Van zulke herfstdagen houd ik!

Tara en ik hebben eerder hard geroepen dat we zo ontzettend NIET fan zijn van de herfst, maar als we naar de afgelopen paar dagen kijken dan trekken we die statement zeker in. We hebben vast en zeker allemaal wel genoten van die zogeheten Indian Summer waarbij we heerlijke zonnige én warme dagen hadden, inclusief de gekleurde blaadjes aan de bomen die langzaamaan naar beneden dwarrelen. Voor deze gelegenheid trok ik een (korte) rok uit de kast met prachtige warme bruine kleur en een lekkere trui. 

Toen ik deze rok zag vond ik hem meteen super geschikt voor deze periode. Hij kan namelijk met blote benen voor de afgelopen warmere dagen, maar hij kan ook zeker gecombineerd worden met een panty (of maillot wanneer het nog kouder is) omdat hij zo’n prachtige warme bruine kleur heeft. Hij deed mij meteen aan de herfst denken! Ik ben overigens nog steeds niet uitgekeken op de panterprint zoals je kunt zien. Ik zag echter in trend reports dat de slangenprint het hélémaal is dit seizoen, maar ik ben er eerlijk gezegd geen fan van en hiervoor ook nooit geweest. Soms moet een nieuwe trend even wennen, maar ik denk dat ik hier ook dit jaar niet warm van ga worden haha. En dat vind ik ook helemaal niet erg hoor!

Wat vind jij van de slangenprint-trend?

Ik moet zeggen dat ik tijdens het schieten van deze foto’s niet helemaal op m’n gemak was. We hadden hiervoor net geluncht en ik merkte dat m’n buik best wel opgeblazen was én dat je dit ook best wel goed op de foto’s terugzag. Argh! Normaliter zou ik andere foto’s uitkiezen en alleen die plaatsen op onze blog, maar in dit geval dacht ik: F* it, het is eenmaal zo en dat moet ik soms ook maar eens durven delen.

Tijdens het schieten van deze foto’s kwamen we trouwens deze super schattige kat tegen. Hij vond de aandacht heerlijk en werd even goed gekriebeld!

Macy’s sweater (soortgelijke hier en hier) / Mango riem (soortgelijk hier en hier) / Comegetfashion rok / Dr Martens boots / Ray Ban Round zonnebril 

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Maria Nila Colour Refresh review
Amerika shoplog!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. Amina
  15 oktober 2018 / 10:03

  Wat een prachtige outfit en wat staat het je goed! En hebben we allemaal niet dagen dat we een ‘foodbaby” hebben. Vind het juist tof dat je dit gewoon deelt en het neemt niet weg dat je er nog steeds heel leuk eruit ziet. Your rock!

 2. 15 oktober 2018 / 10:03

  Hele leuke outfit :) Heerlijk deze zomerse dagen in de herfst <3

 3. 15 oktober 2018 / 11:41

  Ik vind die rok wel heel erg leuk, viel me direct op toen ik door m’n blogs scrollde die ik volg via Bloglovin :)

 4. Rita
  15 oktober 2018 / 12:20

  wie houdt er nu niet van zulke mooie herfstdagen, heerlijk! En het rokje staat je erg leuk.

 5. Denise
  16 oktober 2018 / 01:15

  Prachtige herfstdagen ❤️
  Girl je ziet er altijd prachtig uit! Jaloersmakend mooi met of zonder foodbaby :) btw was me niet eens opgevallen tot je het aangaf haha. Wel heel goed dat je fotos online zet waar je zelf minder zeker van bent.

  X

 6. Bo Hillebrand
  16 oktober 2018 / 21:21

  Ik hou van deze look! Ik vind die rok echt geweldig! Het is gewoon hartje zomer terwijl het herfst is, bizar toch! En nee ik ben niet fan van de slangenprint! Jij hebt echt een schattige foodbaby. Ik heb 24/7 foodbaby 😂

 7. Rowan Chanel
  17 oktober 2018 / 10:26

  Wat een leuke outfit! Is foodbaby een begrip geworden? Hahaha.
  Hoe het ook heet, je ziet er fantastisch uit! Rokje is super gaaf (want nee ik hou níet van slangenprint, op de een of andere manier vind ik dat ‘je’ er zo oud en degelijk uit van gaat zien) en ik vind het tof dat je dit met ons deelt. Mijn buikje ziet er elke dag zo uit :) Zoals hierboven ook word gezegd, gewoon lekker 24/7 BAM – HAHA.

 8. Naomi
  22 oktober 2018 / 06:59

  Ik was nooit echt van de panterprint maar vindt de slangenprint juist wel heel tof! En dat opgeblazen gevoel is volgens mij niks van terug te zien op de foto’s!

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131