Weekly Snaps #108

108weekly - 9
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with a6 preset
108weekly - 4

Een hele fijne zaterdag iedereen! Kijkende naar het weerbericht zie ik dat we weer wat zonnige dagen in Nederland tegemoet gaan, niet perse warme dagen maar met een schijnend zonnetje is alles toch wel veel lekkerder. En niet dat ik mag klagen hoor, want zoals je in Tara’s Weekly Snaps van vorige week hebt kunnen zien, waren wij zelf de kou ontvlucht en zaten we bijna een week op Sicilië! 

Mocht je het gemist hebben, we waren uitgenodigd door Club Med om naar het gloednieuwe resort in Cèfalu te komen op Sicilië in Italië. We waren allebei nog nooit eerder op Sicilië geweest, maar ik had al wel vernomen dat het er erg mooi is. Plus, een paar dagen naar iets hogere temperaturen kan ik echt niet afslaan! Dit is een foto van Tara bij ons huisje, hoe ontzettend cool toch?! Overal op het resort staan verschillende huisjes, die perfect in de omgeving blenden. We vonden het vooral een toffe foto, omdat je de zonsondergang in de reflectie van de ruiten ziet.

Op de eerste volle dag in het resort hadden we een afspraak voor een heerlijke massage!

Het resort is echt onwijs groot, dus je hebt overal fijne plekjes om te zitten. Dit was denk ik wel mijn favoriete plekje! Het zonnetje scheen, het was warm maar niet te warm en het enige wat ik hier nog miste was een lekker drankje en een goed boek haha!

Natuurlijk moesten de sneakers ook nog even uit om dit kiekje te maken, ahhhh love it!

Het leek Tara een leuk idee om een foto te maken bij een van de golfkarretjes en ik moet zeggen dat hij inderdaad super leuk is geworden! Ik draag hier trouwens een fannypack die ik een tijd terug op Aliexpress heb besteld, een super oversized shirt die ik in Amerika heb gekocht en nieuwe Vans sneakers met platform, zo tof zijn ze! Ik heb ze mogen bestellen via Sarenza en ze zijn er nog in mijn maat 38 met de blokjes of een heel aantal maten gewoon in zwart (zonder de blokjes) mocht je ze ook leuk vinden.

Ik heb deze foto heel even snel gemaakt, maar ik vind het resultaat er zo ontzettend leuk uit zien!

108weekly - 21
Processed with VSCO with a6 preset

Een foto van een schattige kleine fiat of een vintage Vespa vind ik ook echt geweldig! Ik moet (helaas) wel toegeven, dat we uiteindelijk geen foto meer hebben gemaakt van een gelato in een ijshoorntje. Hoe kan dat?! zal je denken? Nou, we hebben uiteraard wel lekker ijs gegeten maar dit was eigenlijk alleen op het resort. Ik vind het stiekem wel jammer dat ik niet een typisch ijsje-foto heb gemaakt, misschien een hele goede reden om maar terug naar Italië te gaan? Wie gaat er mee?! ;P

We hebben ook nog het plaatsje Castelbuono bezocht, waar we deze oudere mannen zagen zitten. We hoorden van onze gids dat zij gepensioneerd zijn en hier elke dag uren zitten te kletsen (of het zal vast wel roddelen zijn haha!), espresso’s drinken en spelletjes spelen. Er is overigens toestemming gevraagd om deze foto te schieten trouwens, vandaar dat de middelste man z’n pet hoog op z’n hoofd had gezet!

Een van mijn ochtenden, heerlijk op het terras bij het huisje met een koffietje en broodjes. Jum!

Maar ik heb ook wel geprobeerd om af en toe op m’n eten te letten, dus hierbij bewijs met deze salade en gegrilde vis!

We zijn ook gaan suppen en dat stond al even op mijn to do lijstje, ik had het nog niet eerder gedaan! Ik vond het echt heel leuk om te doen, maar ik moet zeggen dat we het na een halfuurtje ook wel gezien hadden.

Nog iets leuker vond ik namelijk het step suppen! Het ziet er daarentegen een stuk suffer uit, maar het was echt heel erg leuk om te doen haha. Ook maakt het je iets minder moe, omdat je hier voornamelijk je benen gebruikt en minder je armen dus we konden hiermee ook echt flinke afstanden doen. Hier lag ik dubbel omdat ik volgens mij bijna tegen Tara aanvaarde die zelf al half vast in de rotsen zat. We hebben ook videobeelden voor onze weekvlog, die zijn echt te grappig!

En natuurlijk even een soort toeristenfoto! Als je me jaren geleden zou vertellen dat ik in lange rokken en jurken zou lopen, dan had ik je vast niet geloofd maar ik vind het helemaal heerlijk. Ik heb al meerdere langere rokken gedragen (met t-shirt of trui erop) en deze lange jurk vind ik ook fantastisch. Super fijn voor nu, maar je kunt er ook een trui overheen dragen en zelfs een legging onder wanneer het echt heel koud is. Hij is van Loavies en ik draag maat M mocht je ‘t afvragen :)

Terug in het resort hebben we ook een pasta workshop gevolgd in een van de restaurants, even een selfie! Ik ben ook aardig kaal in de wimper-area zo te zien haha, ik moet heel nodig een refill hebben.

In de workshop werd laten zien hoe je een aantal verschillende pasta-soorten en vormen maakt, super leuk om te zien! Heb jij een favoriete pasta soort?

Vrrrrrum, ja ik kon het niet laten hoor! Overal waar ik die Vespa’s zag staan moest ik of even stil staan, of een foto maken óf in dit geval erop zitten en een foto maken haha! Deze stond bij het resort, het lijkt me heerlijk om hierop rond te mogen rijden!

Ook maakten we deze fantastische foto (gewoon met een statiefje!) bij het ecologische zwembad. Dit zwembad kan zichzelf straks zelf onderhouden, wat betekent dat er geen chloor of andere chemische middelen nodig zijn om hem schoon te houden. Ik heb geen idee hoe het precies werkt, maar het is wel super bijzonder en interessant! Op dit moment is het zwembad nog niet helemaal klaar voor gebruik, dus we konden alleen op de stijger zitten. Alsnog een heel mooi plaatje!

Oh en ook even op het randje haha! Ik heb op de laatste ochtend een stuk hardgelopen op het resort en dat was echt heerlijk! Overal zijn hellingen en dalingen dus dat was soms wel flink pittig. Maar als je kan eindigen met z’on mooi uitzicht, dan is het weer helemaal prima. Kon elke morning run maar op deze locatie!

En ik eindig deze Weekly Snaps met een foto van mijn pompoentjes die ik laatst op de pompoen boerderij heb gekocht! Ik heb er ook drie bij mijn voordeur liggen en ik vind het echt meteen zo’n gezellige en herfstige look geven. Deze drie had ik eigenlijk even snel neergelegd, maar ik vind ze zo leuk staan met het boek en een kaarsje, dat ik ze hier gewoon laat liggen. Is jouw interieur een beetje in de herfst/winter sferen?

Hoe was jouw afgelopen week? En wat staat er dit weekend op de planning?

Liefs, Larissa
@larissaverbon  

Bezoek aan de pompoenboerderij! - Weekvlog #1
Weekly Snaps #107
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. Rita
  3 november 2018 / 09:27

  Sicilië ziet er prachtig uit met die gezellige straatjes! En nu kan je dus ook zelf je eigen pasta maken ? :)

  • Larissa
   Auteur
   4 november 2018 / 13:44

   Haha ja, het recept is eigenlijk heel simpel, slechts eieren, meel en wat water even uit mn hoofd en vanaf die basis kan je eigenlijk allerlei soorten maken!

 2. 3 november 2018 / 10:13

  Wat een heerlijke plaatjes zeg met dat blauwe water en vooral de zon!

 3. Denise
  3 november 2018 / 10:21

  Ziet er heel mooi uit!
  De foto van die oudere mannen is echt leuk haha.
  Ik vind de omgeving er prachtig uitzien en jullie hebben hele mooie fotos gemaakt!

  X

 4. Lisa
  4 november 2018 / 07:01

  Mooi, ik wil ook nog eens naar Sicilië, dan niet in een resort maar bij een lokaal hotel of B&B. Vraagje: de laatste tijd alleen Weekly Snaps, waar is de rest gebleven?

  • Larissa
   Auteur
   4 november 2018 / 13:56

   Hi Lisa,
   Yes, dat is vast ook super leuk om te doen! :)
   Ja het klopt dat er de afgelopen tijd helaas wat minder andere blogposts zijn geweest. We hadden een tijdje geleden al gecommuniceerd dat we naast de Weekly Snaps niet echt een vast uploadschema meer gaan aanhouden voor onze blogposts en gewoon bloggen wanneer we over een interessant onderwerp willen bloggen of echt zin hebben om even van ons af te schrijven. De ene keer hebben we veel inspiratie en de andere keer helaas even wat minder. We plaatsen ook dagelijks op Instagram en Instagram stories en we willen ook weer terug naar meer dan 1 upload per week op Youtube, dus daar kan je ons ook zeker vinden! :)

   Liefs!!

 5. 4 november 2018 / 18:32

  Wat hebben jullie leuke dingen gedaan op vakantie! Sicilië ziet er super mooi uit.
  Ik heb dit weekend niet heel veel bijzonders gedaan. Lekker een weekendje rust.

 6. Chelsey
  7 november 2018 / 12:54

  Hee meiden,
  Wat een PRACHTIGE foto’s maken jullie altijd.
  Werkelijk een feestje om naar jullie weekelijkse foto’s te kijken.
  Welke bewerkingsapp gebruiken jullie voor jullie foto’s ?

  Lieve groetjes x Chelsey

@Endlessweekendnl