Weekly Snaps #115

IMG_2385
3C219A00-ED89-427D-9105-1F80616FEE8A
IMG_2746
Facetune_20-12-2018-20-36-28

Kun je geloven dat het over enkele dagen alweer Kerst is? De de tijd is voorbij gevlogen en dat is niet zo gek natuurlijk! De eerste week van december zat ik op Aruba, de tweede week van december had ik een gigantische jetlag en was ik doodmoe, nu zitten we alweer in de derde week van december. Zoals elk jaar heb ik niet alles kunnen doen dat ik had willen doen, zoals kerstmarkjes bezoeken en schaatsen. Toch heb ik voldoende leuke dingen kunnen doen en daar ben ik erg blij mee! Een etentje met vrienden hier, een TV opname daar. Kijk je mee naar mijn foto’s van de afgelopen week?

Ik gaf een kerstetentje bij mij thuis voor mijn vriendinnen en dit is iets wat wij nu al enkele jaren doen voor elkaar. Dit keer werd het een Indonesisch menuutje, waarbij we vooraf Rudjak Manis aten (fruitsalade met ketjapsaus en pinda’s) en als hoofdgerecht nasi kuning met rendang daging, sambal goreng tempe, sambal goreng telor en sajour boontjes. Lekker! Als toetje aten we ijs met chocolademousse en fruit, met als allerlaatste natuurlijk een kaasplankje. Voor mijn vriendinnen had ik trouwens ook meteen een vriendenquiz in elkaar geknutseld en dat was een groot succes. Hierin zaten vragen over elkaar, foto’s en whatsapp gesprekken. Echt hilarisch en confronterend…

Op de tafel had ik wel een beetje mijn best gedaan omdat dat toch wel belangrijk is bij een kerstdiner. Ik had gekozen voor een linnen tafelkleed en dit was eigenlijk gewoon een groot stuk stof, gescoord bij de IKEA. De zachtgroene rieten onderzetters had ik geleend van Serena en de eucalyptus takken haalde ik bij een klein bloemenzaakje hier om de hoek. Verder vond ik fairy lights wel echt een must en wilde ik ook graag linnen servetten hebben! De servetten vond ik bij Sostrene Grene, net als de kleine katoenplantjes en het touw met de sterretjes eraan. Een super makkelijke maar toch indrukwekkende tafelsetting. Ohja enne, als je de blaadjes knakt ruikt het ook heerlijk fris, super lekker!

De kerstversiering is goed aanwezig in mijn woonkamer dit jaar: ik heb een nep openhaardje gemaakt, ik heb de schoorsteenmantel met een guirlande versierd en ik heb een flinke kerstboom in de woonkamer neergezet. De boom is goed versierd met een hoop gekleurde ballen, de slingers heb ik achterwege gelaten trouwens en qua hoeveelheid ballen is het denk ik nét genoeg. Ik denk dat je elk jaar weer nieuwe ballen erbij haalt, waardoor het langzaamaan steeds voller wordt in de boom. Zo dacht mijn moeder waarschijnlijk ook, want zij had een speciale bal voor mij (en ook voor Serena en Larissa) gekocht! Deze schattige bijenkorf is het geworden :) Hoe cool! Ik zal er heel erg zuinig op zijn!

In de ochtend tot het begin van de middag hadden wij opnames bij Larissa thuis, voor het programma Hip Voor Nop van NPO3. Hoewel we ondertussen wel een beetje weten hoe dit gaat, vonden we het toch wel een beetje spannend. Een presentatrice die vragen stelt, een zendertje dragen en meerdere beelden opnieuw schieten en opnemen vanuit andere hoeken.

In de maand februari zullen zij dit uitzenden en wij zijn heel erg benieuwd! We hebben in ieder geval ieder een item gedoneerd uit onze kledingkast en gepraat over onze favoriete kledingstukken. Erg leuk!

Larissa en ik wilden halverwege de werkdag eventjes de deur uit voor wat frisse lucht, om te lunchen en om dingen te bespreken samen. We kozen ervoor om de stad te verlaten en om naar de Veldkeuken te fietsen, want deze zaak zou een beetje in het bos liggen. Het leek ons leuk om rond te wandelen en om foto’s te maken in de omgeving. Na mijn weekje op Aruba was ik namelijk weer helemaal opgeladen en geïnspireerd om weer meer te focussen op fotografie, iets wat we toch wel een beetje naast ons hebben laten liggen de afgelopen tijd. Zonde, want het is een grote hobby van ons.

