To Good To Go Pakketten Bestellen

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Aan het einde van de werkdag wordt er vaak eten weggegooid bij diverse winkels en restaurants, dat is echt super zonde! Via de app Too Good To Go kun je magic boxen kopen bij diverse zaakjes en restaurants, met daarin diverse producten (wat je precies krijgt is een verrassing!) die je nog kunt opeten diezelfde dag. Producten die anders in de prullenbak zouden verdwijnen. Kortom, you saved the food! In deze video bestellen wij 5 Magic Boxen via de app en deze testen wij ook direct na het ophalen. Kijk je weer mee?

Komt de video je al bekend voor? Dat kan! Deze video hebben we al geplaatst op YouTube maar we waren deze vergeten te delen op de blog, oeps! Mocht je nog geen abonnee zijn, meld je dan zeker eventjes aan zodat je nooit een update van ons mist! Dit is geen gesponsorde video trouwens, we vonden het gewoon erg leuk en interessant om hier een video over te maken :) Ook vinden we het gewoon een heel goed concept.

Vroeger heb ik (Tara) bij de La Place Boulangerie gewerkt in Utrecht, toen was ik 16 jaar en dat was mijn allereerste baantje. Mijn loon was veel te laag, maar ik vond het wel erg leuk om te doen. Wat ik minder leuk vond was de hoeveelheid brood die ik altijd in de kliko zag verdwijnen. Het leek mij een goed idee om de overgebleven broden te schenken aan bijvoorbeeld de voedselbank of aan de daklozen, maar die oplossing kon mijn baas helaas niet waarmaken. Wel kreeg ik een beetje mijn zin door een actie te wijzigen die zij aan het einde van de dag altijd hanteerden. In plaats van 50% korting mocht ik er 2 halen 1 betalen van maken, dan verdween er in elk geval minder brood in de vuilniszak. Het werkte goed maar het was niet de meest geweldige oplossing. Hoe dan ook, daar moest ik ineens eventjes aan denken.

Heb jij wel eens een magic box besteld?

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon, @larissaverbon
@endlessweekendnl 

Let's make a roadtrip + winactie!
Bezoek aan de pompoenboerderij! - Weekvlog #1
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 6 november 2018 / 06:56

  Ik wil binnenkort eens bestellen via de app! Ben zo enthousiast over dit concept en ik hoop dat er in de toekomst steeds meer restaurants etc met deze app gaan werken.

 2. Nikita
  6 november 2018 / 12:18

  Wat goed dat je daar bij La Place al aan dacht :-)
  Straks ga ik de video kijken, ben nu op werk, maar heb er nu al zin in.

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:57

   Ah leuk! En ja.. Bij La Place werd altijd zo ongelooflijk veel weggegooid, dat was echt shocking!

 3. 6 november 2018 / 14:08

  Wat een leuke video! Ik heb zelf ook een keer een box bij District besteld en ik was er onwijs tevreden over. Ik had toen een gewoon brood, Italiaans stokbrood, koffiebroodjes en croissantjes. Heel erg lekker en ook een top service want ze checkten of ik vegetarisch at, dus toen kreeg ik wat anders ipv een saucijzenbroodje :) Ik heb er ook wel eens eentje besteld bij Eethuis vers, ik kreeg vooral groente maar ik had stiekem ook gehoopt op wat hummus haha. Op zich kreeg ik wel veel groente maar ik vind het dan toch lastig dat je dat dan allemaal vrij snel op moet eten omdat het anders echt niet meer goed is.

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:59

   Ah super leuk, wij zijn ook helemaal fan van District! :) Ik ben ook wel benieuwd naar eethuis vers inderdaad en ja, je moet wel een beetje creatief zijn en hopen dat je iets krijgt waar je iets mee kan! Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed heb ik het idee..

  • Jennifer
   14 november 2018 / 10:43

   Ik had precies hetzelfde bij eethuis Vers! Ik hoopte op hummus en olijven en fetakaas enz, hun afbeelding is wat misleidend!

 4. Anne
  7 november 2018 / 18:54

  Leuke post! Op mijn werk zijn we er nu ook mee begonnen en het loopt echt storm! (saladebar)

  De titel heeft trouwens een klein foutje: to(o) good to go :-)

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 08:59

   Hi Anne, ah super leuk om te lezen dat je werk ook meedoet en dat het goed loopt. Lijkt me heel interessant om te zien ;) En dankjewel, het is aangepast!

 5. Rita
  8 november 2018 / 00:09

  De video had ik al gezien, Houten doet zeker niet mee?

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 09:00

   Hi! Nee volgens mij doen er nog geen tentjes in Houten mee, wel in Nieuwegein geloof ik. Dus ik denk dat het misschien binnenkort wel gaat komen, er zijn ten slotte genoeg zaakjes die ook eten overhouden! x

 6. Lisa
  10 november 2018 / 07:51

  Mooi concept en een geweldige video. Dat geeft toch net wat meer als tekst. Ik ga de app installeren.

  • Tara
   Auteur
   12 november 2018 / 09:01

   Hi Lisa, dankjewel voor je lieve comment! Helemaal gelijk, dit zou in artikel vorm een stuk anders zijn en ik ben blij dat je als bloglezer dan ook de video hebt gekeken! xx

 7. Kim
  12 november 2018 / 20:16

  Hele fijne video! Jammer dat ik in Dordrecht woon en dus geen reviews heb van tentjes bij mij in de buurt, maar toch geeft het een beter beeld! Heb de app al een tijdje maar eerlijk gezegd nog niet eerder durven bestellen omdat ik toch niet helemaal wist wat ik ervan kon verwachten! En hier liggen de prijzen wat hoger, tussen de 4-6 euro. Maar vindt het een super goed initiatief deze app!

@Endlessweekendnl