Weekly Snaps #109

Processed with VSCO with c8 preset
IMG_0205
IMG_0048
IMG_0344

Fijne zaterdag allemaal! In dit artikel deel ik weer een hoop foto’s rechtstreeks van mijn telefoon zodat je een klein kijkje in mijn leven krijgt. Van werken in Utrecht tot op eventjes in Amsterdam. Kijk je weer gezellig mee?

Afgelopen weekend organiseerde een van mijn vriendinnen (Sara) samen met haar vriend een etentje bij haar thuis. Ze had al verteld dat het een visdiner zou worden en ik had er helemaal zin in. Toen we aankwamen bij haar thuis, bleek ze echt all the way te zijn gegaan! Wauw wauw WAUW! Het was mega gezellig :) Wie is er ook dol op vis en seafood?

Op de zondag was ik super gaar maar ik heb mezelf toch de deur uit weten te duwen. Een vriendinnetje van mij (Jen) zou namelijk in de Tivoli een Fortnite Dance Clinic houden tijdens Culturele Zondag met als thema Digitaal. Super gaaf!

Daarna dronken wij nog een theetje en namen we afscheid. Erna stapte ik op de fiets naar de croeselaan voor restaurant Uncle Jim, want ik zou uiteten gaan met mijn vriend. Dit restaurant is vrij nieuw geloof ik en wij maakten gebruik van onze AH restaurant actie bon, aangezien we daar nog een aantal van hebben liggen. Altijd chill om het 2e 3-gangen menu gratis te krijgen haha! We vonden dit wel echt een heel leuk plekje dus we komen zeker terug.

Afgelopen week was het plotseling weer enorm warm buiten, heb je dat ook meegekregen? De temperatuur liep op tot 18 graden Celcius en ik was daar niet op voorbereid haha! Ik droeg een hemdje, een dikke trui én een pufferjacket! We gingen in de middag kort shooten en besloten daarna ergens te lunchen (geen idee meer waar we zaten, het was het eerste terras dat we zagen) en we konden zonder jas op het terras zitten buiten. Wow… Super bizar, het klopt van geen kanten dit weer, maar stiekem heb ik er wel van genoten.

In de avond werkte ik nog bij Larissa thuis en wij waren eigenlijk al de hele dag aan het wachten op een pakje, want daar zou iets inzitten waar we een video over wilden maken. Helaas kwam het pakje niet aan. Ik maakte voor vertrek nog even deze sunset foto via de spiegel, zo mooi!

Larissa en ik waren weer op pad gegaan voor een paar minuten omdat we wat foto’s wilden schieten voor Instagram. Aangezien we beide een teddyjasje aanhadden leek het mij ook leuk om een foto samen te maken, maar dat ging niet zo soepel via het statiefje die op mijn fiets zit hahaha! Mijn jas is van Primark trouwens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EndlessWeekend – Tara Verbon (@taraverbon) op

De foto die we daarvoor hadden gemaakt aan de Oosterkade was een stuk beter gelukt en deze plaatste ik laatst op mijn Instagram account. Wel goed Instagram style bewerkt haha! Ik breng altijd de helderheid een stuk omhoog zoals je ziet, omdat het anders zo’n platte en grijze foto is. Volg je mij al op Instagram eigenlijk? Zo ja, laat even een reactie achter onder mijn laatste foto’s!

In de avond aten mijn vriend en ik gezellig op de bank en ik had burrito’s met vegetarisch gehakt gemaakt. Yummm! We hebben inmiddels weer wat series lopen binge watchen als een gek, dus ik heb ‘The haunting of the Hill house’ uitgekeken in korte tijd. Nu zijn we begonnen aan ‘The Bodyguard’ en dat is volgens mij ook wel een goeie. Welke serie ben jij op dit moment aan het kijken?

Ik had mijn haren weer sinds lange tijd gekruld omdat mijn haar de laatste tijd niet zo goed meer zit, het is echt weer tijd voor de kapper. Gelukkig maken grove golfjes altijd alles beter!

Donderdag namen wij weer de trein richting Amsterdam voor een event en we waren echt super excited, want het zou een event van Monki zijn. We zijn dol op deze winkel maar hadden eerder nog geen uitnodiging gekregen, dus we waren erg blij dat we er nu wel eentje in onze inbox kregen. Wie is er nog meer dol op Monki? Larissa nam trouwens een Catharijntje voor mij mee, wie herkent deze uit de Too Good To Go video?

