Weekly Snaps #111

IMG_0757
805ABA0E-F6FC-4244-A12B-13C370C5A65E
IMG_1602
IMG_0786

Een hele fijne zaterdag allemaal! Het is weer tijd voor de Weekly Snaps, oftewel een artikel waarin ik een hoop foto’s rechtstreeks van mijn iPhone met jullie deel. Ik begon de week met een hele hoop scherven, die brengen geluk toch? Ik hoop het want het waren er een hele hoop! Klik op lees verder op de rest te bekijken.

Afgelopen maandag was ik aan het werk met Larissa in de woonkamer en op een gegeven moment hoorden we een vaag geluid, ergens bij de buren dachten we nog. Kort erna moest ik iets hebben uit mijn werkkamer en toen zag ik ineens dat het kleine bovenraampje in die kamer aan diggelen lag. Bizar!

Het raampje zat gewoon dicht, maar ik denk dat het komt door het temperatuurverschil van binnen en buiten? Dat er spanning op stond? Ik heb echt geen idee, maar het leek er ook niet op dat er iets tegenaan was gegooid. Hoe dan ook, de ruit viel in 1.000 stukjes mijn werkkamer in en alles zat helemaal onder. *Zucht*

Er is iemand langsgekomen om de boel op te meten, maar de ruit moet besteld worden en pas daarna kan ‘ie erin gezet worden, dus het duurt nog eventjes voordat het gemaakt is helaas. Tot die tijd hebben we het dichtgeplakt en houden we de deur goed dicht… Het is namelijk erg koud buiten en in die kamer ook! Ik kan er dus eventjes niet werken en make-uppen maar goed… Ik ben al blij dat het niet de ruit in mijn slaapkamer was!

Op dinsdagavond had ik een concert van Tom Misch en daar ging ik samen heen met Jennifer. We hadden dit concert al een halfjaar geleden gepland ongeveer en we hadden er erg veel zin in. Vooraf aten we nacho’s bij Hardrock en we kregen een extra grote portie, niet normaal! Kun je je voorstellen dat dit een voorgerecht is? Normaal zijn de nacho’s wel iets kleiner maar nu probeerde iemand in de keuken indruk op ons te maken denk ik haha! Het smaakte erg lekker in ieder geval.

Daarna liepen we naar de paradiso voor het concert en ik weet niet of je al bekend bent met Tom Misch, maar hij is enorm getalenteerd. De muziek die hij maakt is echt prachtig! Zijn stem is prachtig, de instrumenten klinken onwijs mooi en een beetje funky. Gitaar, viool, trommels, drum en saxofoon, alles komt langs. Het concert was zoals verwacht echt super! Check zeker eens zijn muziek als je hem nog niet kent ;) Ik vond het trouwens grappig om te zien dat het hele publiek vol zat met (hippe) mensen van mijn leeftijd, geen jonge kids te bekennen. Is weer eens wat anders ;)

Mijn mooie bruine teddy van Monki! Deze is echt lekker warm en ik heb hier veel berichtjes over ontvangen. Ik zag dat de jas flink in de sale was gegaan met black friday,  je kon hem scoren met 50% korting :) Wie heeft hem ook gehaald?

Dit leuke kookboek van de Avocado Show kreeg ik opgestuurd door Ron en ik ben er echt ontzettend blij mee, want ik was hier al erg benieuwd naar.

Het boek staat vol met allemaal avocado recepten waar ik ontzettend benieuwd naar ben, het is een vrij dik boek en verder zijn de foto’s ook prachtig. Mocht je een foodie friend hebben die van avocado houdt, dan is dit misschien wel een leuke cadeautip!

Apenkooien, we absolutely LOVE it! Deze foto maakten we eventjes in de gang, maar kort erna vlogen we de gymzaal in voor een spelletje. Met Apenkooi ga je ene keer echt apenkooien, dan speel weer trefbal spelen of een ander spel. Ze variëren er altijd op los zodat je elke week weer wat anders doet en dat houdt het extra leuk. Voor je mindset is het ook fantastisch want een uur lang denk je nergens aan ;) Dat uurtje vliegt echt voorbij en je rent je helemaal stuk, dus je bent echt aan het sporten (en leren) zonder dat je het door hebt.

