Weekly Snaps #128

19023A7C-77B9-4AE1-A7A0-4B9F1B8072E1
IMG_7016
IMG_8612
IMG_6590

Fijne zaterdag iedereen! We zitten alweer in de maand juni en voor mijn gevoel is de afgelopen tijd echt voorbij gevlogen. Hoewel ik (Tara) eerder dit jaar zei dat ik de Weekly Snaps wilde laten rusten, maar nu had ik ineens de behoefte om hem toch weer eens te vullen! Dus dit keer weer wat foto’s van mij in plaats van Larissa, hope you like it :)

Enkele foto’s die ik deel in deze Weekly zijn al ietsjes langer dan een week oud, maar ik vond het leuk om ze ook te delen in dit artikel. Zo gingen Larissa en ik gingen laatst naar Houten toe om pakketten op te halen, daarnaast zouden we daar ook meteen foto’s te schieten voor een campagne met Lolea. Ik ben dol op leuke verpakkingen en enoooorm fan van sangria, dus ik kon mij echt geen betere match met een merk wensen! Welk merk vinden jullie eigenlijk ook wel bij mij passen als je dat nu zo zou moeten bedenken?

We fietsten naar Houten als echte sportievelingen en kwamen aan bij mama op het moment dat Serena net Marshall bracht, leuk! En wat wordt ie al groot he?

Marshall is echt al een jongetje aan het worden en ik verbaas mij er steeds weer over hoe snel het gaat. Hij kan lopen, hij drinkt uit zijn eigen fles en heeft zelf zijn knuffel uitgekozen (Pikachu, een hele goede keuze Mars!). Hij huilt bijna niet en hij weet zichzelf altijd wel te vermaken. Super leuk om hem te zien opgroeien!

Ik heb dus een kleine gele zonnebril en ik moet eerlijk toegeven dat ik deze niet durf te dragen buitenshuis! De bril staat erg leuk, maar ik kijk eigenlijk totaal niet door de glazen heen en dat voelt een beetje suf ofzo? Normaal doe ik niet zo moeilijk en draag ik lekker wat ik wil, maar met deze heb ik toch meer het idee dat het als een foto prop dient. Ik had de bril daarom ook eventjes meegenomen naar Houten en ik wilde eens kijken hoe deze zou staan bij Larissa. Zij vind het niks maar ik zeg: GESLAAGD!

Bij Serena stond de bril trouwens al helemaal goed, echt alsof ze ervoor geboren was. Een echte ninetees kid die Seen!

Kort erna schoten we de foto’s voor Lolea en deze zullen binnenkort op mijn account verschijnen :)

Apenkooien doen Larissa en ik nog regelmatig. Mocht je het niet kennen, het is gymmen zoals je dit vroeger ook deed maar dan met volwassenen. We zijn allemaal een stukje groter, zwaarder en sterker dus het is wel iets meer oppassen geblazen. Elke keer denk ik aan niets anders dan het spel en dat zie ik bij de anderen ook. Rennen, gillen, juichen, hijgen en high fiven.

Het is dus ontzettend goed voor je mindset. De laatste keer Apenkooien was trouwens echt gericht op conditie en dat is iets dat bij mij een beetje ontbreekt. Oeps. Op het einde kon ik alleen maar strompelen en naar adem happen, best wel confronterend. Ik ben keihard op mijn teen getrapt, ik heb meerdere botsingen gehad met rennen en ik kreeg tot 3x toe een bal in mijn gezicht, maar ik heb het overleefd! Train jij wel eens je conditie?

