Ultimate icecream goals – summergoals #2 deel 2

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Op ons #summergoal lijstje stond het halen een all black icecream. Oftewel: een zwart hoorntje met zwart ijs. Waarom? Omdat het een hype was (of is) in Amerika en we houden gewoon van zwart! We vinden het leuk om van die aparte dingen te proberen plús het is super Instagrammable en dat is altijd leuk ;) Toen wij even geleden een zwarte ijsje gingen halen bij Roberto Gelato in Utrecht (herinner je deze video daarvan nog?) waren wij stiekem een beetje teleurgesteld dat we er toen geen zwart hoorntje bij kregen. Maar we waren al zo blij met het zwarte ijs, dat we dat destijds door de vingers zagen en het toch van ons #summergoals lijstje afvinkten. Kort daarna kregen we ineens een mailtje van de ijssalon met de vraag of we nog een keertje langs wilden komen voor een zwart ijsje én een zwart hoorntje. Deze zou Roberto dan speciaal voor ons kunnen maken en natuurlijk zeiden we daar een dikke vette Ja op. Wij namen jullie natuurlijk weer mee, kijk je mee?

zwartijsdeel2-2
zwartijsdeel2-4

Yeeha! Dit is echt precies hoe wij hét zwarte ijsje voor ogen hadden en we waren helemaal door het dolle heen. Want hoe gaaf ziet dit eruit?! Natuurlijk waren we de vorige keer al blij met het zwarte ijs, maar eerlijk is eerlijk: dit is nou een echt ultimate goal! We willen Carline en Roberto van Roberto Gelato in Utrecht ontzettend bedanken voor de super vriendelijke uitnodiging en dat Roberto speciaal voor ons zwarte hoorntjes heeft gemaakt!

Roberto maakt normaliter geen zwarte hoorntjes, dus we wisten dat er maar een kans zou zijn om echt te genieten van dit moment en dat we het natuurlijk ook moesten vastleggen. Roberto heeft het hoorntje (en bakjes die je hieronder straks ziet) daarom eerst even in de snel-vriezer gelegd, zodat we daarna gemakkelijker onze foto’s konden maken. We vinden de foto’s echt prachtig en cool geworden, vind je ook niet? Oh en mocht je het je afvragen: uiteraard hebben wij de ijsjes na de fotosessie helemaal opgegeten hoor. No such thing as food-waste!

zwartijsdeel2
zwartijsdeel2-3

Terwijl we lekker zaten te kletsen en onze ijsjes zaten te eten op de stoep van de ijssalon, hadden we veel bekijks van andere Gelato liefhebbers en vooral van de kleintjes. Een meisje keek met grote ogen naar ons ijsje en niet veel later kwam er een klein jongetje nieuwsgierig kijken. Hij begreep er echt helemaal niks van en raakte geobsedeerd met het onbekende. “Wat is dat? Waarom is het zwart?”. We moesten een beetje gniffelen en we vertelden het jongetje dat het een zwart gekleurd hoorntje was. Hij kon het alsnog niet helemaal bevatten en bleef betoverd ernaar kijken. Te grappig eigenlijk!

Niet veel later roken we iets vreemds… Het stonk een beetje en al gauw trokken wij de conclusie dat het de vieze luier van de pasgeboren baby iets verderop was. Niet zo fris maar hey, dat kan gebeuren. En we waren niet de enigen die de poepluier roken want het kleine nieuwsgierige jongetje fluisterde vervolgens tegen zijn vader: “Wat ruikt het vies, dat komt waarschijnlijk door het zwarte hoorntje pap!”. Hahaha!

Oh en mocht je het je nog afvragen, nee dat was niet ons hoorntje hoor! De smaak van het zwarte hoorntje was echt heerlijk, eigenlijk gewoon zoals je gewend bent van een hoorntje en dan extra naar versgebakken wafels omdat deze echt een paar minuten geleden vers waren gemaakt. Yum!

Zou jij dit ijsje durven eten? En wat zou jij ooit nog eens willen eten?

Liefs Tara
@taraverbon

Groetjes uit Bali!
17x mooie budgettoppers #5
Deel:

6 Reacties

 1. 4 september 2017 / 20:03

  O, wat lachen. Zo’n ventje is ook té grappig. Maar het ijsje zou ik zeker willen proberen, zodra ik hem ergens tegenkom dan waag ik het erop.

  • 5 september 2017 / 21:38

   Leuk! Wees er snel bij want het zwarte ijs is op veel plekken limited! xx

 2. Amy
  5 september 2017 / 11:44

  Nice post! Really appreciate your writing style.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *