Weekly Snaps #119

119weekly - 8
119weekly - 9
119weekly - 14
119weekly - 7

Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe Weekly Snaps voor jullie klaarstaan! Voordat ik je overdonder met mijn snapshots van de afgelopen week, wil ik eerst ook iedereen bedanken die onze blog nog steeds bezoekt en in het bijzonder de lieverds die comments onder mijn vorige blogpost hebben achter gelaten. Many, many thanks! Ik ga absoluut zeker nog op de comments persoonlijk reageren, maar ik moet daar even een rustig momentje voor vrijmaken. It’s coming! Voor nu eerst even een kijkje in mijn afgelopen week, klik je verder?

Holymoly, dat dit alweer (oké iets meer dan) een week geleden is! Ik wilde toch heel graag deze foto nog even delen die ik maakte tijdens onze terugvlucht naar Nederland want OH MY GOSH! Deze foto is niet in scene gezet en ik heb ook niet de andere passagiers weg-gefotoshopt… Nee, dit vliegtuig was echt ZO leeg. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, maar wat was dit heerlijk zeg. We hadden drie stoelen naast elkaar wat natuurlijk heel prettig was, maar het spreekt voor zich dat we na het opstijgen elkaar ‘gedag’ hebben gezegd en ieder een eigen rij hebben genomen hahaha!

Serena had ons bij terugkomst opgehaald (zó chill, thanks sis!) en toen zijn we eerst even naar mijn ouderlijk huis gegaan zodat we onze moeder konden gedag zeggen en ook Marshall was daar wat natuurlijk gezellig was. Hierna ben ik weer thuis afgezet en appte ik met een super lieve vrouw die in onze villa werkte. Ze wilde graag weten of we weer veilig aangekomen waren (hoe lief!) en ik stuurde haar deze foto van mijn uitzicht. Heerlijk trouwens hoor die strak blauwe lucht en dat zonnetje!

Mijn vriend was die avond jarig (ja, ik had mijn terugkomst perfect getimed haha) en hij nam voor mij deze bos bloemen mee. Echt een omgekeerde wereld aangezien hij jarig was, maar wat ontzettend lief! We hebben die avond cadeautjes uitgewisseld, sushi besteld, bijgekletst en op de bank gechilt met Netflix aan.

119weekly - 11
119weekly - 15

Op Bali heb ik heel veel smoothiebowls gegeten en ik had besloten om dat ook thuis weer voor te zetten. Daarnaast had ik met kerst een Magic Bullet gekregen die ik mooi daarvoor kan gebruiken! Ook maakte ik er zelfgemaakte granola bij (hallo, zien we dit nu echt?! Larissa die in de keuken staat én zelf iets heeft gemaakt?!?!?!) en de kiwi’s waren in de aanbieding bij Lidl dus daar heb ik er ook heel wat van gegeten de afgelopen week. De smoothiebowl en smoothie waren niet op dezelfde dag gegeten trouwens, dat wissel ik een beetje af met elkaar.

Ook ontdekte ik dat mijn afbeelding (en naam!) op Netflix was veranderd… Dat kon er maar een gedaan hebben haha! Een tijdje geleden had ik namelijk George’s (Serena’s vriend) afbeelding veranderd naar een heel apart roze poppetje, just for the funs. Ik heb een aantal dagen moeten wachten op reactie en kreeg toen appjes van hem binnen met de vraag of ik hier misschien achter zat. Gnagna! Blijkbaar had George vlak voordat ik naar Bali ging mijn afbeelding en naam veranderd, maar dat had ik helemaal niet meer gezien. Hij heeft dus echt een maand moeten wachten op mijn reactie!

Van de week deed ik een bestelling bij Sarenza en kwamen we erachter dat er naast schoenen nu ook heel wat kledingstukken te shoppen zijn! Deze zijn echter vrij moeilijk te vinden, namelijk alleen via ‘accessoires’ wanneer je op een bepaald merk zoekt maar ze zijn er wel, super fijn! Tara en ik bestelden een paar sport kledingstukken van Nike; deze legging, dit shirt en deze tanktop en ik nam er ook deze Vans sweater bij. Ik heb deze al in het zwart met witte letters en omdat ik die zo fijn vind heb ik hem ook in het grijs besteld.

Mijn wimpers waren enoooorm uitgegroeid na ruim 5 weken niet te zijn geweest, dus het was hoogtijd voor een nieuwe refill. Dit is een selfie net nadat ik klaar ben, vandaar de nog wat vermoeide rode oogjes haha maar de extensions zijn weer prachtig. Dankjewel Lash is More!

