Deze toilettas is amazeballs én functioneel tegelijk!

Heb je ook wel eens dat je iets in de winkel ziet en je wilt het kopen, maar je besluit om toch die ‘verstandige jij’ uit te hangen en nog even te wachten met de koop? Ja, ken je dat? Nou, ik dus ook! Een aantal weken geleden zag ik namelijk bij Primark een te gekke toilettas hangen (met holographic print, hallo!) en het model waar ik al een tijdje naar op zoek was. Toch heb ik hem toen laten hangen want ik vond dat ik al genoeg had uitgegeven en stiekem wel genoeg toilettassen had. En je raad het al, dikke spijt!

Want ondanks dat we meerdere Primark filialen hebben en ik zelfs in Brighton bij Primark ben geweest, kon ik de toilettas niet meer vinden. Tot afgelopen zaterdag toen ik het gloednieuwe filiaal in Hilversum bezocht: daar hing hij weer en deze keer ging hij regelrecht mijn winkelmandje in natuurlijk!

Voor de rest heb ik me trouwens ingehouden met shoppen, maar ik heb wel wat leuke items met m’n moeder gevonden die zij wel kon gebruiken in haar garderobe. Moet zeggen dat dat ook echt heel leuk was om te doen! We hebben samen twee leuke donkerblauwe tops met ruches, een beige top met bloemen en een witte jeans met stretch uitgekozen die haar hopelijk allemaal goed zitten. En zo nee, dan kan ik nu gelukkig redelijk dichtbij retourneren.

Maar goed ik dwaal helemaal af, terug naar dit artikel en de beruchte holographic toilettas!

Kijk dan hoe flippin’ tof is dit design en de holographic kleuren? Dikke love! Hij kost trouwens €7,-

Zoals je op de eerste foto kon zien, is dit een toilettas die je oprolt waardoor hij compact is en wanneer je op bestemming bent kan je hem gemakkelijk ophangen met het bijbehorende haakje. Ik wil al jaren zo’n model toilettas voor wanneer ik op reis ben en bijvoorbeeld in hotels overnacht. Ik heb namelijk tot nu toe alleen toilettassen gehad die maar niet zo goed overeind willen blijven staan of waar alles in 1 vak bij elkaar zit. Elke ochtend is het dan weer een graai-festijn en kan ik niks vinden.

Oja, voordat je je afvraagt waarom ik m’n spullen niet uitstal, dat is omdat ik vaak een (bad)kamer deel en onze spullen dan door elkaar zouden raken. Plus ik ben ook bang dat ik na m’n verblijf een product vergeet in te pakken die bijvoorbeeld ergens onder gerold zou zijn. Maar goed, ik werk dus altijd vanuit m’n toilettas!

Extra handig aan deze toilettas, naast het feit dat je hem dus kan ophangen, is dat er verschillende vakjes in zitten die transparant zijn (makkelijk je spulletjes vinden dus) én 1 van de vakjes is ook nog eens een tasje die je kunt loshalen! Super handig, want op deze manier kan je gemakkelijk dit tasje met producten meenemen als je ergens naartoe gaat zonder dat je ze zelf hoeft over te zetten. En mocht je op reis gaan en wat minder producten willen meenemen, dan is dit ook meteen een perfecte toilettas voor in je handbagage omdat hij transparant is (vindt de douane fijn) en compact is van formaat!

Bovenin de toilettas zit tevens een vakje zonder rits, hier kan je wat kleinere spulletjes indoen zoals elastiekjes, bobbypins en dat soort dingen. Of in mijn geval kan je hier ook gedurende je reis je kwasten in bewaren omdat je er hier gemakkelijk en snel bij kunt en de haren van je kwasten niet door je make-up producten beschadigd worden.

primarktoilettas-2
primarktoilettas-8

Er past echt heel wat in deze toilettas, hierboven zie je bijvoorbeeld twee make-up paletten, een mascara, een wimperkruller, een bronzer, een highlighter, een deodorant, twee kleuren foundation, een geurtje, wat wattenstaafjes en natuurlijk de kwasten die in het bovenste vakje verstopt zitten.

En wanneer je de toilettas oprolt is hij nog steeds compact en redelijk plat wat ik vaak wel fijn vind voor het inpakken van een (handbagage)koffer. De haak kan je trouwens gemakkelijk naar binnenvouwen, dan blijven er ook geen kledingstukken aan haken!

