Week in outfits met Dr Martens Jadon boots!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Ik ben een hele tijd op zoek geweest naar de Dr Martens Jadon boots en na een hele flinke zoektocht (en vooral niet opgeven!) heb ik ze gevonden en natuurlijk meteen gekocht. Ik dacht van tevoren dat veel mensen ze niet leuk zouden vinden, want ze zijn nogal heftig, maar ik heb zo ontzettend veel enthousiaste reacties gehad. Love it! Zoals je vast wel weet moet je Dr Martens laarzen altijd inlopen en kan dit ook zeker geen pretje zijn. Ik besloot daarom om minstens een week ze elke dag te dragen, zodat ik ze wel zou gaan uitlopen. En dat bracht me op het idee om er een video van te maken! In deze video laat ik je daarom zien hoe die week in de nieuwe Dr Martens bevalt en welke looks ik erbij style. Hope you like it!

Welke look van de week vond jij het leukst? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Een feature zowel online als offline!
Weekly Snaps #74
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

3   245
2   312
6   463
11   606