Tijdens onze laatste les moesten we vooral samenwerken als een groep en dat was echt hilarisch. Met 2 teams van 10 man moesten we een parcours afleggen, we mochten enkel op een matje of in een hoepel staan (dat was erg knus inderdaad) en viel je daar buiten, dan was je af. Wie het snelst van de ene kant naar de andere kant kon komen met enkele obstakels (lijkt wel Expeditie haha!) en het klinkt simpel maar dat was het niet. De leraar zei ook erna: het gaat erom dat je eerst een paar keer de fout ingaat, daar leer je van en dan pas je het aan en ga je door totdat je succes hebt. Wowwwowowwwww life lessons!!! Ik heb nooit zo naar de gymlessen van vroeger gekeken eigenlijk, maar sporten is inderdaad echt meer dan bewegen alleen.

We hebben een tijd geleden ZERO WASTE make-up van LUSH in huis gehaald voor een video en dit hebben we al eventjes liggen, omdat we moesten wachten tot alles binnen kwam (we wilden wel een complete face look kunnen maken en de concealer liet even op zich wachten, deze zijn pas net uitgekomen namelijk!) en om dat Larissa’s huid nog niet gereed was. Larissa’s huid was na haar acne behandeling namelijk flink gaan schilferen. Goed, de tijd was nu eindelijk aangebroken om te filmen en dus te reviewen, we konden écht niet wachten! Deze video komt volgende week woensdag online als extra video, hope you like it :)

Larissa en ik gingen eventjes de stad in met Black Friday en ik wilde o.a. de Bershka checken, omdat ik een jas wilde halen met 50% korting maar ik had online misgegrepen. Ik wilde de fysieke winkel eventjes proberen maar dat bleek 1 grote chaos te zijn, het was sowieso 1 grote chaotische bende in de stad. Kortom, die jas heb ik nooit meer gevonden. We hebben erna wat winkeltjes gecheckt om wat cadeau inspiratie op te doen en ik moet zeggen, die kerstkriebels beginnen te komen hoor!

Daarna hadden we enorm veel trek gekregen dus we bezochten sinds hele lange tijd Kimmade weer, want we kregen spontaan zin in pho. Wow, ZO LEKKER! Het was echt mega lang geleden (okey, voor het laatst in de zomer) dat ik een kom op had. Kimmade is en blijft zo’n leuk en knus tentje! Yummm…

Het is echt bizar maar december komt nu wel heel erg dichtbij en stiekem heb ik nu al enorm veel zin in kerst dit jaar. Ik wil mijn woning eens goed versieren om goed in de sfeer te komen maar besef mij wel dat ik nieuwe kerstdecoraties moet maken of kopen. Hmmm… Enne, ik ben al begonnen met kerstfilms kijken, want er staan er een hoop op Netflix! Ik moet zeggen dat de kriebels daardoor nu al begonnen zijn haha! Hoe zit dat met jou?

Misschien een beetje vroeg maar… Heb jij al zin in kerst?

Liefs Tara
@taraverbon

Weekvlog 4: ons neefje Marshall, shoplog en kringloop
Black Teddy
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 24 november 2018 / 08:02

  Ik heb echt al heel veel zin in de kerst! Overal hangen nu de kerstlampjes en soms zie ik al kerstbomen door de ruit. De kerstfilms en gezelligheid is altijd zo fijn.

 2. Rita
  24 november 2018 / 09:42

  Het kerstgevoel begint al heel langzaam te komen, vooral als je in de stad loopt. Dat geeft me meer een kerstgevoel dan on-line shoppen. Ik zou ook in kringloop winkels naar gewone ronde kerstballen kijken, daar hebben ze bakken vol.

 3. Nel
  24 november 2018 / 15:24

  Heb vorig jaar zooo genoten van Vlogmas … en hoop stiekem dat jullie dat dit jaar opnieuw doen :-) ( please pretty please )

 4. 25 november 2018 / 12:02

  Zeker heb ik heel veel zin in kerstavond, maar ook in de kerstdagen. Gezellig met allemaal lieve mensen lekker eten etc.

 5. Denise
  27 november 2018 / 09:20

  Yes ik heb weer tijd om jullie blog te lezen 🎉
  Ik kijk enorm uit naar kerst dit jaar 🎄I love christmas 🥰

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127