In de meeste hotelkamers heb je wel een handdoekrek of een ander haakje waar het handig is om de toilettas aan te hangen. En ook in tenten heb je vaak een lus of een haak waar je deze toilettas in zou kunnen haken. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan is zo’n zuignap haakje die je hierboven op de foto ziet ook mega handig. Ik gebruik ze overal in m’n huis om dingen mee op te hangen en ook voor deze toilettas werkt hij hartstikke goed. Bij Xenos verkopen ze deze zuignapjes per 6 stuks voor weinig geld en dan is het heel handig om er eentje in je toilettas mee te nemen voor het geval je niet een plekje vindt in je hotelkamer om de toilettas aan op te hangen!

primarktoilettas
primarktoilettas-11

It’s easy as that! Het enige dat ik wel esthetisch gezien jammer vind is dat de bovenkant en het bovenste vakje zo naar voren hangen. In het vakje heb ik er hier nu kwasten in zitten en die bleven gelukkig wel gewoon erin hangen, maar het viel me gewoon op :-)

Ik ben in ieder geval wel super blij met m’n nieuwe toilettas, vooral nu ik hem eindelijk heb bemachtigd en ik hoop dat jullie ook wat hebben aan deze tip! Toilettassen worden volgens mij vaak nog wel eens onderschat of vergeten, maar een echt hele fijne hebben is uiteindelijk zoveel chiller wanneer je op reis en op vakantie bent toch? Oh en uiteraard is deze ook gewoon handig om te gebruiken wanneer je niet op vakantie gaat :-)

Welke toilettas heb jij momenteel in gebruik?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

12 x leuke strandkleding onder €35,-
Aliexpress unboxing + try on shoplog!
Deel:

18 Reacties

 1. 19 juni 2017 / 07:36

  Oh deze lijkt me handig! ik ben al tijden op zoek naar zo’n toilettas. Helaas woon ik niet in de buurt van een Primark.. Dan maar eentje op AliExpress scoren denk ik!

 2. 19 juni 2017 / 08:08

  Dit klinkt als een heel handig tasje! Ik heb een heel toffe retro toilettas, maar het probleem daarbij is dat alles uit de vakjes rolt en het dan alsnog een chaos is. Word ik heel erg agressief van! Eigenlijk moet ik op zoek naar iets beters, helemaal als ik op kamers ga. Malou x

 3. 19 juni 2017 / 08:43

  Leuk hoor! Ik heb zoiets in de aard van Rituals maar die wordt redelijk dik als je er veel instopt.

 4. 19 juni 2017 / 08:50

  Oooh deze lijkt me heel handig! Ik ga eens kijken bij Primark.

 5. 19 juni 2017 / 14:01

  Ik heb al jaren zoiets in de kast hangen, bij gebrek aan ruimte om mijn spullen gewoon neer te zetten. Ooit besteld op AliExpress geloof ik. Heel handig en ruimtebesparend.

 6. 19 juni 2017 / 21:41

  Wat handig! Ziet er ook nog eens super leuk uit.

 7. 20 juni 2017 / 00:43

  Zo’n model toilettas zie ik altijd bij Beautygloss voorbijkomen. Maar dan een dure van Victoria Secrets. Ik heb ook al een tijdje een zelfde idee in mn volglijst staan op eBay, maar nog altijd niet gekocht. Is het handig? Ja. Heb ik het echt nodig? Nee. Zelfde verhaal dus!

  • 20 juni 2017 / 09:10

   Haha, ja dat zijn echt altijd de vragen die je jezelf afvraagt he! Ik ga binnenkort een klein reisje maken, dus dan onderwerp ik hem meteen aan de test om te zien of hij ook echt in de praktijk en op bestemming fijner werkt dan m’n andere toilettassen!

 8. Britt
  20 juni 2017 / 14:24

  Deze lijkt me superhandig, en hij is nog heel mooi ook!

 9. 20 juni 2017 / 16:10

  Lekker opvallend, die print! Handig ding voor op reis. Thuis gebruik ik geen toilettas, op reis of op een festival o.i.d. heb ik een redelijk saaie eenvakstas bij me. In m’n handtas zit een transparant tasje met spulletjes die ik elke dag, onderweg nodig heb.

 10. Denise
  21 juni 2017 / 15:46

  oeeeehh ziet er handig uit!

 11. Jacqueline
  23 juni 2017 / 22:28

  Ik heb een soort gelijke een aantal jaren geleden bij Primark gekocht. Deze heeft een rits in het bovenste vak. Alleen is die wel gelijk erg rond, maar dat is vaak omdat ik te veel mee wil nemen ;p

 12. 28 juni 2017 / 22:03

  Oeh die is tof! Ik heb zelf een soortgelijke (wel ietsje duurder) van Victoria’s secret. Vind hem super handig en gebruik hem altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *