Weekly Snaps #117

117weekly - 14
117weekly - 13
E30AF491-DA23-4F31-A436-4E48DBDEDD75
IMG_3143

Goedemorgen bij weer een nieuwe Weekly Snaps op onze blog! In dit wekelijkse artikel delen we elke zaterdag een aantal snapshots van de afgelopen week met je en zoals je vast wel weet, doen we dat elke week om de beurt omdat we immers met twee personen zijn. Deze keer doen we het (voor het eerst!) even anders, want omdat we het allebei wat rustiger aan hebben gedaan ontdekten we dat we automatisch ook wat minder foto’s maken. Deze week hebben we dus foto’s van ons samen bij elkaar gevoegd zodat we vandaag wel weer een lekker uitgebreid Weekly Snaps artikel voor je klaar hebben staan. Hope you like it as much as always! 

117weekly - 10
117weekly - 11

Larissa: Vorig weekend ging ik samen met m’n vriend naar de stad. Hij had met Kerst een giftcard gekregen voor Ace & Tate om daar een bril uit te zoeken. Mijn vriend heeft echt een brillen hoofd, want werkelijk waar elke bril die hij opzette stond hem goed. Zelfs deze best wel foute ‘snelle planga’ zonnebril stond hem niet verkeerd. Toch?!

Larissa: Na het weekend was het tijd voor Oud & Nieuw en op de dag zelf ben ik nog even naar de supermarkt gegaan om wat lekkere dingen in huis te halen. Op de terugweg liep ik langs een huis waar ik deze mooie kitteh zag zitten, aah! Ik vind z’n vachtje echt super mooi, heel exotisch. Ik heb even staan kijken, door het raam tegen hem (of haar) gepraat en iets te veel ‘oeh en aah’ geroepen. Nu kijk ik elke keer weer of ik ’em zie zitten maar heb hem helaas deze week niet meer gespot helaas!

Tara: Oud & Nieuw omschrijf ik altijd wel als: vuurwerk, borrelen en feesten! Het klinkt elk jaar weer geweldig maar elk jaar ben ik ook eigenlijk vooral weer gestresst rond deze tijd. Ik houd er niet zo van, maar heb uiteindelijk altijd weer een hele leuke avond! Wie voelt dit nog meer? Dit jaar verliep het sowieso anders dan verwacht omdat ik tijdens de kerst ziek geworden was. Ik kreeg alles na elkaar: voorhoofdholte ontsteking, blaasontsteking, griep. Ik voelde mij niet zo fit en besloot daarom om het eens rustig aan te doen en ik verkocht mijn kaartje voor een feest. Ik moet zeggen dat ik daardoor ook direct minder druk voelde en eenmaal (vroeg) thuis, vond ik dat eigenlijk wel heel erg lekker!

Larissa: Ook mijn Oud & Nieuw heb ik aardig rustig gevierd en ook thuis, voor het eerst in ons eigen huisje! In de avond zijn we nog naar onze ouders geweest waar ik ook Tara en Serena zag (gezellig!) en daarna ben ik thuis op de bank gegaan met m’n vriend. Ik had bij de supermarkt dit lekkers gekocht en natuurlijk ook een fles rose champagne waar de glazen hier al klaar voor stonden.

117weekly - 7
117weekly - 6

Larissa: Toen de klok 00:00 uur luidde hebben we de champagne open geknalt en hebben we sterretjes aangestoken. Het was dit jaar voor het eerst dat we met Oud & Nieuw thuis bleven in ons appartement en aangezien we vrij hoog wonen hadden we een goed uitzicht op het vuurwerk.

Tara: Ondanks dat ik mij niet heel erg fit voelde door de enorme verkoudheid, maakte ik op 1 januari toch een feestelijk ontbijtje voor mezelf klaar! Bij de Albert Heijn kun je diverse producten van het merk Picard kopen en ik ben helemaal fan, want deze croissants en chocolade broodjes komen uit de diepvries en smaken super vers! Vele malen beter dan Danerol, een tip van mij ;)

Larissa: Ik startte de eerste dag van het nieuwe jaar met een nieuwe serie ‘Tidying Up with Marie Kondo’. Tara heeft het boek thuis liggen en aan de hand hiervan ook al eens haar kledingkast uitgezocht (we hebben er ook een video van, klik hier als je die destijds gemist hebt!) en nu heeft zij ook een eigen serie op Netflix. Super leuk! Ik postte dit op mijn Instagram Stories en kreeg al veel berichtjes binnen van anderen die hier ook net aan waren begonnen. Het is een perfecte timing dat Netflix deze serie aan het uitzenden is, want je krijgt meteen zin om te gaan opruimen. Ik heb inmiddels alle afleveringen bekeken en ik wil ook zeker het boek gaan lezen om nog meer zin te krijgen in opruimen haha!

