Weekly Snaps #122

weeklysnaps_122 - 19
weeklysnaps_122 - 10
weeklysnaps_122 - 15
weeklysnaps_122 - 13

Aah, wat is het toch een grijze en winderige week. Bah! Ik kijk werkelijk waar elke dag (soms wel meerdere keren per dag haha!) op de weer-app om te zien wanneer het nou weer eens zonnig weer wordt en eindelijk zag ik vandaag dat het volgende week (fingers crossed) er beter uit gaan zien. Oh, kijken jullie er ook zo naar uit? Ondanks die ‘vieze’ dagen, heb ik wel heel wat leuke snaps en belevenissen voor je verzameld in deze Weekly Snaps. Kijk je weer gezellig mee?

Yay, ik ben weer begonnen met wat projectjes achter de naaimachine! Nu ik wat extra tijd voor mezelf neem, ben ik lekker thuis aan het opruimen en schoonmaken maar kreeg ik ook weer zin om de naaimachine tevoorschijn te toveren. Ik ben al jaren bezig met diy projectjes, maar de afgelopen paar jaar was dit eigenlijk steeds minder en minder geworden. Voor m’n eigen mindset is het super goed om me weer bezig te houden met hobby’s van vroeger en ik vond het ook heerlijk om een hele dag lekker te rommelen aan mijn tafel met stofjes en probeersels. Na een hele dag ‘werken’, heb ik deze super leuke bestekzakjes en scrunchies gemaakt, ben er zo blij mee! Ook op Instagram kreeg ik enorm veel enthousiaste reacties en zelfs aanvragen voor de scrunchies. Ik vind dat echt zo’n ontzettend leuk en groot compliment! Op dit moment zijn ze niet te koop, maar het is zeker iets waar ik over na aan het denken ben. Mocht ik hier een positief besluit over hebben gemaakt, dan laat ik het uiteraard weten! :)

Ook even een IG fototje gemaakt met het resultaat, ze zijn zo leuk! Op de achtergrond ook mijn favo pluimen en een leuk houten tasje die Primark ons had opgestuurd. Past perfect bij mijn interieur en style!

Ook ben ik weer eens naar een event in Amsterdam gegaan, dat was echt super lang geleden! Ik kon het in eerste instantie ook echt niet vinden, dus ik heb een hele tijd buiten rondgedwaald maar uiteindelijk ben ik aangekomen op het essence en Catrice event. Hier konden we de nieuwste collectie en producten zien en proberen, altijd leuk!

Hierna heb ik het ov genomen naar Amsterdam Noord, want hier werkt m’n vriend en was er ook een kringloop waar ik even een kijkje wilde nemen. Onderweg kwam ik deze prachtige struik met witte bloemetjes tegen, die ik overigens op meerdere plekken al heb gespot. Zo leuk en lente-achtig!

Mijn vriend zijn collega neemt altijd haar Frenchie Mr Gibbs mee naar het werk, dus toen ik daar aankwam heb ik hem even mee naar buiten genomen voor een wandelingetje in de buurt. Wat een plaatje is het he!

Ook ben ik samen met Tara naar het event van Sugo gegaan, zij openden een nieuw filiaal in Utrecht met heerlijke pizza’s. Free food? We zijn er bij hoor haha! Nee, maar we vinden het altijd leuk om nieuwe openingen in Utrecht bij te wonen dus we waren erg benieuwd. Sugo vind je tegenover Tivoli Vredenburg, vlakbij het station dus ook wanneer je niet uit Utrecht komt is dit filiaal makkelijk te bereiken! Het is heel leuk en hip ingericht, met een aantal van deze gezellige booths om te zitten met een groepje.

weeklysnaps_122 - 9
weeklysnaps_122 - 11

Bij binnenkomst zie je links de bar met alle pizza soorten voor je klaarliggen, het ziet er zo lekker uit! Ook vind ik het houten kunstwerk om de ovens heen echt heel tof gedaan. Op de rechter foto zie je het heerlijks dat we voorgeschoteld kregen om te proeven. Yum!

Mocht je ook benieuwd zijn geworden naar het lekkers bij Sugo, het filiaal in Utrecht kan je hier vinden:
Vredenburg 21, 3511 BB Utrecht – Instagram 

Ook sprak ik af met m’n lieve familie, eerst ben ik gaan lunchen met Tara en m’n ouders bij een tentje in Houten en toen zijn we doorgelopen naar Serena’s huis waar George ook thuis was en Marshall lag op dit moment nog boven te slapen. Spot trouwens ook de kittehs hier in de foto, kijk zo lief! Coco vond het waarschijnlijk iets te druk worden of was op zoek naar snoepjes en Clarence kijkt zo lief naar George terwijl ie geaaid wordt haha!

Ook even een selfie met m’n prachtige sisters!

