Weekly Snaps #127

127weeklysnaps_ - 7
127weeklysnaps_ - 2
127weekly_deel2 - 3
127weeklysnaps_ - 5

Happy weekend! Yes, ik ben weer terug met een nieuwe Weekly Snaps. Ik weet dat ik een paar weken deze (eigenlijk) wekelijkse rubriek heb overgeslagen, maar ik ben vandaag weer terug met alweer de 127ste Weekly Snaps, die zoals altijd weer ramvol staat met snaps van de afgelopen week en ook van de periode ervoor. Kijk je weer gezellig mee?

Een paar keer per week nemen Tara en ik even de tijd om in de stad (of in een andere stad waar we op dat moment zijn) wat foto’s te maken voor Instagram. Deze keer hadden we voor een straat met mooie huizen gekozen en terwijl ik ‘casual’ op het stoepje poseerde, ging een van de voordeuren open. Aah, dat is altijd zo awkward haha en ik schoot daarom echt goed in de lach. Ik vond het uiteindelijk eigenlijk zelfs nog wel de leukste foto geworden, dus deze heb ik daarom gewoon op Instagram gezet!

En deze foto is een voorbeeld van eentje die het niet naar Instagram red haha! Dit is er eentje die alleen jullie te zijn krijgen hoor, want eh ja ook zo kan ik op de foto staan! We hadden een samenwerking lopen met Primark die net z’n nieuwste filiaal in Utrecht geopend heeft. Ter promotie van deze opening mochten we een week voor de opening al in de winkel shoppen en daar koos ik deze look uit, minus de teddycoat dan. Tara en ik zijn in straatjes op zoek gegaan naar een passende locatie, maar het was die dag eigenlijk best wel fris waardoor ik echt niet zonder jas de deur uit kon. Nou, dat wordt dan zo’n look als deze!

127weeklysnaps_ - 16
127weeklysnaps_ - 15

De auto hierboven vonden we te gek (en paste goed bij de kleuren van m’n jurk), maar helaas was het licht en de omgeving hier niet zo mooi dus liepen we iets verder waarna we de locatie hierboven vonden. Much better en deze foto’s haalden mijn Instagram account wel!

Ik deel ook nog even deze snapshot die we in de paskamers van Primark maakten, lekker aan het passen en filmen! We hebben namelijk een aantal lente en zomer looks uit de huidige collectie gestyled die we in onze video hebben laten zien. Mocht je die video gemist hebben, dan kan je hem hier nog even terug kijken!

Ik draag hier trouwens een van m’n favoriete Vans sneakers die ik een tijdje geleden via Sarenza heb besteld. Ik kreeg laatst de vraag of ik een leuke actie voor Sarenza kon delen en dat heb ik voor je: via de volgende link kom je namelijk terecht op een website met allerlei handige deals en kortingscodes voor Sarenza zodat je zelf ook lekker kunt shoppen met korting! Laat je me weten wat op jouw verlanglijstje staat en/of wat jij  voor het laatst geshopt hebt?

Ik eet de laatste tijd best wel veel vleesvervangers en m’n vriendin Jolien vertelde me dat Lidl ook een groot aanbod heeft voor een fijn prijsje. Ik weet niet hoe, maar ik heb al deze tijd er steeds overheen gekeken want dit is niet nieuw of iets dergelijks. Ik stuurde haar deze foto om te laten zien dat ik het schap eindelijk heb gevonden! Ik heb de falafel genomen en ook de vegetarische schnitzel, beide vond ik echt heel erg geslaagd en ze kosten maar €1,59 per stuk dus wat mij betreft zeker een aanrader. Eet jij ook wel eens vleesvervangers? Zo ja, welk merk of soort zijn jouw favoriet? Ik ben de laatste tijd echt helemaal into falafel haha!

Ook kan je in de supermarkt momenteel ons vinden, woohooo! Wij staan dit jaar op de cover van het Lenteboek van Fashionchick Girls magazine, hoe tof is dit?! Mocht deze foto je bekend voorkomen dan kan dat heel goed (het is namelijk de profielfoto op onze blog) en deze schoten we even geleden met die te gekke Volkswagen bus. Ik vind dat ze de cover echt mega leuk hebben vormgegeven met al die kleurtjes! Binnenin vind je ook een leuk interview met ons waarin we het hebben over reizen en ook offline gaan. Heb jij ons al gespot?

Ik werd laatst door onze lieve volger Kim getipt op het Instagram account @raamkattenvanutrecht en ik was meteen fan! Zoals de naam al doet denken, vind je op dit account alleen maar foto’s van katten achter het raam die gefotografeerd zijn in Utrecht. Ik ben echt een kattenlover, dus nog een katten account wilde ik natuurlijk wel volgen. Toen ik deze kitteh achter het raam zag zitten, moest ik ’em wel op de foto zetten en het account hierin taggen. Zo cute!

Ook super cute is mijn lieve kleine neefje Marshall die onlangs 1 jaar is geworden. Dat moest natuurlijk gevierd worden en meneer mocht helemaal zelf z’n cadeautje uitpakken wat hij heel goed deed. Tara en ik hebben hem een leuk zwembroekje, zwemhoedje en ook zwembandje cadeau gegeven zodat ie van de zomer lekker kan spartelen in het water. Ik ben nu al benieuwd wat hij ervan gaat vinden! (p.s. kijk die lieve teentjes van hem dan!)

Ook maakte ik even snel deze flatlay, maar ik bedenk me nu dat ik deze foto nooit gepost heb op m’n IG stories dus bij deze hebben jullie de exclusive haha! Ik bestelde onlangs een witte mom jeans op Comegetfashion en daar stylde ik deze look omheen. Ik combineerde er een donkergrijze trui bij om de outfit nog niet te zomers te maken want het was nog wel een beetje fris laatst. Mocht je willen zien hoe de outfit aan staat, ik heb daar deze Instagram foto van geplaatst!

En toen kwamen EINDELIJK de lekkerdere en zonnigere dagen eraan. Woohoo! Ik heb er echt onwijs naar uitgekeken, dus toen ik deze prachtige blauwe lucht zag met kleine witte wolkjes, moest ik wel even een selfie moment nemen met Tara. We waren hier onderweg naar een vrijdagmiddag-borrel-event in Amsterdam dus dat was echt een perfecte timing.

Het weekend erna heb ik even op het balkon gezeten met m’n vriend en ondanks dat ik het zonnescherm naar beneden had gedaan, piepte er toch nog heel wat zon op het balkon en dus op m’n been zoals je kunt zien. Ik had het in eerste instantie totaal niet door, totdat ik het wel heel warm kreeg en ik m’n been zag. Aah! Ik moet zeggen dat ik hier ook wel van schrok, maar gelukkig is het meeste van de kleur hierna wel weggetrokken en is de afdruk niet zo groot. Ik heb wel meteen gesmeerd met de Aloe Vera gel van Lidl waar we laatst over schreven in dit artikel. Lekker verkoelend!

Selfie-time in de lift met m’n vriend. We waren weer eens gezellig twinning gekleed haha!

Oh en mocht je je afvragen of ik hem onder dwang deze foto’s heb laten nemen, het antwoord is nee! Nog beter, het was eigenlijk zijn idee om deze foto’s te nemen alleen hij probeert altijd die ‘cool kid’ uit te hangen op foto’s. Lukt het hem een beetje?! 😂

Ik leef overigens de laatste tijd echt enorm in dit spijkerjasje, I love it! Ik vind die blauwe kleur en oversized fit heel leuk staan op skinny jeans, mom jeans maar ook in combinatie met rokjes en jurkjes. Perfect item om in de lente en zomer te dragen. Dit jasje is van een oudere collectie van Wrangler, ik heb ook nog een hele leuke ripped variant van Primark (ook die heb ik al een hele tijd geleden gekocht) maar ik heb even op Asos gekeken en daar zag ik ook hele leuke exemplaren in een oversized fit, gekleurde varianten, kortere modellen en ook spijkerjasjes met print. Ook voor Asos zijn er fijne kortingscodes beschikbaar die je kunt gebruiken voor leuke deals en kortingen!

Over shoppen gesproken, ik was van de week ook weer even bij Primark te vinden (ja, you can’t blame me nu het filiaal ook in Utrecht zit toch?!) en daar paste ik dit super leuke topje. Ik weet niet wat me overkwam, maar ik koos vooral wat vrouwelijkere topjes uit om te passen waaronder dit exemplaar. Uiteindelijk ben ik wel met lege handen weer naar buiten gegaan omdat ze niet helemaal goed zaten of toch niet Larissa genoeg waren, maar ik maakte wel deze foto om naderhand even aan Tara en jullie te laten zien voor jullie mening. Wat vind jij? Leuk? Of totaal niets voor mij?

En met diezelfde vibe wandelde ik samen met Tara ook Stradivarius binnen waar ik deze maxi-jurk heb gepast. Ook echt weer een item die je volgens mij echt niet bij mij zou bedenken, maar die ik toch mee de paskamer innam! Ook hier twijfelde ik over, alhoewel ik hem wel heel leuk vind met het t-shirtje en die Converse sneakers eronder. Wat vinden jullie?

