Weekly Snaps #121

121weeklysnaps_ - 4
121weeklysnaps_ - 10
121weeklysnaps_ - 9
121weeklysnaps_ - 7

Joehoe, je ziet het goed: het is vandaag zaterdag én mijn weekly snaps staat online! Ik moet toegeven dat ik op dit moment (het is vrijdag einde middag voor mij) een soort glunderend glimlachje heb, omdat ik deze keer niet de snaps ben vergeten en dat voelt gewoon goed. Een soort van bevestiging vanne ‘zie je, je hebt die blog-spirit nog wel!’. Maar goed, mijn snaps dus van de afgelopen week. Kijk je weer gezellig mee?

Ik weet niet meer precies welke dag dit was, maar het was aan het begin van de week want hier was het nog heerlijk weer. Waaaah! Tara en ik keken op het weerbericht, zagen dat de helft van de week nog fantastisch zou zijn en de tweede helft van de week niet. Wat doe je dan? Er nog ontzettend veel van genieten – want nu kan het nog! We gingen de deur uit voor een lunch bij De Zagerij, dit is een heel chill plekje net buiten het centrum. Hier heb je op alle momenten van de dag zon (heel chill!) en je kunt hier aan het water zitten waardoor je extra die zomer-vibes krijgt.

Ik bestelde een BLT (bacon, lettuce, tomato sandwich) en kreeg er ook tortilla chips naast en Tara ging voor het broodje met burrata. Allebei smaakten ze echt ontzettend goed, zeker een aanrader!

Ik liet Tara ook nog even deze foto van me maken die ik later op Instagram postte. Hoe heerlijk is die blauwe lucht?! Ik mis het nu alweer #overdreven #maartochwel

Ik heb de laatste tijd nogal last van concentratievermogen en kan niet echt m’n draai vinden (what else is new!) plus ik merkte dat ik niet zo heel graag in m’n werkkamertje werkte omdat het er wat krapper en donkerder is. Ik besloot dat het tijd was voor verandering, dus ik heb wat kabels losgehaald en zo mijn hele bureau (hij heeft gelukkig wieltjes) naar de huiskamer gerold. Super makkelijk ging het haha! Ik heb daarna m’n moeder gefacetimed om advies te vragen hoe ik m’n eetkamer het beste kon inrichten nu er een bureau bij staat en dit is waar we tot zijn gekomen. We zijn inmiddels een paar dagen verder en het bevalt heel goed, ik zit op dit moment ook vanaf hier dit artikel te tikken en ik ben er wel mee tevreden. Ik weet niet of ik de meubels voor altijd zo laat staan, maar voor nu vind ik het een fijne verandering waar ik prettig kan werken. Wel lekker dat veranderen en schuiven in huis, heb je daar ook wel eens zin in?

Tara is een tijdje geleden begonnen aan de 30 days yoga challenge die ze via Youtube volgt en ze zei dat ik het ook eens moest proberen dus dat heb ik gedaan. Ik vind het wel heel fijn om dit gewoon vanuit de huiskamer te kunnen doen, zo heb ik ook zeker geen smoes om niet te deur uit te willen wanneer het bijvoorbeeld minder goed weer is haha!

Waah, hoe leuk is dit jurkje?! Toen het de afgelopen dagen zulk lekker weer was kwam ik helemaal in de lente sferen, dat was ik ook toen ik dit jurkje bestelde haha! Het model is net ietsje langer dan ik normaal voor zou gaan, maar met een paar stoere boots eronder vind ik ’em heel erg leuk staan. We kwamen er laatst achter dat je op Sarenza nu ook heel wat kledingstukken kunt bestellen, naast een kleine Nike sport bestelling vond ik dus ook dit jurkje die ik heel leuk vind. Ah, nu nog even wachten tot het goede weer weer terug komt dan kan ik deze hopelijk ook naar buiten aan.

