Weekly Snaps #110

0F81B71C-595E-421D-AB34-2CEA08E11EF8
Facetune_11-11-2018-17-16-49
ACC66159-CACC-4927-9B6D-8A3CE17CF88B
2E3CD4DC-369B-4387-978A-F986881093B0

Joehoe, het weekend is weer aangebroken en brrrr, wat is het ineens koud he! Ik heb gister nog met blote enkeltjes rond gelopen, iets wat ik altijd doe totdat ze er echt af vriezen (en ja, ik heb zelfs wel eens met blote enkels in de sneeuw gelopen). Maar die mutsen en handschoenen die ga ik wel weer tevoorschijn halen. Ergens, diep van binnen, ben ik best wel enthousiast voor de (als het goed is) sneeuwerige dagen die eraan komen maar aan de andere kant weet ik dat zowel Tara als ik dan niet meer het huis willen verlaten en dat we niet de moeite willen nemen om naar elkaar te fietsen hahaha. Hey Taar, ik zie je na de winter weer goed?! Anyways, ik dwaal compleet af en ik ga weer even terug naar waar je waarschijnlijk voor was gekomen… de Weekly Snaps! 

Vorig weekend was ik op zaterdagochtend en later ook in de avond gezellig bij mijn ouders thuis in Houten. Ik kwam eerst overdag wat dingen ophalen die ik nodig had en in de avond hebben we gezellig samen gegeten, tv gekeken en daarna ook een film. Van m’n ouders mag ik altijd uitkiezen wat we gaan kijken en dat vind ik ontzettend moeilijk. Ook deze keer had ik weer een film uitgekozen die m’n vader toch maar niks vond. Er zat ‘niet genoeg actie in’ zei ie en jep, daar had hij inderdaad wel gelijk in. En dat terwijl ik dacht dat de film die ik had uitgekozen (Passengers) speciaal voor hem had gedaan. Wat blijkt, meneer houdt niet van science fiction (was ik vergeten, oeps!) en de trailer bevatte alle actie bij elkaar gepropt, terwijl de film echt veel saaier was. Alsnog vonden mijn moeder en ik de film wel best leuk, dus voor ons geen misser maar m’n vader was halverwege in slaap gevallen haha. Oh en lieve fluffy Rama was er natuurlijk ook gezellig weer bij. Mooi beest!

Welke film (geen serie, maar echt film) heb jij het laatst via Netflix bekeken?

Op zondag ben ik samen met m’n vriend naar Amsterdam gereden om daar gezellig te brunchen met zijn moeder, zus en neefje. We zijn naar Mama Makan gegaan, een Indonesisch restaurant waar we allemaal nog niet waren geweest. Elke zondag organiseren ze een Bali Brunch (wat klinkt dat ook leuk!) en dan kan je voor €35,- (excl drankjes) onbeperkt genieten van het buffet. Super leuk!

Op de tafels lagen ook deze menu kaarten (ze wisselen elke maand van menu) met alle gerechten die je kunt vinden op het buffet. Tijdens mijn eerste rondje koos ik voor o.a. de Lawar Ayam, Plecing Kangkung, Be Sampi Mesisit en Nasi Kuning. Yummeh!

Even een selfiemomentje in het toilet, die net zoals het interieur bij Mama Makan er overigens ook wel heel tof uit zag. Ik draag een trui van Most Wanted, jeans van H&M en sneakers van Balenciaga.

Ook kwam ik dit prachtige grote gele blad tegen, ik ben er op dit moment een beetje een gewoonte van aan het maken om elke keer een foto van zo’n mooi gekleurd blad te maken. Love it! Nog even en al die prachtige kleuren zijn weg namelijk…

Ik weet niet zo goed meer waarom, maar ik had het laatst met m’n vriendinnen over deze feeststollen en dat ik ze zo lekker vind. Mits er amandelspijs bij zit! Ik vertelde ze dat ik zelf altijd een plakje in het broodrooster doe want dat maakt het zoooooveel lekkerder! Het brood wordt daardoor iets minder plakkerig (wat ik zelf wel heel fijn vind) en het is wat knapperiger én warm. Het spijs heb ik van tevoren er wel eerst even uitgehaald en dat smeer ik daarna over het warme brood. It’s SO good! Ben jij fan van de feeststollen? En hoe eet jij ze?

Zo’n gezellig kiekje samen met de sis! We vergeten heel vaak foto’s samen te maken, omdat we altijd foto’s van elkaar maken. Dus eens in de zoveel tijd, herinneren we onszelf er weer eens aan om samen op de foto te gaan. En dat is deze gezellige geworden in onze teddy coats haha! Tara’s roze teddy is van Primark (hij is er ook in het bruin/tan die ook heel mooi is) en mijne is van ComeGetFashion!