Iemand reageerde via Instagram op deze foto met: ‘Jullie stralen!’. Ik moet zeggen dat ik mij ook altijd super goed voel na de les omdat ik mij dan net weer eventjes als een kind voel. Bij Apenkooien ben je zó geconcentreerd en gefixeerd op het spel, dat je alles om je heen vergeet. Je vergeet hoe je gezicht staat, of je wel leuk overkomt, of je wel rechtop staat, hoe hard je hijgt omdat je buiten adem bent en je vergeet vooral je to-do lijst / stress die je mogelijk in je koppie mee had genomen naar de les. Klinkt fijn toch? Eventjes helemaal ‘uit’ gaan en gewoon spelen. Daarom is sporten ook nog veel meer dan alleen maar spieren en conditie opbouwen ;)

Zoals je misschien wel weet ben ik een enorme fan van het merk Rains, dus toen ik laatst een jas mocht komen uitzoeken in de winkel was ik enorm enthousiast en dankbaar! Hoe tof is dat? In de winkel viel mijn oog op deze lakleren jas met regenboog glans, wow… Ik was op slag verliefd! De jas is ge-wel-dig en ik hoop hem binnenkort eens even goed op de foto te kunnen zetten zodat jullie hem nog beter kunnen zien. Maar wel in de zon natuurlijk, want ik zit niet echt op een regenbui te wachten.

Daarna dronken Laris en ik nog even een drankje bij Stan&Co op het terras in de zon. Ik koos voor een Pinky Lemonade drankje met gember, super lekker en verfrissend!

Momenteel doe ik niet meer dagelijks aan yoga thuis omdat ik het een beetje heb laten versloffen. Ik vind het wel ontzettend belangrijk om te mediteren en het rekken van mijn lichaam is ook zeker goed voor mij, dus ik zou het eigenlijk wel weer moeten oppakken. Maar goed, als comprimis bezoek ik wel diverse lessen die een stukje langer duren dan mijn thuissessies ;) Zo stond ik laatst met Larissa al lekker vroeg op de oude gracht voor een lesje yogalates, een combinatie van yoga en pilates. Hierbij ga je van ontspanning naar inspanning en dan weer naar ontspanning. Een aanrader!

YES! Het zonnetje scheen dus ik greep mijn kans om een shortje aan te trekken. Mocht je nog een mooie zoeken dan zou ik zeggen: check je kledingkast! Deze short heb ik vorig jaar namelijk ge-upcycled van een oude mom jeans (klik hier voor dat artikel). Daar bovenop draag ik een band tee van Nirvana (gekocht bij Urban Outfitters) en verder natuurlijk weer Vans.

We gingen samen met Serena de stad Den Haag in voor onder andere de TONG TONG FAIR! Oftewel dé grote Indische markt vol met hapjes, drankjes en goodies. Het is voor ons nostalgisch omdat we er jarenlang elk jaar heen zijn gegaan en dan gingen we ook vaak met de familie. Veel van onze ooms, tantes, neefjes en nichtjes gaan ook nog steeds. We hebben gevlogd en deze is mega gezellig geworden, deze video komt morgen online. We leggen in die video ook wat meer uit wat we allemaal eten. Zijn jullie daar eigenlijk in geïnteresseerd?

Onze vader bezocht ook de Tong Tong Fair samen met zijn collega, we spraken af om eventjes te meeten voor een Bintang. Zo gezellig :) We hebben uren rondgewandeld en zijn er uiteindelijk echt zo’n 6 uur geweest haha!

Eenmaal thuis wisselde ik van broek, sprong ik op de fiets en reed ik naar de Stan & Co voor de verjaardagsborrel van Jennifer. Zij was namelijk de week ervoor alweer 28 jaar geworden en dat wilde ze vieren met enkele vriendinnen en een drankje.

C4E7A7D2-7D26-4F9A-AA55-C9A3632941D1
7E608786-576A-4304-BCD2-F2E1D1EB4B52

Ken je restaurant LE:EN nog van onze Endless Weekend party? Ik kom hier heel erg graag maar ik kom er eigenlijk ook wel echt veeeel te weinig. Laatst smachtte ik echt naar de bread & dips, deze vind ik namelijk erg lekker. Een van de dips heeft pinda’s erin en de andere kokos met koriander (die je niet proeft, maar het schijnt er wel in te zitten). Bij deze zaak heb je een groot terras in het zonnetje en ik zat met mijn vriend op de heerlijke chille bank. Verder aten we nog bun bao, ik had de vegan variant en mijn vriend eentje met kip. Erg lekker!

