Weekly Snaps #124

weeklysnaps_124 - 15
weeklysnaps_124 - 5
weeklysnaps_124 - 1
weeklysnaps_124 - 18

Joehoe, ik leef weer soort van! Poe, ik ben normaal gesproken echt zelden ziek en als ik ziek ben dan heb ik een flinke verkoudheid waar ik een paar nachten echt rot van slaap. Maar deze afgelopen twee weken, ben ik wel twee keer echt goed ziek geweest. Maar goed, hopelijk was dit gelijk alles voor de rest van het jaar want ik heb wel zin om er weer bovenop te zijn. Desondanks heb ik de afgelopen tijd wel wat snaps weer gemaakt die ik weer gezellig met je deel in deze weekly snaps!

Ik ben weer een beetje creabea geweest en wilde graag een wandhanger maken met een tak die ik laatst op de grond had gevonden. Op dit moment vind je overal van die afgevallen takken trouwens, dus mocht je daar ook een DIY mee willen doen, dan zou ik nu zeker je kans grijpen haha! Ik merkte wel dat ik m’n DIY-vibes een beetje aan het zoeken was want het wilde maar niet echt lukken.

Uiteindelijk heb ik heel wat draadjes weer losgehaald, in plaats daarvan wat meer kleur toegevoegd, tussendoor gefrustreerd geraakt en een veertje gemaakt (aan de sleutelhanger, zie hieronder een close up!) en heb ik het hierbij gelaten haha. Niet echt helemaal wat ik in gedachten had, maar hey ik heb het soort van afgemaakt dus ik ben tevreden met mezelf!

Hier nog even een close-up van het veertje, die vind ik wel heel cute geworden!

Van de week had ik me vergist in de tijd en bleek ik veel te vroeg op Utrecht Centraal te zijn dus ik besloot om eerst nog even lekker de winkels in te gaan, Ik vind het trouwens echt heerlijk om gewoon in m’n eentje rond te kijken, lekker rustig! Ik maakte deze foto bij Søstrene Grene want ik vond deze manden zo leuk, perfect om dingetjes in op te bergen maar misschien ook om een plantenpot heen dacht ik.

En bij Zara kreeg ik zulke Bali Vibes door deze rieten accessoires, dit zie je overal op Bali in de winkeltjes liggen namelijk. Ik ben zelf ook helemaal obsessed met alles in deze riet en bamboe vibe, dus ik wilde hier alles wel kopen haha!

Zo kwam ik ook deze bank tegen bij Sissy Boy, hoe geweldig is deze!? Als ik een lekkere grote tuin, balkon of serre zou hebben dan zou deze daar echt perfect staan!

Bij Bershka kwam ik ook dit witte pak tegen die ik wel erg leuk vond, uiteindelijk vond ik hem wat leuker op de hanger of op de paspop dan aan bij mezelf haha. Lijk ik niet net een schilder door deze witte kleur? De style samen met m’n Dr Martens vind ik overigens wel heel leuk!

Tara had een afspraak in Brabant en kwam op de heen en terugweg langs Den Bosch en ja… dan weet je het wel: dan moet je uitstappen voor een kleine stop bij Jan de Groot voor dé Bossche Bollen! Ze was zo lief om er eentje voor me mee te nemen en die hebben we lekker bij haar opgesmikkeld. IT’S SO GOOD!

Door dit grauwe en koude weer heb ik de laatste tijd niet echt veel Instagram foto’s op voorraad (ja, echte world problems ik weet het haha!) dus ik vroeg of Tara er eentje bij haar binnen kon maken. Ik probeerde trouwens weer iets wat ik heel lang niet had gedragen: de longsleeve onder het t-shirt. Ik vond het wel geinig met dit semi-sheer topje met stipjes, je hebt dit shirtje hier nog en ook deze variant met net iets kleinere stippen!

Ik zag laatst bij iemand op stories iets over ‘jezelf mee op date nemen’ en toen dacht ik: “ja, dat wil ik ook doen!”. Ik maakte thuis wat foto’s van items die we in onze Shop Our Closet hebben gezet en toen ben ik de fiets opgesprongen en naar een leuk koffietentje gereden waar ik verder werkte aan de shop. Ik bestelde een haver cappuccino en heb hier lekker rustig gezeten. Net zoals met het alleen shoppen, vind ik het heel rustgevend en fijn om wat vaker dingen alleen te doen!

En toen kreeg ik trek en bestelde ik er dit lekkere broodje bij! Het is een geroosterd chocoladebroodje met vers fruit en ook wat kwark, zo’n lekkere combo en ik vond het echt een treat yoself momentje haha, dus daar paste deze perfect bij!

Haha, deze foto… hij is zo opvallend! M’n vriend kijkt echt heel sneaky naar de persoon die hierna door m’n foto heen ging maar het was helemaal niet zo ‘gemeen’ bedoelt als hoe hij hier eruit ziet. We waren op het event van Ace & Tate in Amsterdam die een nieuw filiaal hebben geopend, het ziet er prachtig uit!

