Weekly Snaps #112

112weeklysnaps - 14
112weeklysnaps - 5
112weeklysnaps - 1
Processed with VSCO with c2 preset

Joehoe, het is weer weekend! Terwijl ik eerst het gevoel had dat de week heel langzaam voorbij kroop, ontdekte ik gister ineens dat we alweer tegen het weekend aan zaten. De tijd vliegt dan toch weer! Ik neem je in deze Weekly Snaps weer mee in mijn belevenissen van de afgelopen week, die zat weer ramvol met afspraken, gezelligheid en kerst-vibes. Kijk je weer gezellig mee?

Voordat ik met de afgelopen week begin, neem ik je nog even mee terug naar die week ervoor want daar heb ik ook nog een paar foto’s van. Ik was namelijk voor twee dagen op persreis in Berlijn! Het was hier echt nog kouder dan in Nederland, dus we moesten ons goed aankleden en dan had je het nog steeds heel erg koud.

Maar Berlijn vind ik een hele leuke stad en ook deze keer zag het er weer zo mooi en tof uit. Ik wil ook meer van deze gekleurde gebouwen in Nederland!

Of zulke foto-automaten, ze zien er zo tof uit!

Weer terug in Nederland ben ik vorig weekend met m’n vriend Bossche Bollen wezen halen in Den Bosch. Hij bezocht een garage daar in de buurt, dus hij had het geweldige idee om ook naar Den Bosch te rijden voor dit lekkers. Ohhhh yum!

Op zondag bezochten we ook de Intratuin, daar is het het momenteel al super gezellig aangekleed in het kerst-thema! We hebben hier een tijdje staan kijken, het ziet er altijd zo leuk en magisch uit.

Ook kreeg ik mijn Black Friday bestelling binnen! Ik had een kleine bestelling gedaan bij H&M, met onder andere deze super leuke jumpsuit. Ik vind ’em echt geweldig en hij zit zo goed. Ik denk dat deze heel geschikt is voor events rondom de feestdagen, maar ook voor andere gelegenheden. Het is echt een tijdloos kledingstuk en mijn enkellaarsjes vond ik er super leuk onder staan!

Van de week ging ik ook weer met de trein en dit was een deel van m’n outfit! Ik draag hier een zomerrok, maar omdat zwart de ondergrond van de jurk is, vind ik hem ook zeker geschikt om in de herfst en winter periode te dragen met bijvoorbeeld een zwarte trui erop, een panty en natuurlijk een paar stoere boots.

Mijn haar is momenteel vrij lang en saai aan het worden (ik moet echt naar de kapper!) dus ik draag het de laatste tijd wat sneller in een staart, lekker hoog op m’n hoofd. Het is lekker makkelijk, maar ik wil toch wel heel graag weer even m’n haar laten knippen zodat het weer wat beter zit haha. Ik denk dat ik weer een paar centimeters korter wil, vond dat de vorige keer zo makkelijk en fijn!

Later op de dag bezocht ik samen met Tara het Dr Martens event in Utrecht. Dinsdag is studentenavond in Utrecht en daarom hadden ze een speciaal event georganiseerd waar je als student 20% korting kreeg op je Dr Martens. Nou, dat is aardig wat! Tara en ik mochten een paar Docs uitkiezen (lastige keuze hoor!) en pasten een aantal glitter paren. Zijn ze niet super cool?!

Donderdag ging ik naar het event van L’Oreal in Amsterdam om de presentatie van nieuwe producten bij te wonen, altijd leuk! Er komen volgend jaar (lente) weer prachtige producten aan. Ondanks dat de producten pas rond het voorjaar op de markt komen, was de ruimte super gezellig en kerstig ingericht. Zo leuk!

Na het event ging ik weer terug naar Utrecht waar ik Tara ontmoette in de stad. We dronken lekkere hazelnoot koffies en bezochten daarna de Bijenkorf om de kerstcollectie te bekijken. Ook kwamen we deze fotoplek (er stond letterlijk dat je er een Instagram foto kon maken haha!) tegen en daar moesten we wel even gebruik van maken. Oh en yes, je ziet hier inderdaad mijn nieuwe Docs! Ze pasten echt perfect in dit plaatje vind je ook niet?

Vrijdag ging ik samen met m’n ouders, Serena en Tara naar Ikea voor een gezellig uitje met het gezin. Dat was alweer een hele tijd geleden en het was zo gezellig! Ik ben op zoek naar een leuke lamp voor de slaapkamer (ik vertelde daar in het artikel van gister ook al over!) en ik kwam dit exemplaar tegen die misschien ook wel leuk kan zijn. Alhoewel, nu ik er nog eens naar kijk weet ik niet zeker of het echt iets is wat ik zoek, maar ik vond de foto wel heel leuk om toch nog even te delen haha!