De lente is lekker langzaam dit jaar maar dat maakt niet uit, ze komt eraan. We zijn geduldig, toch? Nou ja niet echt hahaha! Elke keer als ik de temperatuur ietsjes zie stijgen besluit ik om meteen een zomerse outfit aan te trekken want ja, ik heb nog zoveel leuke outfits in de kast hangen. Zoals deze heerlijke stippen maxidress :) De jurk is van Loavies en de riem is van Come Get Fashion.

Nieuwe recepten uitproberen en leren vind ik altijd leuk om te doen en inspiratie haal ik er overal vandaan. Toen ik laatst een salade met kabeljauw zag langskomen in een video van A. Nooshin over wat zij allemaal eet op een dag (of eigenlijk ging de video uiteindelijk voornamelijk over een model waarmee ze de video opnam) werd ik erg nieuwsgierig. Het leek mij zo lekker! Het recept was niet zo duidelijk te zien in de video, dus ik heb uiteindelijk gewoon internet afgestruind en ik kwam volgens mij op het recept van de vis! De salade heb ik ge-winged. De vis marineer je in mirin, miso en sake. Voor de salade gebruikte ik ook nog sesamolie, gember en knoflook o.a. Asian flavorsssss I love it. Larissa at gezellig mee en ook zij vond het lekker :)

Editten… Ik werk graag in mijn werkkamer maar video’s edit ik graag via mijn laptop in de woonkamer. Als ik eenmaal lekker bezig ben dan wil ik niet meer stoppen, want als ik een pauze neem dan ben ik de energie kwijt. Vandaar dat ik dan achter mijn computer eet in plaats van dat ik er een momentje van maak. De laatste tijd ben ik weer bezig met meal preppen omdat ik meer groenten wil eten, zoals salades. (Ik heb wat andere dingen erin gegooid maar in principe vind je het recept voor deze salade hier).

Nog fijner: editten op mijn balkon in de buitenlucht! Sinds ik mijn balkonnetje een goeie make-over heb gegeven voel ik mij hier nog fijner :) Mocht je die video hebben gemist, klik dan hier.

Het ene moment voel ik mijn een jonge godin en het andere moment word ik enthousiast van plantenpotjes haha! Deze twee schattige kleine potten kocht ik bij de Intratuin en ze zijn perfect voor mijn pannenkoek plant baby’s. Leuk zijn ze he? Mocht je trouwens willen weten hoe je deze plant stekt, dan heeft Serena twee jaar geleden een artikel over planten stekken gemaakt. Sindsdien deel ik stekjes uit aan vrienden haha!

Dit is een random foto van mezelf terwijl ik de afstandsbediening van Larissa’s statiefje in mijn hand verberg. Ik mocht hem eventjes testen en ik moet zeggen dat ik best wel impressed ben. Handig ding voor op reis wel! Heb je haar video al gezien waarin ze laat zien hoe ze Instagram foto’s van haarzelf in haar eentje maakt? Klik hier!

Hahaha THE BLUR! Mijn camera is defect dus hij blijft enorm vaak vastlopen helaas, maar dit is hopelijk wel duidelijk genoeg. Ik eet regelmatig vegetarisch en dit keer koos ik voor de Indonesische keuken. Rijst, hete eieren en sambal goreng tempeh, my faav! Het lijkt voor de hand liggend dat je dan ook met veel groenten kookt, maar ik was het compleet vergeten haha! Ach in principe mistte ik het niet heel erg.

Okey, in deze weekly snaps link ik echt ongelooflijk vaak door naar andere artikelen en filmpjes, nu ook weer. Het is eenmaal handig ;) Dus wil je het recept van sambal goreng tempeh? Klik dan hier.

Sporten probeer ik er echt nog steeds regelmatig te houden maar qua fitness ben ik wel wat afgezwakt hoor. Ik vond het vorig jaar erg leuk allemaal maar dit jaar vind ik het vooral ongelooflijk druk in de sportschool steeds. Maar goed, dit keer ging het wel goed en ondanks de drukte heb ik er een prima workout van kunnen maken. Ik had mijn palmbomen handdoekje meegenomen naar de sportschool omdat ik hoopte dat het dan zou voelen als vakantie, maar helaas. It’s just not the same!