Mijn vriend is voor een paar dagen op zakenreis naar Las Vegas (ja, wat een leven heeft die vent he!) dus daarom besloten we om gezellig nog even uiteten te gaan. We kozen voor The Burger Federation, een hamburgertent op Hoog Catharijne waar ik al een tijdje naar benieuwd was. Ik zag dat het hier best vaak vol zat, maar tegelijk had ik ook ergens wel m’n twijfels. En wat blijkt? De burgers zijn hier delish! Hier hebben we echt een van de betere burgers gegeten en we waren echt onder de indruk. Bij de burger bestelden we nog wat extra toppings (je krijgt er ook al frietjes bij) en een drankje en we liepen iets meer dan €30,- lichter de deur uit. Helemaal prima voor een avondje uiteten gaan vind ik, dus hier kom ik zeker nog eens terug.

Toen ik van de week eindelijk eens op tijd van huis wat vertrokken om de trein vanaf Utrecht Centraal te nemen, was ik zelfs veel te vroeg waardoor ik nog even Action ben ingedoken. Ik kwam daar dit super leuke sieradenhanger-spiegeltje tegen in de vorm van een oog, ik heb zelf al zoiets hangen (maar dan zonder de optie om er sieraden aan te hangen) en ik vond hem er echt heel goed uit zien en voelen. En dat voor die prijs! Ik heb echt tien keer zoveel (lol, maar echt!) betaald voor mijn ‘oog-spiegeltje’ dus dit is echt een fijne budgetproof variant!

En iets verderop zag ik ook deze te gekke metalen hangers liggen in verschillende vormen, waaronder een palmboom en ananas. HOE LEUK! Ook deze zijn weer super budgetproof (€1,35 per stuk) dus ik moest er wel een foto van nemen om met jullie te delen. Ik heb ze zelf trouwens laten liggen want ik heb geen haken nodig, maar je zou bijna plekken gaan bedenken in je huis om ze op te hangen, Am I RIGHT!?

En ik eindig deze Weekly Snaps met een fantastische selfie van mij en Tara, eh ik bedoel m’n verloren broer… Via Snapchat heb je nu weer eens vreselijke (fantastische) filters waarmee je jezelf kan omtoveren tot een man (of vrouw) en dat ziet er zo uit dus! 😂

Dat was ’em weer voor deze keer met lekker veel foto’s en updates. Ik hoop dat je het gezellig vond om weer eens een Weekly Snaps te zien! Ik moet zeggen dat ik op dit moment er nog niet helemaal uit ben over hoe ik deze Weekly Snaps wil en kan indelen. We bezoeken de laatste tijd niet zoveel events meer (die nieuwtjes vond ik ook altijd leuk om te delen in deze rubriek!) en tegelijkertijd merk ik dat ik ook veel vaker liever in het moment post waardoor ik veel al op mijn Instagram Stories deel in de vorm van video’s of boomerangs. Hierdoor zag ik dat ik de laatste tijd veel minder foto’s maak en ook heb om te delen in deze Weekly Snaps. En laten we trouwens ook niet vergeten dat dit alweer de 127ste Weekly Snaps editie is, deze rubriek is echt al een hele tijd op onze blog! Is het misschien tijd voor iets anders? Of kan het op een andere manier verwerkt of aangepakt worden? Ik ben er nog even over aan het denken! 🤪🤔

Anyways, een heel erg fijn en lekker endless weekend toegewenst! Laat je me weten wat jij de afgelopen tijd heb uitgevoerd en uitgespookt? Ik ben benieuwd!

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

*Een deel van deze blogpost is gesponsord door e-kortingscodes.nl, dankjewel!*

DIY - van overhemd naar jurkje!
Makeover van mijn kleine balkon - huurhuis
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 18 mei 2019 / 08:32

  De vleesvervangers van Aldi kosten inderdaad echt niets, hé? En ze zijn best lekker! Ik ben fan van Vivera, SoFine, Garden Gourmet en, uiteraard, DVS. Ik neem geregeld iets nieuws mee en vind de huismerken eerlijk gezegd vaak ook niet slecht!

 2. Mandy
  18 mei 2019 / 11:48

  Echt leuk dat spiegeltje van de Action! En leuke weekly snaps weer, vind ik altijd het leukste om te lezen! Dus sowieso die erin houden haha :)

 3. Rita
  19 mei 2019 / 01:02

  Het oogspiegeltje is leuk en handig, de mintgroene jurk vind ik helemaal niets, maar dat topje van primark wel! Ik vind de weekly snaps nog steeds heel leuk en zoals je zelf zegt, er zijn foto’s bij die alleen wij op je blog hebben gezien.

 4. Lieke van Veen
  21 mei 2019 / 19:24

  Waar heb je die rugzak gekocht?
  Die haken zijn super leuk maar ik heb helaas geen plaats om ze op te hangen.

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131