En natuurlijk eentje met kleine Marsh die wakker was geworden en in iedereens armen wilde hangen. Wat is het toch een leuk ventje!

Op het essence en Catrice event sprak ik ook Rebecca en een paar dagen later zat er een pakketje in m’n brievenbus met goodies uit haar webshop, gewoon als cadeautje omdat ze aan me dacht. Aah, dat vind ik echt zo ontzettend lief! Dat zijn echt van die highlight momentjes die mij echt ontzettend raken. In het pakketje zat o.a. dit super leuke armbandje met een maantje en sterretjes. Hij past perfect bij mijn andere goudkleurige armbanden, dus ik heb dit setje meteen omgedaan! Het armbandje met de rondjes is van Sacha, het armbandje met de sterretjes van MyMeraki.nl en de bangle komt van de We Like Bali webshop. Love it!

Afgelopen zondag stond ik samen met Tara en een aantal andere leuke influencers op de closet sale georganiseerd door Made.com. We konden in de winkel een hoekje uitkiezen waar we onze kleding op rekken hebben gehangen en door de kamer heen konden displayen, we hadden echt een gezellig hoekje hoorden we ook van bezoekers haha! Het was echt een succes, want op een gegeven moment was het best wel druk en we zijn aan het einde van de dag met veeeel lichtere koffers weer naar huis gegaan. Ik had geen schoenen meegenomen want daar had ik echt geen plek meer voor, maar die zal ik wel nog via Internet verkopen samen met nog wat items die zijn overgebleven.

Er was ook een tekening van ons gemaakt, super cute!

En ik eindig met deze foto die ik vandaag op m’n IG account plaatste… hallo lente, ik wacht op je! Ik shopte dit jurkje op Sarenza toen het zulk lekker lente weer was en toen ik hem even later binnen kreeg (de verzending is tegenwoordig echt meeeeega snel) was het alweer dit slechtere weer. Maar goed, de betere dagen zijn als het goed is in het vooruitzicht dus dan is dit zeker een lookje die ik opnieuw aan doe, maar dan wel buiten haha! Even wat outfit details: het houten tasje op de bank is weer van Primark, de houten bangles zijn ook van Primark, het jurkje is van Garance (ik draag maat M) en heb ik besteld op Sarenza en de sneakers van Balenciaga. Als je naar de foto op mijn Instagram account gaat, heb ik trouwens ook alle interieur items erom heen getagged mocht je nog meer willen weten haha! :)

Hoe is jouw afgelopen weekend geweest? En wat staat er bij jou op de planning deze week?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Over neutrale kleuren en nieuwe laarsjes
Weekly Snaps #121
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 12 maart 2019 / 12:27

  Gezellige foto’s! Zo knap dat je dat allemaal kan maken met de naaimachine, ik heb er nooit mee leren werken en betwijfel of ik er het geduld voor heb… Mijn moeder heeft er nog één over, maar heb het nog niet aangedurfd tot nu toe haha. Ik vind vooral die zakjes voor bestek echt supertof, vanuit een duurzaam oogpunt ;-)!
  Het rode jurkje van Sarenza vind ik echt heel mooi, ik ben echt in de verleiding om ‘m te bestellen. Valt ie tot op de knie of boven de knie? Ik voel me nooit comfortabel in jurkjes die boven de knie vallen en dat heb je bij deze modellen meestal, dus als deze wat langer zou zijn zou dat wel echt een uitkomst zijn.

  • Debby
   12 maart 2019 / 18:30

   In de vorige weekly snap is er n foto waar Larissa staat met dat jurkje, lijkt net op de knie.. wellicht heb je daar je antwoord mee met die foto :)

 2. Lieke van Veen
  12 maart 2019 / 16:40

  Serena’s woonkamer ziet er echt super mooi uit.

 3. 12 maart 2019 / 20:35

  Was leuk afgelopen zondag! En super blij met de outfit die ik heb gescoord :)
  En ik blijf gewoon zeuren totdat ik een scrunchie kan kopen ;-p

 4. 12 maart 2019 / 21:44

  Wat een leuke foto’s, leuk al die events :). Ik ga eens een kijkje nemen op welikebali!

 5. Rita
  12 maart 2019 / 22:40

  Gezellige en mooie foto’s heb je weer voor ons uitgekozen. Mr. Gibbs ziet er zo lief uit! Weinig op de planning deze week, behalve opruimen.

 6. 13 maart 2019 / 07:20

  Wat een leuke foto’s. Fijn weekje heb je achter de rug. En dat jurkje staat je ook erg mooi!

 7. Denise
  16 maart 2019 / 19:38

  Lekker weekje!
  Ik heb ook een naaimachine geërfd maar ik heb er geen verstand van haha. Kan jij mij geen les geven 😂👍

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127