Weekly Snaps #116

116weekly - 15
116weekly - 13
116weekly - 16
116weekly - 4

Het is net zaterdag, het is nu 00:30 uur om precies te zijn, en ik ontdekte net dat ik nog helemaal moet beginnen aan de Weekly Snaps van deze week. Aah! Jep, in deze periode rondom de feestdagen raak ik altijd een beetje de dagen van de week kwijt vandaar dat het me even was ontglipt deze Weekly Snaps te maken. Maar gelukkig ben ik er toch nog op tijd bij en tik ik vanaf de bank dit artikel voor je. Klik snel verder om te zien hoe mijn afgelopen week eruit zag! 

Vorig weekend reed ik met m’n vriend naar Amsterdam om op bezoek te gaan bij een achterneef die vanuit Indonesië op bezoek was in Nederland. We spraken af bij Toki, een super hippe koffietent die van Rei’s zwager is. Onderweg zag ik de gezellig verlichte Haarlemmerstraat, ik houd van deze kerstlampjes!

116weekly - 13
116weekly - 14

Bij Toki zat ik naast mijn mini koffie-date, is dit niet te schattig?! Dit is Pepe (afkorting), het nichtje van m’n vriend. Ik aan een haver cappuccino en zij aan een baby (melk)-inno.

Vorig jaar aten we met Kerstavond thuis en dit jaar hadden we ervoor gekozen om toch weer eens buiten de deur te gaan eten. We hebben eens in een restaurant op Kerstavond gezeten, waar het extreem rustig was. En met extreem rustig bedoel ik echt dat er twee tafeltjes bezet waren. Niet dat ik daar normaal een probleem mee heb, maar op een Kerstavond voelde dat voor ons wel heel treurig. Alsof we echt nergens anders terecht konden zeg maar? Sindsdien hadden we tegen elkaar gezegd dat we dat niet meer wilden, vandaar dat we vorig jaar thuis bleven. Toch wilden we het er dit jaar toch eens op gokken, maar daarom dan wel in een restaurant waar het hoogstwaarschijnlijk vol zou zitten: Loetje dus! En we hadden een goede keuze gemaakt, want het was hier gezellig druk en hebben een heel gezellige én vooral lekkere avond gehad. Maar hey, dat kan ook niet anders met z’n tafelgenoot toch? ;)

Voor Kerstochtend kon ik natuurlijk niet anders dan een bijpassende Kerstpyjama aantrekken! Ik draag hier een leuk shortje van Primark van de Grinch collectie, hoe cute! Daarop een oudere trui van Primark in dezelfde rode kleur en met ruches op de armen met zilveren balletjes. Echt een ochtend-Kerst-look!

Op 1e Kerstdag aten we bij mijn familie thuis en op 2e Kerstdag zou de familie van Rei komen, dus daar moesten we ook wat voorbereidingen voor treffen! Ik hielp hem met het maken van gyoza’s. Het was onze eerste keer, maar ze zijn echt wel goed gelukt! Aan de linker kant zie je de creaties van m’n vriend die, helaas, toch een stukje mooier en netter waren dan die van mij haha. Ik ben er net iets te ongeduldig voor denk ik. Maar ze smaakten natuurlijk even lekker!

Voor 1e Kerstdag had ik dit jaar het voorgerecht gemaakt, het werden bruschetta’s met de klassieke tomaat en knoflook topping en ook eentje met ricotta, gegrilde perzik en een plakje seranoham. Lekker!

Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht, de kalkoen met heel wat bijgerechten! Eigenlijk eten we elk jaar hetzelfde tijdens 1e Kerstdag en dat vinden we allemaal meer dan prima. Wel wordt elk jaar weer geprobeerd de malsheid van de kalkoen te overtreffen en dat is dit jaar weer goed gelukt, hij smaakte zo goed. Ook ga ik altijd helemaal los op de stoofpeertjes, daar ben ik zo gek op!

Serena verzorgde het nagerecht, dit was een trifle met citrusvruchten, karamel-room, cake en ook soesjes. Jum!

Meet Paco! Paco, de alpaca, is een van m’n kerstcadeautjes die ik van Tara heb gehad. Aaah, ik ben zo gek op hem! Wat ik verder heb gehad voor de Kerst dat zie je in de video van morgen. Stay tuned!

