Dit stond al jaren op onze wishlist!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Wij houden van snelheid, toffe dingen doen, uitproberen, meemaken en vooral dingen van je bucket- of wishlist afstrepen. En dat hebben we laatst weer kunnen doen, woohoo! Aussie daagde ons uit om iets heel Aussome’s te gaan doen, nou daar wisten we uiteraard wel raad mee en keken naar onze wishlist. We hebben natuurlijk deze dag en activiteit voor jullie vast gelegd op video dus bekijk vooral gezellig de video hierboven om te zien wat we hebben gedaan!

Oh en mocht je nu op dit moment niet kunnen kijken (maar straks wel doen hoor!) dan hebben we, als je even op lees verder klikt, wat printscreens toegevoegd van ons avontuur zodat je alvast een sneak peak krijgt. Maar trust us, kijk zeker de video want hij is echt geweldig leuk en tof geworden plus dit wil je ook aan jouw wishlist toevoegen haha. Enjoy!

Jep, we denken dat deze gezichtjes wel boekdelen spreken haha!

Wat staat er op jouw wishlist? En wat is (tot nu toe) het tofste en meest AUSSOME dat jij hebt gedaan of meegemaakt?

Liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 

5 x Mascara Stapelreview!
Weekly Snaps #40
Deze video is gemaakt in samenwerking met Aussie.
Deel:

2 Reacties

  1. 16 juli 2017 / 14:49

    Zó tof! Knap dat die camera niet in het water is gevallen haha, dat zou mij wel echt gebeuren denk ik met zulke snelheid. Het eten ziet er ook echt super lekker uit!

    • 17 juli 2017 / 13:05

      Haha, moet zeggen dat ik ook heel wat keren met doodsangsten naar dat ding heb gekeken en gebedjes heb gedaan dat hij er niet af zou vallen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *