Weekly Snaps #100

 

24399678-1980-45D7-87A0-6673C3807B7F
IMG_6303
Facetune_04-09-2018-16-12-20
IMG_6420

Een hele fijne zaterdag allemaal! Dit is alweer de 100e weekly snaps, wat een heerlijk rond getal he? Anyways… De afgelopen week was het lekker herfstig weer met veel regen en grijze dagen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb weer leuke dingen meegemaakt en laat het graag aan je zien in dit gezellige Weekly Snaps artikel. Kijk je weer mee?

IMG_6295
IMG_6293
IMG_6297
IMG_6294

Weekend

Vorig weekend ben ik er weer tegenaan gegaan in de sportschool! Helaas ontdekte ik wel tijdens het omkleden dat ik mijn sportschoenen was vergeten thuis waardoor ik op mijn sokken stond middenin de zaal, maar gelukkig kwam Larissa mij al snel redden. In eerste instantie wilde ik niet zo lang blijven omdat ik niet heel erg gemotiveerd was om te fitnessen, maar samen hebben we er toch nog ruim een uur gehangen. Ik eindigde met een kwartiertje in de sauna! En nee ik vind een hete sauna niet perse lekker ofzo, maar het gevoel dat je erna krijgt wel. Die wat koudere en frisse lucht op je nog warme huid, dan voel je je helemaal fris en herboren ofzo? En eigenlijk ook doordat je een kwartiertje helemaal niks doet, erg zen.

IMG_6303
IMG_6299
IMG_6310
IMG_6306

Diezelfde avond had ik afgesproken met Jennifer en Jelle om te borrelen bij de watertoren. Onderaan zat altijd Cafe Brutal en deze is gesloten momenteel en alleen open voor boekingen. Maar hier werd nu ook een vrijdagmiddag borrel georganiseerd met sangria en borrelplanken. Het was super gezellig, goed bezocht en tegelijkertijd hadden we veel ruimte voor onszelf. Hopelijk wordt dit vaker georganiseerd! Ohja, en op 1 van de foto’s die je SUP-pers voorbij komen in de gracht. Zo leuk! :)

Op de zaterdag bracht ik een spontaan bezoekje aan foodfestival Joy samen met mijn vriend en vrienden van hem! Hier kun je genieten van sushi en diverse Asian streetfood, middenin het mooie Griftpark. Vooral deze steamed bun was erg lekker.

En diezelfde avond bezocht ik mijn vriendinnetje Celesta in de voorstraat, waar zij de verjaardag van haar vriend vierde met een hele hoop vrienden. Het was echt super gezellig om met iedereen bij te kletsen en het zaakje waar we zaten was ook leuk. Het heet ‘de borrelplank’ en je kunt hier heel fijn een drankje doen aan een tafel, staand, aan de bar of op een bankje. Lijkt me leuk om eens terug te gaan!

Maandag

Maandag heb ik vanuit huis gewerkt en de mailtjes zijn altijd flink opgestapeld na het weekend, dus daar moesten we nog even doorheen. Ook heb ik nog een belletje gepleegd voor een magazine waar ik in kom te staan, een stukje video opgenomen die komende zondag online komt en later in de middag heb ik afgesproken met Larissa om te shooten. Het was een lekkere warme herfstdag en de foto’s zie je binnenkort op onze blog verschijnen :)

Die avond had ik vet veel zin in Hollandse pot en daarom maakte ik een stamppotje van rode kool en aardappel. Met daarbij een worst, nog wat sperziebonen en jus. I love it.

Dinsdag

Wederom een thuiswerk dagje! In de middag nam ik een ‘pauze’ en bezocht ik Lash is more in Utrecht Terwijde voor een refill van mijn wimpers. Lieve James was daar natuurlijk ook weer bij!

IMG_6425
IMG_6429

De vorige keer had ik een compleet nieuwe set wimpers gekregen dus eigenlijk zaten er nog wel veel op, maar deze zijn nu weer helemaal aangevuld. Direct na het zetten ziet het er altijd erg vol uit he? Wat een verschil! Ik ben nog steeds wel heel erg blij met mijn lashes, het scheelt zoveel tijd en op elke foto ziet het er goed uit.

