Weekly Snaps #123

weeklysnaps_123 - 7
weeklysnaps_123 - 9
weeklysnaps_123 - 3
weeklysnaps_123 - 1

Thank god it’s weekend! Normaal kijk ik perse naar het weekend uit want ‘elke dag is voor mij weekend’ ha-ha-ha… (get it? Want Endless Weekend… ik moet dit zinnetje maar gewoon stoppen denk ik. Oké, ik stop nu echt) maar deze keer heb ik dat wel gedaan omdat ik weet dat vrij kort na het weekend het eindelijk beter weer gaat worden. Aarg, ik kan er niet meer tegen! Grappig en toevallig genoeg zag ik gister iemand Tweetten dat Nederlanders zo’n 4,5 maand (per jaar?) het over het weer hebben. Nou, daar kan ik echt helemaal inkomen haha volgens mij zit dat echt in ons DNA. Waar ik me de afgelopen week nog meer mee heb bezig gehouden laat ik je zien in deze weekly snaps. Kijk je weer gezellig mee?

We begonnen de week met het fotograferen van een samenwerking die binnenkort op onze blog komt! Ik had zin om flatlay foto’s te maken en omdat het zulk regenachtig weer is, hadden we volledige grijze/witte bewolking wat een hele fijne belichting is. Dus dat is dan nog wel een voordeel aan dit weer haha! Ik had overigens ook een fantastische puist midden op m’n voorhoofd zitten (hoe klassiek!) die jullie even gedag wilde zeggen.

En ook even een selfie met Tara, iets wat we eigenlijk veels te vaak vergeten. Thanks for the reminder sis!

Afgelopen week hadden we ook afgesproken met een hele gezellige meid die ons had aangeschreven voor een stage. We kregen via de mail al meteen goede vibes en spraken af bij de Zagerij in Utrecht, een van onze favo tentjes. We bestelden thee, koffie’s en kregen ook trek en hebben het hier uren volgehouden. We gaan deze dagen nog wat puntjes op de i zetten en zullen vanaf binnenkort dus hulp krijgen behind the scenes terwijl wij haar meer leren over dit gekke online wereldje, super leuk! Er zijn de afgelopen tijd al meerdere keren dingen voorgekomen die qua timing echt perfect aanvoelden. Dingen waar we niet heel duidelijk over hadden gecommuniceerd/om hadden gevraagd, maar die wel in ons hoofd spookten en ook gewenst waren én dan ineens op ons pad kwamen. Ik vind het super bijzonder en heel fijn om mee te maken.

Hierna reed ik langs de Intratuin en kon ik het niet laten om even naar binnen te gaan, want ik had via Instagram gezien dat ze een leuke muurhanger verkochten voor een fijn prijsje! Na even zoeken en te veel andere leuke dingen te hebben zien liggen, kwam ik de muurhanger tegen die je hierboven ziet. Love it! Het doet zo lekker tropisch aan en het leek me wel leuk om zo’n hanger op mijn slaapkamer muur te hangen die nu nog helemaal wit is.

Ik kwam erachter dat ze twee maatjes hebben, het is niet zo goed te zien maar de linker is iets breder dan de rechter. De linker/grotere is €12,99 en de rechter kost €9,99. Ik ben uiteindelijk voor de iets grotere variant gegaan want ik dacht dat die net iets beter zou staan en ik vond die warmere gele kleur mooier dan in het rechter exemplaar. Mocht je trouwens ook zo’n hanger willen, ik zou je aanraden om er een aantal te bekijken. Het is gemaakt van een natuurlijk materiaal, ik denk bladeren?, dus elke hanger is weer net ietsje anders van vorm en kleur dan de ander.

Maar goed, een reusachtige hanger van natuurlijk materiaal mee naar huis nemen (op de fiets!) in de regen, hoe doe je dat? Ik heb een stuk plastic gepakt en de hanger daar zoveel mogelijk ingestopt en die weer op m’n mandje gegooid en heel snel gefietst. Het waaide ook nog eens goed, dus ik moest hem goed vasthouden zodat die zak niet in m’n gezicht zou waaien haha!

But, we made it!

Eenmaal thuis heb ik meteen even gekeken of de hanger goed op de slaapkamer muur staat maar… IK WEET HET NIET! Als je me op Stories volgt dan heb je vast wel de video’s ervan voorbij zien komen. Omdat ik in m’n eentje was, heb ik de telefoon tegen de muur gebalanceerd om zo een video te maken hoe ik de hanger voor de andere muur houd. Op die manier kan ik daarna de video terug bekijken om te zien hoe het staat, wat een gedoe eigenlijk he haha! Maar goed, ik ben bang dat de hanger toch net iets te groot is qua breedte en lengte want de sliertjes raken bijna de hoofdkussens en ik wil niet eens in de nacht die hele hanger naar beneden trekken. Daarnaast vind m’n vriend het echt een ‘eng’ ding en doet het hem aan witchcraft denken… 😂 Kortom, ik ga er dit weekend even een beslissing over maken en anders gaat hij helaas toch retour. Blijft lastig hoor, dat interieur ;)

Hierna ging ik door naar Amsterdam want m’n vriend en ik zouden op de kids van z’n zus passen. Hij moest nog een uurtje werken, dus ik stond er op het begin in m’n eentje voor maar dat ging helemaal prima. Zijn zulke lieve en leuke kinderen. Dit is Pepe (afkorting) en ze wilde steeds maar rondlopen met twee rugtassen op haar ruggetje, het hele setje was even groot als zij zelf!