Na het passen van het jurkje kleedde ik me om in deze denim on denim look met streepjes shirtje, lekker makkelijk! Het jasje is van Wrangler, de top van Chiquelle, de jeans van Stradivarius en de platform sneakers zijn van Vans.

Ik ging even bij Tara op bezoek om haar wat spulletjes te brengen en ook om de nieuwe Kinder ijsjes te proeven! Ze was thuis gebleven omdat er wel een heel koud en lekker pakketje bezorgd zou worden… Kinder, natuurlijk o.a. bekend van de Kinder Bueno, heeft namelijk het assortiment uitgebreid met ijs. Wuuuut! Dat moesten we proeven natuurlijk, hierboven zie je de bekende Kinder Bueno maar dan in ijsvorm, hoe leuk én lekker!

Afgelopen woensdag kwamen we ook op tv bij NPO ZAPP in het programma Hip voor Nop. Deze opnames hebben we iets voor de kerst gedaan bij mij thuis en nu kwam de aflevering eindelijk op tv, zo leuk om te zien! Normaal vind ik het altijd best wel cringy om terug te zien (vaak vind ik mezelf wat meer ongemakkelijk wanneer iemand anders filmt namelijk haha!), maar deze keer had ik dat gevoel echt niet en vond ik dat we echt overkwamen zoals in onze eigen video’s haha. Zo leuk! Heb jij de aflevering gezien? Zo niet, via deze link kan je de aflevering terug kijken!

Die avond ging ik ook naar het concert van The Midnight, een band of groep (hoe noem je zoiets eigenlijk?!) die ik al een tijd echt ge-weeeeldig vind! Deze muziek, volgens m’n vriend valt het onder het genre ‘synthwave’ en dit is echt helemaal mijn style. Ik weet nog dat ik zulke muziek wel eens voorbij hoorde komen, maar dat ik kon nooit uitleggen hoe en wat ik nou precies leuk vind. Nou, dit is het haha!

Op donderdag had ik afgesproken met Serena en Tara om te lunchen in Utrecht. We hadden zin om een nieuw plekje te proberen en zijn naar Metro gegaan, een leuke tent net naast het treinstation. Het is lekker centraal, want Serena komt met de trein vanaf Houten en we hebben hier heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vrijdag had ik een event gepland staan en rara waar was dit… ook in Utrecht! Zoals je misschien wel weet, of niet, zijn vrijwel alle events waar we voor uitgenodigd worden in Amsterdam, zeg maar 98% van alle events! Om daar naar toe te gaan ben ik toch wel ruim een uur heen en ook weer terug aan het reizen waardoor het zo een halve dag opslokt. Dus toen we zagen dat dit event van Garnier Bio in Utrecht plaats vond, waren we super blij haha. Ik kan zo de fiets op stappen en binnen een kwartier ben ik er, love it! Dit event ging over de nieuwste lijn van Garnier, namelijk Garnier Bio en is zoals de naam al zegt biologisch gecertificeerd, vegan en duurzaam. De producten die gebruikt worden zijn biologisch verbouwd en worden zoveel mogelijk fair trade verhandeld. Ook wordt er zoveel mogelijk gerecycled materiaal gebruikt voor de verpakkingen. Kortom, hele mooie beloftes! De blonde dame op de foto is trouwens Rens Kroes, super gaaf om haar eens in het echt te zien.

In de nieuwe lijn bevinden zich meerdere producten (zoals crèmes, reiniginggels, toners, olies) met die zijn gemaakt met verschillende planten voor de verschillende huidtypes: verfrissend citroengras voor de normale en gecombineerde huid, zuiverende tijm voor de normale tot gecombineerde huid, verstevigende lavendel voor alle huidtypes, rijke argan voor de droge en gevoelige huid en verzachtende korenbloem voor alle huidtypes. Ik heb een goodiebag mee naar huis gekregen met een aantal nieuwe producten uit de Garnier Bio lijn, dus die ga ik de komende tijd meteen lekker uittesten. Ben super benieuwd!