Selfie time met onze… KERSTBOMEN! Ik denk dat ik nooit eerder ben geweest met een kerstboom als dit jaar – en dat vind ik helemaal niet erg. Lekker vroeg in de kerstsferen komen!

En ja, die kerstbomen moeten natuurlijk ook weer mee terug naar huis. Hoe wij 4 (!) bomen mee naar huis hebben gekregen? Een grote auto, heel wat touw, veel geduld en ook langzaam rijden haha! De bomen zijn nu al in Amersfoort te krijgen bij Ikea, maar in Utrecht moet je nog wat langer wachten vandaar dat we ze iets verder hebben gereden, maar dat is helemaal prima gegaan. En we kregen er een gezellig familie-tripje voor terug!

Vandaag ga ik samen met Tara even snel de stad in om onze ogen op te laten meten, we nemen allebei een nieuwe bril maar daar kan ik jullie later meer over vertellen! Ook kan ik nog een Black Friday bestelling ophalen in de stad en moet ik nog even een standaard kopen voor mijn kerstboom die ik natuurlijk moet gaan optuigen én versieren. Yay!

Wat ga jij doen dit weekend? En hoe kom jij die grauwe, grijze, donkere dagen door die we de afgelopen tijd hebben gehad? Ik heb het er soms/vaak maar moeilijk mee hoor!

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

De 1e kerstvibes en naar Berlijn - Weekvlog #5
De nieuwe Søstrene Grene collectie - december 2018
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 1 december 2018 / 09:49

  Oh wat zijn je glitter Dr. Martens gaaf zeg! Ze zijn ook zo leuk allemaal. Ik moet echt oppassen dat ik straks niet zo’n hele collectie heb, haha. Door jou heb ik al die platforms gekocht, maar nu wil ik ook die glitter ;). En heerlijk die kerstperiode hè? Zo gezellig!

  • Larissa
   Auteur
   3 december 2018 / 11:47

   Aah zo leuk om te horen, die platforms zijn zo gaaf he! Deze glitter-variant valt ook echt wel flink op, zag iedereen naar kijken toen ik buiten liep haha, maar wel op een positieve manier geloof ik want het geeft echt meteen dat feestelijke gevoel en dat is voor deze periode natuurlijk heel fijn!! :D

 2. 1 december 2018 / 10:00

  Ik kan niet wachten om mijn kerstboom op te tuigen volgend weekend. Fijn weekend verder. Liefs soraya

  • Larissa
   Auteur
   3 december 2018 / 11:47

   Jaa leuk he! En daarna vind ik het echt heerlijk (klinkt misschien gek) om elke ochtend de lampjes weer aan te doen, het allereerste wat ik dan ga doen in de ochtend!!

 3. Rita
  1 december 2018 / 14:31

  Grauwe dagen kom ik door met gezelligheid, zoals een uitje met z’n allen, door te kijken naar een vrolijke weekly snaps of door te face timen met Marshall. Trouwens, ik verwarde jou met Tara, in de foto met de jumpsuit, wat lijken jullie soms erg op elkaar :)

  • Larissa
   Auteur
   3 december 2018 / 11:48

   Jaa, we moeten zeker weer wat met z’n allen gaan doen, al is het gewoon bij iemand thuis zitten!

 4. 1 december 2018 / 17:40

  Aaah zo leuk die kerstbomen. En Berlijn is zo’n leuke stad, zeker in deze tijd van het jaar! Die jumpsuit staat je prachtig, goed voor je figuur ook, wauw!

  • Larissa
   Auteur
   3 december 2018 / 11:49

   Dankjewel!! Jaa ik vond em ook wel heel fijn want hij heeft zakjes! En door de strik in je middel kan je die goed passend maken plus het uiteinde van de strik kan je zo hangen dat een (food)belly wat minder opvalt. En ja, die heb ik hier wel 24/7 zitten hahaha!

 5. 1 december 2018 / 22:42

  Oooh wat tof dat jullie Docs mochten uitzoeken! En super leuke foto’s, word er helemaal vrolijk van :-)

 6. Linda
  2 december 2018 / 09:49

  Heb je een linkje van de H&M jumpsuit? Erg mooi :)

  • Larissa
   Auteur
   3 december 2018 / 11:53

   Hi Linda,

   Jaa heb ik!
   Dit is het linkje naar de jumpsuit die ik hier draag: https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0662418001.html
   En ik zie nu ook een nieuwe jumpsuit staan op de webshop, hij heeft hetzelfde soort model, maar een ander kraagje en ook andere mouwtjes (hoe de stof is dat weet ik niet) maar deze is goedkoper zie ik: https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0710368001.html Persoonlijk vind ik de kraag van de duurdere heel mooi, maakt em net iets luxer dan de 2e variant maar je zou ze anders allebei kunnen bestellen en dan kijken welke je het mooiste vindt voor het geld! :)

 7. Denise
  18 december 2018 / 12:17

  Heel leuk! Die glitter docs zijn echt gaaf :)

  X

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131