Weekly Snaps #114

IMG_2185
IMG_2090
25A78CEF-5F31-443F-BA12-124337A7AEDC
IMG_2072

Happy Weekend lieve weekenders! Wat hebben we de afgelopen week weer heerlijke zonnige (maar wel koude!) dagen gehad, maar wat is de week ook voorbij gevlogen zeg. Wanneer ik kijk naar het aankomende weerbericht, heb ik spijt dat ik niet nog meer van de zon genoten heb maar dat zeggen we volgens mij altijd achteraf… Afgelopen week had ik best wat deadlines staan waardoor ik lekker aan het werk was, maar ook een gezellige dag op stap ben geweest met m’n familie (Tara is weer thuis!) en ik kreeg ook een fluffy logé op bezoek!

Deze foto plaatste ik gister op m’n Instagram account, een vrij zeldzaam moment: een foto van mij en m’n vriend samen haha! In Hoog Catharijne, in het allernieuwste gedeelte, heb je een grote wand waar ze een spiegel op hebben gezet. Hij is echt huuuuuge! Overdag is er ook prima verlichting, dus ik vind het een perfecte spot voor een spiegelselfie haha!

Van het weekend hadden m’n vriend en ik ook afgesproken met een vriend van hem, we gingen met z’n drietjes sporten bij Iron House gym. Jeuuuutje, wat zijn we afgemat haha! Ik heb de rest van de week (ja echt, ik voel het op dit moment nog steeds) spierpijn gehad, maar leuk was het wel!

Maandag heb ik thuis gewerkt en heb ik de in- en outro opgenomen van de woensdagvideo! Mocht je hier gemist hebben, de video staat al online en kan je hier terug zien. Sommige video’s filmen wij met de vlogcamera en anderen filmen we met onze grotere camera die we op een laptop aansluiten. Zo kan ik tenminste zien wat er in beeld is en of ik scherp ben. Wel zo handig haha!

Dinsdag ging ik samen met Serena, onze moeder, Tara en kleine Marshall naar TK Maxx in Almere. Serena heeft een super leuke samenwerking met TK Maxx en ik had ook wel zin om weer eens naar de winkel te gaan dus ik kon gelukkig meerijden. Scheelt weer! Ik heb heel veel leuke dingen gezien en ook een aantal items geshopt, waaronder de oranje trui hier op de achtergrond. Via Instagram kreeg ik echt heeeel veel reacties hierover haha, zo leuk om te zien!

Na het shoppen zijn we bij het tentje 036 gaan zitten om te lunchen, het zag er hier super leuk uit en we hadden een lekkere ruime plek om met z’n allen te zitten en de kinderwagen ook kwijt te kunnen. Ah, wat is Marshie toch lief he!? Hij krijgt met ons altijd de volle (of bijna te veel?) aandacht!

Na op schoot zitten bij Oma Rita, haha wat klinkt dat gek eigenlijk, lekker vliegen met tante Tata! Ik ben zo benieuwd hoe hij ons gaat noemen straks als hij kan praten. We noemen ons nu in ieder geval tante Tata en Lissie, maar het zou zo kunnen dat het straks wat anders wordt haha!

Op woensdag heb ik even buiten de deur gewerkt en ben ik naar het Gegeven Paard gegaan. Dit is een leuk tentje dat zich onder de Tivoli bevindt, lekker centraal in het centrum! Ik had ook wel flinke trek en heb lekker kroketten op brood genomen, yuhuuum! Wie is hier ook fan van?

WhatsApp Image 2018-12-14 at 12.59.41
WhatsApp Image 2018-12-14 at 12.59.41 (1)

Later in de middag sprak ik af met Tara bij 30ml om te werken. Dit is een van hun nieuwere filialen op de Zadelstraat en hier zaten we erg prettig. Ik draag hier trouwens m’n nieuwe bril, we hebben er binnenkort nog een apart artikel over!

In de avond kwamen Tara en haar vriend langs want Tara zou van mijn vriend het Rendang recept leren. Ze hebben heel wat uren in de keuken gestaan (het is heerlijk geworden!) en daarna hebben we met z’n allen pizza gegeten want de Rendang was gemaakt voor een ander moment, namelijk voor m’n vriends werk en dit weekend voor Tara’s vriendinnen tijdens een vroeg kerstdiner.

M’n vriend had afgelopen week een kerstavond op werk en ze moesten komen in een Foute Kersttrui. We hadden bij H&M in de aanbieding deze trui gekocht en bij Action gekleurde lampjes die hij zelf door de trui heeft geweven: dit was het resultaat!