Tara: Het was alweer jaren geleden dat ik fris en fruitig wakker werd op 1 januari en dat klinkt misschien een beetje stom, maar het is wel zo. Normaal gesproken heb ik een kater waar je u tegen zegt maar nu had ik natuurlijk nergens last van, ook wel verfrissend haha! Mijn vriend daarentegen, had het wel een beetje zwaar. Hoe dan ook, ik heb de hele ochtend lekker rustig aan gedaan thuis. Ik heb wat opgeruimd, ben kort naar buiten geweest, ik ben mijn nieuwe boek gaan lezen en daarna eindigde ik met wat Netflix samen met mijn vriend. Ik kwam erg goed tot rust en heb onwijs genoten van de eerste dag van het nieuwe jaar!

117weekly - 3
117weekly - 4

Larissa: Samen met Tara ben ik ook nog even de stad in gegaan, het is momenteel nog Kerstvakantie dus het was gezellig druk maar het is altijd leuk om weer ons prachtige stadje te zien haha! Ik vroeg haar ook nog even om wat foto’s te maken van mij en m’n nieuwe rugtas maar ik had niet echt m’n dag. Toch heb ik er nog een leuke post van weten te maken en die postte ik gister op mijn account.

IMG_3143
IMG_3142

Tara: Ver vooruit plannen is niet echt mijn ding. Soms komen er ineens betaalde campagnes of reizen op ons pad en als ik mijn agenda al helemaal dicht plan, wordt dat heel erg lastig. Toch is mijn goede voornemen om dit jaar toch wat meer te plannen, omdat ik heb gemerkt dat mijn leuke ideeën er anders helemaal niet van komen. Sad but true.

Via Instagram stories zag ik een goede tip langskomen bij een jongen die ik ken, over de Ryanair zomerdeals die afgelopen 3 januari alweer afliepen. Ryanair is misschien niet de meest comfortabele luchtmaatschappij maar ik besloot toch een kijkje te nemen want voor kleine afstanden en korte tripjes is dit wel ideaal. Bovendien riepen Celesta en ik afgelopen zomer nog tegen elkaar dat we echt weer een vriendinnen-tripje moesten boeken, maar nu écht!!! Altijd makkelijk gezegd, maar lastiger gepland. Ik greep mijn kans en informeerde mijn vriendinnen over een geweldige deal voor Ibiza, zij werden direct enthousiast en nu is het geboekt. Hoe leuk! Ik boekte daarnaast nog 2 weekendjes weg naar Dublin en Marseille en deze heb ik verspreid over het jaar gepland :) Het duurt nog wel een half jaar ongeveer maar mocht je tips hebben voor deze locaties dan hoor ik het natuurlijk heel erg graag.

Die middag boekte ik ook een langere verre reis samen met Larissa, eentje waar we al een tijdje over praten en wat we heel erg graag wilden doen! Dromen moet je wel omzetten in plannen natuurlijk, dus we drukten op de knop en boekten de reis. JAWEL! Wij gaan ongeveer een maandje naar BALI met z’n tweetjes! Januari is altijd een hele rustige (lees: doodstille) periode qua campagnes en daarom de ideale tijd om samen eropuit te gaan. Op Bali willen wij echt eventjes tot rust komen en een goede break nemen, maar natuurlijk willen we ook mooie content maken en nieuwe leuke plekjes ontdekken. Lekker eten, surfen, yoga, scooteren, zwemmen en gewoon de winter eventjes ontsnappen. Best wel spannend, maar vooral erg leuk en we kunnen echt niet wachten, dit wordt een super mooi begin van het nieuwe jaar!