Op Tweede Kerstdag begon ik de ochtend lekker relaxed op de bank en begon ik aan de serie YOU op Netflix. Oh-My-GOOOOOSH, wat ben ik verslaafd! Ik zei tegen mezelf dat ik maar 1 aflevering mocht kijken en daarna moest beginnen aan het voorbereiden van de dag, maar je kunt het al raden… het werd meer dan 1 aflevering. Ik was meteen verslaafd aan de serie en we zijn inmiddels een paar dagen verder en ik ben al bijna door de afleveringen heen. Het is geweldig! Er spelen trouwens twee acteurs van Pretty Little Liars in wat ik ook wel erg leuk vond om te zien!

116weekly - 7
116weekly - 8

Op Tweede Kerstavond kwam de familie van Rei bij ons eten en we gingen heerlijk Korean BBQ-en met het gourmet stelsel. Rei heeft zich echt uitgesloofd in de keuken, want we hadden een tafel vol met lekkers staan. We hebben echt genoten en het was echt een succes!

Bij mijn familie thuis op 1e Kerstdag was ik helaas vergeten mijn polaroid camera mee te nemen (stommeling die je bent!) maar gelukkig heb ik er wel aan gedacht op Tweede Kerstdag. Ze zijn heel leuk geworden en het is altijd leuk om zoiets mee te geven aan je gasten ter herinnering!

Aan het einde van de avond zaten we vermoeid op de bank en ik keek terug naar de eetkamer… wat een prachtig zicht met al deze lampjes he?! I love it!

Met Tweede Kerstdag voelde ik me al niet zo lekker, Rei’s moeder was ook al niet zo lekker en de dag erna merkte ik het al helemaal… ziekig! Ik heb de hele dag op de bank gelegen en heb net deze spiegelselfie eruit weten te persen met een lach haha. Hierna ben ik de bank weer opgedoken en heb ik heel wat afleveringen van YOU op Netflix gekeken. Bah, ik houd echt niet van ziek zijn!

Gelukkig hadden we nog kippensoep in huis en ook wat gyoza’s van de avond ervoor, dus dat werd mijn lunch. Wat is dat heerlijk om te hebben als je je niet zo lekker voelt! Hierna heb ik ook nog gestoomd met lekker heet water en een schepje vix/vaporup en daar voelde ik me helemaal een stuk beter door.

Tara bleek zich trouwens ook ziek te voelen, maar gelukkig voelden we ons vrijdag allebei ietsje beter om toch nog samen een video op te kunnen nemen. Deze zie je zondag online en gaat over de kerstcadeautjes die we dit jaar hebben gekregen. Mocht je hiernaar benieuwd zijn, altijd handig voor cadeau ideetjes ook, dan staat deze zondagochtend voor je klaar op ons Youtube kanaal. Ben jij al geabonneerd?

Een heel fijn laatste weekend van 2018 gewenst, wat voelt dat gek he? Zo’n jaar dat aan z’n einde komt en het nieuwe jaar dat te trappelen staat om te beginnen? En hoe waren jouw Kerstdagen? Laat je het me weten in de comments?

Fijn weekend! Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Onze kerstcadeautjes van dit jaar!
Dit zijn onze nieuwe brillen!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. Rita
  29 december 2018 / 11:10

  Leuk, dat kijkje in je afgelopen week. Al die kleine lampjes zijn zo gezellig, maar wel vervelend dat jij en Tara een beetje ziek zijn geworden.

 2. Iris
  29 december 2018 / 13:25

  Wat ziet het eten er heerlijk uit. Waarvan is de spiegel?

 3. Robin
  30 december 2018 / 10:48

  Gezellige weekly snaps. Leuk idee om je gasten een foto mee te geven als herinnering.

 4. Denise
  2 januari 2019 / 01:08

  Leuke week heb je gehad rond kerst ❤️
  Mijn dagen waren ook heerlijk. Gegegeten met vrienden en familie en leuke bordspellen gespeeld 😊

  X

 5. Nikita
  4 januari 2019 / 00:30

  Zo’n alpaca knuffel, of sowieso welke knuffel dan ook, is echt een aanrader voor iedereen denk ik. Maakt je zo blij :-) We blijven tenslotte allemaal kinderen, toch!

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127