Ook hadden ze op het event een loting waarbij je kans kon maken op een tatoeage en ja, dat wilde ik wel! En guess what: ik was een van de gelukkige die een tattoo konden laten zetten. Er waren een aantal quotes waar je uit kon kiezen en ik koos voor deze tekst, I love it! Het past perfect bij een voornemen van me en dat is meer nu doen en niet zoveel voor je uitschuiven omdat je iets spannend, of moeilijk, of eng, of wat dan ook vindt. Dat is echt iets wat ik (helaas) altijd doe en waardoor ik ook wel eens naast dingen gegrepen heb. Ik ben heel blij dat ik deze reminder nu op deze super spontane manier heb mogen vereeuwigen, yay!

Diezelfde avond werd ik echt super ziek, het heeft niks met de tattoo te maken trouwens, maar dat was echt balen! Ik denk dat het of een voedselvergiftiging of een buikgriep is geweest want dat schijnt ook te heersen op dit moment. Het was in ieder geval een gezellige nacht op het toilet haha maar gelukkig ging het de dag erna al iets beter, al ben ik een paar dagen wel uit de running geweest, bah!

Van het weekend voelde ik me al stukken beter en zijn mijn vriend en ik naar Lage Vuursche gegaan voor een gezellige wandeling. Het weer was prachtig zonnig ten opzichte van de dagen hiervoor dus dat was echt heerlijk.

Een bezoek aan Lage Vuursche is niet compleet wanneer je niet een pannenkoek hebt besteld, dus daar issie! We hadden deze keer voor een ander restaurant gekozen omdat zij een terras in de zon hadden maar helaas was hun keuze iets minder groot. Ik kies meestal voor een halve pannenkoek met appelcompote (zo lekker!) en de andere helft met spek en kaas (ik ben dol op die combinatie tussen zout en zoet) maar deze bestelling met een halfje naturel was ook heel erg lekker. Eet jij wel eens pannenkoeken? Zo ja, wat eet jij op je pannenkoek?

Ik maakte thuis met de afstandsbediening ook nog wat selfie’s van m’n nieuwe tatoeage en ik vond hem wel leuk gelukt! Ik plaatste op m’n IG account deze close-up foto waar ik super veel leuke reacties op heb gekregen, dankjewel!

Zo, dat was ’em weer voor deze keer! Ik heb vandaag een video opgenomen met Tara die binnenkort op ons Youtube kanaal verschijnt (als alles goed loopt komt hij zondag online!), dat zal de eerste video weer worden na onze break. Toch wel spannend denk ik!

Onderneem jij wel eens dingen in je eentje?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

We zijn terug op Youtube!
Betaalbare zonbescherming van Cien Sun en tips om te blijven smeren
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 27 maart 2019 / 07:07

  Leuk weekje heb je achter de rug. Gelukkig komt er nu wel heel mooi weer aan om foto’s te maken ;-). Je tatoeage is erg mooi zeg!

 2. 27 maart 2019 / 08:17

  Leuke week! Ik vind die wooninspiratie echt heel tof, ik ben ook dol op van die rieten mandjes, haha. En dat witte pak is tof hoor, helemaal geen schilder-schilder-vibe ;)

 3. Sanne
  27 maart 2019 / 09:23

  Super leuke story! Als je volgende keer naar De Lage Vuursche gaat, moet je echt naar Buiten in de Kuil. Wat een heerlijke plek is dat. Geen pannenkoeken maar wel andere lekker dingen.

 4. 27 maart 2019 / 10:16

  Hoe eet je zo’n Bossche Bol zonder helemaal onder de chocolade te zitten?! 😅 Ik doe trouwens ook erg graag dingen alleen; lekker op m’n eigen tempo. Ik heb er zelfs een heel artikel aan gewijd! 💁🏻‍♀️

 5. Rita
  27 maart 2019 / 12:25

  leuke week en leuke foto’s, ondanks dat je dus 2x ziek bent geweest. Nu wachten op warmer weer en de zon.

 6. 27 maart 2019 / 15:18

  Ahhhh wat een leuke week weer! Ik ga trouwens ook vaak naar Lage Vuursche, zo mooi daar.
  En die rieten mandjes zijn echt heel leuk van SG.
  Girllllll I LOVE THE NEW TATTOO! Super leuk lettertype.
  Waarvan is je t-shirt op de foto met je tattoo? Ben al zolang opzoek naar zo`n soort model.
  Benieuwd naar jullie nieuwe video binnenkort.

  <3

 7. 27 maart 2019 / 19:27

  Oh my! Al die wall hangers zijn echt heel gaaf. Sowieso veel leuke home spulletjes

 8. 28 maart 2019 / 12:39

  Oooh die houten en rieten accessoires bij de Zara Home, binnenkort eventjes kijken! En mooi je nieuwe tattoo zeg, pakkende tekst!

 9. Denise
  1 april 2019 / 22:45

  Echt een mooie tatoeage <3
  Gelukkig ben je weer wat beter! Ik heb genoten van jullie video zondag <3

  X

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131