Woensdag

Alweer een thuiswerk dagje en ook weer een dagje zonder Larissa. We werken soms heel vaak samen in dezelfde woonkamer of in hetzelfde eetcafé en soms ook gewoon lekker thuis. Eerlijk gezegd kan ik mij ook altijd beter concentreren op teksten als ik thuis zit, omdat ik ze dan echt hardop kan voorlezen. Lol. Ja zo werk ik dus.

Maarre…. GEEN ENKELE FOTO GEMAAKT! Oeps…

Donderdag

Larissa en ik spraken op donderdagochtend af in de sportschool! Hoewel we niet zulke ochtendmensen zijn, laat staan ochtendsporters, ging het wel erg goed. Normaal sporten we rond etenstijd of erna, maar eigenlijk is het juist wel fijn om het in de ochtend alweer achter de rug te hebben. Dus als het mogelijk is dan gaan we dat vaker doen!

Wat werkuren later kregen we erg trek, we bestelden daarom weer eens bij Ritos. Ik vind voor een sushirito en Larissa voor een bowl. Daarna namen we de video voor zondag op en weer daarna sloten we de dag af.

Daarna reed ik naar huis en toen kwam ik precies in een regenbui terecht, wow haha! Gelukkig was het niet koud buiten, dan is het wel okey!

Vrijdag

Whoohoo! Vrijdag was een speciale dag want we zouden de verjaardag van Serena vieren samen met de hele familie. Eerst gingen we op bezoek bij Serena voor een lekker taartje en een kopje koffie. Het was een ski-taartje en deze zijn zo lekker! :) Ik moest wel lachen om deze foto trouwens waarbij Larissa gevoerd werd door Serena met Marshall in haar handen. Daarna stapten we in de auto en gingen we op weg naar een geheime plek voor een leuke verrassing…Dit blijft nog heel eventjes een verrassing voor haar kijkers trouwens, dus ik kan nog geen foto’s delen ;)

Mijn vriend is dit weekend jarig en ik ben komende maandag alweer jarig en daarom zijn we nu even heerlijk samen een weekendje weg!

Hoe was jouw week? Ben je ook nog in een regenbui beland?

Liefs Tara
@taraverbon

Wij shopten herfst outfits voor elkaar!
Van zomer naar herfst
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 8 september 2018 / 11:03

  Aaah Marshall in dat spijkerjasje <3 Leuke week weer! Ik ben gelukkig nog niet in een regenbui beland, hopelijk blijft dat ook nog even zo.

 2. 8 september 2018 / 11:39

  Oeeeh, die broek met hoge taille die Larissa draagt op die foto van jullie beiden! Ik hou van zulke modelletjes. En wat is Marshall schattig in dat jeansjasje! Je doet me eraan denken dat ik volgende week écht terug moet beginnen sporten. Ik wil niet, maar ik moet, haha!

  • Ulla
   9 september 2018 / 09:25

   Jaaaa! Waar is die broek van?

  • Tara
   Auteur
   11 september 2018 / 08:37

   Hi! Ah ja Marsie in dat jasje, zo lief! En zijn naam staat op de achterkant haha! Ben je inmiddels al begonnen met sporten? Het is even een drempel maar als je daar overheen bent, gaat het weer makkelijker! Zet em op!

 3. 8 september 2018 / 15:22

  Lekkere week weer, en wat heerlijk al die verjaardagen zeg. Ik houd er altijd wel van. Liefs soraya

 4. Rita
  8 september 2018 / 22:00

  Wat een drukke week, eerste een volle werkdag en dan ‘s avonds nog afspraken. Wat een energie moet je hebben.

 5. Rita
  8 september 2018 / 22:01

  Wat een drukke week, eerste een volle werkdag en dan ‘s avonds weer afspreken.

 6. 9 september 2018 / 13:18

  Ziet er weer gezellig uit! Het lijkt me zo leuk om met jullie drie op stap te gaan :)

 7. Denise
  11 september 2018 / 01:15

  Lekker weekje Tara!
  Zo knap van jullie smorgens in de sportschool ?

  X

  • Tara
   Auteur
   11 september 2018 / 08:35

   Hahaha! Ja ik weet niet of het nog veel vaker gaat voorkomen want ik ben echt duf in de ochtend maar… Opzich.. Maybe hahaha! Erna kregen we wel veel energie erdoor :) x

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131