Teddycoat en vegan Docs

De koudere dagen zijn aangebroken en daarmee wat mij betreft ook meteen het teddy seizoen! Dit jaar zie je wederom deze fluffy jassen weer in overvloed en ik moet zeggen dat ik er ook erg dol op ben. Ik was zelf vooral op zoek naar een lange en zwarte variant en ik was erg blij dat ik deze laatst heb gevonden! 

Ik was op zoek naar een zwarte teddy (dit zal geen verrassing zijn) omdat het mij mooi leek en ik gewoon van zwart houd. Via deze webshop kwam ik uiteindelijk deze jas tegen en I love it! Hij is lekker zacht en tot nu toe ook warm genoeg, maar ik vrees dat hij voor de koude winter wel net iets te koud zal zijn, zoals de meeste teddy’s voor mijn gevoel. Hoe dan ook, voor nu is hij perfect en ik draag hem erg graag!

Daaronder draag ik een hooggesloten witte trui met ballonmouwen en deze is een beetje cropped. De bolletjes details op de mouwen vind ik heel erg gaaf, dat maakt ’em net iets meer bijzonder en opvallend. Ben jij eigenlijk dol op chunky knits of draag je liever dunnere truien? Ik ben zelf wel dol op de oversized look en houd er wel van om erin te verdrinken. Lekker groot, warm en wijd!

De jeans die ik draag is van Primark en deze is al een jaartje oud. Het is een recht modelletje en daar ben ik tegenwoordig helemaal fan van. De broek zit dus wat strakker bij de bovenbenen en vervolgens wel een beetje los bij de kuit. Vooral met een gerafelde onderkant vind ik het erg leuk in combinatie met een laarsje, in dit geval Doc’s.

Dit najaar zul je mij enorm vaak zien rondlopen op Dr. Martens want ik houd van de look en daarnaast zitten ze ook erg lekker. Het inlopen van Docs is niet altijd een pretje zoals je misschien wel weet, maar het ligt wel een beetje aan de laars en ook aan de persoon. De een gaat het heel erg makkelijk af en de ander heeft het zwaar, zo krijg ik zelf heel snel blaren en pijn aan mijn voeten. Dus ja, ik vond het spannend om mij weer aan nieuwe Docs te wagen maar het viel allemaal heel erg mee. Eigenlijk had ik gewoon geen last dit keer!

Bij Sacha zag ik de vegan Docs staan in de winkel en ik besloot ze te passen, omdat het materiaal een stuk zachter aanvoelt dan de leren variant. Ik voelde al direct dat inlopen niet nodig zou zijn, dus dat haalde mij meteen over de streep. Wat ik trouwens mooi vind aan deze vegan Docs is dat de ringetjes bij de veters goudkleurig zijn en het labeltje achterop is nude kleurig. Verder zie je eigenlijk bijna geen verschil met de klassieke laars. Kortom, een goede tip voor degene die geïnteresseerd zijn maar bang zijn voor het inlopen van de laarzen ;) Wat vind jij ervan?

ComeGetFashion teddycoat / ComeGetFashion sweater / Vegan Docs / Primark jeans / Rebecca Minkoff tas

Hoe ziet jouw go-to look eruit dit najaar? Ben jij ook fan van teddy jassen?

Liefs Tara
@taraverbon

De nieuwe Søstrene Grene collectie - december 2018
LUSH zero waste makeup review - Foundation, concealer en high lighter
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Robin
  29 november 2018 / 10:02

  Wat een leuke look! Jas, trui en laarsjes, love it.

 2. 29 november 2018 / 12:39

  Zulke jassen vind ik maar niks, maar Dr. Martens zijn m’n beste vrienden in de herfst en winter! Ik ga me binnenkort mijn eerste veganistische paar aanschaffen. :-)

 3. 30 november 2018 / 18:02

  Aaah teddy jassen zijn zó leuk! Ik heb er ook eentje maar denk inderdaad dat ze als het écht koud is niet warm genoeg zijn. Ik heb ook docs maar krijg ze maar niet goed ingelopen :-( Denk er bijna aan om ze te verkopen en een ander paar te kopen die wat soepeler zijn.

 4. Heleen
  17 december 2018 / 16:38

  Ik heb een korte teddy jas al een tijdje, maar zou ook graag nog een lange willen hebben.
  Ben nu goed aan het rondkijken voor mooie dr Martens, maar ben het juiste paar nog niet tegengekomen

 5. Charlotte
  11 januari 2019 / 22:53

  Dit is inmiddels al een ouder artikel, maar ik ben nu obsessed met die vegan Dr. Martens.
  Ik moet ze hebben, maar ben een beetje blut nu.. :(

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131