Dit weekend is het wat minder goed weer, dus ik heb zin om lekker thuis te zitten en hier lekker te chillen. Ik heb ook zin om de naaimachine weer tevoorschijn te toveren en aan wat nieuwe projectjes te beginnen. Even kijken of ik er morgen nog zin in heb haha, maar zo ja dan zal ik het uiteraard snappen om te laten zien via Instagram stories of je ziet het volgende week terug in een nieuwe Weekly Snaps! ;)

Wat ga jij dit weekend doen? En hoe is jouw afgelopen week verlopen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Weekly Snaps #122
Mijn eerste analoge foto's met de spiegelreflex camera!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Rita
  2 maart 2019 / 10:11

  Leuke week heb je gehad en opruimen en meubels verschuiven vind ik heerlijk. Er blijkt altijd zoveel mogelijk te zijn in je eigen ruimte, zonder dat je meteen hoeft te denken aan een groter/ander huis. De producten van Garnier bio lijken me ook heerlijk, ik hou van dat natuurlijke. En wat een leuk jurkje :)

  • Larissa
   Auteur
   4 maart 2019 / 13:14

   Jaa, schuiven in huis heb ik wel van jou geleerd haha! Ben er zelf niet goed in, maar altijd leuk om dan bij jou advies te vragen ❤️

 2. 2 maart 2019 / 11:00

  Leuke foto’s weer! Ik mis het mooie weer ook alweer🙊 Oeeeh dat ijsje ziet er heerlijk uit!

  • Larissa
   Auteur
   4 maart 2019 / 13:13

   Jaa he, ik ben zo hard aan het duimen dat het snel weer beter weer wordt haha!

 3. 2 maart 2019 / 11:18

  Leuk om jullie snaps weer te zien! Ik ga dit weekend lekker even niks doen, heb een mega drukke week gehad en ook heel erg genoten van het weer gelukkig :-)

  • Larissa
   Auteur
   4 maart 2019 / 13:12

   Jaa, juist rustige weekenden vind ik ook echt heerlijk!

 4. 2 maart 2019 / 13:46

  Herken me wel in wat je zegt dat je niet graag in je werkkamer werkt.. Sinds een paar dagen heb ik weer een eettafel (had ik niet, want ben toch alleen), maar zit daar nu heel erg graag aan te werken en niet meer op de bank. En dus ook niet meer aan mn bureau die ik had in mn slaapkamer.

  • Larissa
   Auteur
   4 maart 2019 / 13:11

   Jaa, das wel fijner he! Ik zat ook wel eens op de bank omdat ‘t daar toch mn favo plekje is maar dan krijg je op een gegeven moment toch wel last van je rug en nek! Aan de eettafel is dan wel een stukje fijner :)

 5. lina
  2 maart 2019 / 14:06

  hoi, je hebt garnier bijna elke keer fout geschreven (ganier) ik laat het je even weten zodat je deze kunt updaten c:

 6. Ann
  2 maart 2019 / 14:45

  Lekker relaxen hier in het Noorden schij t op dit moment lekker de 🌞 en verder heb ik het haken ontdekt dus ben ik nu lekker een groot kleed aan het haken. Tenminste het is de bedoeling dat het een mooi groot kleed wordt😸

  Fijn weekend🌸

  • Larissa
   Auteur
   4 maart 2019 / 13:10

   Aah zo leuk, heel veel plezier (en succes?) met het kleed!! :)

 7. Michelle
  2 maart 2019 / 18:26

  Wat goed dat je net als Tara aan de yoga journey bent begonnen!❤️🙏🏽

 8. Denise
  10 maart 2019 / 01:21

  Lekker weekje!
  Ik zit dit weekend met de griep thuis :( Dus dat is minder leuk.
  Dus netflixen en relaxen.

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127