Ik had via Instagram stories gevraagd om tips om aan die prachtige pampasgras pluimen te komen en ik kreeg als tips om te kijken in andermans tuinen (en dan uiteraard vragen of je er een paar mag afknippen), op Aliexpress staan soort van knock offs, via tuincentra of bloemisten bestellen óf kijken in parkjes met water. Het laatste was voor mij de makkelijkste en de meest budgetproof optie, dus dat was mijn eerste keuze en kijk eens… SCORE! Een parkje bij mij in de buurt had er enorm veel staan (anders had ik ze niet meegenomen) dus ik heb er een paar afgeknipt en mee naar huis genomen. Eenmaal thuis nog iets afgeknipt en daarna met haarlak gesprayed zodat de pluimen wat minder snel uitvallen. Ah, I love it! Het staat (ik heb straks een betere foto) echt super mooi in m’n interieur en het was ook nog eens suuuper budgetproof haha!

119weekly - 9
119weekly - 10

Kiek dan zo leuk!! Ik ben sowieso helemaal into deze off white en beige kleuren de laatste tijd dus daar passen de pluimpjes echt perfect bij. Ik zou ook heel graag de nog iets meer fluffiere en lichtere kleuren pluimen erbij willen (the more the merrier zeggen ze), dus ik houd m’n ogen open hier in de buurt maar ik heb ze tot nu toe nog niet in iemands tuin gespot. Zodra dat wel het geval is, moet ik nog even de moed verzamelen om aan te bellen en te vragen of ik ze mag afknippen haha! Voor nu doe ik het gezellig met deze pluimen die ik ook echt fantastisch vind.

Van de week belde Serena me op met de vraag of ik mee wilde naar de kringloop in Naarden, well I would like that very much sis! Tara had er ook wel zin in dus dat werd een gezellig tripje. Kijk trouwens eens naar die prachtige blauwe lucht, de afgelopen dagen waren echt heerlijk zonnig. Liefde!

Nou, ik heb blijkbaar wel een obsessie met MANDJES he? Ik heb uiteindelijk een keuze gemaakt, want ik wil een beetje letten op de centen en van Marie Kondo mag ik alleen houden wat ‘joy sparked’ dus ik heb uiteindelijk alleen het rosegold metalen mandje genomen en het ronde mandje/doosje die bovenop ligt. Wel echt super blij mee!

Hierna heb ik met Tara nog foto’s gemaakt voor een campagne die binnenkort op m’n Instagram verschijnt. Ik vertel daar eigenlijk nooit wat over van tevoren, maar nu dacht ik ‘why not’. Ik ben ook heel blij met de foto’s die we hebben gemaakt, waarvan dit er eentje is. Als ik er nu naar kijk is dit eigenlijk niet perse m’n meest favoriete van het stel (dus waarom heb ik deze uitgekozen?) maar goed, leek me toch leuk om te laten weten wat we hebben uitgespookt.

Die avond werden we ook getrakteerd op een fantastische zonsondergang, aaah! Ik moet zeggen, deze afgelopen dagen met al die zon en blauwe luchten… Ik ga daar echt heel goed op haha. Dit hele weekend en een paar dagen erna blijft het nog heerlijk dus ik zou zeggen; laten we er allemaal maar lekker van genieten! Ik zag trouwens al nieuwsberichten voorbij komen waarin ze zeiden dat de terrasjes al in gebruik zijn genomen en ik moet daar altijd wel om grinniken. Hoe heerlijk is het dat wij, zodra er maar iets langer als een uur zon is, meteen met de benen bloot naar buiten gaan, de zonnebrillen onder het stof uit worden getrokken en we meteen op de terras stoelen ploffen! Nou eh, mijn balkon staat toevallig ook in de heerlijke zonnestralen dus ik piep mijn neus ook even naar buiten zometeen. Joe!!

Vrijdagavond ging ik samen met Serena en Tara uiteten want we waren door restaurant FAK in Utrecht uitgenodigd, gezellig! FAK staat voor French Asian Kitchen en is dus, zoals de naam al doet denken, een keuken met Franse en Aziatische invloeden. Het restaurant bevindt zich in de Drieharingenstraat, een super centrale locatie in het centrum en ook perfect wanneer je niet uit Utrecht komt maar bijvoorbeeld gebruik maakt van het openbaar vervoer. Op de kaart vind je heel wat verschillende gerechtjes die je kunt delen met je tafelgenoten, een concept wat ik altijd wel heel erg gezellig vind. Je kunt zo lekker met elkaar delen en tafelen en tegelijk ook heel wat verschillende dingen op een avond proberen. Wij hebben ook heel wat keuzes van de kaart gemaakt en alles was echt ontzettend lekker en vooral smaakvol. Daarnaast zag het er prachtig uit en waren de porties ook zeker prima, niet te weinig en ook niet te veel zodat je lekker veel kon proberen.

Mijn favorieten waren de Trump Gamba’s (linksonder op de foto), dit is een garnaal op een spiesje met een dun beslaglaagje en daarop een suikerspin. Een combinatie die ik nog nooit eerder heb gezien noch geprobeerd maar my oh my, SO GOOD! Mocht je ook naar FAK gaan, please beloof me dat je deze besteld want dit vond ik echt een winner! Mijn tweede favoriet waren de French Fries Mr. Peanut, een schaal met knapperige friet, daarover heen kokosschaafsel én een super lekkere zoutige pindasaus. Oh, ook een killer combo wat mij betreft! *Leuk feitje: als je de 1e 10 minuten aan tafel niet op je telefoon zit, dan krijg je een gratis hapje bij je drankje. Een heel leuke en goede uitdaging wat mij betreft! ;)

FA Kitchen
Drieharingenstraat 16
3511 BJ, Utrecht

Hoe was jouw afgelopen week? En ben jij ook zo aan het genieten van deze zonnige dagen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Persoonlijke brief van Tara: ik ben de weg een beetje kwijt
Hey, waar zijn die zussen nou gebleven?
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 16 februari 2019 / 08:20

  Ik vind je wimpers zo mooi! Misschien toch ook eens gaan zoeken waar ik dit kan laten doen.

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:23

   Dankjewel!! Ik vind ook wel dat ze het bij Lashismore heel natuurlijk doen, ik krijg heel vaak de vraag of ik wel of geen extensions heb omdat ze er zo natuurlijk uit zien. Ik zou zeker even bij wat salons kijken bij jou in de buurt mocht deze te ver weg zijn, misschien via Instagram, wat je van de resultaten vindt maar dat heb je vast en zeker zelf ook al gedacht haha! Oja wel een dingetje om te weten is, is dat het de look van de extensions per persoon verschilt omdat ieders oog weer anders is. Ik heb hier bijvoorbeeld Russian Volume 2D (dat zijn twee haartjes per eigen wimper) en Tara draagt bijvoorbeeld 3D. Het hangt heel erg van iemands eigen oogvorm, wimpers en hoeveelheid wimpers af hoe het resultaat is. Dus stel je hebt iets van ‘ik wil hetzelfde als Larissa’ dan kan je beter zeggen ‘ik wil zoiets als haar resultaat’ in plaats van dat je zegt ‘ik wil Russian Volume 2D’ want dat zou weer anders op jouw ogen kunnen uitpakken zeg maar! Hoop dat je snapt wat ik bedoel haha! :)

 2. Rita
  16 februari 2019 / 10:20

  Wat een leuke weekly snaps weer, ik word er meteen van vrolijk van.

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:18

   Yayyy, de lente dagen maken ons ook meteen blijer volgens mij!

 3. 16 februari 2019 / 11:27

  Aah leuk om weer een weekly snaps te lezen! Heerlijk he die lentedagen, ik word er ook helemaal vrolijk van.

 4. 16 februari 2019 / 11:36

  Heerlijke week. Ik vind het zo leuk dat jullie er weer zijn 🎊🎉.

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:18

   Aah lief, zo leuk om te lezen. Dankjewel!

 5. 17 februari 2019 / 14:53

  Ik ben nu wel erg benieuwd naar de campagne! Misschien toch wel een goed idee om jullie lezers op deze manier een beetje te teasen, hehe.

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:17

   Haha, yeaah! Ik denk dat ie binnenkort wel live mag op Instagram :)

 6. Denise
  19 februari 2019 / 20:42

  Wat een leuke weekly snaps!
  Hele rij voor jezelf in het vliegtuig hahaha.
  Het eten ziet er zo lekker uit ❤️ love it

  X

 7. Ann
  20 februari 2019 / 13:49

  Heerlijk genoten van je weekly snaps.
  Prachtig foto’s 👌

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127