Weekly Snaps #125

125weekly - 10
125weekly - 5
Processed with VSCO with c8 preset
125weekly - 12

Woohoo, het is weer weekend! Ik heb de afgelopen dagen weer wat leuke snaps gemaakt van mijn week en neem je in deze Weekly Snaps weer mee in mijn beleveningen die te maken hebben met gezellige uitjes, leuke nieuwe dingen en natuurlijk ook aan het werk! Kortom, gezellige snaps om je een kijkje in m’n leven te geven. Kijk je weer gezellig mee?

Ik ga nog even terug naar vorige week vrijdag toen Starbucks bij mij thuis op visite kwam, hoe leuk! Ik had eerder in een Weekly Snaps laten weten dat ik op persreis zou gaan en dit zou met Starbucks zijn geweest, maar helaas kon deze op het allerlaatste moment toch niet doorgaan. Om het goed te maken kwamen ze bij mij langs met de nieuwste Starbucks ‘At Home Barista’ collectie die vanaf nu in de supermarkten Deen en Jumbo ligt! Deze collectie bevat koffiebonen, gemalen koffie en ook cups voor de Nespresso en Dolce Gusto apparaten zodat je ook thuis je eigen koffie’s kunt maken. Love it! Ik heb zelf een Dolce Gusto thuis dus ik gelijk aan de slag gaan en ik kan je vertellen: it’s good! Vooral de Caramel Macciato vond ik echt heel lekker en zeker een aanrader om te drinken naast je andere koffie’s.

Wat voor koffiezet apparaat heb jij thuis staan – als je die hebt?

Hierna gingen Tara en ik de deur uit want we hadden een proefrit gepland voor een auto. Dit is de Toyota Aygo en het zou heel goed kunnen dat dit ’em gaat worden, waah! Ik wil al een hele lange tijd een auto omdat we deze echt heel goed kunnen gebruiken voor Endless Weekend dus ik ben super enthousiast om hier wat verdere stappen in te maken. Dit is overigens geen gesponsord berichtje, we gaan deze helemaal zelf leasen haha!

Zaterdagochtend startte ik met een verse gember thee en natuurlijk een kop Starbucks koffie!

In de middag was het tijd voor iets heel gezelligs: het vrijgezellen uitje van m’n vriendinnetje Jolien! We hadden haar in de stad opgewacht en verrast en we zijn daarna met de trein naar Amsterdam gegaan. Onderweg toverde een van de meiden heel wat drankjes uit de tas waar we uit konden kiezen, hilarisch om te zien hoeveel keuze er was.

Ik ging voor dit biertje en ondanks dat ik deze foto maakte, kwam ik er halverwege pas achter hoe sterk hij was haha. Ik moet zeggen dat het een heel ‘gezellig’ biertje is!

Bij Duke of Tokyo gingen we karaoke doen, ik was hier nog niet eerder geweest en het was super leuk! De hele tent is ook super gaaf ingericht met allemaal Japanse accenten en details, inclusief echte Japanse toiletten met allemaal knopjes en ditjes en datjes.

We hadden ook speciale metallic Bride plak-tattoo’s dus die werden royaal opgeplakt haha! Ik heb op dit moment nog steeds de ‘Girl Gang’ tattoo op m’n arm staan, ze blijven echt goed zitten.

En dit was het vrijgezellengroepje!

Op een gegeven moment werden we ook aangesproken door een ander vrijgezellengroepje (op de achtergrond van deze video) dus dat was ook een gezellige ontmoeting! Oh en verder, ja er werden toch nog wat verkleed props tevoorschijn gehaald en yours truly moest deze bril op. Die ik wel heel netjes de rest van de avond heb gedragen ;)

Kijk, uren later en weer terug in Utrecht aan de cocktails heb ik nog steeds de bril op!

En nog een aantal gezellige polaroids van de avond, zo fijn om van die tastbare foto’s in handen te hebben! Het is echt een super gezellige dag, avond en nacht geweest en ik was voor mijn doen aaaaardig laat pas in bed.

De volgende ochtend was ik daarom ook lekker moe, niet brak maar wel moe haha maar dat gaf niet want ik had pas in de avond met Tara afgesproken want we waren uitgenodigd voor een proefavondje bij Badhu, een restaurant in Utrecht. Het restaurant is overigens niet nieuw, maar ik was er nog nooit eerder geweest en ze hebben een nieuwe eet- en drankenkaart dus we waren heel erg benieuwd. We begonnen aan een tafeltje op het terras (ze hebben echt een ruim terras met meerdere tafels!) waar we lekker in het zonnetje konden zitten. Hoe heerlijk!

Toen de zon wat meer begon te zakken zijn we naar binnen gegaan en hebben we onze drankjes omgeruild voor verse munt thee uit een prachtige theepot.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

De hele avond hebben we genoten van super lekkere hapjes, alles was heel goed op smaak en we zijn echt heel enthousiast geworden. Mocht je ook in Utrecht of in de omgeving wonen en van de Arabische keuken houden dan raad ik je zeker aan om eens hier te komen eten!

