The lacquer leather pants and Docs

The lacquer leather pants and Docs

Van een leren broekje ben ik niet vies tijdens het najaar en van deze lakleren variant word ik al helemaal enthousiast! Ik stond al een tijdje te springen om een outfitpost ermee online te gooien en nu eindelijk is het zo ver! In deze outfit post laat ik je zien dat all black niet saai is. Ik combineerde mijn nieuwe lakleren broek van Josh V samen met mijn favoriete paar Dr. Martens. Kijk je mee naar de rest van de foto’s?

The lacquer leather pants and Docs The lacquer leather pants and Docs

Het zonnetje scheen door de gekleurde blaadjes heen en ondertussen voelde ik een ijskoude wind op mijn huid blazen. Ontzettend blij ben ik met mijn nieuwe lammy coat die ik jullie de vorige keer ook al liet zien, want deze laat geen wind door en dat maakt hem lekker warm. En zo’n jas had ik nog nodig! Je zult ’em dan ook nog erg vaak tegenkomen hier op de blog want het is echt mijn go to jas geworden.

Wat vooral opvalt aan mijn outfit is mijn lakleren broek natuurlijk! Ontzettend blij ben ik hiermee want hij tovert elke look om in iets bijzonders. Je kunt ’em erg sexy met hakken combineren of juist lekker casual met gympies eronder. Of in mijn geval, stoer met een stel chunky boots eronder. Op mijn Doc’s die ik inmiddels alweer een jaartje heb (denk ik) ben ik nog steeds intens verliefd, echt een topkeuze is dat geweest.

The lacquer leather pants and Docs The lacquer leather pants and Docs

Verder is mijn outfit gewoon helemaal zwart zoals je dat gewend bent van mij in het najaar! Maar door alle verschillende stoffen en texturen is het totaal geen saaie outfit. Eigenlijk, is zwart sowieso nooit saai als het aan mij ligt. Onder mijn jas draag ik trouwens nog een mooie (zwarte) blouse met ingebouwde choker en wijd uitlopende mouwen. Je ziet hem helaas niet zo goed op de foto’s maar ik laat ’em binnenkort beter zien op mijn Instagram account, volg je mij al? En no worries, het was niet te koud hoor! Het was gisteren namelijk nog ontzettend lekker weer buiten en het zonnetje scheen regelmatig door de wolken door. Vandaar ook de zonnebril. Heb jij er ook nog een beetje van kunnen genieten?

The lacquer leather pants and Docs The lacquer leather pants and Docs

Josh V lacquer leather pants / Loavies lammy coat / Ivy Revel blouse / Rebecca Minkoff bag (get it via Sarenza.nl) / Dr. Martens boots / Ray Ban sunglasses 

Wat is jouw favoriete kledingstuk momenteel? Welke kleur draag jij graag in het najaar?

Liefs Tara
@taraverbon

Weekly Snaps #57
Deze crème brûlée maak je met slechts 3 ingrediënten!
Deel:

24 Reacties

 1. Jennifer
  10 november 2017 / 08:20

  Bam! That’s what i’m talking about! Babe alert! 💕

 2. Lisa
  10 november 2017 / 09:15

  Wauw! Welke broek is dit van josh? Wat een mooierd! 😍

  • 10 november 2017 / 18:42

   Thanks! Ik weet eerlijk gezegd heel even de naam er niet van uit mijn hoofd en kan hem ook niet zo snel op de site vinden, mocht het in de broek staan dan laat ik het weten! 💕 x

 3. 10 november 2017 / 10:37

  Wat een toffe schoenen draag je! Lopen ze een beetje lekker of moet je ze behoorlijk inlopen (met veel pijn)? En welk model is dit, dan ga ik op zoek :).

  • 10 november 2017 / 18:43

   Dankjewel! Ja ze lopen erg lekker gelukkig, inlopen is in principe niet nodig want grotendeels is de schoen van zachte stof gemaakt. Het model heet Mascha xx

 4. Eelke
  10 november 2017 / 11:23

  Ahhhh love deze outfit! Broek, jas, schoenen, alles! Durf mezelf nooit zo aan all black te wagen op de een of andere manier.

 5. Suzanne
  10 november 2017 / 11:39

  Supergaaf! En je haar is zo mooi zo! <3

 6. Britt
  10 november 2017 / 13:15

  Ik had mijzelf nog zo voorgenomen om voorlopig rustig aan te doen met kopen, maar die schoenen zijn wel heel erg tof hoor!

  • 10 november 2017 / 18:46

   Hahaha! Ik weet alleen niet of ze nog te koop zijn, ik heb ze zelf al bijna een jaar geloof ik en toen waren ze ook overal heel snel weg. Het model heet Mascha in ieder geval! x

 7. 10 november 2017 / 13:48

  Leuke outfit. Al zou ik die broek misschien zelf niet zo snel dragen.
  Die schoenen zijn super leuk! Welk model is dat?

  • 10 november 2017 / 18:46

   Dankjewel! Het model heet Mascha! x

 8. 10 november 2017 / 20:37

  Wauw, wat een super stoere outfit! Vind het echt heel erg vet! Ik ben ook dol op zwart in de winter.

 9. 11 november 2017 / 12:55

  Super vette outfit, love all black vooral met verschillende materialen!! Vind je Doc’s ook heel gaaf en de foto’s zijn trouwens heel tof geëdit!

 10. Donnie
  14 november 2017 / 16:46

  WoW Tara,
  What a great outfit…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *