Weekly Snaps #104

104weeklysnaps_ - 12
104weeklysnaps_ - 20
104weeklysnaps_ - 11
104weeklysnaps_ - 2

Jeeha, ik ben weer in het land hoor! De afgelopen twee weken ben ik op vakantie geweest samen met m’n vriend in het westen van Amerika vandaar dat Tara de afgelopen twee keer de Weekly Snaps op zich heeft genomen. Maar ik ben er weer en daarom neem ik je vandaag weer mee in mijn snaps van de afgelopen tijd. Kijk je gezellig mee?

Deze foto nam ik toen we net onze huurauto hadden opgehaald en naar onze AirBnb reden. De zon ging net onder en we reden door een straat met palmbomen door, het perfecte Los Angeles plaatje vond ik!

Nadat we onze spullen in de Airbnb hadden gezet en even hadden uitgerust, zijn we weer naar buiten gegaan want we hadden echte trek. Waarin? Burgers natuurlijk! We vonden het allebei een perfect idee om bij In N Out burgers te halen, want dat schreeuwt toch wel California haha. Ik nam een cheeseburger en Rei had zo’n trek dat ie een gewone burger én een cheeseburger wilde en samen deelden we ook nog de frietjes. Jum, ik krijg er meteen weer zin in!

Onze eerste paar vakantiedagen hebben we in Los Angeles doorgebracht, een stad waar we allebei nog nooit waren geweest. Ik wilde graag de Venice Canals zien en dat is waar we deze foto hebben gemaakt. Het is eigenlijk gewoon een woonwijk, waar je langs de huizen en appartementen van mensen loopt. Ik had verwacht dat het super toeristisch en druk zou zijn (wat mij overigens echt heel vervelend lijkt als je hier woont…) maar gelukkig was dat helemaal niet ‘t geval! Het was heel rustig en de toeristen (zoals wij) die rondliepen waren allemaal heel rustig en kalm waardoor het hier een heel rustgevende vibe had. Heerlijk! We waren natuurlijk nog steeds middenin de stad en drukte, maar dat vergat je totaal hier. Ik vond het heel leuk en fijn om hier rond te lopen, aanrader!

Na een paar dagen in Los Angeles was het tijd om de drukte van de stad achter ons te laten en door te rijden naar het binnenland, de Grand Canyon! Dit stond al super lang op m’n verlanglijstje en toen ik een paar jaar geleden met Serena en Tara in Las Vegas was, was een tripje naar de Grand Canyon er helaas niet van gekomen. Dus ik was heel excited om het nu wel te zien! Het is echt een hele flinke reis om van Los Angeles naar de Grand Canyon te komen, namelijk 7 uur, dus we hebben elkaar afgewisseld met rijden – al hoewel hij het meeste heeft gedaan deze vakantie. Onze huurauto was deze te gekke cabrio Ford Mustang waar ik al eerder in dit artikel meer over vertelde!


Bij de Grand Canyon maakten we deze foto waar ik op Instagram echt onwijs veel respons op heb gekregen, zo leuk om te zien! Ik moet zeggen dat wij de foto ook wel echt heel tof vonden, maar jullie gingen helemaal los haha. Dankjewel!

En ook Horseshoe Bend was enorm prachtig om te zien, kijk dan die kleuren zo bij elkaar!

In deze Weekly Snaps heb ik niet alle foto’s van de locatie waar we zijn geweest trouwens, ik ga nog een apart reisverslag maken denk ik, maar ik deel nu gewoon even een selectie van de plaatsen waar we zijn geweest. De foto hierboven is gemaakt bij Erick Schat’s Bakkerij, en ja ‘bakkerij’ werd echt zo gespeld! Wat blijkt, hij is familie van Nederlanders en heeft in het plaatsje Bishop (dit ligt aan de rand van Yosemite Park) een te gekke bakkerij geopend die enorm populair is. Ik was online aan het zoeken naar een plekje waar we ontbijt konden kopen en kwam op deze bakkerij terecht die op slechts 5 minuten van ons motel zat. Best choice ever! De bakkerij stond ram en dan bedoel ik ook echt ramvol met super veel lekkers. Denk aan broodjes, verse broden, zoete koekjes, taartjes, croissantjes, chocolade en ze hadden zelfs oliebollen. Te leuk om te zien en het was vooral echt ontzettend lekker. Mocht je hier ooit in de buurt zijn, dan raad ik je van harte aan om hier naar toe te komen voor je ontbijt en lunch – delish!

Erick Schat’s Bakkerij
763 N Main St, Bishop
CA 93514, Verenigde Staten

Yosemite Park was zelf ook weer fantastisch mooi! Ik ben hier 3 jaar geleden samen met Serena en Tara geweest en deze keer ben ik er weer doorheen gereden, deels ook een andere route. Dit prachtige meer hierboven is Tenaya Lake en was echt prachtig. Je hebt hier een klein zandstrandje en picnic tafels staan, dus het was een perfecte plek om even te stoppen en te lunchen zoals wij ook deden. Hier vlogen overigens ook echt heel veel vlinders, zo leuk!

