Weekly Snaps #107

IMG_9277
ef4aadd7-88d4-4b3c-8c3f-2a622c54145e
IMG_9100
FEF2E38C-3095-48BA-B07C-3663539CF4FD

Groetjes vanuit het prachtige Sicilie! Larissa en ik zijn hier gisteren aangekomen en verblijven hier voor een paar daagjes. We hebben er zoals je ziet toch voor gekozen om de Weekly Snaps weer op de zaterdag te plaatsen zoals altijd (vorige week kozen we voor de maandag, maar we vinden de zaterdag toch een betere optie voor zowel jullie als voor ons). In dit artikel zul je vooral foto’s zien van de afgelopen week, van knuffelen met Rama tot een bezoekje aan een geweldige pompoen boerderij! Kijk je mee?

Rama, de kat van onze ouders, mocht een paar dagen bij Larissa logeren. Hij is echt mega fluffy en groot dus dat vond ik super leuk natuurlijk, het is zo’n lief beestje ook! Volgens mij voelde hij zich wel thuis bij Larissa :)

Het nadeel van zo’n fluffy monster is toch wel echt de haren die hij loslaat in huis, omg! Nu moet ik zeggen dat ik een velvet pants ook wel extra veel stof aantrekt natuurlijk, maar dit is wel extreem haha! Gelukkig bestaan er kledingrollers ;)

Heel instagram staat vol met prachtige meiden die blaadjes in de lucht gooien nu het herfst is, maar ik heb het nog niet helemaal onder de knie. We hebben een hele hoop foto’s gemaakt en ik heb honderden blaadjes de lucht in gesmeten, maar het zag er allemaal gewoon niet uit hahaha! Wie is hier wel goed in?

Op maandag hadden wij een video opgenomen en deze kom komende zondag online. In die video testen wij diverse magic boxes van Too Good To Go proberen, super leuk! Daardoor hadden we meer dan voldoende eten in huis, maar om toch nog wat veggies toe te voegen had ik een salade gemaakt en meegemaakt naar Larissa.

Gymtime! Hier draag ik mijn groene legging van Gymshark, schoenen van Nike en een top van Jogha. De dagen worden steeds kouder en grijzer, dus ik moet mezelf echt de deur uit slepen merk ik al! Ik wil het sporten wel echt goed volhouden omdat het zoveel goeds doet voor mijn mindset, ik word er een stuk positiever en vrolijker door. Dat heb ik echt nodig aangezien ik heel snel in een winterdip raak. Sport jij? En zo ja, hoe vaak sport jij in de week?

Op woensdag bezochten we het event van Fjällraven in Amsterdam en daar keken ik al de hele week naar uit. Ik ben helemaal dol op mijn rugzakje namelijk en gebruik hem dan ook enorm vaak. Wie heeft er nog meer eentje? We mochten onze rugzakken laten borduren en ik wist al meteen dat ik er ‘Endless Weekend’ op wilde laten zetten. Mijn Re-kanken rugzak (gemaakt van gerecycled materiaal) is all-black en daarom heb ik ook gekozen voor zwart én voor een lettertype dat precies op die van het merk lijkt. Het blend helemaal in, hoe cool! Daarnaast kregen we ook een fijne laptophoes mee van de nieuwe essentials collectie, super fijn. Dankjewel!

Daarna liepen we nog heel snel de Uniqlo in, want in deze winkel in Amsterdam waren we nog niet geweest en hij is kort geleden geopend. We kennen Uniqlo al uit het buitenland, maar we zijn blij dat ‘ie nu eindelijk in Nederland zit want wat ben ik toch dol op deze winkel! Het is allemaal zo lekker praktisch en minimalistisch. Ze hebben ook een hele afdeling met ‘heatproof’ kledingstukken waarmee we sowieso deze winter wel doorkomen. Ik heb nog niks geshopt trouwens, ik wil eerst eventjes goed nadenken over wat ik nodig heb.

Daarna liepen we weer richting het station en toen zagen we deze prachtige sunset ineens, het duurde maar voor enkele seconden dit licht! Al snel na het maken van de foto werd er een wolkje voor geblazen. Net op tijd!

In de avond maakte ik voor het eerst gnocchi en volgens mij was dit ook meteen de eerste keer dat ik het proefde. De saus bestaat uit pompoen, rode peper, tijm en parmezaanse kaas! Ik vond het erg lekker smaken maar de gnocchi zelf vond ik ook wel erg heftig ofzo? Het bord woog voor mijn gevoel ook 2kg dus volgens mij had ik veel teveel gemaakt (ik kreeg het ook niet op) haha! Wat ik er nou van vind? Ik weet het niet zeker… Niet voor herhaling vatbaar denk ik. Maar de saus was wel erg lekker :)

Yes! Ik heb weer nieuwe mooie wimpertjes laten zetten bij Lash Is More :) Vorige week heb ik 3/4 dagen ziek op bed gelegen waardoor ik mijn afspraak moest overslaan, dus ik kon echt niet wachten. Mijn ogen voelden een beetje kaal maar al snel toverde Anya mij weer om in een diva. Of nouja, we houden het altijd wel natuurlijk! Ze heeft mij weer super goed geholpen en ik ben nog altijd erg blij elke keer weer! Zo mooi!

Aan het einde van een druilerige herfstdag besloten we met de hele familie naar een pompoenboerderij te gaan, want dat wilden we allemaal nog heel erg graag doen. De pompoenboerderij zag er super mooi uit en de keuze was ook enorm!

Elke soort, kleur en maat die je je maar kunt bedenken kun je kopen. Super leuk om bij de voordeur te zetten of om je woonkamer mee te decoreren! :) We hebben best een tijdje rondgelopen omdat er zo ontzettend veel te zien was!

Er stond ook nog een schuurtje vol met kleine pompoenen, maiskolfjes en takken. Het was binnen was super gezellig en mooi versierd. Ook kwamen we nog een leuke verrassing tegen in de schuur!

EEN POES MET 6 KITTENS! Cuteness overload! Wie is er nog meer dol op kittehs? We keken er eerst voorzichtig naar en lieten ze toen weer met rust. Later kwam 1 van de jongens nog langs en hij zei dat we ze wel mochten aaien en vasthouden, nou dat laten we ons geen twee keer zeggen natuurlijk. Deze gevlekte kitten met zwart, rood én wit wilde steeds ontsnappen bij zijn moeder, liep op ons af en maakte een hoop kabaal. Hij werd wel rustig in mijn armen en hij wilde vervolgens ook niet meer weg geloof ik haha! We hebben ze kort vast gehouden en toen weer terug gelegd bij de moeder.

Ik had een rode muts op en deze besloot ik aan Marshall te geven, aangezien het toch wel een beetje fris was buiten en hij het daarom net iets beter kon gebruiken. Het stond echt super schattig! Deze foto vind ik ook heel leuk geworden met mama erbij!

Kijk nou eens wat een dropje! Marshall is net een klein kaboutertje tussen de grote pompoenen, te schattig dit!

Het einde van de week kwam veel te snel op ons af zeg! Op vrijdagochtend vertrokken Larissa en ik naar Schiphol en we hadden absoluut een paar koppen koffie nodig haha! We stapten in het vliegtuig want de komende dagen zullen wij vertoeven in Sicilië en daarvan zullen we jullie op de hoogte houden via Instagram en deze weekly snaps. Wie is hier al wel eens geweest? We worden aan het werk gezet want het is een persreisje vanuit Club Med en we hebben nog geen programma gezien van te voren trouwens, dus het wordt allemaal een verrassing wat ik stiekem wel een beetje spannend vind. Ik ga er maar vanuit dat we voldoende hebben ingepakt haha! Komt altijd wel goed.

Yummm! We hebben gisteren genoten van een heerlijk buffet, veel luxer dan we gewend zijn. Een mooi begin van een leuke paar dagen :) Daarna doken we ons bed in want we hadden echt een lange reis achter de rug. We stonden om 05:00 uur op namelijk en kwamen pas rond zonsondergang aan, ach, hoort erbij! We hebben er zin in :) Volg je ons al op Instagram? Daar zullen we ook mooie foto’s en stories delen.

Uiteraard hebben we nog een sunset foto gemaakt! Het is echt zo ontzettend mooi hier, het uitzicht is echt fantastisch en ons huisje kijkt uit op de zee. Heel fijn! Mogelijk hebben we wel regen de komende dagen trouwens dus dat zou jammer zijn, maar dat maakt het niet minder leuk allemaal natuurlijk. Wat betreft mijn outfit, ik draag hierboven een heel mooi jurkje van Josh V met kant (nog van vorig jaar) waar ik nog steeds erg blij mee ben, deze moet ik echt vaker uit de kast trekken want ik heb er namelijk zelfs ‘Endless Weekend’ op laten borduren toen.

Ben jij wel eens op een pompoenboerderij geweest? Heb jij het huis al feestelijk versierd?

Liefs Tara
@taraverbon

 

Weekly Snaps #108
Weekly Snaps #106
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 27 oktober 2018 / 07:04

  Gossie, Marshall lijkt echt zo’n kaboutertje met die muts op. Zo schattig!
  Liefs

 2. Sandy
  27 oktober 2018 / 07:26

  Leuke foto’s, en fijn in het weekend. Dan kan ik het bij m’n ontbijtje lezen. Wow, de zonsondergang, je was net op tijd. Tof die pompoenboerderij! Wist niet dat die bestonden. Sicilië wil ik nog eens naar toe.

 3. Anique
  27 oktober 2018 / 07:49

  Prachtige foto van de zonsondergang in Amsterdam. Dat is even mazzel hebben…
  En jaaaa alle kleine diertjes zijn leuk dus deze kittehs (En Marshall) natuurlijk ook!

 4. Rita
  27 oktober 2018 / 13:10

  Jullie 2 kunnen een collage maken van alle zons op-en ondergangen, waar jullie foto’s van hebben gemaakt ;) en de pompoenboerderij was echt een goede keus.. Hoewel een persreis, geniet van elk vrij moment xxx

 5. Nikita
  27 oktober 2018 / 19:55

  Heel mooi kanten jurkje!

 6. 28 oktober 2018 / 17:31

  Wat een toffe foto’s weer! En zo leuk dat jullie nu op Sicilië zijn, ben benieuwd naar al jullie avonturen. X

 7. 28 oktober 2018 / 20:10

  Ah die sunset in Amsterdam is echt wel heel erg mooi ja, wow!

 8. Denise
  29 oktober 2018 / 16:14

  Omg Marshall en die kittens zijn echt TE cute :o <3
  Zo schattig! Ik vind die foto van Larissa in dat schuurtje echt heel gaaf geworden trouwens.
  Lekker genieten in Sicilië :)

  X

@Endlessweekendnl