Donderdagavond kreeg ik een gezellige en fluffy loge… Rama! Mijn ouders waren even naar Duitsland en dan is het wel zo fijn om met een gerust hart deze fluf achter te laten dus daarom is hij een aantal nachtjes bij mij. Ze weten hoe ontzettend gezellig ik het vind als hij er is en om eerlijk te zijn keek ik er al de hele week naar uit!

Jup, er worden dus ook wel heel wat kattenfoto’s gemaakt deze dagen haha!

Chille en knuffelige ochtenden met dekentjes en een fluffy Rama. Heerlijk!

Dit is onze vibe voor het weekend… chill!

Ik heb vrijdag ook eindelijk wat kerstinkopen gedaan, gelukkig heb ik heel wat vanaf de laptop op de bank kunnen doen want ik kan eerlijk gezegd niet zo goed tegen de drukte in de stad. Alsnog ben ik heel vaak op zaterdag te vinden in de stad, maar eigenlijk vind ik dat echt totaal niet fijn en wil ik er het liefst zo snel mogelijk doorheen zijn. Ik vind het daarom wel een heel fijn gevoel dat ik nu al een groot gedeelte online heb kunnen kopen, maar als mezelf kennende zal ik de komende dagen nog wel kleine ditjes en datjes erbij kopen die ik in de winkel tegenkom haha. Dat gebeurt echt altijd! Morgen komt er ook weer een nieuwe weekvlog online waarin je nog meer ziet wat ik de afgelopen week heb meegemaakt!

Hoe is jouw week geweest? En wat staat er op jouw weekend-planning?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Weekvlog #7 Shoppen met familie, etentje met vriendinnen en meer!
De nieuwe Casa collectie voor januari 2019!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 15 december 2018 / 12:19

  Oh wat grappig om te zien dat jullie zijn gaan sporten bij Iron House! Die gym hebben oude vrienden van mij een aantal jaar geleden helemaal zelf opgezet, uit het niets.. O.a. Darryl en Taisiq. Super goed van ze en super leuk om te zien dat het nu ook al vrij bekend is.

  • Larissa
   Auteur
   16 december 2018 / 13:39

   Aah wat toevallig! Jaa, de vriend van mijn vriend komt daar wel eens dus hij had ons meegenomen, maar voor mij was het verder nog onbekend (maar ik woon dan ook totaal niet in de buurt haha). Een prachtige gym mogen ze zeker trots op zijn! :)

 2. 15 december 2018 / 13:12

  Wat een super leuke trui heb je gekocht! En zo gezellig dat Rama weer komt logeren <3

 3. 15 december 2018 / 14:01

  Gezellige week! De tijd vliegt voorbij, het is alweer bijna kerst. Ik ben er eigenlijk nog totaal niet aan toe haha, zit nog veel te veel met mijn hoofd bij werk. Zo leuk dat fluffy Rama af en toe bij je komt logeren. Wij hebben het konijn van mijn schoonouders de komende 3 weken te logeren, en ik vind dat ook echt helemaal geweldig <3!

  • Larissa
   Auteur
   16 december 2018 / 13:37

   Aaah dat is ook heel leuk, voelt toch ineens heel anders en gezellig als je zo’n leuk beestje hebt om voor te zorgen :)

 4. Jeanette
  15 december 2018 / 19:26

  Leuke foto’s! Een vraagje: ik heb het idee dat je haar dun is geworden. Vroeger leek het veel voller. Of droeg je haarextensions?

  • Larissa
   Auteur
   16 december 2018 / 13:36

   Hi, nee hoor is nog steeds helemaal m’n eigen haar! Ik droeg m’n haar vroeger wel vaak met krullen, daar lijkt het ook vaak wat voller door, maar eigenlijk is het nog steeds heel dik. De puntjes mogen er daarentegen zeker wel af, daar lijkt het waarschijnlijk wat dunner door. :)

 5. Rita
  16 december 2018 / 01:08

  Wat een gezellige week heb je gehad en fijn dat Rama zich meteen bij je thuis voelt. Toevallig heb ik woensdag 2 kroketten op brodd gegeten, heerlijk! En Rei in zijn foute Kersttrui is ook geweldig om te zien. Mijn week was ook top!

 6. Denise
  18 december 2018 / 12:43

  Lieve rama❤️
  Hele leuke week :)

  X

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130