De dagen hierna waren echt wat minder fotogeniek en chill want ik werd ziek, bluuuuuh! Iemand had me het weekend ervoor aangestoken denk ik en dat begon echt door te zetten. De rest van de week heb ik daarom heel weinig gedaan en vooral lekker op de bank gezeten, series gekeken, Youtube beloerd en ga zo maar door. Ik vind het lastig om stil te zitten en echt niks te doen, maar ik wil wel het liefst er zo snel mogelijk weer bovenop komen zodat ik straks van het betere weer kan genieten haha! En ja, met tikkende regen op de ruiten lekker onder een dekentje zitten is ook zeker niet verkeerd.

Maar goed, omdat ik dus niet echt wat nieuws op Instagram te plaatsen had maar wel graag deze geupdate wil houden, ging ik even terug in mijn filmrol en kwam ik video’s en foto’s tegen van twee nieuwe jurkjes die ik nog niet eerder had gedeeld. Da’s nog eens fijn! Op mijn stories heb ik een mini shoplog gedaan met dit nieuwe jurkje en ik deel hier ook graag nog even een foto. Het is een super mooi wrap-jurkje van het merk Garance en deze heb ik besteld via Sarenza.nl. Het modelletje is net iets langer dan ik normaal zou dragen, maar gecombineerd met een paar stoere boots vind ik het geheel wel weer heel erg leuk. Mocht je het je afvragen, ik draag een maat M en hij is nog verkrijgbaar op de webshop, je shopt ’em via dit linkje.

Ik liet ook deze gele maxi dress zien en vooral op deze kreeg ik heeeeel veel complimenten, zo leuk! Geel is een kleur die ik eigenlijk zelden draag en ik had ook echt nog niet zoiets in de kast liggen, dus dit is wel een fijne toevoeging aan de garderobe. Het is hier niet te zien, maar hij heeft ook lange uitlopende mouwen, dus ik zou hem ook zeker straks in de lente al kunnen dragen. Ik probeerde er m’n leren jasje op en dat vond ik ook wel heel erg leuk staan samen met die Doc’s eronder. Nou lente, zoals je ziet: ik ben klaar voor jou! Deze jurk is overigens helaas uitverkocht in dit model, maar ze hebben hem nog wel in de iets kortere variant met dezelfde print en style. Deze heb ik hier voor je gelinkt

Zo, dat waren mijn snaps weer van deze week! Het is deze keer iets je minder omdat ik met m’n vorige Weekly Snaps een paar foto’s van deze week al had meegenomen én omdat ik ook niet zoveel heb gedaan in verband met ziekjes zijn. Volgende week heb ik weer wat afspraken staan en ga ik zelfs ook op persreis, dus ik ben aan het duimen dat ik me snel weer fit voel! 💪🏼

Hoe is jouw afgelopen week geweest? En wat zijn jouw plannen dit weekend?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Betaalbare zonbescherming van Cien Sun en tips om te blijven smeren
Over neutrale kleuren en nieuwe laarsjes
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. Debby
  16 maart 2019 / 08:24

  Leuke snaps weer! Die rode jurk kende we al van 2 snaps geleden, maar die gele is geniaal! Echt staat je super! Fijn om te lezen dat jullie een side trooper erbij krijgen :):). Geeft jullie hopelijk nog wat extra rust!

 2. Rita
  16 maart 2019 / 11:08

  kort of lang, altijd leuk om te zien hoe je week is geweest, vooral op deze saaie zaterdag!
  vandaag maar eens wat dozen uitzoeken, sorteren en zo.

 3. Petra
  16 maart 2019 / 17:14

  Leuke weekly snaps weer! Ik blijf het leuk vinden om te bekijken/lezen.

  Ik vind het wandkleed juist super leuk staan. Ik hou wel van een groot item op de muur. En anders misschien leuk in de woonkamer/eetgedeelte (tegenover de lijsten) qua kleur en vibe past hij heel mooi in jullie interieur. ❤️

 4. 16 maart 2019 / 17:40

  Oeh Geel! Maakt mij betje flets ofzo, hoewel deze wel wat zachter van toon is bij jou. Lastig ja die muurhanger, is zeker net een te groot item waardoor het als eyecatcher het net niet is in je slaapkamer dan. Ben benieuwd of je er nog een oplossing voor vind! Misschien hangen als een soort van room divider ergens? En leuk een stagere! Ik wil ook wel :-p

 5. Denise
  16 maart 2019 / 19:52

  Leuk weekje!
  Goed dat er leuke dingen op jullie pad komen 😘
  Gister naar de bioscoop geweest en de rest van het weekend lekker rustig aan doen!

  X

 6. 16 maart 2019 / 20:41

  Leuke foto’s! Balen dat je ziek werd. Je jurken staan erg mooi trouwens, love it!

 7. Denise
  16 maart 2019 / 23:49

  Awh zo lief dat je mij benoemd hier.❤️
  Ik heb echt zin in de stage!

 8. 17 maart 2019 / 11:00

  Holy! Die twee lange jurken zijn echt geweldig. Ik hou van langen jurken, nu nog wachten op de zomer

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131