Verderop in Yosemite Park maakten we ook deze foto die ik wel heel tof geworden vind!

Na Yosemite Park reden we door naar San Francisco. Toen we steeds dichterbij de stad kwamen, kwam er steeds meer mist tevoorschijn samen met grijze wolken en lagere temperaturen brrrr!! Toen we de auto vlakbij de Golden Gate Bridge hadden geparkeerd heb ik meteen een andere broek aangetrokken, een trui aangedaan en daarover nog een jas haha! Ook Rei moest zich goed omkleden want het was zoveel kouder, maar prachtig – dat wel! En die mistigheid stond ook wel heel erg mysterieus zo rond de brug toch?

Gelukkig trokken de mist en de grijze wolken daarna wel weg en kwam er zelfs een zonnetje tevoorschijn! We hebben ergens in een wijk de auto geparkeerd en zijn daarna te voet door verschillende parken en woonwijken naar de stad gelopen.

Volgens mij betekende deze tekens iets anders, maar ik vond het op een droevige smilie lijken haha!

Vanaf San Francisco zijn we begonnen aan onze reis terug naar het zuiden en dat deden we via de bekende Highway 1. Onze eerste stop was bij het plaatsje Santa Cruz, want ik had foto’s voorbij zien komen van deze badplaats die er wel heel leuk uitzagen. Santa Cruz heeft een gemiddeld klein stadscentrum met winkeltjes, boetiekjes, koffiewinkeltjes en andere eetplekjes en zag er erg schattig uit. En vanaf het centrum kan je in een 20 minuten naar het strand lopen, waar je een pier hebt en een soort attractie/kermis. Helaas bleek die kermis alleen in het weekend open te zijn (wat ik wel vreemd vond, aangezien dat zelfs in het zomerseizoen zo lijkt te zijn?) dus dat was wel heel jammer maar we hebben wel gezellig rondgeslenterd en op het strand geluncht. Ook zagen we deze te gekke Ford bus in mintkleur (deze kleur was ‘ie ook in het echt) die ik zo fotogeniek vond. Love it!

Ik zie nu dat ik eigenlijk geen foto’s heb van onze route op Highway 1 in deze Weekly Snaps, dus we zijn vanaf nu meteen weer terug in Los Angeles haha! Ik wilde graag naar The Grove, dat is wat je hierboven ziet. Het deed ons meteen denken aan Disneyland, maar het is eigenlijk gewoon een openlucht winkelcentrum! Ik vond het aanbod aan winkels eigenlijk best wel tegenvallen, gewoon vrij weinig, maar ik raad de Farmers Market wel heel erg aan die je hier hebt. Zo leuk! Het is eigenlijk een soort semi-openlucht markt met allemaal verschillende kraampjes en stalletjes waar je van alles en nog wat kan halen. Denk aan hotdogs, maar ook rijstbowls, verse vis of zelfs vers fruit. Er staan verschillende tafels en stoelen, waardoor je gezellig bij elkaar kan zitten ook al heb jij eten bij een andere verkoper gehaald. Super leuk én het zijn geen grote ketens die hier zitten en alleen lokale verkopers. Aanrader!

Zoals je misschien wel weet, of niet, is m’n vriend een boekingsagent voor internationale Dj’s. Een van z’n acts zijn de broers van DVBBS en zij wonen in Los Angeles. Op zaterdagavond zijn we naar een show in Long Beach gegaan en de dag erop zijn we in de avond even bij ze thuis geweest. Ze waren onlangs verhuisd en we waren benieuwd hoe zij wonen… nou, dat doen ze met een prachtig uitzicht dus! Ik maakte deze foto vanaf het deck, waar je een zwembad en jacuzzi had staan en natuurlijk een lounge set met stoelen en banken. Hoe geweldig is het, om vanaf je huiskamer, slaapkamer en je zwembad dit uitzicht te hebben. En dat dan every single day… Waaah!

Op onze allerlaatste dag hadden we nog een ochtend en middag de tijd om rond te rijden. In de ochtend zijn we naar Manhattan Beach gegaan en daarna wilde Rei graag nog een foto met een van de Bird stepjes, die je overal in de stad hebt staan. Super leuk met de Santa Monica Pier op de achtergrond!

Eenmaal terug in Nederland zijn we met de trein en bus naar huis gegaan en daar spotte ik deze sticker. Ondersteboven… You had one job! ?

Ik was (en ben!) super jetlagged maar ik heb toch nog even de tijd genomen om naar het Wrangler event in Amsterdam te gaan, want die had m’n nicht georganiseerd. Zo leuk! Dit is volgens mij een van haar eerste events geweest die zij heeft geproduceerd en ik ben super trots en blij want het zag er heel tof uit.