Dit was mijn outfit of the day trouwens :) het leren jasje is van Coolcat, de trui van Vans, de sjaal van F21, de broek is van Monki, mijn tas is van Moschino en daaronder draag ik vegan Dr. Martens.

Op het event kwamen we o.a. lieve Bonnie tegen en we kozen alle 3 dezelfde mooie bruine sjaal uit! We hebben ook alle 3 Docs aan zagen we later haha!

In de avond was het tijd voor een leuk spel: Apenkooien! We schreven ons in voor een lesje in de avond via Onefit en we konden echt niet wachten om te beginnen. Hier draag ik mijn sportkleding met daarover een trui van Monki, daarover heen ging natuurlijk nog een jas want het was ijskoud buiten!

Het is zó uitputtend maar zó leuk om te doen. Je vergeet de tijd helemaal en je vergeet al helemaal dat je aan het sporten bent. Dit was nadat we hadden gesport en vlak voordat we weer weggingen. Ik zweette mij echt kapot hahaha!

Ik draag lenzen en ik moest ze eigenlijk weer verwisselen, maar ik moest eerst op controle gaan en nieuwe bestellen. Nu scheurde mijn lens gisteren plotseling doormidden en met heel veel moeite kreeg ik beide stukken weer uit mijn oog, ze waren helemaal verdwenen aan de achterkant en dat was echt even schrikken. Daarom droeg ik gisteren overdag mijn bril, waar ik eigenlijk helemaal niet van houd, maar het moest. Mijn ogen voelden vreemd, ik kreeg hoofdpijn en ik voelde me gewoon niet prettig met dat ding op mijn hoofd. Eenmaal thuis kon ik niet wachten om hem af te zetten… It’s just not for me.

Gistermiddag bezocht ik een sample sale van o.a. Wrangler en Vans in Amsterdam samen met Larissa, waar we beide goed slaagden! We gingen met een aantal hele mooie items naar huis :) Altijd fijn! Een van de kledingstukken die ik heb meegenomen is bijvoorbeeld dit t-shirtje van Vans, simpel maar toch bijzonder door het lettertype. Wat we nog meer hebben gehaald willen we misschien wel laten zien in een shoplog als jullie dat ook leuk vinden?

Hoe ziet jouw weekend eruit?

Liefs Tara
@taraverbon

Weekvlog #2!
Let's make a roadtrip + winactie!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 10 november 2018 / 09:07

  Die bril staat je wel heel leuk, jammer dat het niet zo goed werkt voor je zelf.

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:56

   AH dankjewel! Ja ik vind het ook wel jammer, ik denk dat het best wel handig kan zijn namelijk..

 2. Rita
  10 november 2018 / 09:45

  Heerlijk om te zien dat elke dag anders is en dat je je zelden verveelt. Eng hoor, een gescheurde lens en een shoplog is altijd leuk.

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:55

   Gelukkig is het goed gekomen!

 3. 10 november 2018 / 12:13

  Haha, wat toevallig, wij hebben net the Haunting of Hill House afgekeken, daarna The Bodyguard en Élite, en wij zijn nu uit wanhoop begonnen met Teen Wolf. The Fosters is ook echt een hele goede serie!

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:55

   Hi Britt, ah dat is echt toevallig inderdaad! Ik heb ook alles weer uitgekeken en ik ben nu begonnen aan seizoen 2 van Sinner… Ben benieuwd! xx

 4. Marjan
  12 november 2018 / 08:01

  Ik kijk nu the 100, net aan seizoen 2 begonnen. :)
  En is de sterkte van je bril dan gewoon niet goed, als je er hoofdpijn van krijgt?

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:54

   Hi Marjan, ah super leuk the 100! Die heb ik al uitgekeken :) Enne nouja, het zijn vooral de pootjes die toch iets te strak tegen mijn hoofd lijken te zitten.. Maar de sterkte zal binnenkort ook wel aangepast moeten worden denk ik. xx

 5. Iris
  13 november 2018 / 11:16

  Waarvan is de spiegel? Hij is zo mooi.

 6. Kim
  15 november 2018 / 10:19

  Aah super leuk weer! Die sjaal is echt geweldig weet je toevallig de link ik kan hem zo snel niet vinden?! Wij zijn net klaar met The bodyguard en zijn nu bijna klaar met het nieuwe seizoen van The sinner hahaha daarvoor hebben we the handmaids tale gekeken (vette aanrader) zelf heb ik laatst Sabrina gekeken verder zijn tips ook Elite, 22 of july (film) en el chapo! :D

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127