Onze geschoten foto’s zullen we nog delen op de blog en op Instagram natuurlijk :) Na een tijdje rondlopen buiten hadden we het toch wel heel erg koud gekregen, maar een aantal koppen thee en koffie maakte het weer helemaal goed. De Veldkeuken is een leuk plekje, het zat ramvol met mensen en we begrijpen dat helemaal! Het eten is hier heerlijk, de omgeving is prachtig en je komt hier goed tot rust. Het was dan wel eventjes fietsen, maar wij komen zeker terug!

Het is echt ongelooflijk wat mooie lange wimpers met je gezicht kunnen doen! Ik kwam hier net terug van Lash Is More en daarom zijn mijn wimpers zo prachtig en vol. Nog steeds ben ik erg tevreden over mijn wimpers en ik zal er ook nog wel eventjes mee door gaan. Verder is mijn haar ook heerlijk lang en gekruld op de foto’s zoals je ziet! Het is flink gegroeid de afgelopen tijd en dat komt ook vooral vanwege het feit, dat ik alweer bijna een jaar niet naar de kapper ben geweest. I know right? Ik ben in februari voor het laatst naar de kapper geweest. Ja, het is zeker weer nodig om er iets af te knippen. In het nieuwe jaar misschien? Hoe vaak ga jij naar de kapper?

Mijn kerstboom! Dit jaar heb ik er bewust voor gekozen om zo snel mogelijk de boom op te tuigen en te versieren, ook ben ik vroeg begonnen met de kerstfilms en het kopen van cadeaus. Waarom? Omdat ik eigenlijk zo snel mogelijk in de sfeer wilde komen. Eerdere jaren lukte het toch iets minder en dat kwam wel door het gebrek aan versiering, jammer eigenlijk want ik ben er zo dol op! Dit jaar kon ik echt veel meer genieten van de versieringen in de stad, de versieringen in mijn huis en ik denk kerst in het algemeen. Veel leuker om het de volledige maand te voelen!

Kerstcadeaus online kopen is heel erg makkelijk, maar cadeautje in de stad vinden is stiekem toch wel echt veel leuker. Mits je er tijd voor hebt en met uitzondering van zaterdagen, pfffff don’t even get me started. Dan is het de hel! Maar als je een doordeweekse dag kunt meepakken, is het geweldig. Met veel meer gevoel en gedachten erachter vind je dan hele mooie cadeautjes in alle kleine winkeltjes en boetiekjes. Dat maakt het specialer! Hoe dan ook, Larissa en ik doken samen het centrum in en kwamen onze tante Gootje tegen bij Leonidas. Zij werkt op de steenweg op donderdag en zaterdag dus mocht je haar tegenkomen, zeg haar gerust gedag! Ze is heel erg gezellig en maakt gerust een praatje met je.

We proefden een chocolaatje, Larissa kocht nog iets en we stuurden deze selfie naar onze moeder. Altijd leuk om familieleden in Utrecht tegen te komen en dat gebeurt op zich wel regelmatig, omdat de meesten van onze familie in Utrecht wonen. Zo gezellig!

Larissa en ik hadden ons ingeschreven voor een yoga lesje op de oudegracht in de stad en daar hadden we best veel zin in! Het regende die ochtend alleen keihard en de heenweg verliep ook nogal stroef voor ons beide. Zo vloog Larissa’s ketting eraf en toen stond zij minutenlang in de regen daarmee te worstelen. Ik reed ondertussen een aantal mensen bijna aan, omdat ze zonder te kijken de straat overstaken met een rotvaart. Of het nou regent of niet, je moet altijd uit je doppen kijken en goed luisteren. Gebruik je zintuigen. Doordat het zo glad was buiten en ik steeds plotseling vol in de ankers moest, ging ik slippend de straat over en het scheelde niet veel of ik was gevallen. Dit gebeurde dus een stuk of 5x op de heenweg. Behoorlijk gefrustreerd en kleddernat liep ik daardoor de les in, maar gelukkig kwam ik er weer ontspannen uit. Sporten/lichaamsbeweging helpt altijd om je humeur weer een boost te geven, een kleine tip van mij ;)

Zeiknat maar voldaan ging ik weer naar huis. Op de terugweg presteerde nog 1 vent het nog om zonder te kijken de weg op te sprinten. Hij vloog zo voor mijn wiel, man, man, man… Het scheelde écht niet veel. Blijkbaar kijkt niemand goed om zich heen als het regent en dat maakt het des te gevaarlijker op de weg, dus zie dit als een waarschuwing ;) Ik let goed op, maar een ander misschien niet en dan ben je echt de sjaak.

