Weekly Snaps #120

120weekly - 11
120weekly - 7
120weekly - 5
120weekly - 17

Een paar daagjes later dan normaal, maar hierbij toch nog mijn Weekly Snaps van de afgelopen week! Mijn week had wat up & down dagen, maar wel met hele gezellige weekenden én vooral hele heerlijke dagen waar ik echt van kan genieten. Kijk je mee naar mijn afgelopen dagen? 

Vorig weekend wilden m’n vriend en ik onze slaapkamer lamp ophangen, maar kwamen we erachter dat we hem toch een tikkeltje te groot vonden waardoor we hem weer hebben geretourneerd. Bummer! We hebben op de winkelboulevard nog rondgekeken voor een andere, maar helaas zonder geluk. Ik droeg m’n nieuwe platform boots van Sacha en vroeg of m’n vriend een IG fototje van me kon maken. Ik heb uiteindelijk deze foto op IG gezet, maar deze foto hierboven had ik ook nog in de filmrol staan :) De boots kan je hier shoppen trouwens, ze lopen heel lekker en ze zijn er ook in andere kleuren mocht wit niet je smaak zijn!

Die dag erna hadden we met de familie van m’n vriend afgesproken om te dimsummen in Amsterdam. Mijn vriend wilt altijd matching gekleed gaan, dus dit was het resultaat!

Hierna namen we z’n neefje mee naar Bloemendaal voor een wandeling op het strand.

Ik heb ook nog wat schelpjes uitgezocht om thuis in de kast te leggen en kijk dat heerlijke zonnetje schijnen trouwens!

Het resultaat, hoe cute zijn die kleine schelpjes?!

Van de week ben ik ook samen met Tara naar Houten gefietst, echt super lekker wanneer het mooi weer is, en daar hebben we lekker op de bank gezeten met onze moeder, boven opgeruimd en ook geknuffeld met lieve Rama. Wat is het toch een fluffy bakbeest!

M’n moeder is momenteel verslaafd aan kleden (kopen) en heeft onlangs dit prachtige (tweedehands) kleed op de kop getikt die in de keuken ligt. Rama vindt het volgens mij ook allemaal maar prima, want hij kan overal lekker liggen. Zijn ogen steken echt prachtig af tegen het rode kleed!

Ook heb ik van de week mijn make-up hoekje opgeruimd, zo heerlijk! Het hele kastje lag hiervoor vol met allerlei make-up producten en ik herinnerde me dat ik nog dit kleine kastje met laatjes had liggen dus die heb ik in gebruik heb genomen voor mijn dagelijkse makeup. De laatjes liggen zeker niet vol hoor, ik gebruik eigenlijk maar vrij weinig producten tegenwoordig, maar ik kan het op deze manier allemaal netjes wegwerken zodat het meteen netjes oogt. Love it!

Ook sprak ik een middag met Tara af om wat foto’s te maken voor onze Instagram, dit is een van de foto’s geworden die ik laatst op mijn profiel plaatste en ik wel heel leuk geworden vind! De flared pants heb ik nieuw van de webshop ComegetFashion, hij is best wel lang waardoor ik ’em alleen kan dragen met m’n platform Dr Martens maar ik vind de combo ook heel erg leuk staan.

Van het weekend had ik zin om weer eens wat pannenkoeken te bakken, dus dat werd mijn ontbijtje! Ik weet wat je denkt, ‘is die niet een beetje donker/zwart geworden Laris?!’ Ja, ik weet het haha! Op de foto lijkt hij wat donkerder dan hij in het echt was, maar het smaakte allemaal erg goed.

Ook had ik van de week bij Wibra een lamp gekocht die wel geschikt leek voor in onze slaapkamer, dus die hebben we ook opgehangen! Ik vind lampen ophangen een van de vervelendste dingen, want het gaat nooit in een keer goed en ook over deze lamp hebben we een tijd gedaan. Maar goed, HIJ HANGT & WE LOVE IT!

Ook zijn m’n vriend en ik naar de Soesterduinen gereden omdat het van het weekend geweldig weer was. Ik kon niet kiezen welke camera ik mee wilde nemen, dus ik nam ze alle drie mee haha! Met de klok mee zie je mijn Fujifilm polaroid camera, een hele oude vintage polaroid camera en een vintage spiegel reflex camera die ik van m’n vader heb overgenomen.

Ik ben echt dol op de Soesterduinen, het is er zo ontzettend mooi en rustig. Ondanks dat het eigenlijk ook best wel druk bezocht was, maar het is altijd genieten hier.

Ik heb alle drie de camera’s gebruikt om foto’s mee te maken en dit is de polaroid foto die uit de Fujifilm kwam. Op mijn camera zit een timer, dus ik heb de camera gewoon op wat tassen gebalanceerd en dit is het resultaat, zo leuk!

Ah, verliefd op deze prachtige bruin tinten!

Ik wilde ook hier een fototje van mezelf hebben, maar ik was een beetje inspiratieloos dus toen zei m’n vriend dat ik hier tussen de planten maar moest staan. Eeeehh… Het was niet helemaal wat ik in gedachten had dus deze zal IG niet bereiken, maar het leek me wel leuk om deze met jullie hier te delen haha!

En ik sluit deze Weekly Snaps af met een prachtig kopje koffie, kiek die melk schuimlaag dan! Ooh, bijna vergeten maar op de achtergrond zie je ook m’n nieuwe pluimen staan. Als je me via Instagram Stories volgt, dan heb je misschien wel mijn zoektocht en verhaal rondom ‘de’ pluimen meegekregen, maar deze heb ik laatst bij iemand in Houten uit de voortuin mogen knippen. Vind ze zo ontzettend mooi! Wat je overigens ook op de foto ziet, zijn plukjes stof op de plinten die ik echt eens moet verwijderen hahaha. Ja, real life hier in de Weekly Snaps hoor 🤪😂

Dat was ’em weer voor deze keer, ik moet zeggen dat ik nog steeds m’n up (fijne, prettige dagen) heb en ook af en toe nog wat down dagen wanneer ik wat minder energie heb en eigenlijk heel weinig uitvoer, maar wat voor dag het ook is ik vind ze beide helemaal oke en het gaat eigenlijk best wel prima :)

Hoe is jouw afgelopen week en weekend geweest?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Mijn eerste analoge foto's met de spiegelreflex camera!
Persoonlijke brief van Tara: ik ben de weg een beetje kwijt
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 25 februari 2019 / 17:26

  Vind die lamp van de Wibra echt super leuk! Goede vondst.

 2. Rita
  25 februari 2019 / 20:54

  Leuke foto’s Larissa, wit en zand bij elkaar is lekker neutraal en niet te clean. Goed dat je je niet gek laat maken om keihard te presteren. xxx

 3. Demi
  25 februari 2019 / 21:52

  Ik word echt volledig zen van jouw slaapkamer!😍

 4. 26 februari 2019 / 08:46

  Wat een heerlijk weekje! En die lamp van Wibra is best wel erg mooi.

 5. 26 februari 2019 / 10:59

  Wat is Rama toch een prachtig beest! 😻 En uhm, die stukjes stof hebben wij ook op de plinten liggen – helaas, haha. Wat is jullie slaapkamer trouwens mooi rustig en sfeervol!

 6. Denise
  1 maart 2019 / 11:17

  Wat een leuke fotos!
  Rama is zo cute en fluffy ❤️😍
  Ik vind jullie slaapkamer echt rustgevend! Heerlijk!

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127