Gisteren ben ik samen met mijn vriend voor het eerst wezen eten bij de Ramen Brothers in Utrecht, ik koos voor de chicken ramen en deze was eeeerg lekker. Het was een gigantische bak maar ik heb hem toch helemaal op gegeten! Sooooo good…

Hoe ik daarna nog een hazelnoot ijsje op kreeg weet ik ook niet, maar het paste. Toetjes passen altijd ;)

Een heel fijn weekend gewenst allemaal! Vandaag sta ik te dansen met vriendinnen in het zonnetje op AOA festival, wie nog meer? Ook wens ik iedereen die de pride in Utrecht meemaakt heel veel liefde en plezier toe. Ik vond het erg leuk om weer eens een greep van de  foto’s op mijn iPhone te delen en ik ben ook erg benieuwd naar jullie verhalen natuurlijk dus laat je horen :)

Hoe was jouw afgelopen tijd? Wat waren jouw highlights en waar kijk je naar uit?

Veel liefs, Tara
@taraverbon

Shoppings en Indo festival bezoeken met Serena
Weekendje Ibiza met de meiden
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Sonja
  1 juni 2019 / 07:23

  Leuk om de weekly snaps weer te zien.ik heb ze gemist!
  Fijn weekend !

 2. Nathalie
  1 juni 2019 / 12:35

  Superleuke snaps, Tara! Jullie zijn sowieso de laatste tijd erg goed bezig met jullie content.
  Bezoek jullie site nu weer regelmatig. Fijn dat jullie je “mojo”weer terug hebben gevonden.
  Xxx

 3. Rita
  1 juni 2019 / 17:11

  oh oh, natuurlijk vliegt de tijd, je stopt ook zoveel in een week. Ik ben heel benieuwd naar de vlog van de tong tong fair.

 4. 1 juni 2019 / 21:08

  Leuk om weer snaps van je te zien! Ik ga morgen naar de Tong Tong fair, heeel veel zin in!

 5. Robin
  2 juni 2019 / 09:37

  Leuk om weer eens foto’s van jou te zien, ik ben benieuwd naar die toffe rains jas.

 6. simone
  2 juni 2019 / 10:46

  Ik ben een lurker, maar moet zeggen dat ik de site veel vaker weer bezoek!
  Ik vind dat Vega eten erg interessant, dus als je ooit recepten hebt? Ik eet graag vega en flex vegan. :3
  Sportscholen ben ik nog nooit enthousiast van geweest…ik heb zelf geluk met mijn werk(bode). Ik hou daardoor een leuk vormpje. Ik moet zeggen dat apenkooien lijkt me dan wel weer fun.
  Ik ben trouwens wel geïnteresseerd in de markt en het eten, dus zal die vlog zeker gaan kijken. =)
  Ik kende dat merk rain niet, maar die regenjas is supertof met rainbow shine. :3
  Ik ga hier na de kermis zo, das echt happening hier met schutterijen en processie van te voren…mensen van buitenaf komen gewoon weer in andere tijd terecht hier. :P Volgende week heb ik een soort alto festival met rock…hoe wat weet ik niet eens. Ik heb gewoon ja gezegd en stap de auto wel in volgende week…hihi
  Binnenkort ook nog indoor skydiven…ben een watje, maar dat durfde ik nog wel aan. Ik zag ook kinderen en oma’s die het deden. XD

  Ga zo door en volg je hart, want het maakt me blij. =)

 7. Ella
  2 juni 2019 / 13:52

  Wat een gezellige foto’s weer en wat leuk dat ze deze keer van jou zijn Tara. Wat ziet de chicken Ramen er lekker uit.

 8. Chell
  3 juni 2019 / 12:16

  Leuke snaps!
  Zouden jullie meer recepten willen delen? Probeer wat gezonder te eten en je foto’s met eten zien er heerlijk uit!

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130