In de avond sprak ik af met Jen in de stad want we hadden flink wat bij te kletsen en dat doen we altijd graag een op een. Prive tijd noemen we dat haha! Vanavond zie ik haar nog een keertje maar dan met een groep eromheen, we zullen dan iets minder praten en wat meer dansen haha! We gaan uit met vrienden in Amsterdam en daar heb ik heel veel zin in. En daarna? Dan is het tijd voor een heerlijk lang weekendje om te ontspannen, tijd voor de feestdagen en voor quality time met familie. Spelletjes spelen, heerlijk eten, cadeautjes uitpakken en wandelingen buiten maken. HELE FIJNE FEESTDAGEN ALVAST!

Wat zijn jouw plannen met de kerst? Hebben jullie bepaalde tradities?

Liefs Tara
@taraverbon

Flamingo's, palmbomen en zeemeerminnen op Aruba - VLOG
Grey colors for grey days
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. Inge
  22 december 2018 / 10:20

  Ooh die mensen die over steken!!
  Suuper irritant! Ik woon in de buurt van een middelbare school en maak dit zo vaak mee met scholieren.

  • Tara
   Auteur
   22 december 2018 / 17:12

   Hi Inge, ja echt vervelend omdat ik mij ook kapot schrik haha! Maar goed nu weet ik dat ik met regenachtige dagen EXTRA en extreem veel moet opletten hahaha! xx

 2. Ruby
  22 december 2018 / 16:02

  Waar is je mooie teddy jas van Tara?

  • Tara
   Auteur
   22 december 2018 / 17:11

   Hi Ruby! Dankjewel! :) Deze jas is van de Monki! xx

 3. Rita
  22 december 2018 / 18:18

  Wat een heerlijke weekly snaps en praatjes rondom. Gelijk heb je, iedereen loopt maar te haasten en te doen! Yoga kalmeert, dus misschien vaker gaan?

 4. Denise
  23 december 2018 / 01:12

  Heerlijk weekje!
  Lekker in de kerstsfeer <3

  X

 5. Tante Gootje
  23 december 2018 / 09:22

  Ha meisjes, was gezellig jullie te zien! Volgende keer een ander bonbonnetje proberen!
  Ik zie jullie in ieder geval op onze Nieuwjaarsmiddag met een lekker stukje taart, een kopje soep, een heerlijk broodje en wat ik nog meer kan verzinnen …

  • Tara
   Auteur
   24 december 2018 / 11:06

   Hi Tante, wat leuk dat je een berichtje achterlaat! Volgende keer proberen we een andere bonbon, yummy! En super gezellig ja!!! xx

 6. 23 december 2018 / 12:20

  Leuk dat jullie yoga hebben gedaan! Ik het doe nu ongeveer 1,5 jaar regelmatig en het is zooo fijn, zowel voor je lichaam als geest. Ben benieuwd of jullie nog vaker gaan :-) En je jas is zo tof! Ik heb hem laatst in het wit gekocht.

 7. loes
  23 december 2018 / 19:25

  hi, leuke foto’s weer. waar is die mooie grijze trui van op de foto dat je haar zo mooi gekruld is?

  • Tara
   Auteur
   24 december 2018 / 11:05

   Hi Loes, dankjewel! Die trui is van het merk All Saints, gekocht bij TK Maxx! We hebben ook een shoplog online gezet op ons YouTube kanaal waarin ik hem iets beter laat zien, misschien leuk om te kijken? https://www.youtube.com/watch?v=l-iXVfDKW-c xx

 8. Naomi
  24 december 2018 / 07:48

  Wat ziet je haar er goed uit voor iemand die zolang niet naar de kapper is geweest! Ik ga vandaag eindelijk weer naar de kapper (ben sinds Juni niet geweest) maar mijn haar ziet er toch een stuk slechter uit naar zolang niet te zijn geweest..

 9. 26 december 2018 / 07:19

  Hee wat grappig dat jullie tante bij Leonidas op de Steenweg werkt. Tot een paar maanden geleden werkte ik daar op donderdagavond en in de weekenden.

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127