lievelingsgeur op dit moment?

Tara: Zoals beloofd is hier dan een betere foto van mijn nieuwe regenjas van Rains! Mijn zwarte lakleren holo jas trekt veel bekijks kan ik je vertellen en ik kreeg zelfs de vraag of ik het niet enorm warm had in dit ding. Volgens mij dacht de man die dat vroeg stiekem dat ik een latex leren pakkie aan had. Warm? Niet perse eigenlijk! Larissa wees mij er trouwens op dat de jas geen capuchon heeft, dus nu zoek ik nog een matching paraplu haha! Wie o wie heeft de tip?

Larissa: Donderdagochtend vertrok ik met m’n vriendinnen voor een mini vakantie naar Boedapest, yay!! We hebben deze dag echt enooorm veel rond gelopen en veel gezien.

Larissa: Onze Airbnb bevindt zich in de Joodsewijk en hier vind je ook veel streetart. Zo gaaf!

Tara: Met mijn vriend bezocht ik donderdag spontaan restaurant Broadway, waar we de week ervoor ook al zaten te eten met vrienden en dat werd meteen opgemerkt natuurlijk. ‘Zijn jullie er nou alweer?!’ Ehhh ja, sinds we er niet meer werken komen we er alsnog regelmatig haha! Het was weer heerlijk maar ook veel teveel, dus we hebben de helft meegenomen in een doggy bag en het toetje overgeslagen.

weeklyTaar3 - 11
weeklyTaar3 - 12

Tara: We reden op de terugweg langs de straat van een vriend die we toevallig op de stoep zagen staan. Hij woont sinds kort ergens anders en ik had zijn stekkie nog niet gezien, dus we gingen eventjes naar binnen. Hij heeft er een gezellig plekje van weten te maken met planten en kaarsjes! Het lijkt mij best wel heerlijk om middenin het centrum van de stad te wonen trouwens :) Ik woon er zelf net iets buiten en ook daar ben ik heel erg tevreden mee, Utrecht is namelijk niet enorm groot en zoals sommige mensen zeggen ‘praktisch een dorp’ dus ja, echt hele grote afstanden maak je niet. Nog steeds ben ik echt heel erg dol op deze stad trouwens! Oh enne, nog even over de foto. De kat is van de buren, maar die chillt hem ook vaak in zijn woonkamer haha! Echt een lieverd.

Larissa: Vrijdag ontbeten we bij een super leuk plekje met een french toast en ei, yum én het ziet er hier ook geweldig roze en snoezig uit! Ik gebruik overigens verder nooit het woord ‘snoezig’ maar voor de spot kan je gewoon écht geen ander woord gebruiken!!

Larissa: Dit is een speciaal ingericht hoekje bij het restaurant, ze hadden er zelfs deze bloemenhaarbanden liggen! 🤣 We konden het niet laten om hier een fototje te maken haha

Larissa: Ik ben ook nog even een vintagewinkel ingedoken en daar paste ik o.a. dit Levi’s denim vestje. Ik twijfelde nog wel, dus ik heb ‘em nog even laten hangen. Wel super leuk om ook in het buitenland tweedehands zaakjes te bezoeken!

Hoe was jouw week? Kijk je nog ergens naar uit?

Liefs van Tara & Larissa,
@taraverbon, @larissaverbon

P.s. Op welk moment lees je dit artikel altijd? In het weekend of doordeweeks? En nadat je een reminder via Instagram hebt gezien of uit jezelf?

Larissa test AliExpress gadgets!
Shoppings en Indo festival bezoeken met Serena
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. Ingrid
  8 juni 2019 / 08:00

  Via bloglovin, op zaterdagochtend dus:) leuk zo met foto’s van jullie beiden. Ik kijk uit naar dit lange weekend, ondanks het prutweer. En ik wil naar budapest door onder andere larissa!

 2. Rita
  8 juni 2019 / 16:51

  Ik lees normaal gesproken jullie blog in de ochtend. De weekly snaps in het weekend en ik vind het erg leuk dat jullie samen de weekly snaps hebben gevuld. Je naam voor de tekst is ook erg handig.

 3. Robin
  8 juni 2019 / 21:30

  In het weekend! Wat een gezellige foto’s en de combinatie van jullie foto’s is juist leuk.

 4. 9 juni 2019 / 00:50

  Ik lees Weekly Snaps wanneer ik tijd heb. Ene keer is het doordeweeks, andere keer is het in het weekend. Wat betreft die combinatie moet ik zeggen dag ik het toch liever gescheiden zie. Dus of alleen foto’s van Tara of alleen van Larissa en dan om de week ofzo. Voor mij werkt dit heel verwarrend 😅. Wel een heerlijke week, leuke foto’s.

 5. Flavia
  9 juni 2019 / 10:21

  Grappig om te lezen dat jullie je vriendinnengroep Totally Spies noemen! Mijn vriendinnengroep heet namelijk ook al jaren Totally Spies haha!

 6. Nathalie
  9 juni 2019 / 12:55

  Leuk! Deze opzet….
  Larissa; ik zou dat Levi’s jack gekocht hebben want hij staat je zo mooi.

 7. 11 juni 2019 / 19:13

  Leuke outfits hadden jullie bij Open Air aan!
  En hier in Groningen hadden (of hebben nog steeds) we ook een straat met allemaal paraplu’s. Zag er heel leuk uit.

  Bettie

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130