Badhu – restaurant & hotel 
Willem van Noortplein 19, 3514 GK Utrecht

Op maandag hadden we afgesproken met onze nieuwe stagiaire Denise, we zaten bij Stay Okay op de 1e verdieping want daar hebben ze een leuke ruimte met tafels en plekjes om te zitten en kan je er ook terecht voor drankjes en lunch. We hebben echt een hele leuke en motiverende middag gehad, Denise ziet alles met hele andere ogen en geeft ons veel nieuwe inzichten, ideetjes en andere opmerkingen die er voor zorgen dat we alles net wat anders kunnen bekijken. We hebben een enquete op ons gezamelijke @EndlessWeekendNL gezet, want we waren al een tijdje lost met dit account. Door de antwoorden op de enquete kunnen we nu beter bekijken wat we met het account kunnen doen om deze te verbeteren en veel leuker te maken, dus daar gaan we zeker aan werken. Ook zijn we met andere plannetjes bezig die allemaal met Endless Weekend te maken hebben, kortom fun & exciting stuff!

Ahhh, mijn favoriete sneakers! Het was tijd om een ouder paar een beetje pensioen te geven (ik ga ze nog wel dragen op momenten wanneer ze mogelijk vies kunnen worden, zoals in het bos of op een festival) dus ik heb een nieuw paar Vans Sk8 Hi besteld bij Sarenza. Hoe heerlijk is het om zo’n nieuw paar te dragen, terwijl ik stiekem ze zo netjes mogelijk wil houden haha! Ook leende ik deze jeans van Tara met panterprint, hij is van Monki en is momenteel nog te koop mocht je ’em tof vinden.

Donderdagochtend hadden we een afspraak in het centrum en daarna zijn we nog even de stad in gegaan waar we bij Six deze kekke brilletjes tegen kwamen. Ik vind ze mij echt een stom staan, maar Tara kan ze veel beter hebben vind ik!

Ja, alsnog gedurfde brilletjes hoor en volgens mij beschermen ze uiteindelijk amper tegen de zon haha máár ze kunnen wel cute zijn voor foto’s!

Wel heb ik een nieuw potje gekocht voor mijn plantje want daar zocht ik er nog eentje voor in een natuurlijke kleur. Ik vind het altijd lastig om beslissingen rondom potten te maken, want ik koop vrijwel altijd een verkeerde maat maar gelukkig paste mijn potje er echt PERFECT in. Dat was echt een heerlijk moment om te zien haha. Dit is een nieuw plankensetje die ik een tijdje geleden met m’n vriend in de hal heb opgehangen, ik weet eigenlijk niet eens meer of ik dit nou wel of niet al eerder heb laten zien (zo ja, sorry voor de dubbele content haha!) dus ik post alsnog de foto in deze weekly snaps mét het nieuwe plantenpotje. Oh en mocht je het je afvragen, ik heb deze foto iets scheef genomen want de planken zelf hangen perfect recht hahaha!

Nou, dat was ’em weer voor deze keer! Mijn vriend was vorige week in Miami met werk dus dit weekend kunnen we weer gezellig samen zijn en daar hebben we wel zin in. Ik weet niet helemaal zeker wat onze plannen zijn, maar hij had iets voorbij zien komen over een Japans park in Hasselt en toevallig was het ook ‘Japanse Honden Weekend’ dus misschien dat we daar wel belanden. Wie weet! Mocht het je je afvragen wat ik dit weekend (en alle andere dagen doe) ik update ook heel vaak op mijn persoonlijke IG account @larissaverbon dus volg me ook zeker daar voor meer gezelligheid.

Wat ga jij doen dit weekend? En hoe is jouw afgelopen week geweest?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Mee naar de kringloop + shoplog!
Deze duurzame gadgets en producten zijn favoriet!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Sacha
  6 april 2019 / 07:34

  Klopt, er is een Japanse tuin in Hasselt. Het centrum is er ook gezellig met leuke terrasjes. Veel plezier!

 2. Rita
  6 april 2019 / 20:14

  Wat een hoop gezelligheid en lekker eten heb je gehad. Wij zijn op loungesetjacht gegaan en zijn geslaagd! Morgen de tuin opruimen, de loungeset plaatsen en een stukje wandelen of fietsen.

 3. Jess
  7 april 2019 / 11:02

  Jammer dat jullie geen kortingscode van Sarenza hebben of regelen .

  • Larissa
   Auteur
   8 april 2019 / 11:20

   Hi Jess,
   Bedankt voor je feedback, ik zal eens kijken of we eens een actie met Sarenza voor jullie kunnen opzetten! ;)

 4. Robin
  8 april 2019 / 10:02

  Gezellige foto’s en restaurant Badhu klinkt erg goed!

 5. Denise
  17 april 2019 / 18:43

  Ik heb ook een dolce gusto en ik heb de starbucks koffie geprobeerd! I like it <3
  Leuk weekje en dat vrijgezellenfeest ziet er echt gezellig uit!

  X

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130