Ik had een nieuw statiefje geshopt met afstandsbediening en daar maakte ik deze testfoto van! Ik weet nog niet zeker of ik het statief handig genoeg vind, dus ik moet nog even beslissen of ik hem houd of toch terug ga sturen want goedkoop (€90,-!) wassie niet… Maar goed, uit die test is onder andere deze foto gekomen die ik gewoon even snel maakte later op de avond.

Van de week postte ik deze foto op mijn Instagram account die ook bij de vorige blogpost over dit toffe droog- en kledingrek ging. Ik mag een rek aan een van jullie weggeven en deze winactie heb ik via mijn Instagram account lopen. Doe jij al mee? Ik heb al enorm veel inzendingen/comments op de foto. Echt onwijs tof om te zien hoe goed die winactie loopt!

Twinning is winning right?! Ik had deze outfit aan en toen Tara de deur uit wilde en ook haar jas aantrok zag ze pas hoe erg we dezelfde outfit aan hadden. Ze wilde eigenlijk niet de deur uit in deze look, maar ik zei ‘why not!?’! Dus vandaar dat we voor de gelegenheid wel weer even een foto moesten maken haha!

Tara draagt het teddyjasje die ik eerder in het zwart aan had, in het crème, een jeans van Wrangler en schoenen van Dr Martens. Ik draag een teddyjasje van Monki, ook een jeans van Wrangler, mijn sneakers zijn van Vans en een hoofdbandje van My Jewellery.

C6307B6F-55B9-4085-99D3-4BB127AED4FA
BCFDA302-96C4-4E4D-ADBC-7228D10C32E5

Op vrijdag zijn we bij Serena op bezoek gegaan, want we hadden haar en Marshall al een flinke tijd niet gezien! Natuurlijk moesten we ook selfies gemaakt worden want het is altijd zo leuk om te zien hoe Marshall op telefoon’s en vooral z’n eigen gezicht reageert. Je ziet echt dat hij zichzelf herkent en gaat dan altijd lachen – naar zichzelf dus! Vooral op de tweede foto zie je dat hij zo’n klein schuin lachje krijgt haha. Wat issie toch schattig!

A7876820-EEC5-430B-ACCE-BBADF1AD6F73
ACC66159-CACC-4927-9B6D-8A3CE17CF88B

Toen zijn we ook nog met z’n allen de deur uit gegaan. Serena dacht dat de kinderwagen in de auto lag, maar dit was toch niet het geval en we hebben hem daarom in de draagzak gehesen. Zo leuk! Marshall vond het helemaal geweldig, want zo kon hij lekker dicht tegen mama aan blijven en vooral ook overal rondkijken. Dit was z’n eerste keer op de roltrap trouwens!

We bezochten ook even een kringloopwinkel en daar kwam ik o.a. deze Uber Eats rugtas tegen. Hoe random?! Ik grapte dat ik met Endless Weekend zou gaan stoppen en dat dit m’n nieuwe baantje werd haha.

Ik kwam ook deze toffe analoge camera tegen, ik vind het altijd leuk om daar even tussen te snuffelen want het zijn te gekke foto props maar het lijkt me ook super leuk om er een rolletje in te stoppen en met zo’n camera ook foto’s te maken. Ik heb uiteindelijk niet een camera gevonden die ik leuk genoeg vond, maar wie weet een andere keer wel!

En ik eindig deze Weekly Snaps met een foto van nog een prachtig gekleurd blad, hoe mooi is deze fel rode variant? De kleur die je hier ziet was de kleur zoals in het echt dus daar moet ik wel een foto mee maken toch?!

Hoe is jouw afgelopen week geweest? En wat ga jij dit weekend doen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Mijn acne update - weekvlog #3
Sample Sale Shoplog!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 17 november 2018 / 08:12

  Mooie foto`s, die tip van de feest stollen ga ik zeker uitproberen. Zo lief, trotse tantes met Marshall!

  Liefs

 2. 17 november 2018 / 08:43

  Leuke foto’s! En de bladeren zijn nu inderdaad zo mooi van kleur! Prachtig :)

 3. Vaya
  17 november 2018 / 08:52

  Ik eet de stol altijd om de spijs heen en eet daarna de spijs als toetje omdat ik die het lekkerste vind jummm!

 4. Rita
  17 november 2018 / 09:30

  Leuke foto’s weer en die laatste foto, wat een mooie rode kleur heeft het blad!

 5. 17 november 2018 / 20:18

  Leuke foto’s weer :) vind de foto van jullie samen ook heel leuk!

 6. Naomi
  19 november 2018 / 15:13

  De laatste film die ik via Netflix heb gekeken is What happened to Monday. Echt een aanrader!

@Endlessweekendnl