Tara: Het was te verwachten: mijn vriend werd ziek en goed ook! Hij is eigenlijk nooit ziek maar dit keer had hij de griep ook goed te pakken. Hij hield niks binnen en had ook nergens zin in, behalve in een beetje kippensoep. Het beste medicijn voor een griepje ;) Voor de allereerste keer besloot ik daarom om kippensoep te maken en ik scoorde deze ingrediënten voor maar 6 euro bij de Turkse supermarkt, top!

Tara: Niets verslaat een kommetje zelfgemaakte kippensoep! Ik heb mijn moeder gebeld voor wat tips en wat bleek, het is echt onwijs makkelijk om te maken. Vooral een dag later smaakte de soep top! Zelf vind ik het trouwens altijd wel lekker om er nog een lepeltje sambal in te doen en dit kan ik je ook zeker als tip meegeven als je ziek bent, want dan zweet je misschien de griep er net wat eerder uit! Eet jij ook graag kippensoep als je ziek bent?

Larissa: Gister had ik de auto tot m’n beschikking dus ik heb er meteen gebruik van gemaakt om wat spulletjes naar de kringloop te brengen. Serena liet weten dat ze ook wat spullen wilde wegbrengen, dus ik ben eerst naar haar gereden zodat we samen konden gaan. Altijd gezellig om wat quality time met haar en natuurlijk ook kleine Marsh te hebben!

Larissa: Natuurlijk konden we het niet laten om zelf ook even rond te kijken binnen, maar we hebben ons ingehouden en niets afgerekend. Wel moesten we deze safari hoed even bij Marshall op doen, staat hij hem niet geweldig schattig!?

117weekly - 14
117weekly - 15

Larissa: Hierna ben ik weer met Serena naar huis gegaan en hebben we samen gegeten omdat we allebei anders alleen thuis zouden zijn. Natuurlijk kwamen de kittehs ook gezellig knuffelen! Op de foto hierboven zie je links Clarence (hij keek hier gek genoeg niet zo schattig en zielig zoals normaal gesproken wel het geval is haha) en rechts zie je Coco die lekker tegen me aan kwam liggen.

Larissa: Serena en ik keken vorig jaar Heel Holland Bakt en ook dit jaar wilden we die weer samen kijken. Nou, dat is gelukt want we hebben zo’n 4 of 5 afleveringen achter elkaar gekeken. We waren zo de tijd vergeten dat ik half 2 vanmorgen pas thuis was haha, maar gezellig was het wel! We waren vorig jaar heel erg fan van Hans, dit jaar hebben we nog niet echt een favoriet maar we kunnen altijd wel ontzettend lachen om de kandidaten en honger krijgen van het lekkers dat zij op tafel zetten. Jum!!

Zo, dat waren de snaps weer van de afgelopen tijd! Ik hoop dat je het niet al te verwarrend vond dat we deze week foto’s hebben van ons allebei door elkaar en dat je ons een beetje uit elkaar kunt halen haha. We krijgen nog heel vaak te horen dat mensen ons door elkaar halen, hoe is dat bij jou? Weet jij wie, wie is zonder dat je nu terugzoekt naar de foto’s en de namen die eronder staan? ;)

Hoe is jouw eerste week van januari geweest? En heb jij voornemens voor dit jaar opgesteld?

Liefs, Larissa en Tara
@endlessweekendnl

Weekly Snaps #118
Een nieuw jaar, een nieuwe start!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Rita
  5 januari 2019 / 08:54

  haha, als er onder een foto staat dat er zelf gekookt is, is het een foto van Tara :). Verder vind ik het helemaal niet vervelend om foto’s van jullie beiden in 1 post te zien. Jullie geven duidelijk aan van wie, welke foto is.

 2. 5 januari 2019 / 10:15

  Wat leuk dat jullie naar Bali gaan! Gaan jullie dit jaar, dus deze maand nog? Dat was me niet zo duidelijk haha. ik ga namelijk over 10 dagen en dan ga ik 3.5 week backpacken door Java en Bali :D

  • 10 januari 2019 / 10:47

   Hi Kimberly, ah super leuk! Yes wij gaan deze maand nog erheen! x

   • Kimberly
    11 januari 2019 / 15:09

    Super leuk! Ik vertrek maandag en ben er ook een maand :) Eerste 10 dagen Java en daarna Bali. Wie weet zie ik jullie wel daar! Altijd gezellig om een drankje te doen.

 3. 5 januari 2019 / 10:17

  Oh wat heerlijk al die reizen en citytrips in het vooruitzicht. Als het dan weer januari is en ik zie iedereen langzaam aan vakanties plannen en boeken, krijg ik altijd helemaal zin in de zomer en op vakantie gaan.
  Liefs

  • 10 januari 2019 / 10:48

   Ahhh ja he! Normaal plan ik het eigenlijk niet vanaf januari al maar nu leek het mij een goed idee. Mochten we weer zo’n mooie zomer krijgen als vorig jaar, dan kan het misschien ook wel een super lekker idee zijn om in de lente een huisje te boeken aan het strand voor een weekendje. Betaalbaar, dichtbij en toch dat vakantie gevoel. Heb jij al plannen gemaakt of ideeën? xx

 4. Kirsten
  5 januari 2019 / 14:10

  Dublin is echt heel erg leuk! Aanrader is Kilmainham Gaol. Een hele oude gevangenis. Ook Phoenix park (op loopafstand van Kilmainham Gaol) is leuk om lekker in te wandelen tussen de herten. Guinness Storehouse is ook leuk om te bezoeken (lekker toeristisch) en uiteraard het gezellige centrum. Ik vond Dublin een verrassende locatie en wil zeker nog eens terug!

  • 10 januari 2019 / 10:46

   Hi Kirsten, ah super leuk dat je een tip voor mij hebt, deze ga ik onthouden! Klinkt heel erg tof en wandelen tussen de herten klinkt al helemaal als een droom. Ben super benieuwd! x

 5. 5 januari 2019 / 18:01

  Wat een leuke foto’s weer van jullie allebei! Ik ben met mijn vriend een nachtje in jullie mooie stad geweest en hebben zo genoten. Wil zeker binnenkort weer terug naar Utrecht. Ben helaas daarna ook een beetje ziek geworden (vooral heeel verkouden) maar inmiddels weer een beetje opgeknapt. Heel veel plezier alvast op Bali, het wordt vast onvergetelijk! X

  • 10 januari 2019 / 10:45

   Hi Marjoleine, dankjewel! Wat ontzettend leuk om te lezen dat Utrecht je goed is bevallen, yay! Vooral in het voorjaar vind ik het geweldig dus ik zou zeggen, kom zeker een keertje terug inderdaad ;) We hebben heel veel zin in Bali, dankjewel! x

 6. 8 januari 2019 / 16:53

  Ik vind het juist wel leuk, zo’n Weekly Snaps met foto’s van jullie tweeën afgewisseld :-). Zo leuk om in januari allemaal reizen te plannen, veel plezier op Bali alvast! Ik ben voor een conferentie een keer in Dublin geweest, en ondanks dat er weinig tijd was voor sightseeing heb ik toch één aanrader: ontbijten bij Kilkenny warenhuis op zondagochtend, dan is er live muziek. Wel een kwartiertje voor openingstijd voor de deur staan, want dan ben je denk ik wel zeker van een plekje. https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g186605-d1997122-Reviews-Kilkenny_Cafe_and_Restaurant-Dublin_County_Dublin.html

  • 10 januari 2019 / 10:38

   Hi Tessa, ah super bedankt voor de tip! Yay heel leuk!

 7. Denise
  8 januari 2019 / 21:29

  jaaaa ik hou van heel holland bakt <3
  Ik moest gelijk aan jullie denken toen ik op netflix de serie Marie Kondo voorbij zag komen haha!

  Ik vind het zo gaaf en kanp dat jullie zoveel gaan reizen en mooie bestemmingen bekijken <3

  X

  • 10 januari 2019 / 11:06

   Haha zo leuk! Ja ik ben ook weer direct aan het vouwen en declutteren geslagen, dat vind ik heerlijk. Ik ben stiekem ook echt obsessed met minimalisme. Tijdens het kijken van de serie besefte ik mij hoe goed ik al met declutteren bezig was, aangezien ik dit al een tijdje toepas in huis sinds de allereerste keer dat ik het deelde in een video. ❤️

 8. Susanne
  15 januari 2019 / 14:58

  Ik ben net 1 dag terug uit Bali, het is werkelijk waar echt heerlijk. Waar gaan jullie heen in Bali?
  Misschien kan ik jullie nog wel wat tips geven :)

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127