Smile SlingGrip

We hebben het een tijdje geheim gehouden, maar vandaag gaan we ons nieuwe project bekend maken… We hebben onze eigen SLINGGRIPS uitgebracht! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zijn wij al een hele tijd enorm fan van de SlingGrip. De wattes? De SlingGrip! Je zag ze wel eens voorbij komen op onze foto’s waarop je onze telefoon kon zien. Het is als het ware een elastiek dat zich op de achterkant van je telefoon bevindt en waar je je vingers doorheen kunt steken. Wat ons betreft écht de uitvinding van de eeuw!

Smile SlingGrip

Omdat we zo’n fan zijn van de SlingGrip, heeft Tighton.nl ons en Serena gevraagd of we het leuk zouden vinden om een eigen SlingGrip te creëren! De SlingGrip bestaat zelf qua ontwerp natuurlijk al, maar wij vonden dat het wel iets extra’s kon gebruiken: een tekst! We hebben er heel even over nagedacht en kwamen samen met het idee om er ‘Smile‘ op te laten zetten.

Smile SlingGrip

Waarom ‘smile’?
We leven momenteel in het tijdperk van de beroemde selfies. Selfies zijn het leukste wanneer je een dikke vette lach laat zien, smile dus! Maar de betekenis achter deze keuze gaat ook nog wel iets dieper. Omdat bijna iedereen wel vastgelijmd aan zijn of haar telefoon zit (ook wij zijn hier vaak schuldig aan!) vergeten we al snel de anderen om ons heen. Wat dat betreft lijkt (of is) onze samenleving ondanks de vele social media platforms waarmee je lekker veel contacten kan onderhouden, toch ook echt een stuk minder sociaal. We maken niet zo snel meer een kletspraatje met een persoon die naast je zit in de bus of trein en iedereen kijkt geconcentreerd voor zich uit. Niet altijd heel gezellig en dat merk je eigenlijk pas wanneer je zelf ook eens je telefoon (of tablet) weglegt. Heb je dan toch anderen in je omgeving die wel bezig zijn op hun telefoon, dan is het heel leuk om naar een positief woord zoals SMILE te kijken dachten wij! Bovendien is deze SlingGrip een echte conversation starter: ‘Wat zit er nou achterop je telefoon? Wat handig zeg!’.

Smile SlingGrip

Ok, maar wat is een SlingGrip nou precies en waarom moet ik er eentje hebben?
Een SlingGrip bestaat uit twee delen, een plastic plakkertje die je op je elke telefoon kunt plakken en een stevig elastiek. Deze twee delen samen vormen de SlingGrip en is bedoelt om een betere grip op je telefoon te hebben. Door het elastiek kan je namelijk 1, 2 of 3 (of 4 als je kleine vingertjes hebt!) steken waarmee je telefoon nog beter en steviger ondersteunt. Je kunt het gebruiken om veiliger een selfie te maken (zoals je hierboven ziet kan dat zowel horizontaal als verticaal), maar de SlingGrip vinden we ook mega handig om überhaupt je telefoon mee vast te houden.

Denk maar eens aan de volgende veelvoorkomend situatie: een volle trein of bus, je staat met je telefoon in je hand net iemand terug te Whatsappen wanneer er ineens iemand toch nog even snel het OV uit moet die in de haast per ongeluk tegen je arm of hand aanloopt en daardoor je telefoon uit je handen slaat. Het gevolg: jouw dierbare telefoon klettert op de grond! #aaah #grrr #schermkapot #balenalseenstekker! Met de SlingGrip kan je voorkomen dat je telefoon valt, doordat je deze steviger in de hand hebt. Het heeft onze telefoon al meerdere keren gered!

Smile SlingGrip Smile SlingGrip

De achterkant van de SlingGrip heeft een plakrand, zodat je deze kunt plakken op de achterkant van je telefoon of je telefoonhoesje. Wij hebben ervoor gekozen om onze SlingGrips op een doorzichtig hoesje te plakken, zodat ze nog meer bescherming hebben. De SlingGrip zit vanaf het moment dat je deze hebt geplakt echt MUURVAST. Geloof ons maar, die gaat echt niet zomaar los en dat is wat je wilt. Hartstikke veilig dus!

Smile SlingGrip Smile SlingGrip

Inmiddels is het gebruik van de SlingGrip bij ons echt een automatisme geworden en wij kunnen ons niet meer herinneren, wanneer de laatste keer was dat onze telefoon uit onze handen viel. Het geeft gewoon net dat beetje meer extra (gevoel van) veiligheid. Ik durfde zelfs een selfie te maken op een wiebelende brug boven het water hahaha! Oh, wat hebben we een lol gehad met het maken van deze foto’s trouwens!

Smile SlingGrip

Ook een SlingGrip kopen? Wij hebben speciale kortingdeals voor je! 
Omdat wij onze SlingGrip-love met jullie willen delen én omdat we onze Smile SlingGrips natuurlijk willen promoten hebben we een hele fijne kortingscode geregeld waarmee je de Smile SlingGrip heel voordelig kunt bestellen.

Smile SlingGrip

Via Tighton.nl bestel je jouw eigen Smile SlingGrip en wanneer je de kortingscode smile gebruikt, krijg je €1,00 korting! De Smile SlingGrip kost dan in plaats van €6,95 nog maar €5,95 per stuk. Wanneer je met meerdere mensen een SlingGrip wilt bestellen (super leuk cadeau-idee ook!), dan kan je ook kiezen voor het multipack en daar hebben we ook fijne kortingen voor!

 • Code 3pack voor een set van 3 SlingGrips voor €4,95 per stuk
 • Code 6pack voor een set van 6 SlingGrips voor €3,95 per stuk

Smile SlingGrip

Wij hebben de Smile SlingGrip in 3 kleuren laten maken: knallend roze, minimalistisch wit en klassiek zwart. Ook zijn er speciale kaartjes gemaakt voor onze Smile SlingGrip die met de bestelling worden meegestuurd. Hoe gaaf!

Smile SlingGrip

Wat vinden jullie van de Smile SlingGrip? En vind jij het ook zo’n gave uitvinding? 

xoxo Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 

Zomer Q&A Video
Vlog Vrijdag #30 Naar de kapper
Deel:

40 Reacties

 1. Kim
  16 juli 2015 / 12:56

  Super handig! Waar kun je het silicone hoesje kopen voor de iPhone 6 kopen ?

 2. Stèphanie
  16 juli 2015 / 18:37

  Sinds ik gelijke voor het eerste zag jaren geleden bij Serena ben ik hooked. Iedereen in mijn omgeving vraagt wat voor een onzinnig ding het is, maar ik vind het super handig! Leuk dat jullie nu zelf er eentje hebben gemaakt. Nog best voordelig ook!!

 3. Janice
  17 oktober 2015 / 13:59

  Hoi ik hebt mij slinggrip bestel super snel krijg ik het binnen zelf vond ik fijn maar hij blijf niet vast hij laat los nu durf het niet meer te zetten

 4. 28 oktober 2015 / 16:25

  Echt iets voor mij ;) heb er net eentje besteld! Ik schrijf zeker een review op mn blog!

  • 28 oktober 2015 / 17:17

   Aaah super leuk, stuur je ons een linkje toe zodra deze online staat op je blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

2   218
2   312
6   462
11   606