Ik was er samen met Serena, die ik helaas niet eens op de foto heb genomen eigenlijk maar volgens mij heeft zij wel een foto van ons samen in haar Instalab straks, en m’n vriend was ook gekomen uit z’n werk. Gezellig! In de kelder konden we Roulette spelen en als je je inzet had verdubbeld, mocht je een handgeschilderd denim jasje uitzoeken. Ik had dit nog nooit gespeeld en het moest ook nog even aan me uitgelegd worden, maar ik heb wel goed gewonnen. Ik heb meteen het jasje hier aangedaan, maar ik zal later op Instagram nog wel een betere foto posten! :)

Op de selfie hierboven kon je trouwens zien dat het hoogtijd was om weer naar Lashismore te gaan, want ik had niet veel wimpers meer over! Door de vakantie was het 4 weken geleden dat ik daar voor het laatst was, dus dat is ook niet zo gek haha. Ik ben inmiddels weer voorzien van prachtige wimpies, dankjewel Michiëlle & Lashismore! Mocht je ook geïnteresseerd zijn in wimperextensions en in de buurt van Utrecht wonen (ze zijn gevestigd in Utrecht Terwijde, dit is niet in het centrum) dan raad ik het hier zeer zeker aan. Het is elke keer weer prachtig en natuurlijk gezet!

Ik heb ook nog even met Tara afgesproken, ondanks dat we ons allebei niet heel erg fit voelden leek t ons wel lekker om nog even naar buiten te gaan. En daar hoorde natuurlijk nog even een Insta fototje bij, want de gracht zag er zo mooi uit! Ik draag hier trouwens m’n nieuwe Vans die ik via Sarenza heb besteld. Ik ben super fan van het Sk8 Hi model, die zie je me altijd dragen en deze is net iets anders. Dit is namelijk het Sk8 Mid model die dus net ietsje lager is, ik vind ze super leuk staan met die zwarte veters erbij ook!

Ik plaatste gister ook deze foto voor een samenwerking met La Roche Posay, maar wilde hem hier ook nog even plaatsen omdat je goed m’n nieuwe wimpies ziet! Trouwens, ondanks dat ik eerst echt gruwelde van een wenkbrauw behandeling, ik ben namelijk best wel bang voor naalden en mesjes en ja, ik heb van heel dichtbij gezien hoe het er aan toe gaat (bibber), begin ik toch een beetje bij te draaien want het lijkt me zoooo ontzettend fijn om niet meer elke dag meer die wenkbrauw-struggles te hebben. Want ja, die heb ik echt! Ik vind ze op deze foto er trouwens best wel lelijk uitzien bedenk ik me nu ??

Vandaag ga ik verder met het editten van mijn vakantie-vlog, want het is de bedoeling dat deze morgen voor jullie online komt. Aah, ik moet nog best wel veel doen haha! Verder zie ik dat het weer best wel zonnig en lekker is, dus ik klaag zeker niet dat ik weer thuis ben. Los Angeles was echt super leuk en wil ik zeker nog eens naar terug, maar home sweet home is ook wel heel erg sweet hoor! :)

Een heel fijn weekend gewenst en laat je me weten wat jij de afgelopen week hebt uitgespookt?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Amerika roadtrip vakantie vlog!
Friday Fives #43
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 6 oktober 2018 / 08:22

  Ik zag het al voorbij komen op je Instagram, tenminste veel foto’s. :) Super leuk!

 2. Chelsey
  6 oktober 2018 / 09:53

  Wat bewerk je je foto’s prachtig! Kan je daar misschien eens een blog over maken waarin je verteld hoe je dat doet en met welke programma’s ? Knuffel x

 3. 6 oktober 2018 / 10:06

  Had al mooie stories en foto’s voorbij zien komen op Instagram. Je reis ziet er fantastisch uit, en volgens mij zeker een droom die uit kwam. Liefs soraya

 4. Whitney
  6 oktober 2018 / 10:18

  Hoi Larissa,
  Wat een prachtige foto’s!
  Met welke camera of filter zijn de foto’s gemaakt/bewerkt? Love the colors!

  Groetjes Whitney

 5. 6 oktober 2018 / 20:54

  Wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt in Amerika! Die blauwe luchten en mooie kleuren! Zou er best meer foto’s van willen zien. Hoop dat je een beetje bijgekomen bent van de jetlag, daar kan je soms nog zo lang last van hebben hè. Wij hebben deze week bij vrienden hutspot gegeten voor het Leids Ontzet, en het was de Dag (en Nacht) van de Leraar, waarvoor er een symposium was georganiseerd. Fijn weekend :-)!

 6. 6 oktober 2018 / 21:02

  Wat een geweldige foto’s! Ziet er echt heel mooi uit!

 7. 7 oktober 2018 / 22:18

  Wow wat een prachtige foto’s! Ik ben jaloers op je, ik zou ook heeeeel graag naar de VS gaan!

 8. Maike
  7 oktober 2018 / 22:45

  Hele mooie foto’s!

 9. Renée
  8 oktober 2018 / 09:37

  Super mooie foto’s!

 10. Leonie
  10 oktober 2018 / 12:18

  Zo leuk! Welke filters gebruik je en van welke app?

 11. 11 oktober 2018 / 16:11

  Wat een schitterende foto’s! Dat kleurgebruik, echt perfect. En volgens mij heb je een super tijd gehad in de USA.

 12. Denise
  12 oktober 2018 / 00:52

  Wat een prachtige fotos Larissa!
  En super gave reis! ❤️

  X

@Endlessweekendnl

7   298
3   240
5   266
6   130